Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün kv dediki "saçını keseyim mi ben bunun??" Ben böyle şeylere ifrit olurum. "Ya her babaannenin fantazisi midir bu saç kesme?" Dedim gülerek. "Sakın valla berberde kesilir saç" diye ekledim. Değindiğim olay ise şuydu: görümcemin kvsi bigün küçük kızının saçlarını bi kesiyo şokşokşok iğrenç bir kısalıkta!! Kuaför bile düzeltemiyo. Tam erkek çocukları gibi oluyo. Ne zaman bu muhabbet açılsa bu hareketin ne kadar hadsizce olduğunu bildiriyorum. Ben olsam tepki gösteririm de diyorum. Umarım mesajlarım yerine ulaşıyordur :)

Gecenin nfksııııı ben!! :)))

Geçen haberlerde "marka çadırı" diye birşeyden bahsediyordu. İstanbuldaki uyuz arkadaşlarım gidin bakın herşey çok ucuzmuşşşş

boş günüm bire inmiş. Bir de Perşembe sabahım boş ama öğleden sonraları daha erken geliyorum. Bir ay böyle olacak artık. Nfk bana ballı mı demişti??????

Geçmiş olsun.

çalıştığın için vakit kısıtlı sizde
bende suparnaturali bıraktım.. korku filmi gibi bide gece yatmadan izledim.. sonradan daha korkunç oluyormuş:18:. . benim düzgün bi kitap bulmam şart
Cehennem ya da nar ağacını okuyabilirsin.

Aynen ya sabah araba -10.5'i gösteriyordu.

Eee aynı şey kızının başına gelmişse neden kendi de teklif ediyor ki?
Bazen eşim de aynı teklifi yapıyor, ben de "kesinlikle olmaz!" diyorum:)
Busmaiiiii instagramın hayırlı ve de uğurlu olsun :))
sağol canım siz coşmuşsunuz oralarda, ben çok geri kalmışım ayol
Yaşlanıyor muyuz ne?

hadi bizde fazlalıklar var;zayıflayınca alırız diye teğet geçiyoruz da sana noluyoo:)

Günaydın biz yibe sabahın köründe ayaktayiz.. gece kalktiklarimi saymıyorum
yarın eşimin iş yeri kahvalti duzenlemis oraya gideceğiz. . hiç tanımadığım insanlar.. çok eglenceli olur kesin
siyah bot almam lazım cocuklarla bakabildigim kadar bakicam artık
buyakadaki mağazalar acayip pahali indirimli halleri bile 250-300
umraniye çarşıya gitsem orda bulabilirmiyim bilmiyorum:26:

nar ağacını çok duydum bur türlü fırsatım olmadı onua ekleyelim listeye
-15mi sen nerde yaşıyorsun
evi nasıl isitiyirsunuz.. burda okadar soğuk olmamasina rağmen 295 tl fatura geldi bize.. çok yaktım galiba.. soğuklar da nekadar gelir bilmem valla

Son düzenleme:

İnşallah ikinci dönem daha iyi olur canım.

Bu soğuklarda dışarda olanlara Allah yardım etsin.....

Sen de başlar ve hızla açığını kapatırsın cicim eminim

Nasıl fiyat onlar yaaaaa?!?! Çoxuklarla birşey bakabilir misin bilmiyorum :/

Cadı İpek anneni rahat bıraklkkkkk!! :)

Kıyamammmmmm; uykusuzluktan -10.5 u -15 olarak görüyor benim kaderdaşımmmm :) bu ay bize ne gelecek çok merak ediyorum. Bizmhep 23te yakiyoruz.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallahhhhhhh.

