Allah kabul etsin canım.. borç mu tutuyorsun?
benim 2 günüm var, hala tutmadım yaa
nazlansın bakalım, ama busmainin söylediği çok doğru.
eşim nazdan tripten hiiiç hoşlanmaz, demek bu yapana bağlı bi durummuşşşşş
bugün ben de ayşeciği bi sallayayım dedim, ayaklarım koptu yaa..
borç tutuyorum canım.senin 2 gün kalmış benim daha çok var.
tansiyonum düşüktü bir kaç kez niyetlenmiştim tutamıştım. biliyorsun.
günler kısa iken tutayım diyorum.kesinlikle yapan bağlı eşimde bana ilk evlendiğimizde çok nazlısın derdi
ki babam ne beni nede erkek kardeşimi asla nazlamamıştır.(torunlara gelince herşey 90 derece değişti tabii)
bende bazen eşime diyorum hani bana diyordun ne çok nazını çekiyorsun kızının diyorum tabii cevap=
ben daha tahammülsüzüm ona göre o yüzden ihale hep ona kalıyor......
evet, oruç tutmak için aslında en iyi günler.
ben de temizleneyim de önümüzdeki hafta tutar bitiririm inş.. Allah kolaylık versin canım..
eşim, şımarık çocuklar konusunda çok hassas. birinde bi şey görünce, ben ayşeciğin bunu yapmasına izin vermem.
hayt huyt diyor. bakalım istediği gibi bi baba olabilecek mi, derin kuşkularım var
objektif bakınca ben ondan daha dayanıklıyım bu konuda, yani ağlayıp beni tava getiremez..
born, malesef sorduğun konuda bi bilgim yok canım. :100:
Nazlı kızını şimdik okudum onu yasir de yapıyor bazen ama ayşecik çok daha tatlı oluyodur eminim kızlara naz yakışır babalarla kızları arasında başka bi elektrik var zaten ya :)
tühh sen kesin bişiler biliyosundur dedim olmadı o zaman böyle bi durumda olsan gidermiydin ?
Kar konusunda ben çok kızacak bişey görmedim ,yese de bişey demezdim sanırım :) babam da eve kar getirirdi ,biz sevinirdik annem kızardı :)babamız ne ne kadar düşünceli Allah'ım eve bir kucak karla gelmiş ya bu çocuk ondan ne anlar oğlum dışarı çıkamadı madem evde görsün diyo yese bişey olur mu diyo hepsine sabır çektim de yese deyince aldım birden sırtına ve agzına doğru attım napıyosun diyo bi sen dene sana bişey olmazsa ona da olmaz dedim delirtti beni ya ömrüm onunla imtihanla geçiyo ya bu çocuk önceden karı görmüş olsa bilse ayy canı kaldı dicem ne anladı şimdi hiçbişey ortadan kaybolunca kar agladı daha da huzursuz oldu hiç ortaya gelmeseydi daha iyiydi
neyse benim şu anda bundan daha önemli bi sorunum var yoklama yapiicimm herkesten fikir bekliyorum please
şimdik benim yiğenim su çiçeği olmuştu söyledim mi hatırlamıyorum. ablam da hamile biliyosunuz ve haftasonu doğum günü...bizlerde doğum günü çook önemli şöyle ki doğuda görev yaptıgımda gecenin bi saati tüm aile sadece doğum günüm için günü birlik gelmişlerdi çok daha uçuk örnekleri var havai fişek bile patlatmışlardı zamanında sürpriz doğumgünleri falan tabii artık büyüdük de ben doğumgününde yanında olmak istiyorum lakin suçiçeği de oğluşa bulaşır mı bulaşırsa ne olur zor atlatır mı diye düşünmek de lazım doktorumuzu aradım 10 gün olmuş olucak dedim o da gidin bişey olmaz dedi ama benim içimde hala kurt var. size sorum ne yapayım siz hiç etrafınızdan kendinizden biliyomusunuz ne yapsam ne yapsaaamm :44:
busmai birde kızın oluyormuş.babasına düşkün kerem
babaya nazlana bir kız.kocanın hali
(bizde durum aynen böyle)
iyi akşamlar ahali
bugün oruçtum.yemekten sonra üzerime bi ağırlık çöktü.
