Seni burjuva
Size tatil değil mi?
Kahvaltıda benim olduğum günler yumurta yiyor. Ben yokken de sanırım Kv onlar kahvaltı yaparken yediklerinden veriyor. Ayrı bir şey vermiyor diye biliyorum. Aden şu sıralar süzme peynir seviyor.
Bu arada benim kız vejetaryan mı olacak nedir et yemiyor ya. Ağzına et, kıyma gelince çıkarıyor.
189 dan 120 ye inmişti canım
Resmini bulabilirsem koyarım çok şık oldu küçük adam gibi :)
E tabi ki
Kalp atışlarını duyunca annem söylemiş. Beklediğim tepkiyi vermiş "daha erken değil mi, ikisine nasıl bakacak?" Annem de " sen kızını hala ufak zannediyosun heralde ben 30 yaşımda 3.yü doğurmuştum" :))
Ben de 29 da 2.yi ancak.. :)
Dün akşam da hayırlı olsun sana kolaylıklar diliyorum dedi ben de sağol babacım dedim çünkü benim ne kadar üşengeç tembel ve uyku sevdalısı olduğumu biliyor:)
Annem de yeter artık senelerce yattığın artık yatmak yok diyo ,çok mutlu durumdan :)
Sağol canım babam bana acımıştır kv gibi kereme değil :)))
Dün akşam zaten kv kerem çocukluğunu yaşayamadı dedi ben de "yahu sanki bebeği kereme baktırcam çocukluğunu elinden alıcam; Sen bana acı ,bana" dedim :)) bir de isteyerek hamile kaldığımı söyleyince ayrı bir şok oldular ve saygıyla sustular :))
bence çocukluk tek yaşanmıyor kardeşi olunca daha iyi anlarsin.. ilk bebeklik zamanında bir sey anlamaz ama büyüyünce oyun arkadaşı olacaklar.189 dan 120 ye inmişti canım
E tabi ki
Kalp atışlarını duyunca annem söylemiş. Beklediğim tepkiyi vermiş "daha erken değil mi, ikisine nasıl bakacak?" Annem de " sen kızını hala ufak zannediyosun heralde ben 30 yaşımda 3.yü doğurmuştum" :))
Dün akşam da hayırlı olsun sana kolaylıklar diliyorum dedi ben de sağol babacım dedim çünkü benim ne kadar üşengeç tembel ve uyku sevdalısı olduğumu biliyor:)
Annem de yeter artık senelerce yattığın artık yatmak yok diyo ,çok mutlu durumdan :)
Dün akşam zaten kv kerem çocukluğunu yaşayamadı dedi ben de "yahu sanki bebeği kereme baktırcam çocukluğunu elinden alıcam; Sen bana acı ,bana" dedim :)) bir de isteyerek hamile kaldığımı söyleyince ayrı bir şok oldular ve saygıyla sustular :))
Teşekkür ederiz born teyzesi
https://www.mothercare.com/on/deman...ult/ProductExtensions-GetImageZoom?pid=597901 Resimdeki mont ,dirseklerinde de cepteki kahve deriden yama var
Teşekkür ederiz born teyzesi
https://www.mothercare.com/on/deman...ult/ProductExtensions-GetImageZoom?pid=597901 Resimdeki mont ,dirseklerinde de cepteki kahve deriden yama var
bence çocukluk tek yaşanmıyor kardeşi olunca daha iyi anlarsin.. ilk bebeklik zamanında bir sey anlamaz ama büyüyünce oyun arkadaşı olacaklar.
etteki besin değerleri başka yiyeceklerde de var
mesela yeşil mercimek demir bakımından etten daha fazla içeriyor diyebiliyorum.
kuşbaşı da yemiyor mu? kıymalı menemeni seviyor, bazen kavurup üzerine yumurta kırıyorum.
sonra kıymalı böreği de çok seviyor. bu ara hiç köfte yemiyor, bıraktım ben de dolma içlerinden az yiyor.
