Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kız öyle deme teyzesi zor olmaya zor tabi ama hepsinin yeri ayrı. . ipegin bizimle olmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Allah'im iyiki onu bize nasip etmiş

Başbakanımıza laf yok o diyorsa vardır bi bildiği. . bak sende onun yolunda gidiyon
şaka tabi herkes sevecek diye bir kaide yok

Elifnaz veriyor gazı, veriyor gazı. Bir seneye kalmaz hamile kalırız biz.
ben de şüpheliyim, üzüm üzüme baka baka
Nfk ben yemek işine giriştim valla.
ben bi şeycik yapmadım, bakalım eşim ne diyecek
gelirim desem yalan olur. çocukları bi buyuteyim allah sağlık versin torunlara kadar moladayim inşallah
annelikten emekli olunmuyor
annem;
''uşaklarım evlensin, yerini bilsin istiyirim. ama evlendirir yolliyirim. iki gidip üç gelirsiz..
üç gidip dört gelirsiz'' diyo ahahahahah

pembise burjuva diyene bak latte içiyon yani
de mii?
kız öyle deme teyzesi zor olmaya zor tabi ama hepsinin yeri ayrı. . ipegin bizimle olmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Allah'im iyiki onu bize nasip etmiş
bebek fikrine mesafesini ayarlayabiliyor insan..
ama doğunca, onsuz bi hayat düşünemiyor..

Teşekkür ederiz born teyzesi
https://www.mothercare.com/on/deman...ult/ProductExtensions-GetImageZoom?pid=597901 Resimdeki mont ,dirseklerinde de cepteki kahve deriden yama var

Herkes çok güzel falan yazmış ama ben açamadım bi türlü bir de telden denicem inş..

Pembiiiş tarçınlı kek yaptım sonunda nefis olduuu ama eşim de o ne ya havuçlu kek mi olurmuş ilk kez duyuyorum dedi ben de hamuru ikiye böldüm yarısını üzümlü cevizli yarısını havuçlu cevizli yaptım

Kız üçü bir arada tarzı.

gelirim desem yalan olur. çocukları bi buyuteyim allah sağlık versin torunlara kadar moladayim inşallah
Ilk ben söyledim önce bana gelirsin. Torunlara daha çok var.

Kocanı kınıyorum. Havuçlarını kek benim favorim.

Aferin kız. İnanıyorum ki sen başarılı olursun.

Hem de ne sekte (

Allah eksikliklerini göstermesin canım benim.

İyi dedin kız

Kocan iki taraftan da yerkesin :)))

Bugün en önemli işi yani oğluşu yıkamayı unutmuşum!! Yarım saat önce yıkadım ki geç oldu inşallah hasta olmaz...

eline sağlık hangisini beğendi:)
mont bu

Busmai seni tebrik ediyorum.ssaglikla kucagina alirsin insallah. Ben de ikinciyi cok istiyorum beraber buyusunler istiyorum. Dogym izinlerini ayarlayabilmek icin bir iki ay daha beklicem insallah Allah nasip eder. Tek bir cocuga bakmak iki cocuga bakmaktan daha zor baence. Sen samsun da yasiyordun diye hatirliyorum merak ettim hangi doktora gidiyosun?Bide calisiyo muydun canim sen?

Yakında bir hamile haberi daha alacağız sanırım.

Havucluyu hic begenmedi digerine bayildi :)
Oyy bende monta bayildim...iyi gunlerde kullansin ins cok sevimli yaa kereme de cok yakisir eminim saol ekledigin icin canim

Aaaa, havuçlu kek sevilmez mi ya!!!!!Cık cık cık...

Günaydın güzel temmuz anneleri.Bugün sınav görevim var.Sınav 9da başlıyor.7.45'te okulda olmam gerekmiş.Neyseki evime yakın bir okulda görevliyim.

Tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk lafını duymadın çevrenden herhalde :)))

Oyy bende monta bayildim...iyi gunlerde kullansin ins cok sevimli yaa kereme de cok yakisir eminim saol ekledigin icin canim

Ben de özlem gibi kocanı kınıyorum..

Günaydın güzel temmuz anneleri.Bugün sınav görevim var.Sınav 9da başlıyor.7.45'te okulda olmam gerekmiş.Neyseki evime yakın bir okulda görevliyim.

Kolay gelsin canım. Bak şimdi ne düşündüm; ilerde bizim veletler ilkokulda olup da bişi dolayısı ile okul tatil olduğunda biz napıcaz?? Yani bize tatil değil ve çocuk tek kalamaz sonuçta evde... Hiç düşünmüyorlar böyle şeyleri...

Günaydınlar herkese. Dün babası ile bi ton kuduran oğlum banyoya rağmen gece en uzun bir saat uyudu!! Oysaki kp güzel uyur demişti bi de... İşin şaşırtıcı tarafı benim buna alışmış olmam.... Güzel bir gün olsun inşallah.

Ben Kv, hala,amca seçeneklerinden birini kullanacağım artık. Bugün bazı arkadaşlar mecburen komşuya bırakacaklar.
Bence Efe de bu duruma alışmış. Aden gece hiç uyanmasa şooook olurum kesin. İşte o zaman rahat batabilir.

canım efe bir saat uyuduktan sonra ne yapıyor. tamamen kalkiyor mu, yoksa sürekli salliyormusun:44:

Herkese günaydınnn...
Dün mercimek yemeğini yaptım ben ve annem sevdik eşim ve arya hiç yemediler:/ uyuzlar!
Kahvaltıya da aryaya krep yaptım onu biraz yedi şükür. Bu ara 3. Azımızı çıkarıyoruz biraz iştahsız ve huzursuzuz.
Bizde bugün kayseriye gidiyoruz. Çantamız kısmen hazır, ve okulda nöbetçiyim. Yorucu bir gün beni bekler...

Son düzenleme:

İşte akrabalarla aynı şehirde olmanın avantajları...

canım efe bir saat uyuduktan sonra ne yapıyor. tamamen kalkiyor mu, yoksa sürekli salliyormusun:44:

Kalkınca emiyor bi 10-15 dakka. Sonra bazen uyuyor bazen ayakta sallatıyor.

sağol canım.
havuçlu olduğunu söylemesen kesin onu da beğenirdi

canım ben çalışmıyorum. inşallah Allah senin de gönlüne göre verir.

öncekinde özel anaklinik'e gidiyordum,memnundum.
şimdi ise medicalpark'a gidiyorum, evime yakın olduğu için. yine memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…