Allah allaaaah! Gelmemiş kiii:/Maillerine bak canım.
daha da düşünüp karalar bağlama yaaa!!Sen vitamin kullanmadın mı?
Decavit varmış, onu kullanabilirmişiz elevit yerine
Evet maalesef sağlık bakanlığı izin veriyormuş pek çok kapsül ilaçta varmış domuz jelatini
Temmuz 2014 topiğinde gördüm araştırdım doğruymuş
Bilmeden içtik, inşallah yavrularımıza etki etmez
amaninbooooov!!!nfk kap kazanmışsın yarışmadan
tebrikler....
mentalist sarıyor hakikaten, suparnatural de biraz izlemiştim.dexteri çok once bitirmistim favorim
the mentalistin 4 sezonunu izledim.. oda güzel
suparnatural izliyorum korku filmi tarzi bi sey daha yeni başladım
heee, ben de bi cadılaşma sezdimElifnaz cadılaşıyor kızımmm
Hangi yarışmaaaa ??
inş ben de sana müjde veririm kııız, gel bi öpimm!!kendisi gerekli açıklamayı yapacaktır.
ben bu kadarını yazdım.
ayy bendenmi duydun?
ne mutlu bana
şanslı nfk....
Vay be ben de görmüştüm de nasılsa çıkmaz diye katılmamıştım şanslı kız seni , pardesüyle değiştireceklerini sanmam ellerinde kalan kaplardan verceklerdir işte ho ho ho :)) (kıskançlık)daha da düşünüp karalar bağlama yaaa!!
olan oldu, Allahtan bulsunlar vicdansızlar. sen söylemesen bilmeyeceğiz bak..
evet ben hiç kullanmadım, dr gerek görmedi.
amaninbooooov!!!
mentalist sarıyor hakikaten, suparnatural de biraz izlemiştim.
dexter e hiç bakmadımbenim favorilerim içinde the big bang theory var.. özellikle ilk birkaç sezon
heee, ben de bi cadılaşma sezdim
face te bi markanın çekilişi vardı, ona katılmıştım. ilk kez böyle bi şey kazanıyorumm
inş ben de sana müjde veririm kııız, gel bi öpimm!!
sen söylemesen var ya, hatırlayıp bakmam bile..
bakalım dediğin gibi kapı pardesüyle değiştirebilecek miyimm
bu arada dişçi güzel bi dişimi oydu.. içine bade koydu
valla tir tir titredim koltukta, dişçi korkusu ömürlük beah
öncesinde gittiğim dr, tekrar muayene etti. ve ameliyat dedi.
ilk sefer ben anmıştım, meraklı mısın ameliyata. ilaçlarla iyi olacaksın demişti.
şimdi, iyice ilerlediğini, çatlağın derinleştiğini söyledi. hemoroidler de 2. derece olmuş. :26:
kronik vakayım anlayacağınız. ocak ayının ortası ameliyat yolları göründü bana..
inş şifa olur.
Elifnaz cadılaşıyor kızımmm
Hangi yarışmaaaa ??
bu arada dişçi güzel bi dişimi oydu.. içine bade koydu
valla tir tir titredim koltukta, dişçi korkusu ömürlük beah
öncesinde gittiğim dr, tekrar muayene etti. ve ameliyat dedi.
ilk sefer ben anmıştım, meraklı mısın ameliyata. ilaçlarla iyi olacaksın demişti.
şimdi, iyice ilerlediğini, çatlağın derinleştiğini söyledi. hemoroidler de 2. derece olmuş. :26:
kronik vakayım anlayacağınız. ocak ayının ortası ameliyat yolları göründü bana..
inş şifa olur.
Maşallah sana.ben pek dizi seyredemiyorum.
Vay be ben de görmüştüm de nasılsa çıkmaz diye katılmamıştım şanslı kız seni , pardesüyle değiştireceklerini sanmam ellerinde kalan kaplardan verceklerdir işte ho ho ho :)) (kıskançlık)
İçine bade değil de dolgu koymuş olmasın:) neyse kurtuldun
Ama ameliyat haberine üzüldüm inşallah hafif ve başarılı birşey olur normal doğum yapmadığın halde bu boyuta gelmesi çok garip yaolsun bitsin inşallah
Vitamin herkese direk veriyorlar senin dr ilginçmiş. Valla şimdi ne doktora gidesim var ne aşı ne ilaç.. Herşeyi yüklüyorlar bize yaa
benim dişçi korkum yokta o malum yerden gitmeye hep korkuyorum. bi kere gitmiştim nasıl kastiysam kendimi çıktığımda nerdeyse bayilacaktim
Tembel topik tembel topik
Şurda 3-5 kişi yaşatmaya çalışıyoruz topiğimizi halbuki ne kalabalık başlamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?