Uykuyu kim sevmez ki canım. Birkaç yıl zor olur belki ama sonra iyi ki yapmışım dersin. Biz ne yapacağız bakalım.189 dan 120 ye inmişti canım
E tabi ki
Gıcık ya bunlar:))))Gule gule kullansin canim iyi gunlerde sicacik tutsun pasayi
Benimki de yemiyo ;(( hemen itikliyo yaa
Evet ya ne burjuva :))))
Köfte de mi sevmiyor??? Ara ara denemek lazım işte. Bi sevmediklerini sonra sevebiliyorlar. Nfknın dediği gibi dolma içi de yedirebilirsin. Benim oğluşum tavuk da seviyor ama tavukların durumu ortada olduğu için vermemeye çalışıyorum.
Çorbasına her gün kıyma ya da ilikli et koyuyorum. Sebzelerle arada ne giderse artık.Anlarsa hemen çıkarıyor.Yediği kardır diyorum.Eşim de eti çok sever.Adam kahroluyor.Sebze sevsin dedik de bu kadar değil ya.
Çok güzelllllllll. Güle güle iyi günlerde giysin annesi :)
Elifnaz gaz vermeyi kes kızımmmmmm!!!
hahahhh hepiniz bir gün 3 çocuklu olacaksınız(kendime yandaş arıyorum)
Başbakan duysa bana ödül verir
Yap da içelim.Neyse yaaa, bebekle ilgili fazla konuşmak istemiyorum malum daha yolun başındayım.. İnşallah sağlıkla doğar, tek dileğim bu.
Ozlemcr ben de latteyi severim ;hatta hemen yapiym bi tane içelim karşılıklı :)
Pembişim sağol canım daha güzelleri sizin olsun
gazı da al sen bak yaş gidiyor diyorum :) Efe kreşe başlayınca bakıcı teyze yenisine bakmaya başlar..
Elifnaz haklısın çocukla nereye kadar oynayabiliriz anne olarak ;yani bayıyor bi yerde.. Arkadaş şart.Kv Niye çocukluğunu yaşayamadı diye dertlendi anlamadım:) yenisi gelince bunu fazla şımartamayacaklar diye mi acaba, ama bence bu iyi bişey :)
Başbakan kendi işine baksın lütfen ayy
ciddi ciddi 2. 3. çocuğu konuşuyoruz yaa
hepimiz bebeklerimize kardeş istiyor. sadece zamanlama tercihlerimiz farklı
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
şeker pembişim, eliptik bisikletimiz geldi, iki gündür çalışıyorum.
ilgili bi topik var, aktif görünüyor. inş muvaffak olabiliriz
özlemcr, benim de hiçbirşey yapasım yok. ev almış başını gidiyor.
yemek de yapmadım, bakalım n'olceeek?
Güle güle kullan canımmm. Ayşecik uyuyunca mı yapıyorsun? Kaç dakka yapıyorsun?? Baya yoruyo dimi :)?
Busmai sensin yaşlı
Özlemcim sen aynen yaptığın gibi çorbasına vs katmaya devam edicen napıcann.
Elifnaz sen yandın biz yanmayalım kızzzzzz :)
Valizimiz hazır ve nazır. Efenin bikaç oyuncağını koyacağım bi o kaldı.
Elifnaz veriyor gazı, veriyor gazı. Bir seneye kalmaz hamile kalırız biz.ciddi ciddi 2. 3. çocuğu konuşuyoruz yaa
hepimiz bebeklerimize kardeş istiyor. sadece zamanlama tercihlerimiz farklı
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
şeker pembişim, eliptik bisikletimiz geldi, iki gündür çalışıyorum.
ilgili bi topik var, aktif görünüyor. inş muvaffak olabiliriz
özlemcr, benim de hiçbirşey yapasım yok. ev almış başını gidiyor.
yemek de yapmadım, bakalım n'olceeek?
Üç zor da bu gidişle bu topik beni iki çocuklu yapacak.Baş rolde de Elifnaz var.iKİNCİYİ YAPARSAM SENİ ÇAĞIRACAĞIM BAKMAYA.
Yap da içelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?