arkidişlerim neler yapıyormuş ,kimler var?
pembe gezmeye gitmiş,iyi etmiş.bakıcı,kv,kp üçgeninde iyi gelmiştir
nfk,nın nazlı kızıkızlar babalarına ayrı bi nazlanıyor bu gerçek.
benim eşimde aynısı.biz oğluşuma artık sarılıp uyuyoruz.çok rahat oluyor.
bende dinleniyorum.ayakta sallarken ayağım uyuşuyordu
ahahahah, busmai bu duruma hiiiç itiraz etmez
ben şeker pembe için böyle bi bebe istiyorum Allahtan..(inş birkaç sene sonra)
babasına yapışsın böyle, baba babaaaa diye ağlasın.
onsuz yemesin, yatmasın
babamız ne ne kadar düşünceli Allah'ım eve bir kucak karla gelmiş ya bu çocuk ondan ne anlar oğlum dışarı çıkamadı madem evde görsün diyo yese bişey olur mu diyo hepsine sabır çektim de yese deyince aldım birden sırtına ve agzına doğru attım napıyosun diyo bi sen dene sana bişey olmazsa ona da olmaz dedim delirtti beni ya ömrüm onunla imtihanla geçiyo ya bu çocuk önceden karı görmüş olsa bilse ayy canı kaldı dicem ne anladı şimdi hiçbişey ortadan kaybolunca kar agladı daha da huzursuz oldu hiç ortaya gelmeseydi daha iyiydi
neyse benim şu anda bundan daha önemli bi sorunum var yoklama yapiicimm herkesten fikir bekliyorum please
şimdik benim yiğenim su çiçeği olmuştu söyledim mi hatırlamıyorum. ablam da hamile biliyosunuz ve haftasonu doğum günü...bizlerde doğum günü çook önemli şöyle ki doğuda görev yaptıgımda gecenin bi saati tüm aile sadece doğum günüm için günü birlik gelmişlerdi çok daha uçuk örnekleri var havai fişek bile patlatmışlardı zamanında sürpriz doğumgünleri falan tabii artık büyüdük de ben doğumgününde yanında olmak istiyorum lakin suçiçeği de oğluşa bulaşır mı bulaşırsa ne olur zor atlatır mı diye düşünmek de lazım doktorumuzu aradım 10 gün olmuş olucak dedim o da gidin bişey olmaz dedi ama benim içimde hala kurt var. size sorum ne yapayım siz hiç etrafınızdan kendinizden biliyomusunuz ne yapsam ne yapsaaamm :44:
Busmaicim karı beni sinir etmek için getiriyo yani suratında o uyuz ifade var yoksa cocuk on saniyede baksa ne olucak yani bilirsin ya tüm hareketleri beni sinir etmek için gibi geliyo zaten adet olamadım ondan olabilir heyheylerim üzerimde...Kar konusunda ben çok kızacak bişey görmedim ,yese de bişey demezdim sanırım :) babam da eve kar getirirdi ,biz sevinirdik annem kızardı :)
Hastalık konusunda doktor bişey olmaz demiş ama ben olsam ne yapardım bilemiyorum. Sonuçta ablanda kalmayacaksan 1-2 saatlik doğumgününde bişey olmaz heralde
Hahha çok alemsin sen yaa Çok iyi olurdu bence sorun yok:)
benimki de konuşur ama kendi ailesinden biri hastayken gececeği varsa geçer der götürür yani böyle bu durumla karşılaşmadık hiç de grip falan mesela ablası doğum yaptıgında henüz çok küçüktü saatlerce hastanelerde perişan oldu çocuk sonuç feci bir grip ama aşırı ağır eee olacagı varmış demişti !ne desem yalan olur..
çünkü ben, sen değilim. ömrümde hiç doğumgünü kutlamadım, ailemce de bi önemi yoktur..
öte yandan sen, böyle somut bi mazeretle gitmesen olacaklardan çekiniyorsun..
bence bu ablanla arandaki samimiyete bakar.. kalben orada olduktan sonraaa...
bir de ben bu riski alıp gitsem, sonra da kızım hasta olsa, herkes beni alıp döner.
en başta da eşim, sittin sene konuşulur. kimse bebeğimi benden ziyade düşünmez ama benden çok konuşurlar..
vicdan azabı bi yana, kimsenin lafını çemem doğrusu..
ama diyorum ya, ben sen değilim
şehir dışında oldugumuz için gittik mi illa kalmamız gerekiyo günübirlik mümkün değilborn oğlunu götürmesen.sende fazla kalmazdın.sonuçta mazeretin var....
