Tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk lafını duymadın çevrenden herhalde :)))
Ben de özlem gibi kocanı kınıyorum..
Kolay gelsin canım. Bak şimdi ne düşündüm; ilerde bizim veletler ilkokulda olup da bişi dolayısı ile okul tatil olduğunda biz napıcaz?? Yani bize tatil değil ve çocuk tek kalamaz sonuçta evde... Hiç düşünmüyorlar böyle şeyleri...
Günaydınlar herkese. Dün babası ile bi ton kuduran oğlum banyoya rağmen gece en uzun bir saat uyudu!! Oysaki kp güzel uyur demişti bi de... İşin şaşırtıcı tarafı benim buna alışmış olmam.... Güzel bir gün olsun inşallah.
İşte akrabalarla aynı şehirde olmanın avantajları...
Kalkınca emiyor bi 10-15 dakka. Sonra bazen uyuyor bazen ayakta sallatıyor.
günaydın canlar, cumanız mübarek olsun inş..
ayşecikle bime gittik çatal almak için. renkleri güzel ve çeliği kaliteli görünüyor.
uç kısımları da sivri değil, rahatlıkla kullanırız.
pembe kaşığımız vardı. iki de çatalımız oldu. 2,5 lira tanesi
Eki Görüntüle 877068 Eki Görüntüle 877069
havuçlu kek sevmeyen biriHavucluyu hic begenmedi digerine bayildi :)
açıkçası ben her sabah bi hamile haberi alacağım hissiyle topiği açıyorumYakında bir hamile haberi daha alacağız sanırım.
bu işe hiçbir açıklamam yok amaaa.....
Günaydınlar herkese. Dün babası ile bi ton kuduran oğlum banyoya rağmen gece en uzun bir saat uyudu!! Oysaki kp güzel uyur demişti bi de... İşin şaşırtıcı tarafı benim buna alışmış olmam.... Güzel bir gün olsun inşallah.
mercimek sevmeyenleri de kın kın kınıyorum..Herkese günaydınnn...
Dün mercimek yemeğini yaptım ben ve annem sevdik eşim ve arya hiç yemediler:/ uyuzlar!
Kahvaltıya da aryaya krep yaptım onu biraz yedi şükür. Bu ara 3. Azımızı çıkarıyoruz biraz iştahsız ve huzursuzuz.
Bizde bugün kayseriye gidiyoruz. Çantamız kısmen hazır, ve okulda nöbetçiyim. Yorucu bir gün beni bekler...
en uzun uykusu 1 saat diyorsun yani:26: çok yorucu olur ama maşallah senin bünye alışmış bu duruma
kurs gibi bi yere yollayabilirsin veya komşuya gider
eğer akıllı usluysa evde tek de durabilir mesela 3.sınıftayken
ayşecikle bime gittik çatal almak için. renkleri güzel ve çeliği kaliteli görünüyor.
havuçlu kek sevmeyen biri
bence sevdi, hatta bayıldı ama gıcıklık yapıyor :76:
açıkçası ben her sabah bi hamile haberi alacağım hissiyle topiği açıyorum
diyorum ya, kendimden bile korkmaya başladım.
bu işe hiçbir açıklamam yok amaaa..
Allah insana taşıyamayacağı yük vermezmiş, senin bünye de kaldırıyor bak:101:
ben olsam ruh hastası olurdum, sen neşeli ve pozitifsin
mercimek sevmeyenleri de kın kın kınıyorum..
ellerine sağlık bacım.. afiyet bal şeker olsun, anneciğinin de ellerinden öperimm.
kolay gelsin.
ben de dün akşam yumurtalı ekmek yaptım. ayşecikle bana karar, denemek için 4-5 dilim.
