Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün annem kv'ye gidecekti. Görümcem grip olmuş da ona bakmaya gidecekmiş. Görümcem 43 yaşında bu arada. Geçen yıl eşim çok ağır hasta oldu bize uğramadı bile. Küçücük çocukla ne zor günler yaşsmıştık. Mutfak lavabom düşmüştü yine geçen yıl. Bir hafta banyodan su taşıdım, uğramadı bile. Herkes kendi kızına yani. Sabah sabah uyuz oldum. Gerçî ben de artık kendisine çooooooook mesafeliyim. Aden olduktan sonra yollarımız iyice ayrıldı.

Son düzenleme:

Eşin hastaysa ona sen bakarsın diye düşünmüştür tabi..! Benim eşim belfıtığı olduğunda bize de kimse gelmemişti. Hem bebek hem hasta olunca çok zor oluyor.. Ben de çok bunalmıştım.
Sonra belfıtığından ameliyat oldu eşim; biz onlara kalmaya gittik 2-3 gün. Kerem de küçüktü, sınavlarım vardı. İşime geldi ,orda yan gelip yattım. Buraya gelmeleri yok ama biz gidersek hizmet 5 yıldızlı. Evleri de küçücük o yüzden pek gitmek de istemiyorum. Kimsenin bana hakkının geçmesini de istemem.
Benim de onlara pek hayrım yok ki ancak kendimi, evimi götürüyorum zaten. Böyle geçinip gidiyoruz :)

Onun kızıyla tabi ki sen bir olamazsın.. Bizim için de onlar annemizle bir olamaz. Kıyaslarsak mutlu olamaz kimse.
Boşver ,minnet borcu olmamak en iyisi ; "oğlumu verdim yeter" diye düşünüyordur sevgili kv ciğimiz :)

Delisin delisin delisin :)

hee, biraz deli biraz çatlak

bu arada yarın sabah genel cerraha gidiyorum, bakalım bu sefer ne diyecek.
öğleye de dişçiye gidicem, vay bana, bana bana vay vay bana vaay!

amaan, sinirlenme bacım.. dediğin gibi herkes kendininkine..
ama oğlu hasta olduğu halde bi geçmiş olsun diye bile uğramamak birazcık ayıp olmuş.
sen de minnet etmezsin işte, valla minnet etmek benim hiiç işime gelmez.
işimi bi şekilde aşırırım, zorluk çekerim ama müdana etmem..
yeri gelir, sen de çakarsın lafı. alır o mesajı, sen de rahatlarsın. ahahah yaşasın kötülük

huuu! neredesiniz yahu?

biz ayşecikle dışarı çıktık yürüdük. burada güneş var ısıtıyor.
sonra geldik ayşeciği uyuttum. kendim de yattım ama doğru düzgün uyuyamadım.
yarınki dr ları ve muayeneleri düşünmekten

şimdi ayşeciğe bi şeyler hazırlayacağımki kalkınca yesin. akşama kıymalı menemen yapicim
bi de eşimin deyimiyle karaşimşek, yani yeşil mercimek

Evine gidip kalmam kesinlikle. Çünkü orada daha çok iş yapmam gerekir. Kv gelinleri varken kalkıp su bile içmez. Ayağına ister.

Benim kızdığım oğlum oğlum deyip hep yanlarında istemeleri, iş olunca da kaçmaları. Mesafe iyidir tabi ama yine de azıcık yardım olsa. Bir de senin annen yanında, benimkiler uzak.bunu düşünmesi gerek aslında ama nerdeeeee.annemle asla kıyaslamam zaten. Ayuyor her zaman söylüyorum ben kv'ye birtürlü sevemedim.

Yarın büyük gün desene.

acil şifalar dilerim

Yaşasın tatillll.ben ikincileri yaptım, okudum ve e-okula girdim. Azıcık havamı atayım dedim.

Bizim 11 dişimiz var.

Geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun.

Ne gıcıksın özlem yaaaaaaa!!! biz daha telafi sınavı vs yapıcaz :/

Senden çok eşin alınmalı bence valla.

Bugün okul bol soru hazırlamalı ve sınav yapmalıydı. Çıkışta da günümüz vardı dışarda yemeli ona gittim. Başım daha çok şişti ama olsun :)

Şu bebek ayak izi ,el izi için hamurlardan alıcam hatıra..

Bugün akşam avm'ye gittik. Anneannesi kızıma havuç kot pantolon, hırka ve ev botu aldı. Çok şeker oldu.tam ergen kızlar gibi oldu.
Bir de kedicik aldı. Bütün akşam onunla gezdik. Kasada barkotu çıkarmak için elinden zor aldık. Miyav da diyemîyor . Miye miye diye dolaşıyor .

Elevit'te domuz jelatini varmış ..çok moralim bozuldu nasıl içirdiler bunu bize ;biz herşeye dikkat ederken gerçekten yazıklar olsun ya

Kerem için alıcam zaten
Daha fazla büyümeden yapayım diyorum

Kız bunlar artık dana oldular kızzzzz :)))

Güle güle kullansın minik kuşşşş :) miye miyeee

Elevit'te domuz jelatini varmış ..çok moralim bozuldu nasıl içirdiler bunu bize ;biz herşeye dikkat ederken gerçekten yazıklar olsun ya

Gerçekten mi????!!!! Böyle bişi nasıl oluyo ya????!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…