Cadı özlemmmm :) aslında çok alıngandır kv ama ben derdimi kocamla hallettiğim için ona bişi yansıtmambi de şimdi Allah var yani herhangi bir konuda yardım istesem elinden geleni yapar. E daha ne :)??? Bizdeki asıl sorun evini özleyip mutsuz olması. Kp burda lokale falan gidiyo kafa dağıtıyo hergün. Ama kv hep evde. Ben elimden geldiğince çıkarmaya çalışıyorum akşamları ama o da bi yere kadar çünkü hep aynı yere gidiyoruz....
Canım inşallah gönlüne göre olmuştur yine.
Geçmiş olsun.Kızlar, bu sabah arya arka arkaya öksürdü öksürdü ( geçen hafta başlayan gribimiz bol bol burun akıntılı ve ara ara öksürüklü devam etmekte idi) hatta annem iyice üşütmüş bu gece çocuk dedi. Sonrasında öksürükle balgamı yuttu, midesi bulanıp önce balgamı sonrasında da bütün yediklerini çıkardı. Çıkardıktan sonra öksürüğü kalmadı pek. Acaba midesini üşüttüğü için mi kustu yoksa balgamın yüzünden mi anlamadım. İlk kez böyle bişi gördüm açıkçası:/
Cehennem ya da nar ağacını okuyabilirsin.çalıştığın için vakit kısıtlı sizde
bende suparnaturali bıraktım.. korku filmi gibi bide gece yatmadan izledim.. sonradan daha korkunç oluyormuş:18:. . benim düzgün bi kitap bulmam şart
Aynen ya sabah araba -10.5'i gösteriyordu.Okumam gereken dört tanecik yazılı var. Ama içimde hiç istek yok(
Bu arada bolu okadar soğukki sabah araba -10 dereceyi gösteriyordu. Bi de etraf hep buz o yüzden oğluşu dışarı çıkarmam imkansız. Çok özeniyorum nfk ayşeciği parka falan götürünce :/
Eee aynı şey kızının başına gelmişse neden kendi de teklif ediyor ki?Bugün kv dediki "saçını keseyim mi ben bunun??" Ben böyle şeylere ifrit olurum. "Ya her babaannenin fantazisi midir bu saç kesme?" Dedim gülerek. "Sakın valla berberde kesilir saç" diye ekledim. Değindiğim olay ise şuydu: görümcemin kvsi bigün küçük kızının saçlarını bi kesiyo şokşokşok iğrenç bir kısalıkta!! Kuaför bile düzeltemiyo. Tam erkek çocukları gibi oluyo. Ne zaman bu muhabbet açılsa bu hareketin ne kadar hadsizce olduğunu bildiriyorum. Ben olsam tepki gösteririm de diyorum. Umarım mesajlarım yerine ulaşıyordur :)
sağol canım siz coşmuşsunuz oralarda, ben çok geri kalmışım ayolBusmaiiiii instagramın hayırlı ve de uğurlu olsun :))
Yaşlanıyor muyuz ne?
boş günüm bire inmiş. Bir de Perşembe sabahım boş ama öğleden sonraları daha erken geliyorum. Bir ay böyle olacak artık. Nfk bana ballı mı demişti??????
Geçmiş olsun.
Cehennem ya da nar ağacını okuyabilirsin.
Aynen ya sabah araba -10.5'i gösteriyordu.
boş günüm bire inmiş. Bir de Perşembe sabahım boş ama öğleden sonraları daha erken geliyorum. Bir ay böyle olacak artık. Nfk bana ballı mı demişti??????
Geçmiş olsun.
Cehennem ya da nar ağacını okuyabilirsin.
Aynen ya sabah araba -10.5'i gösteriyordu.
Eee aynı şey kızının başına gelmişse neden kendi de teklif ediyor ki?
Bazen eşim de aynı teklifi yapıyor, ben de "kesinlikle olmaz!" diyorum:)
sağol canım siz coşmuşsunuz oralarda, ben çok geri kalmışım ayol
hadi bizde fazlalıklar var;zayıflayınca alırız diye teğet geçiyoruz da sana noluyoo:)
Günaydın biz yibe sabahın köründe ayaktayiz.. gece kalktiklarimi saymıyorum
yarın eşimin iş yeri kahvalti duzenlemis oraya gideceğiz. . hiç tanımadığım insanlar.. çok eglenceli olur kesin
siyah bot almam lazım cocuklarla bakabildigim kadar bakicam artık
buyakadaki mağazalar acayip pahali indirimli halleri bile 250-300
umraniye çarşıya gitsem orda bulabilirmiyim bilmiyorum:26:
nar ağacını çok duydum bur türlü fırsatım olmadı onua ekleyelim listeye
-15mi sen nerde yaşıyorsun
evi nasıl isitiyirsunuz.. burda okadar soğuk olmamasina rağmen 295 tl fatura geldi bize.. çok yaktım galiba.. soğuklar da nekadar gelir bilmem valla
Eee aynı şey kızının başına gelmişse neden kendi de teklif ediyor ki?
