Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

seker pembem, gecmis olsun. Allah koruyor bebeklerimizi valla. Yoksa mumkun deil biz yetemeyiz:26: hamdolsun efeye de bisey olmamis, ya parcalar sicrasaydi :18: surekli gozetlemede olmak gerekiyor. Aysecik de masalara erisiyor diye mutfak masasinda is yapamiyorum. Ustune de bi sey koyamiyorum. Ortuyu cekistiriyor cunku..:100:

Son düzenleme:
derimodda indirimmi varmış. . nerde mağazaları varmış hemen bakayım. . umraniye carsiyla vakit kaybetmeyeyim ozaman. . thanks bacim

cogu avm de var. 250 etiketli botu 125e aldim. Suan cok memnunum. Butcen varsa 2 tane bile alabilirsin. Derimodun ayakkabi modelleri zevkime uyuyor. ama diger dukkanlara da bak cunku sezonun ilk indirimleri basladi

Allah korumuş.. Örtü mü vardı masada?
Anlamadığım,Nasıl hala yerinde oturuyo adam? Tamam yetişememesi olabilir, anlık oluyo bu işler ama insan en azından kalkıp çocuğu uzaklaştırır kırık parçalardan..
Bu dedeler çok gamsız ya!

Dün de kerem küçük bir ayna kırdı hemen parçaların başına çöktü ;"çekil ordannnn" diye bi cırladım anında fırladı koltuğa oturdu süt dökmüş kedi gibi :)

Sağol cnm
cogu avm de var. 250 etiketli botu 125e aldim. Suan cok memnunum. Butcen varsa 2 tane bile alabilirsin. Derimodun ayakkabi modelleri zevkime uyuyor. ama diger dukkanlara da bak cunku sezonun ilk indirimleri basladi

Derimod outletten 50 tl ye babet aldım hemen yırtıldı
Henüz götüremedim geri ama sinir oldum

esiminde ihtiyacı var çok iyi olur ikinci indirimininde olması. . inşallah gönlüme göre bir şey bulurum. . çok dolaşmak zorunda kalmam..
ikeada da indirim var mama sandalyesi 30 tl ye düşmüş ikinci bi mama sandalyesi bize şart. . vaktim olursa orayada ugramak istiyorum. . çok şey istiyorum sanırım

bizim başımıza da geldi hemde kaç sefer.. bende kaldırdım herseyi. . büyük kız bukadar değildi ya..
çok geçmiş olsun. ucuz atlatmissiniz..
bi keresinde kerem bardak kirmis ben ipegin yanindayken kırdığı parçayı isirmaya çalışırken yakaladım:18: başımın üstünden kaynar kazanlar döküldü sanki. . neyseki ona hiç bir şey olmadı

busmai. Ayni sey kemal tancada basima geldi. Bi de onlar tamir etmeye calisiyor yarim yamalak. Hicbir sekilde degisim ve iade yok. Yeminliyim artik alusveris yapmiyirum ordan ki ayakkabilarimin %80i k.tancadir. simdi derimoda kaydim. Oyle bi sey varsa git degistir bacim. Bosuna markadan alusveris yapmiyoruz, sorumluluklari var

elifnaz, mama sandalyesini almaya senin gitmen sart deilki bacim, pasla birine mesela kardesine gelip gecerken alsinlar

Yok kız-15 değil, -10.5. Kombiyi 50'ye getirince sorun olmuyor. Faturalar ile eşim ilgileniyor, ne kadar geliyor takip etmiyorum.

Gün senin günün yani.

Geçmiş olsun. Bu bebeler çok fena ya. Kp de Kv var diye ilgilenmemiştir belki.

Son düzenleme:
Bugünkü tek etkinliğimiz akşam gezmedi o da kvlere.evde oturmak daha cazip ama kendi aradı gelin diye. Bir de eltimlerin ve görümcemlerin kızları var. Aden mutlu oluyor. Her şey Kızım için yani.

Geçmiş olsun. Bu bebeler çok fena ya. Kp de Kv var diye ilgilenmemiştir belki.
olabilir. Ama bu dusunce cok riskli. Dede babaanneye guvenir, babaanne annesi de burda der, ooooo

Kalabalik mecliste bile bebege bisey olunca herkes anneye bakiyor. Her vesileyle sorumlu o.

Son düzenleme:
Masanın üstündeki örtü ile bri oynamış ve azıcık uca gelmiş. Evde bunca insan olunca suçlu bulmak da zor oluyor.
Sinirim hala geçmedi. Hayatımda bi işe yarayacaklar o da biçok zahmetle...

olabilir. Ama bu dusunce cok riskli. Dede babaanneye guvenir, babaanne annesi de burda der, ooooo

Kalabalik mecliste bile bebege bisey olunca herkes anneye bakiyor. Her vesileyle sorumlu o.

Damacanayı devirdi az önce ve su dökülüyo. Bekliyolarki hem suyu temizleyeyim hem de Efe ile ilgilenmesinler..! Neyseki inşallah 4 gibi arkadaşa gideceğim de uzaklaşacağım ortamdan. Bugün acaip batıyolar bana..!

Damacanayı devirdi az önce ve su dökülüyo. Bekliyolarki hem suyu temizleyeyim hem de Efe ile ilgilenmesinler..! Neyseki inşallah 4 gibi arkadaşa gideceğim de uzaklaşacağım ortamdan. Bugün acaip batıyolar bana..!
herkes misafir! Herseyden ve herkesten sorumlu da sen.. Git biraz uzaklas.

Selâmlar güzel anneler ,
Geçmiş olsun pembiş Allah korumuş , ışık hızında hareket etme kabiliyetleri var bu afacanların (;
Nfkcım , trambolinde zıplayan Ayşeciğe bayıldım maşa'Allah , çok şanslısınız koruya yakın oturduğunuz için , hangi koru bu biz de gelip zıplayalım (;
Elifnazcım kahvaltıda güzel vakit geçirirsiniz inşaAllah , botu da gönlüne göre bulursun inşaAllah..
Biz de az sonra arkadaşımın düğünü için çıkıcaz, kıyafet kombinleyememe problemi bende de oluyo artık , şimdi bile ne giyeceğime karar veremedim hâlâ
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum sizlere de

elifnaz, mama sandalyesini almaya senin gitmen sart deilki bacim, pasla birine mesela kardesine gelip gecerken alsinlar

almadım canım.. annemlerde var bizde var bize ikinciyi alalim diye konuştuk eşimle ama oda bir sürü yer isgal ediyor. vazgectik zaten keremin oturduğu en fazla 15 dk. ama yinede ikeaya uğradık. Şu küçük saksilardan iki dene hediyemiz varmış. . ufak tefek bir seyler aldım eşim arabada cocuklarla kaldı ben buyukle hızlıca hallettim

derimod en yakin Ataşehir deki avm de vardı. bizde önce umraniyede inci varmış oraya gittik. . istediğim gibi bulunca dolasmadim aldım. . % 50 indirim varmış % 20 de turkcellilere varmış ordaki çocuk kendi şifresini kullandı % 70 indirimle aldım. . 135 tlye geldi..

Sağol canım .. buldum bi tane bakalım inşallah kullanışlı olur..
havalar guzellessin seninle bi fatihi gezelim canım pek zevkli olur

Elifnazım güle güle kullan botunu :)

İki saat zor oturdum arkadaşta. Evdeki üç kişi bi çocuğu eyleyememişler...! Kısa da olsa değişiklik oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…