Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kendisi gerekli açıklamayı yapacaktır.

ben bu kadarını yazdım.

daha da düşünüp karalar bağlama yaaa!!
olan oldu, Allahtan bulsunlar vicdansızlar. sen söylemesen bilmeyeceğiz bak..
evet ben hiç kullanmadım, dr gerek görmedi.

nfk kap kazanmışsın yarışmadan

tebrikler....
amaninbooooov!!!
dexteri çok once bitirmistim favorim
the mentalistin 4 sezonunu izledim.. oda güzel
suparnatural izliyorum korku filmi tarzi bi sey daha yeni başladım
mentalist sarıyor hakikaten, suparnatural de biraz izlemiştim.
dexter e hiç bakmadım benim favorilerim içinde the big bang theory var.. özellikle ilk birkaç sezon

Elifnaz cadılaşıyor kızımmm

Hangi yarışmaaaa ??
heee, ben de bi cadılaşma sezdim

face te bi markanın çekilişi vardı, ona katılmıştım. ilk kez böyle bi şey kazanıyorumm

kendisi gerekli açıklamayı yapacaktır.

ben bu kadarını yazdım.
inş ben de sana müjde veririm kııız, gel bi öpimm!!
sen söylemesen var ya, hatırlayıp bakmam bile..
bakalım dediğin gibi kapı pardesüyle değiştirebilecek miyimm

Son düzenleme:
ayy bendenmi duydun?

ne mutlu bana

şanslı nfk....

bu arada dişçi güzel bi dişimi oydu.. içine bade koydu
valla tir tir titredim koltukta, dişçi korkusu ömürlük beah

öncesinde gittiğim dr, tekrar muayene etti. ve ameliyat dedi.
ilk sefer ben anmıştım, meraklı mısın ameliyata. ilaçlarla iyi olacaksın demişti.
şimdi, iyice ilerlediğini, çatlağın derinleştiğini söyledi. hemoroidler de 2. derece olmuş. :26:
kronik vakayım anlayacağınız. ocak ayının ortası ameliyat yolları göründü bana..
inş şifa olur.

Vay be ben de görmüştüm de nasılsa çıkmaz diye katılmamıştım şanslı kız seni , pardesüyle değiştireceklerini sanmam ellerinde kalan kaplardan verceklerdir işte ho ho ho :)) (kıskançlık)

İçine bade değil de dolgu koymuş olmasın:) neyse kurtuldun
Ama ameliyat haberine üzüldüm inşallah hafif ve başarılı birşey olur normal doğum yapmadığın halde bu boyuta gelmesi çok garip ya olsun bitsin inşallah

Vitamin herkese direk veriyorlar senin dr ilginçmiş. Valla şimdi ne doktora gidesim var ne aşı ne ilaç.. Herşeyi yüklüyorlar bize yaa

benim dişçi korkum yokta o malum yerden gitmeye hep korkuyorum. bi kere gitmiştim nasıl kastiysam kendimi çıktığımda nerdeyse bayilacaktim

deme beeah!:100: bakalım n'olcek..

o dolgu koldu evet, ama ben şarkıya uysun diye bade diyom
şu diş delen alet var ya, hani ince tiz bi sesi var matkap gibi, beyninin içinde zonkluyor ses. ondan nefret ediyooooom

sonrasında birkaç gün şiddetli ağrılar oluyormuş diye okumuştum, dr da olabiliyor dedi.
ama umrum değil, yeterki çare olsun, bitsin bu eziyet :104:

bi folik asit kullandım ilk üç ay. vitamine gerek yok, iyi besleniyorsan demişti.
ayşeciğin gelişimi de iyiydi, kiloluydu. benim de işime geldi yani..

benim dişçi korkum yokta o malum yerden gitmeye hep korkuyorum. bi kere gitmiştim nasıl kastiysam kendimi çıktığımda nerdeyse bayilacaktim

fikren zor geliyor, kafamızda kuruyoruz.
aynı dertten muzdarip arkadaşı dr secde pozisyonunda muaneye etmiş ve öyle zorlamışki
bi çığlık attım hastane inledi diyor. çok canı yanmış. muayeneden sonra da ağrısı devam etmiş.
benimki yan yatar pozisyonda muayene ediyor. zaten esnasında söylüyor da, şimdi şöyle yapıcam
kasılma, korkma diye. bence hiiç korkulacak bi şey değil de korku kafamızda işte . :100:

ama dişçi öyle değil ya, çok küçük bi noktaya hafif bi dokunuş bile bünyeyi harap edebiliyor

busmai, eşim ben hamileyken
''seninki riskli bi gebelik değil, o halde neden her ay rutin kontrole gidiyoruz.
eskiden her ay muayene mi varmış?'' diyordu. bi bakıma haklı da.
ama gidip bebişi görmek bizim işimize geliyo tabi

şeker pembem, yoksun. boş gününde alemlere akıyon di miiiii?

Hem de ne alemlere akmaaaaaa :)
Cmt bi arkadaşa ev görmeye gidicez. Ona gidip hediye aldık. Sonra bi yerde oturup bişiler atıştırıp muhabbet ettik. Eve gelince de yarınki yazılı sorularına daldım.

Tembel topik tembel topik
Şurda 3-5 kişi yaşatmaya çalışıyoruz topiğimizi halbuki ne kalabalık başlamıştık

Son düzenleme:
Kv ve kp ayın 27sinde gideceklerdi ya yılbaşında da burdalar. Bi de okadar kalmışkrn 1 hafta sonrası eşimin doğum günü var ona da kalacaklar. Aman sabahlar olmasınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…