ayşecik toktu, pek yemedi. ama yumurta sevmeyen eşim 3 dilim yedi
bi dahaki sefere içine kekik de eklicemmm
Bu sabaha facete cocugunu bogarak oldurmeye calisan bi anne videosu ile basladim icim cok skntili atamiyorum bu psikilojiyi uzerimden aglayasim geliyo durup durup ;(((
Ya oyle bisi oldugunu anladimki baslikta oyle bisey yazmiyodu acinca gordum birden psikilojim mahvoldu senin de programa uzuldum simdi cok sinir oluyorum programlari bir turlu ayarlayamiyolar dellendiriyolar insani
şu hastanede çocuğunu boğmaya çalışan kadın mıBu sabaha facete cocugunu bogarak oldurmeye calisan bi anne videosu ile basladim icim cok skntili atamiyorum bu psikilojiyi uzerimden aglayasim geliyo durup durup ;(((
Okula geldim ve ders programımı aldım. İğrenç ötesi. Arada hep boşluklar var ve yarım gün boşum uçup gitmiş
Bazen 2 saat de oluyo hakkını yemiyim. Ama bu gece manyadı resmen. Eskiden olsa oturur ağlardım ama artık ona bile halim yok :)
Komşularımla iyi ilişkiler kurmalıyım
Güle güle kullanın :)
Milletten hıncımı çıkarmamaya alıştım desem daha doğru
Kızım deli misin böyle şeyler izliyosun?!?!?
Bence siz Kayseri'ye tayin isteyin.Herkese günaydınnn...
Dün mercimek yemeğini yaptım ben ve annem sevdik eşim ve arya hiç yemediler:/ uyuzlar!
Kahvaltıya da aryaya krep yaptım onu biraz yedi şükür. Bu ara 3. Azımızı çıkarıyoruz biraz iştahsız ve huzursuzuz.
Bizde bugün kayseriye gidiyoruz. Çantamız kısmen hazır, ve okulda nöbetçiyim. Yorucu bir gün beni bekler...
bizde iki kez değişti.Aralıkta tekrar değişecek.Doğum iznine ayrılanlar, gelenler derken...Pembiş niye dönem ortasıprogram değişti anlamadım? Kötü olmuş senin için ne deyim:/
bu fiyata böyle bi şey bulunmaz.çok şekerlerBen plastik aldım.Belli bir süre kullan at.Ama kalırsa bunlardan da alabilirim.
bizde iki kez değişti.Aralıkta tekrar değişecek.Doğum iznine ayrılanlar, gelenler derken...
Sınavı gözettim geldim.aDEN'İ UYUTTUM.bEN DE UYUYACAĞIM.6da kalktım.12'de yatmıştım.
Pembiş niye dönem ortasıprogram değişti anlamadım? Kötü olmuş senin için ne deyim:/
şu hastanede çocuğunu boğmaya çalışan kadın mı
önceden de 2 çocuğunu boğmuş zaten anlamamışlar. kadın deli demek ki.. ben de kötü olmuştum izleyince
bir de bakıcıların dövdüğü çocukları falan görmüştüm, onlara da çok ağlamıştım.
çin'de uygurlu bir çocuğu sokak ortasında tekmeleyenler vardı hepsi gülüyorlardı.aralarında kadın bile vardı.
ya insan hayvana yapmaz bu eziyeti.. hayvan demişken; canlı canlı hayvanların kürkünü yüzenleri de gördüm. ona da ağladım. kürk giymeyin
dünyada öyle korkunç şeyler oluyor ki ,insanın aklı vicdanı almıyor.. izlemek görmek de lazım belki.. ama bünye kaldırmıyor.. benim de hepsi karşıma bilmeden çıktı.
ne kötü olmuş programın yaa
kerem saatte bir kalksa ben aklımı kaçırır, önüme geleni bi güzel pataklardım heralde
bitsin artık ya!!
bizde iki kez değişti.Aralıkta tekrar değişecek.Doğum iznine ayrılanlar, gelenler derken...
Sınavı gözettim geldim.aDEN'İ UYUTTUM.bEN DE UYUYACAĞIM.6da kalktım.12'de yatmıştım.
bu fiyata böyle bi şey bulunmaz.
çok mağaza gezdim ordan biliyom
ooh, yat bacım iyi uykular.
ayşecik uyurken ben de egzersizlerimi yaptım, duş aldım.
havlulara sarınmış öyle duruyorum, mayıştım yaa
İsteyecez istemesine de gidemiyoruz ki, biz sınıfçıyız kuzummm:/Bence siz Kayseri'ye tayin isteyin.
çok şekerler.Ben plastik aldım.Belli bir süre kullan at.Ama kalırsa bunlardan da alabilirim.
Kıskandım şimdi:/bu fiyata böyle bi şey bulunmaz.
çok mağaza gezdim ordan biliyom
ooh, yat bacım iyi uykular.
ayşecik uyurken ben de egzersizlerimi yaptım, duş aldım.
havlulara sarınmış öyle duruyorum, mayıştım yaa
Kıskandım şimdi:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?