Allah kabul etsin canım.
Valla çooook iyi geldi :)
Öyle birşeyin olacağını hiç sanmıyorum. Çocuk ilgi alakanın elektriğini hissederki benim kocamda öyle bir elektrik yok....
Ben olsam giderdim. Çünkü 1) dr bişi olmaz demiş 2) geçireceği varsa demekki sonra da denk gelip geçirebilir.
Kocama akşam anne babasının yanında bir güzel laflar soktum. Kv kp tv izliyo, eşim mayışmış koltukta uzanıyo. Ben tarif defterime tarif geçireyim dedim. Oğlum kalem kağıt görünce çıldırdı. Kocamdan getirmesini isteyince ağız dalaşına girdik. Sonra da oğluşla uğraşmamak için odaya kapandı. Ben de hiç bakmadım. Kv sordu nerde napıyo diye. Ben de bilmiyorum dedim. Niye takıştınız mı dedi. Ben de "hiçbişi yapmayan böyle babalara kıl oluyorum. İlerde de oğlum der övünür, üstünde söz hakkı olsun ister çok bişi yapmış gibi" dedim. Bişi demediler tabi. Sonra odaya bişi için uğradım. Adam "bana niye trip atıyosun?" Diyo. Bi onlar hasta, bi onlar yorgun...!
Allah kabul etsin canım.
Valla çooook iyi geldi :)
Öyle birşeyin olacağını hiç sanmıyorum. Çocuk ilgi alakanın elektriğini hissederki benim kocamda öyle bir elektrik yok....
Ben olsam giderdim. Çünkü 1) dr bişi olmaz demiş 2) geçireceği varsa demekki sonra da denk gelip geçirebilir.
Anne babasının yanında benim eşim de uyuklayınca ben de aşırı sinirleniyorum. Sonuçta benim o durumda uyuklama şansım yok! Diken üstünde oturuyorum. Bir de onların yanında çok şımarıyorlar bu adamlar; en uyuz olduğum durum. Benimki de kılını kıpırdatmazdı aynı ortamda.Kocama akşam anne babasının yanında bir güzel laflar soktum. Kv kp tv izliyo, eşim mayışmış koltukta uzanıyo. Ben tarif defterime tarif geçireyim dedim. Oğlum kalem kağıt görünce çıldırdı. Kocamdan getirmesini isteyince ağız dalaşına girdik. Sonra da oğluşla uğraşmamak için odaya kapandı. Ben de hiç bakmadım. Kv sordu nerde napıyo diye. Ben de bilmiyorum dedim. Niye takıştınız mı dedi. Ben de "hiçbişi yapmayan böyle babalara kıl oluyorum. İlerde de oğlum der övünür, üstünde söz hakkı olsun ister çok bişi yapmış gibi" dedim. Bişi demediler tabi. Sonra odaya bişi için uğradım. Adam "bana niye trip atıyosun?" Diyo. Bi onlar hasta, bi onlar yorgun...!
ben böyle laf sokunca onun veya benim ailemin yanında sonra da odaya gittiğimde eşim asla sakince bana niye trip atıyosun demeeezzzz
Busmaicim karı beni sinir etmek için getiriyo yani suratında o uyuz ifade var yoksa cocuk on saniyede baksa ne olucak yani bilirsin ya tüm hareketleri beni sinir etmek için gibi geliyo zaten adet olamadım ondan olabilir heyheylerim üzerimde...
doğumgünü parti falan değil canım yani o günde yanında olmak sadece ayrıca yegenime annem bakıyo ablam çalıştıgı için 7/24 birlikte olucaklar yani
benimki de konuşur ama kendi ailesinden biri hastayken gececeği varsa geçer der götürür yani böyle bu durumla karşılaşmadık hiç de grip falan mesela ablası doğum yaptıgında henüz çok küçüktü saatlerce hastanelerde perişan oldu çocuk sonuç feci bir grip ama aşırı ağır eee olacagı varmış demişti !
