Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+

sabah tayfası online.. günaydın kızlaar

Nfkcım doktorlarda kolaylıklarrrrr.
amiin bacım, çok sağol. inş kolay atlatırımm :18:
hazırlanıp çıkıyorum şimdi.

Elevit'te domuz jelatini varmış ..çok moralim bozuldu nasıl içirdiler bunu bize ;biz herşeye dikkat ederken gerçekten yazıklar olsun ya
Allah cezalarını versin e mi?
şu pisliği katmadıkları şey yok yaaa
ben kullanmamıştım, isabet oldu..

Günaydınlar
Nfk doktordan hayırlı haberlerle gel inşaallah , diş hekimi için de kolaylıklar
Özlem hayırlı olsun minnoşun yenileri, ben de bayılıyorum böyle minyatür genç kızlara ve o tarz kıyafetlere hayvan sevgisi hepsinde var sanırım , bizimki de ne zaman oyuncakçıya girsek bir hayvana sarılıyor, en son deveyi alamadık elinden burçlarından kaynaklı birşey mi acaba bu hayvan sevgileri?
Elevit hakkında ortaya çıkan şey midemi bulandırdı gerçekten :88: kutu kutu içtik bi de daha doğmamış çocuklara bile işledi pis şey ;(
Elifnaz nerelerde dün de yazmamış sanırım
Dün akşam arkadaşımın kınası vardı çok geç yattım başım çok ağrıyor , oğlan da hafif ateşli; diş kaynaklı sanırım , öğleden sonra da kızımın okulunda anne & çocuk programı var oraya gidicem
Hayırlı huzurlu günler hepinize Allah'a emanet olun (;

Son düzenleme:
Günaydın. . ben ara ara giriyorum ama yazamıyorum. . bu sıralar bide yabancı dizi hastalığına yakalandim.. kızı uyuturken onla vakit geçiyor:126:
nfk bu dr sende alışkanlık yaptı :94::90:

Sen vitamin kullanmadın mı?
Decavit varmış, onu kullanabilirmişiz elevit yerine
Kız bunlar artık dana oldular kızzzzz :)))

Güle güle kullansın minik kuşşşş :) miye miyeee

Gerçekten mi????!!!! Böyle bişi nasıl oluyo ya????!?
Evet maalesef sağlık bakanlığı izin veriyormuş pek çok kapsül ilaçta varmış domuz jelatini
Temmuz 2014 topiğinde gördüm araştırdım doğruymuş
Bilmeden içtik, inşallah yavrularımıza etki etmez
ben doğumdan sonra bile içtim kutu kutu bitirdim:120:

Hala alabilirsin canım ben de oğluma alıcam şimdi
Hımmm, iyi fikir.

Elevit'te domuz jelatini varmış ..çok moralim bozuldu nasıl içirdiler bunu bize ;biz herşeye dikkat ederken gerçekten yazıklar olsun ya
Decavit daha iyiymiş zaten. Hazır yoğurtlarda da olduğu söyleniyor. Nasıl izin veriyorlar ben de ona şaşırıyorum. Ya da açıklanmalı. Alan da bilerek almalı.

Günaydın. . ben ara ara giriyorum ama yazamıyorum. . bu sıralar bide yabancı dizi hastalığına yakalandim.. kızı uyuturken onla vakit geçiyor:126:
nfk bu dr sende alışkanlık yaptı :94::90:
Hani dizi?

amaniiin, tobe kiiiiz
Esim duymasin
Nfk umarım günün kolay geçer.

Teşekkür ederim teyzesi.önceleri elbise ve salopet alıyordum. Şu sıralar pantolonlar hoşuma gidiyor. Anne kız aynı giyiniyoruz.

nfk kap kazanmışsın yarışmadan

tebrikler....

Ne güzel olmuştur zilli ben adişi merak ettim, foto atsana:))

Hımmm, iyi fikir.

Decavit daha iyiymiş zaten. Hazır yoğurtlarda da olduğu söyleniyor. Nasıl izin veriyorlar ben de ona şaşırıyorum. Ya da açıklanmalı. Alan da bilerek almalı.

Hani dizi?

dexteri çok once bitirmistim favorim
the mentalistin 4 sezonunu izledim.. oda güzel
suparnatural izliyorum korku filmi tarzi bi sey daha yeni başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…