amiin bacım, çok sağol. inş kolay atlatırımm :18:Nfkcım doktorlarda kolaylıklarrrrr.
Allah cezalarını versin e mi?Elevit'te domuz jelatini varmış ..çok moralim bozuldu nasıl içirdiler bunu bize ;biz herşeye dikkat ederkengerçekten yazıklar olsun ya
Elevit'te domuz jelatini varmış ..çok moralim bozuldu nasıl içirdiler bunu bize ;biz herşeye dikkat ederkengerçekten yazıklar olsun ya
nfk bu dr sende alışkanlık yaptı :94::90:
Sen vitamin kullanmadın mı?Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+
sabah tayfası online.. günaydın kızlaar
amiin bacım, çok sağol. inş kolay atlatırımm :18:
hazırlanıp çıkıyorum şimdi.
Allah cezalarını versin e mi?
şu pisliği katmadıkları şey yok yaaa
ben kullanmamıştım, isabet oldu..
Evet maalesef sağlık bakanlığı izin veriyormuş pek çok kapsül ilaçta varmış domuz jelatiniKız bunlar artık dana oldular kızzzzz :)))
Güle güle kullansın minik kuşşşş :) miye miyeee
Gerçekten mi????!!!! Böyle bişi nasıl oluyo ya????!?
Bilmeden içtik, inşallah yavrularımıza etki etmezGünaydınlar
Nfk doktordan hayırlı haberlerle gel inşaallah , diş hekimi için de kolaylıklar
Özlem hayırlı olsun minnoşun yenileri, ben de bayılıyorum böyle minyatür genç kızlara ve o tarz kıyafetlerehayvan sevgisi hepsinde var sanırım , bizimki de ne zaman oyuncakçıya girsek bir hayvana sarılıyor, en son deveyi alamadık elinden burçlarından kaynaklı birşey mi acaba bu hayvan sevgileri?
Elevit hakkında ortaya çıkan şey midemi bulandırdı gerçekten :88: kutu kutu içtik bi dedaha doğmamış çocuklara bile işledi pis şey ;(
Elifnaz nerelerde dün de yazmamış sanırım
Dün akşam arkadaşımın kınası vardı çok geç yattım başım çok ağrıyor , oğlan da hafif ateşli; diş kaynaklı sanırım , öğleden sonra da kızımın okulunda anne & çocuk programı var oraya gidicem
Hayırlı huzurlu günler hepinizeAllah'a emanet olun (;
ben doğumdan sonra bile içtim kutu kutu bitirdim:120:
Hımmm, iyi fikir.Hala alabilirsin canım ben de oğluma alıcam şimdi
Decavit daha iyiymiş zaten. Hazır yoğurtlarda da olduğu söyleniyor. Nasıl izin veriyorlar ben de ona şaşırıyorum. Ya da açıklanmalı. Alan da bilerek almalı.Elevit'te domuz jelatini varmış ..çok moralim bozuldu nasıl içirdiler bunu bize ;biz herşeye dikkat ederkengerçekten yazıklar olsun ya
Hani dizi?Günaydın. . ben ara ara giriyorum ama yazamıyorum. . bu sıralar bide yabancı dizi hastalığına yakalandim.. kızı uyuturken onla vakit geçiyor:126:
nfk bu dr sende alışkanlık yaptı :94::90:
Nfk umarım günün kolay geçer.amaniiin, tobe kiiiiz
Esim duymasin
Teşekkür ederim teyzesi.önceleri elbise ve salopet alıyordum. Şu sıralar pantolonlar hoşuma gidiyor. Anne kız aynı giyiniyoruz.Günaydınlar
Nfk doktordan hayırlı haberlerle gel inşaallah , diş hekimi için de kolaylıklar
Özlem hayırlı olsun minnoşun yenileri, ben de bayılıyorum böyle minyatür genç kızlara ve o tarz kıyafetlerehayvan sevgisi hepsinde var sanırım , bizimki de ne zaman oyuncakçıya girsek bir hayvana sarılıyor, en son deveyi alamadık elinden burçlarından kaynaklı birşey mi acaba bu hayvan sevgileri?
Elevit hakkında ortaya çıkan şey midemi bulandırdı gerçekten :88: kutu kutu içtik bi dedaha doğmamış çocuklara bile işledi pis şey ;(
Elifnaz nerelerde dün de yazmamış sanırım
Dün akşam arkadaşımın kınası vardı çok geç yattım başım çok ağrıyor , oğlan da hafif ateşli; diş kaynaklı sanırım , öğleden sonra da kızımın okulunda anne & çocuk programı var oraya gidicem
Hayırlı huzurlu günler hepinizeAllah'a emanet olun (;
Hangi yarışma????tebrikler.bak bak bak,bizden habersiz yarışmaya mı katılmış!!!nfk kap kazanmışsın yarışmadan
tebrikler....
Bugün akşam avm'ye gittik. Anneannesi kızıma havuç kot pantolon, hırka ve ev botu aldı. Çok şeker oldu.tam ergen kızlar gibi oldu.
Bir de kedicik aldı. Bütün akşam onunla gezdik. Kasada barkotu çıkarmak için elinden zor aldık. Miyav da diyemîyor . Miye miye diye dolaşıyor .
Hımmm, iyi fikir.
Decavit daha iyiymiş zaten. Hazır yoğurtlarda da olduğu söyleniyor. Nasıl izin veriyorlar ben de ona şaşırıyorum. Ya da açıklanmalı. Alan da bilerek almalı.
Hani dizi?
nfk kap kazanmışsın yarışmadan
tebrikler....
Buraya albüm oluşturamadım. Dur sana özelden yazayım.Ne güzel olmuştur zilliben adişi merak ettim, foto atsana:))
Dönem sonu geldi, ne evrak işi???Bugün yazamadım bi türlü, evrak işlerim vardı pöfff(
Buraya albüm oluşturamadım. Dur sana özelden yazayım.
Dönem sonu geldi, ne evrak işi???
Maşallah sana.dexteri çok once bitirmistim favorim
the mentalistin 4 sezonunu izledim.. oda güzel
suparnatural izliyorum korku filmi tarzi bi sey daha yeni başladım
Maillerine bak canım.Gözlem formlarını doldurdum beaa:/ angarya... Msjlarına baaak:)
amaniiin, tobe kiiiiz
Esim duymasin
nfk kap kazanmışsın yarışmadan
tebrikler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?