- 8 Ağustos 2011
- 12.720
- 15.199
- 498
Sabah evden çıkarken dedim kv ye bişi yemediğini. Neyse o da yedirememiş, çocuk öğlene kadar aç. Öğlen gidince yedirmeye girişecektim diyorki bence çocuk tok! Bişi yemeden nasıl tok oluyor anlamadım? Çorbasını yedirdim uyutmaya koyuldum zamanım kalmadığı için verdim kucağına uyur dedim. Ne uyutabiliyor ne yedirebiliyor. Uyuz oldum! Oyun arkadaşı getirdik sanki çocuğa.
Hahhaha bu iyiydi :)oyun arkadaşı:))
Gözü tok çocuğun ,onu demek istemiştir:) kendileri dursun bakalım o kadar saat aç
ne bahtsız hatunum ben yaa..
ayşeciği yatırdım. ben de dalmak üzereyken eşim aradı. uykum uzaklara kaçtı mı?
kalkıp az spor yapayım dedim. 20 dk olmamıştıki, eşim geldi o da yarım kaldı, üstüne kapı sesine ayşecik uyandı.
ki öğle uykusunun sadece yarısını almış ve mız mız şekilde ortalarda takılıyor şuan.
eşim işe gitti... acaba ayşeciği ayakta sallama moduyla yoğun uyku programına alsam uyur mu?
ilginç bi ayrıntı.. babası ayşecik malum kazadan beri
''neren uf oldu?'' diye soruyor. bizimki de uf diyip ayağını gösteriyor, nazlanıyor, mızıldıyor.
şimdi durup durmadık yerde, babasına gidip ayağını gösteriyor uf ufff diye..
oysa bana hiç göstermiyor
Sabah evden çıkarken dedim kv ye bişi yemediğini. Neyse o da yedirememiş, çocuk öğlene kadar aç. Öğlen gidince yedirmeye girişecektim diyorki bence çocuk tok! Bişi yemeden nasıl tok oluyor anlamadım? Çorbasını yedirdim uyutmaya koyuldum zamanım kalmadığı için verdim kucağına uyur dedim. Ne uyutabiliyor ne yedirebiliyor. Uyuz oldum! Oyun arkadaşı getirdik sanki çocuğa.
di mii? durup durup ayağını öptürüyor babasına.Ayşe sen bi cadısın canımmmmm :)
''neren uf oldu?'' diye soruyor. bizimki de uf diyip ayağını gösteriyor, nazlanıyor, mızıldıyor.
11.12.13 günü saat 14.15 te ne yapıyordunuz:))) biz çorba içiyorduk:)
Nazlara bak sen :)
Kerem de sabah uyandı ağlıyordu eşim beni dürttü kalk diye.
fakat baktı ki "baba babaaa" diye ağlıyor maalesef:) babası kalktı ben uyumaya devam:)
ne bahtsız hatunum ben yaa..
ayşeciği yatırdım. ben de dalmak üzereyken eşim aradı. uykum uzaklara kaçtı mı?
kalkıp az spor yapayım dedim. 20 dk olmamıştıki, eşim geldi o da yarım kaldı, üstüne kapı sesine ayşecik uyandı.
ki öğle uykusunun sadece yarısını almış ve mız mız şekilde ortalarda takılıyor şuan.
eşim işe gitti... acaba ayşeciği ayakta sallama moduyla yoğun uyku programına alsam uyur mu?
oyy nazina kurban
bizdede durum farksız . yatırdim 15 dk sonra altına yapmış. altını aldım bi dahada yatmadı
kara cikartcaktim ama karda erimiş
di mii? durup durup ayağını öptürüyor babasına.
sonra da şımarık şımarık bi şeyler istiyor ondan.. kadın işte
11.12.13 günü saat 14.15 te ne yapıyordunuz:))) biz çorba içiyorduk:)
Nazlara bak sen :)
Kerem de sabah uyandı ağlıyordu eşim beni dürttü kalk diye.
fakat baktı ki "baba babaaa" diye ağlıyor maalesef:) babası kalktı ben uyumaya devam:)
eşime, nazlanıp seni kullanıyor. bir daha sorma, o gelirse de dikkatini dağıt unutsuz dedim.
bırak nazlansın, kullansın. hoşuma gidiyor diyo
al işte bu da tipik erkek, ahahahahah
eşime, nazlanıp seni kullanıyor. bir daha sorma, o gelirse de dikkatini dağıt unutsuz dedim.
bırak nazlansın, kullansın. hoşuma gidiyor diyo
al işte bu da tipik erkek, ahahahahah
Bize gelince "fazla naz aşık usandırır" kızlarına gelince "bırak nazlansın" ooh işe bak :)
Bize gelince "fazla naz aşık usandırır" kızlarına gelince "bırak nazlansın" ooh işe bak :)
iyi akşamlar ahali
bugün oruçtum.yemekten sonra üzerime bi ağırlık çöktü.
arkidişlerim neler yapıyormuş ,kimler var?
pembe gezmeye gitmiş,iyi etmiş.bakıcı,kv,kp üçgeninde iyi gelmiştir
nfk,nın nazlı kızıkızlar babalarına ayrı bi nazlanıyor bu gerçek.
benim eşimde aynısı.biz oğluşuma artık sarılıp uyuyoruz.çok rahat oluyor.
bende dinleniyorum.ayakta sallarken ayağım uyuşuyordu
busmai birde kızın oluyormuş.babasına düşkün kerem
babaya nazlana bir kız.kocanın hali
(bizde durum aynen böyle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?