Kuaförüme geldimm, lazerimi yaptırdım, kaşlarımı hallettim, föndeyimm. Bu nasıl bi mutluluk allahım ya? İnsanın krndine bakması gibisivar mı????
derimodda indirimmi varmış. . nerde mağazaları varmış hemen bakayım. . umraniye carsiyla vakit kaybetmeyeyim ozaman. . thanks bacim
Allah korumuş..Şuanda başımdaki ağrı hala duruyo. Ömrümden ömür gitti.
Yakın arkadaşımın aldığı büyük bir tabak vardı yemek masasının üstünde duran. Nasıl da ağır... İçerde çamaşırla ilgilenirken Efeye kp bakıyodu ki bir ses geldi salondan. Bi gittimki o tabak yerde tuzla buz, Efe dibinde ve kp de koltukta oturuyo hala. Beynimden kaynar sular indi. Oğlumun kafasına gelseydi kısmını düşünmek istemiyorum. Kp de koştum yetişemedim diyo. Oysaki kolsa yarı yolda olurdu. Kvye de dedim artık kp ile yalnız bırakmayalım adam yetişemiyo diye. Ben oğlumu yalnız bırakıp tuvalete gidemiyorum kudurukluğundan. Bu çocuğu böyle kabul edip öyle davranmalı...
Sağol cnmannem gelecek sağolsun. . kerem'i bırakacağım. büyük kızı goturcem. ipek konusunda karasizim.. gece uyumadigi için o saatler uyku saati.. ona yarın karar vercem..
kiz kıza toplantida ne senlikli olur.. iyi eglenceler sanada
zim
cogu avm de var. 250 etiketli botu 125e aldim. Suan cok memnunum. Butcen varsa 2 tane bile alabilirsin. Derimodun ayakkabi modelleri zevkime uyuyor.ama diger dukkanlara da bak cunku sezonun ilk indirimleri basladi
cogu avm de var. 250 etiketli botu 125e aldim. Suan cok memnunum. Butcen varsa 2 tane bile alabilirsin. Derimodun ayakkabi modelleri zevkime uyuyor.ama diger dukkanlara da bak cunku sezonun ilk indirimleri basladi
Şuanda başımdaki ağrı hala duruyo. Ömrümden ömür gitti.
Yakın arkadaşımın aldığı büyük bir tabak vardı yemek masasının üstünde duran. Nasıl da ağır... İçerde çamaşırla ilgilenirken Efeye kp bakıyodu ki bir ses geldi salondan. Bi gittimki o tabak yerde tuzla buz, Efe dibinde ve kp de koltukta oturuyo hala. Beynimden kaynar sular indi. Oğlumun kafasına gelseydi kısmını düşünmek istemiyorum. Kp de koştum yetişemedim diyo. Oysaki kolsa yarı yolda olurdu. Kvye de dedim artık kp ile yalnız bırakmayalım adam yetişemiyo diye. Ben oğlumu yalnız bırakıp tuvalete gidemiyorum kudurukluğundan. Bu çocuğu böyle kabul edip öyle davranmalı...
Yok kız-15 değil, -10.5. Kombiyi 50'ye getirince sorun olmuyor. Faturalar ile eşim ilgileniyor, ne kadar geliyor takip etmiyorum.nar ağacını çok duydum bur türlü fırsatım olmadı onua ekleyelim listeye
-15mi sen nerde yaşıyorsun
evi nasıl isitiyirsunuz.. burda okadar soğuk olmamasina rağmen 295 tl fatura geldi bize.. çok yaktım galiba.. soğuklar da nekadar gelir bilmem valla
Gün senin günün yani.Bugün bol koşuşturmalı bir gün olacak benim için. Aryanın sabah uykusunda kuaföre gidip lazer yaptıracağım. Saçıma birşeyler yaptırabilirsem onu denerim. Öğleden sonra günüm var, kızlarla beraberiz. Akşama da kuzen çağırdı aryayı uyutup ona kaçacağımmmsosyalliğin dibine vurmak istiyorummm!
Geçmiş olsun. Bu bebeler çok fena ya. Kp de Kv var diye ilgilenmemiştir belki.Şuanda başımdaki ağrı hala duruyo. Ömrümden ömür gitti.
olabilir. Ama bu dusunce cok riskli. Dede babaanneye guvenir, babaanne annesi de burda der, oooooGeçmiş olsun. Bu bebeler çok fena ya. Kp de Kv var diye ilgilenmemiştir belki.
olabilir. Ama bu dusunce cok riskli. Dede babaanneye guvenir, babaanne annesi de burda der, ooooo
Kalabalik mecliste bile bebege bisey olunca herkes anneye bakiyor. Her vesileyle sorumlu o.
herkes misafir! Herseyden ve herkesten sorumlu da sen.. Git biraz uzaklas.Damacanayı devirdi az önce ve su dökülüyo. Bekliyolarki hem suyu temizleyeyim hem de Efe ile ilgilenmesinler..! Neyseki inşallah 4 gibi arkadaşa gideceğim de uzaklaşacağım ortamdan. Bugün acaip batıyolar bana..!
elifnaz, mama sandalyesini almaya senin gitmen sart deilki bacim, pasla birine mesela kardesine gelip gecerken alsinlar
Selâmlar güzel anneler ,
Geçmiş olsun pembiş Allah korumuş , ışık hızında hareket etme kabiliyetleri var bu afacanların (;
Nfkcım , trambolinde zıplayan Ayşeciğe bayıldım maşa'Allah , çok şanslısınız koruya yakın oturduğunuz için , hangi koru bu biz de gelip zıplayalım (;
Elifnazcım kahvaltıda güzel vakit geçirirsiniz inşaAllah , botu da gönlüne göre bulursun inşaAllah..
Biz de az sonra arkadaşımın düğünü için çıkıcaz, kıyafet kombinleyememe problemi bende de oluyo artık , şimdi bile ne giyeceğime karar veremedim hâlâ
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum sizlere de
Elifnazım güle güle kullan botunu :)
İki saat zor oturdum arkadaşta. Evdeki üç kişi bi çocuğu eyleyememişler...! Kısa da olsa değişiklik oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?