ben zaten bebemi düşündüğümden bu kadar ince eleyip sık dokuyorum tabi bizden fazla kimse düşünemez bi yandan da bu hastalık illa geçiriliyomus geçerse de geçer gider biter diyorum poffff
hee bi de ablamla aramda da şöyle bi durum var asla gücenmez aksine gelme bence diyo
şehir dışında oldugumuz için gittik mi illa kalmamız gerekiyo günübirlik mümkün değil
diyorum ya bu hastalık illa ki geçiriliyomus hatta nette erkek çocukların erken yaşta olması gerekiyo yoksa kısır bile olabilir falan demişler ne kdr doğru bilemem tabiiki de ....kuzenim 30 yaşına kadar hiç geçirmemişti o yaşta geçirdi mesela ve çok daha agır oluyomus yetişkinlerde...
aranızda küçükken su çiçeği geçirmeyen oldugunu sanmıyorum ama bu kdr küçükken olması sakıncalı olsa doktorum bişey derdi heralde doğru diyosun o zaman gideyim gitsin
Hiç sarılıp öpmüyor mu oynatmıyor mu; Sen dahil etmeyi denedin mi? Ben sürekli babasına kakalıyorum :) Eşim evde çok az vakit geçiriyor Keremle ama yine de bir bağ oluştu aralarında
Parti falan değilse yani tüm aile bir arada bi etkinlik yapmayacaksanız çok da bişey kaçırmıyosun yani. Gidemezsen de üzülme.
Hepimiz aynıyız, eşimiz direk bizi suçlardı ama kendi kardeşi olsa bişey demezdi görümcenin çocuğu su çiçeği olsaydı sen de gitmek istemezdin tabi
Kocanın uyuz ifadesini bilemiycem olay masum gelmişti
benim eşim evde çok vakit geçiriyo dolayısıyla bağlılıgı zaman zaman eşit ama daha çok da babaya geçen senin yazdıgına cevap yazamamıstım bizimki de sabah kalkınca beni hiiç ellemez ancak acıktıysa memiii der sonra doğru babbbaaa diye başında uyandırır eşim de zaten çok uykuyu seven biri değil haftanın birkaç günü dışında her gün ikisi kalkar eşim çorap patik kazak neyse giydirir o arada dede diye tutturur biraz oraya cıkarlar ve keyfi de yerindeyse çay demlenip sofra da hazırlanıp gelip beni öperler ben de bu arada 1.5 2 saat fazladan uyurum bak şimdi dışardan baktık da kocam o kdr da uyuz değilmiş
ya bu adamların hepsinin eksik yönleri oldugu kadar bazı artıları da var ama eksiler çoğalınca artıları silip süpürüyo
yani pembişim busmaiye katılıyorum satabildiğin kadar sattıkca cocuk da ona alışıyo sen hakkaten süperwoman sın herşeye yetişiyosun amenna ama biraz yetişemiyo gibi yap sal gitsin ben seneyeki çalışmış halimi düşünmek bile istemiyorum
sen bilmezsin onuuuu bin türlü ifade oluyo suratında
demezdi demezdiiii kesin amaaan nasip ne yapayım yaa saolun varolun kafa yordunuz benimle...
busmai sen bebeye ne isim koyacan de bana merak ettim birden bire cinsine göre var mı isimler aklında :44:
Hey Allahım bi de kahvaltısı hazırlanıyo hatunun :) maşallah diyelim eksi artı hesabı yapma bu matematik bizi kandırıyor hocam
Bazen oğluma sinirleniyorum bağırıyorum eşim de o zaman kızıyor çocuğu benden alıp "gel oğlum, anan kafayı yedi" diyor , bu da iyi yöntem :)
Ahhahahaa
tamamen aynı cümleeee kardeş olabilirler miiiii
ben de o yöntemi çoook kullanıyorum o zaman çok güzel kafa dinliyo insan....
kahvaltıyı hazırlıyo yalan diyemem ama baska hiçbişeye el sürmez sürekli itelersem belki bazen süpürür...
ya busmai sen çok çılgınsınnn buluştugumuzda bana daha sakin gibi gelmiştin ama hiç de öyle değilsin seniii çıllgııın hadi oradaaaaaaann
bu arada açıklıyorum ben bi aralar murat kekilli hastasıydm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?