Herkese günaydınnnn
Aman bende kiloları verince alırım sanıyordum:) öyle olmadı ama. Unutmuşum alışveriş yapmayı, kombin yeteneğimi kaybetmişim birde 2 haftada 1 günüm oluyor alışveriş için, onda da ya bişiler çıkıyor yada ben beceremiyorumm

Bugün bol koşuşturmalı bir gün olacak benim için. Aryanın sabah uykusunda kuaföre gidip lazer yaptıracağım. Saçıma birşeyler yaptırabilirsem onu denerim. Öğleden sonra günüm var, kızlarla beraberiz. Akşama da kuzen çağırdı aryayı uyutup ona kaçacağımmm sosyalliğin dibine vurmak istiyorummm!

aa gerçekten gözüm kaymis sanırsam.
diğerlerini bir sekilde oyaliyoruzda ipegin uykusu geldimi sıkıntılı .. bakalım göreceğiz bugünkü macera nasıl olacak..

Wuhuuuuuuuuuu :)

aa gerçekten gözüm kaymis sanırsam.
diğerlerini bir sekilde oyaliyoruzda ipegin uykusu geldimi sıkıntılı .. bakalım göreceğiz bugünkü macera nasıl olacak..

Survivor kız senin hayatın :)))

günaydın kızlar

bu akşam gideceğim kız kıza toplantı beni öyle heyecanlandırmış ki ;rüyamda geç kaldığımı ,kaçırdığımı ,beni çağırmadıklarını falan gördüm bütün gece

evet yaa kombin yeteneği sıfır olmuş; ki bu işte çok iyiydim hayret ediyorum. biri bana seçse de giysem diyorum.. eskiden bütün mağazaları dolaşır öyle alırdık şimdi hem çabuk yoruluyoruz hem de vakit olmuyor belki de ondan...
boşver ya sen yiyeceğin mamaları düşünçocukları ne yapacaksın?

kızlar bu arada annem içi seramik olan ekmek yapma makinası istiyordu ama Türkiyede yokmuş sizin haberiniz var mı?

Son düzenleme:
gunaydin canlar.. Esim bugun calisiyor. Biz ge neneye geldik. İstanbul soguk ama gunesli. Asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayse hatun 3Gli bi haftasonu diler..

yehuuuu!!! Bugun senin gunun bacim

annem gelecek sağolsun. . kerem'i bırakacağım. büyük kızı goturcem. ipek konusunda karasizim.. gece uyumadigi için o saatler uyku saati.. ona yarın karar vercem..
kiz kıza toplantida ne senlikli olur.. iyi eglenceler sanada
zim

elifnaz, umraniye carsida cok ayakkabici var ama marka pek yok.

Firsatin olursa derimoda ugra derim. Dun msj geldi ayakkabilar etiketin yarisi ve 2. Urune ekstra %30 indirim var. Ben gayet makul fiyatla bi bot aldim. İns gonlune gore bi sey bulursun..

Kuaförüme geldimm, lazerimi yaptırdım, kaşlarımı hallettim, föndeyimm. Bu nasıl bi mutluluk allahım ya? İnsanın krndine bakması gibisivar mı????

Şuanda başımdaki ağrı hala duruyo. Ömrümden ömür gitti.
Yakın arkadaşımın aldığı büyük bir tabak vardı yemek masasının üstünde duran. Nasıl da ağır... İçerde çamaşırla ilgilenirken Efeye kp bakıyodu ki bir ses geldi salondan. Bi gittimki o tabak yerde tuzla buz, Efe dibinde ve kp de koltukta oturuyo hala. Beynimden kaynar sular indi. Oğlumun kafasına gelseydi kısmını düşünmek istemiyorum. Kp de koştum yetişemedim diyo. Oysaki kolsa yarı yolda olurdu. Kvye de dedim artık kp ile yalnız bırakmayalım adam yetişemiyo diye. Ben oğlumu yalnız bırakıp tuvalete gidemiyorum kudurukluğundan. Bu çocuğu böyle kabul edip öyle davranmalı...

derimodda indirimmi varmış. . nerde mağazaları varmış hemen bakayım. . umraniye carsiyla vakit kaybetmeyeyim ozaman. . thanks bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…