ya sorma bütün kapıları açabiliyor kerem'de dün ablasının odasina girdi. hadi biraz baksın dedim ama oda harp alani gibi olmuş. . kalemler, bizim ilkokulda vardiya fasulye ve cubuklar onlari bulmus onlar yerde akşam zar zor topladım. . misafir tabaklarimi bardaklarimi koliledim kaldırdım. . kilitleride açıyor artık. . mutfaga bi giriyor beş dk icinde ben istesem dagitamam okadar.. çekmeceler, tencereler, tavalar her şey yerdehayırlı cumalar.
nasılsınız ?
sabah seanslarına katılamıyorum.
oğlum biraz mızmız bu aralar burnu hala akıyor.
kendini ev dağıtmaya verdi.az önce patlamış mısır kasesini yere döktü
sonra galeta unu çekmiştim robotta buzdolabı poşetine koydum poşet elimden düştü.
oda yere döküldüelektirikli süpürge reklamı çekilir o derece yani
pembe mutluluğunuz daim olsun şekerim.kap kacak benzetmesinede bayıldım
biz buhar makinası kulanıyoruz.hastalık dönemlerinde daha çok işe yarıyor.
bakımı eşim tarafından yapılıyor....
nfk ameliyatı şimdiden düşünme canım.dediğin gibi kurtulacaksın o dertten
pembeye katılıyorum video niye izleyesin.
busmai duygusallaşmıssın canım iyice.sende video izleme atta face hiç girme.
sadece buraya takıl.
amiiiin bacım, inş bununla biter sıkıntım.Geçmiş olsun canım ilk bir iki gün ağrır evet kurcalandığı için, inşallah bugün daha iyisindir..
Ben bir kere 20lik diş ameliyatı olmuştum o gece nasıl zonklamıştı çenem , mübarek diş hekimi kazı yapmış çenemde
Ameliyat için de inşallah ameliyat sonrası rahatlarsın tekrarlamaz da inşaallah Allah şifa ve kolaylık versin
öyle büyük ve yüksekse biz de zıplarız onda yaHaa bundan değil benim gördüklerim bildiğin büyük ve yüksek..:) tabi özel yerlerde var
Bu ara farkediyorum ki Kerem beni parkta daha az yoruyor; bir işle uzun süre oyalanabiliyor..önceden sürekli çılgın gibi ordan oraya koşardı:) şimdi daha az
evetDünden beri gülüyorum şu Baattin esprisini duydunuz mu:
"İç çamaşırlarının etiketi bazen öyle uzun oluyor ki ;totomdan faks geliyor zannediyorum"
:)))
busmai demek istedin sanırsamNfk baattine koptummmmmmm hahhahaha çok iyi yaaaa :)
amaaan yarın bakarsın bırakOkumam gereken dört tanecik yazılı var. Ama içimde hiç istek yok(
Bu arada bolu okadar soğukki sabah araba -10 dereceyi gösteriyordu. Bi de etraf hep buz o yüzden oğluşu dışarı çıkarmam imkansız. Çok özeniyorum nfk ayşeciği parka falan götürünce :/
amiiiin bacım, inş bununla biter sıkıntım.
yirmilik diş de çok fena yaa, herkesin başına dert:26: bende çıkmadı, inş bundan sonra da çıkmaz..:18:
öyle büyük ve yüksekse biz de zıplarız onda ya
eminim çok keyiflidir..
büyüyor da ondan
evetçok çılgın tespitleri var baattinin.
busmai demek istedin sanırsam
amaaan yarın bakarsın bırak
-10 derece mii?isabet oluyor götürememen. daha sıcak havalar gelir de çıkarsınız..
bugünlerde içerde efenin keyfi gayet yerinde bence
Vallahi ben onu sen yazdın da okudum sanıyorum!! Diyorum işte neremle okuduğum muamma :))) peki benim okuduğum yazılıdan hayır beklenir mi??????
Eveeeet biz geldik kayseriye. Kızı yedirip uyuttum. Birazdan sosyete pazarına gidicem. Nfk nın salı pazarı gb bir yer. İnşallah güzel şeyler bulurum.
Akşam akşam? İyiymiş..Eveeeet biz geldik kayseriye. Kızı yedirip uyuttum. Birazdan sosyete pazarına gidicem. Nfk nın salı pazarı gb bir yer. İnşallah güzel şeyler bulurum.
vuhuuu!!! Pazar candirEveeeet biz geldik kayseriye. Kızı yedirip uyuttum. Birazdan sosyete pazarına gidicem. Nfk nın salı pazarı gb bir yer. İnşallah güzel şeyler bulurum.
suppeeeer! Aksamleyin kizkiza takima. en son 2 sene once kizlarla iftara gitmistik...Akşam akşam? İyiymiş..
Arkadaşım aradı yarın akşam kızlar onda toplanacakmış; keremi kv lere bırakıp gidicem inş süpeeerrrr :)
Kızımmm sen hergün avm lerde gezerkennn, arkadaşlarınla cirit atarkennn ben evde pinekliyırdumm!Ayyyyyy ne güzellllll. Ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite okudum, ben de pazara gitmek istiyorummmm (bilmeyenler için; burhan avrupa yakası).
Saat 9 a kadar açık, kapalı bir alan zaten.Akşam akşam? İyiymiş..
Arkadaşım aradı yarın akşam kızlar onda toplanacakmış; keremi kv lere bırakıp gidicem inş süpeeerrrr :)
Amaaan o kadar gittim heyecanla alışveriş yapcam diye. Okuldaki arkadaşıma çanta ve oğluna eşofman altı hediye aldım. Kendime pijama altı aldım sadece. Başka bişi alamadımm. Artık alamıyorum, sinir oluyorum bu duruma.
Evet ya inşallah güzel olcak diye umuyorumsuppeeeer! Aksamleyin kizkiza takima. en son 2 sene once kizlarla iftara gitmistik...
Ben de alamıyorum ya!! Niye böyle olduk?Kızımmm sen hergün avm lerde gezerkennn, arkadaşlarınla cirit atarkennn ben evde pinekliyırdumm!
Saat 9 a kadar açık, kapalı bir alan zaten.
Seninki daha iyiymişş. Kızkıza olmak can valla.
Amaaan o kadar gittim heyecanla alışveriş yapcam diye. Okuldaki arkadaşıma çanta ve oğluna eşofman altı hediye aldım. Kendime pijama altı aldım sadece. Başka bişi alamadımm. Artık alamıyorum, sinir oluyorum bu duruma.
Evet ya inşallah güzel olcak diye umuyorum
Ben de alamıyorum ya!! Niye böyle olduk?
inanmazsınız, o bana da oluyor
çok sinir bi şey yaa!!!
Kızımmm sen hergün avm lerde gezerkennn, arkadaşlarınla cirit atarkennn ben evde pinekliyırdumm!
Saat 9 a kadar açık, kapalı bir alan zaten.
Seninki daha iyiymişş. Kızkıza olmak can valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?