Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Evet ya ne burjuva :))))

Bu arada benim kız vejetaryan mı olacak nedir et yemiyor ya. Ağzına et, kıyma gelince çıkarıyor.

Köfte de mi sevmiyor??? Ara ara denemek lazım işte. Bi sevmediklerini sonra sevebiliyorlar. Nfknın dediği gibi dolma içi de yedirebilirsin. Benim oğluşum tavuk da seviyor ama tavukların durumu ortada olduğu için vermemeye çalışıyorum.

Ne gıcıksın kızım ya; hiç anlatmıyosun :) herkes kendi çocuğuna üzülür, babaanneler ise toruna umarım iki numara da Keremcim gibi olur.

bence çocukluk tek yaşanmıyor kardeşi olunca daha iyi anlarsin.. ilk bebeklik zamanında bir sey anlamaz ama büyüyünce oyun arkadaşı olacaklar.

Teşekkür ederiz born teyzesi
https://www.mothercare.com/on/deman...ult/ProductExtensions-GetImageZoom?pid=597901 Resimdeki mont ,dirseklerinde de cepteki kahve deriden yama var

Çok güzelllllllll. Güle güle iyi günlerde giysin annesi :)
bence çocukluk tek yaşanmıyor kardeşi olunca daha iyi anlarsin.. ilk bebeklik zamanında bir sey anlamaz ama büyüyünce oyun arkadaşı olacaklar.

Elifnaz gaz vermeyi kes kızımmmmmm!!!

Kuşbaşı mı?Sakız gibi çiğneyip sonra tükürüyor.Geçenlerde kıymalı börek verdim hemen tükürdü.Dolmaya kıyma koymuyorum zaten.Köfte de yemiyor.

Uykuyu kim sevmez ki canım. Birkaç yıl zor olur belki ama sonra iyi ki yapmışım dersin. Biz ne yapacağız bakalım.

Gule gule kullansin canim iyi gunlerde sicacik tutsun pasayi

Benimki de yemiyo ;(( hemen itikliyo yaa
Gıcık ya bunlar:))))

bugün hiç bir şey yapasım yok.Tembel tembel oturmak istiyorum.Ama daha yemek yapacağım.Neyseki eşim 8 gibi gelecek.aden uyuyor, ben de latte içiyorum.Kitap bile okuyasım yok.Tv izledim, nette gezdim.

Pembişim sağol canım daha güzelleri sizin olsun
gazı da al sen bak yaş gidiyor diyorum :) Efe kreşe başlayınca bakıcı teyze yenisine bakmaya başlar..

Elifnaz haklısın çocukla nereye kadar oynayabiliriz anne olarak ;yani bayıyor bi yerde.. Arkadaş şart.Kv Niye çocukluğunu yaşayamadı diye dertlendi anlamadım:) yenisi gelince bunu fazla şımartamayacaklar diye mi acaba, ama bence bu iyi bişey :)
hahahhh hepiniz bir gün 3 çocuklu olacaksınız (kendime yandaş arıyorum)
Başbakan duysa bana ödül verir

Başbakan kendi işine baksın lütfen ayy

Son düzenleme:
Neyse yaaa, bebekle ilgili fazla konuşmak istemiyorum malum daha yolun başındayım.. İnşallah sağlıkla doğar, tek dileğim bu.
Ozlemcr ben de latteyi severim ;hatta hemen yapiym bi tane içelim karşılıklı :)

Üç zor da bu gidişle bu topik beni iki çocuklu yapacak.Baş rolde de Elifnaz var.iKİNCİYİ YAPARSAM SENİ ÇAĞIRACAĞIM BAKMAYA.

Yap da içelim.

Busmai sensin yaşlı

Özlemcim sen aynen yaptığın gibi çorbasına vs katmaya devam edicen napıcann.

Elifnaz sen yandın biz yanmayalım kızzzzzz :)

Valizimiz hazır ve nazır. Efenin bikaç oyuncağını koyacağım bi o kaldı.

ciddi ciddi 2. 3. çocuğu konuşuyoruz yaa
hepimiz bebeklerimize kardeş istiyor. sadece zamanlama tercihlerimiz farklı
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

şeker pembişim, eliptik bisikletimiz geldi, iki gündür çalışıyorum.
ilgili bi topik var, aktif görünüyor. inş muvaffak olabiliriz

özlemcr, benim de hiçbirşey yapasım yok. ev almış başını gidiyor.
yemek de yapmadım, bakalım n'olceeek?

Güle güle kullan canımmm. Ayşecik uyuyunca mı yapıyorsun? Kaç dakka yapıyorsun?? Baya yoruyo dimi :)?

Güle güle kullan canımmm. Ayşecik uyuyunca mı yapıyorsun? Kaç dakka yapıyorsun?? Baya yoruyo dimi :)?

sorma ya acayip yorucu. sen bilirsin tabi.
disk ağırlığı 6 kg, 8 zorluk kademesi var, 2de çalışıyorum. 20 dk ile başladım, kademeli artırıcam inş.
alet acayip sessiz, inş böyle de devam eder. ayşecikle çalışmak mümkün değil, o da gelip pedala çıkıyor çünkü.
ayşecik uyuyunca yapıyorum.
bu göbeğe-basene savaş açtım ben, ya onlar gidecek ya onlar gidecek arkadaş

yarın sabah aç karnına ölçümlerimi yapıcam.
kilo, bel-basem çevresi falan. basit ve yapılabilir bi çalışma programı çizelgesi de hazırlıcam.
pilates bandı ile kol ve mekik çalışıcam. her gün tik atıcam. azimliyim. inş istikrarlı devam edebilirim.
eşim de olduğu için gaz veriyoruz birbirimize..

kv ler geldi senin diyet sekteye uğradı di mi?
yine başlarsın inş..

Elifnaz veriyor gazı, veriyor gazı. Bir seneye kalmaz hamile kalırız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…