Bazen eşim de aynı teklifi yapıyor, ben de "kesinlikle olmaz!" diyorum:)
sağol canım siz coşmuşsunuz oralarda, ben çok geri kalmışım ayol
hadi bizde fazlalıklar var;zayıflayınca alırız diye teğet geçiyoruz da sana noluyoo:)
aa gerçekten gözüm kaymis sanırsamİnşallah ikinci dönem daha iyi olur canım.
Bu soğuklarda dışarda olanlara Allah yardım etsin.....
Sen de başlar ve hızla açığını kapatırsın cicim eminim
Nasıl fiyat onlar yaaaaa?!?! Çoxuklarla birşey bakabilir misin bilmiyorum :/
Cadı İpek anneni rahat bıraklkkkkk!! :)
Kıyamammmmmm; uykusuzluktan -10.5 u -15 olarak görüyor benim kaderdaşımmmm :) bu ay bize ne gelecek çok merak ediyorum. Bizmhep 23te yakiyoruz.
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallahhhhhhh.
Bugün bol koşuşturmalı bir gün olacak benim için. Aryanın sabah uykusunda kuaföre gidip lazer yaptıracağım. Saçıma birşeyler yaptırabilirsem onu denerim. Öğleden sonra günüm var, kızlarla beraberiz. Akşama da kuzen çağırdı aryayı uyutup ona kaçacağımmmsosyalliğin dibine vurmak istiyorummm!
aa gerçekten gözüm kaymis sanırsam.
diğerlerini bir sekilde oyaliyoruzda ipegin uykusu geldimi sıkıntılı .. bakalım göreceğiz bugünkü macera nasıl olacak..
evet yaa kombin yeteneği sıfır olmuş; ki bu işte çok iyiydim hayret ediyorum. biri bana seçse de giysem diyorum.. eskiden bütün mağazaları dolaşır öyle alırdık şimdi hem çabuk yoruluyoruz hem de vakit olmuyor belki de ondan...Herkese günaydınnnn
Aman bende kiloları verince alırım sanıyordum:) öyle olmadı ama. Unutmuşum alışveriş yapmayı, kombin yeteneğimi kaybetmişimbirde 2 haftada 1 günüm oluyor alışveriş için, onda da ya bişiler çıkıyor yada ben beceremiyorumm
boşver ya sen yiyeceğin mamaları düşünGünaydın biz yibe sabahın köründe ayaktayiz.. gece kalktiklarimi saymıyorum
yarın eşimin iş yeri kahvalti duzenlemis oraya gideceğiz. . hiç tanımadığım insanlar.. çok eglenceli olur kesin
siyah bot almam lazım cocuklarla bakabildigim kadar bakicam artık
buyakadaki mağazalar acayip pahali indirimli halleri bile 250-300
umraniye çarşıya gitsem orda bulabilirmiyim bilmiyorum:26:
yehuuuu!!! Bugun senin gunun bacimBugün bol koşuşturmalı bir gün olacak benim için. Aryanın sabah uykusunda kuaföre gidip lazer yaptıracağım. Saçıma birşeyler yaptırabilirsem onu denerim. Öğleden sonra günüm var, kızlarla beraberiz. Akşama da kuzen çağırdı aryayı uyutup ona kaçacağımmmsosyalliğin dibine vurmak istiyorummm!
günaydın kızlar
bu akşam gideceğim kız kıza toplantı beni öyle heyecanlandırmış ki ;rüyamda geç kaldığımı ,kaçırdığımı ,beni çağırmadıklarını falan gördüm bütün gece
evet yaa kombin yeteneği sıfır olmuş; ki bu işte çok iyiydim hayret ediyorum. biri bana seçse de giysem diyorum.. eskiden bütün mağazaları dolaşır öyle alırdık şimdi hem çabuk yoruluyoruz hem de vakit olmuyor belki de ondan...
boşver ya sen yiyeceğin mamaları düşünçocukları ne yapacaksın?
kızlar bu arada annem içi seramik olan ekmek yapma makinası istiyordu ama Türkiyede yokmuş sizin haberiniz var mı?
insan yasadigini hissediyor di mi?Kuaförüme geldimm, lazerimi yaptırdım, kaşlarımı hallettim, föndeyimm. Bu nasıl bi mutluluk allahım ya? İnsanın krndine bakması gibisivar mı????
elifnaz, umraniye carsida cok ayakkabici var ama marka pek yok.
Firsatin olursa derimoda ugra derim. Dun msj geldi ayakkabilar etiketin yarisi ve 2. Urune ekstra %30 indirim var. Ben gayet makul fiyatla bi bot aldim. İns gonlune gore bi sey bulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?