Gunaydınlarr..gece 1 gıbı uyudum sabah ta 7 de kalktım..gece bı ara ustu acıkmı dıye bakındım ılhanın..ıyı uyumus olabılırım nankorluk etmıyeyyım bazılarınıza gore ama oglum bıraksaydı koltukta bıraz uyuyavaktım..ama yok bızımkı butun oyuncakları yere serdı benımde uyanık olmamaı ıstıyor pasa..sımdı hafıfı sulu muhallebısını verdım oyalanıyor bakalım..benımde uykum dagıldı tabıkı..pembıs,nfk,dılanaz gecmısler olsunn..tez zamanda ıyılesırsınız ınsallah..busmaıı hadı bakalım belkı cınsıyetını ogrenırsın ben 3 aylıkken ogrenmıstım..
Yok canım ben hasta değilim atlattım birkaç gün önce. Sağolasın diyorum ya kar fena yaptı :)Nfk, pembiş ve busmaii geçmiş olsun hepinize de. Nazara mı geldiniz yahu aynı anda? Dikkat edin kendinize
Evet küçük kızları görünce çok hoşuma gidiyor şimdi ,ama belki de oğlan olması daha iyi olur oğlum için. Bilemiyorum Hayırlısı olsun inşallahHayırlıs olsun canım..Saglıklı olsunda gerısı teferruat..ama gonul bı de kız ıster dımı..?karnın buyudumu hamılelık kıyafetlerı cıkmıstır meydana yınee.. ıkı sene sonra dejavu gıbı oldu senınkısı..:)bende aynı donemlerde ıstıyrodum ama kısmett..kereme kardeslerı cazıp hale getırmeye basla ben de olmadıgı takdırde bebek resımlerını gosterıp kardess dıyorumm ..altyapıı..:)
Evet canım inşallah :) artık iyice bebek şeklini almıştır kuzucukinternette sıkıntı var kopuyor bir türlü yorum yazamıyorum. . inşallah busefer olur
pembis, nfk, dilanaz hepinize çok geçmiş olsun..
busmai yarın Büyük gün ha
Deneme tahtasına döncen bu gidişle noluyoooo :)Tembel topiğimmmmmmm <3 <3 :)
Boğazım hala dehşetü vahşet. Okulda beter olması normal gerçi...
Yarın a101e çarık geliyo. İnşallah alıcam çünkü diğeri parça pinçik oldu.
Ayrıcayarın bol bol okul işi yapacaktım amaaa sabahtan bakıcımızın işi varmış. Artık kv ve kp ne kadar ilgilenirse...
Şu ara hayat beni fazlasıyla deniyor sankim...
Sağol canım inşallahMerhabalar. Hayırlı huzurlu günler hepinize,
Pembe, nfk, dilanaz Allah şifalar Versin inşallah , busmaicim sağlıkla gör miniş kuzunu yarın inşaallah , güzel haberlerini bekliyoruz
Torunu illâ ki kendi sülâlesine benzetme her kv de de var demek kigelin alırken de o dolaylardan alsalarmış madem
Oğluş uyurken mutfak ve oturma odasını silip süpürebildim, şimdi biraz dinlenme ve ders çalışma vakti
Görüşmek üzere güzel anneler
inşallah!Busmaicim yarın en minik kuzunu göreceksin inşallah ne güzel...
Tüm hastalara geçmişler olsun. Hepimiz biran önce iyileşelim inşallah.
bebişine kavuşmak çok güzel olsa gerek
Tabi ki de söylüyorum.günaydın canlar
sanırım üşüttüm, belim tutuldu. dünden beri korse takıyorum ama yine kötü
oturup kalkarken bile çok zorlanıyorum.
ahahahahh
valla söylesem donup kalır.
amin amiiiin
benim bu konudaki teşhisim şu:
ayıpsız kusursuz, sağlıklı ve de güzel olunca çocuk herkes kendi genlerine yontuyor bacım.
hiç kötü huyunu, huysuzluğunu benden aldı diyen kv gördün mü?
aksine onlar anneye ve anne tarafına çekti diye düşünüyorlardır..
benim kv de 4 çocuk büyütmüş, oğlanların yaramazlıklarından karı koca ömürleri çürümüş.
kızları hakeza. hala tutmuş torunu onlara benzetiyor. ne dicen?..
bak sen şu kereme
boyu uzun yetişiyor demek. bizimkinin daha çoook yolu var o konuda.
ama yeni kapıların kolu biraz aşağıda da oluyor, onun da etkisi olabilir.
sağol bacımmmeminim ele güne karşı benimle övünüyordur da, işte bi yandan da kuma damarı kabarıyor..
vayy!! bunu söylüyor musun hakikaten?
kv nin halini düşünemiyorum, ahahahahah
ballısın tabi, ballı özleeem!
günaydın bacım.. demek hastalık seni de yakaladı.
bi bu eksikti :100: benim de 3 gün boğazlarım şiş, baş ağrısı falan olmuştu, ateşlendim de ama ilerlemedi geçti.
inş sen de hemen atlatırsın.. nane limon, ıhlamur, ısırgan, adaçayı, meyve çayları ne bulursan yüklen, yumuşasın boğazın.
bir de bütün gün ders anlatacaksın, Allah kolaylık versin..
Günaydınlar herkeseeee.
Bugün doktora gideceğim. Boğazım çokkkk kötü. Sinirim de bozulmuş durumda. Dinlenebileceğim bi gün var onda da bakıcımızın yine işi var ve geç gelecek. Evdekiler zaten ilgilenemiyo. Hayat beni şu ara çok yoruyo(
Geçmiş olsun yeniden cnm inşallah Dr dan sonra rahatlarsın ilaçlarlaTembel topiğimmmmmmm <3 <3 :)
Boğazım hala dehşetü vahşet. Okulda beter olması normal gerçi...
Yarın a101e çarık geliyo. İnşallah alıcam çünkü diğeri parça pinçik oldu.
Ayrıcayarın bol bol okul işi yapacaktım amaaa sabahtan bakıcımızın işi varmış. Artık kv ve kp ne kadar ilgilenirse...
Şu ara hayat beni fazlasıyla deniyor sankim...
Ellerine sağlık cnm inşallah bir an önce bitsin gitsin bulantılarDeneme tahtasına döncen bu gidişle noluyoooo :)
Facebookumu da kapattım sonunda
Sıkıldıııımm
Sağol canım inşallah
Ben bugün hiç çalışamadım :""( oğluşla çok zorrr
bi de yemek yaptım zar zor, fırında köfte patates ;ama yiyemiycem galiba yine midem bulanıyo neyse ki oğluşu yedirdim
Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin size de cnm, kesinlikle çok güzelbebişine kavuşmak çok güzel olsa gerek
Ohh çok iyi demişsinTabi ki de söylüyorum.hatta geçen hafta Kv aradı. C. Ertesi bize gelin dedi. Ben de bakalım, inşallah geliriz dedim. O da zaten Aden'i de 15 gündür görmüyorum, özledim dedi. Ben de yaaaa nasılmış oluyormuş, bizimkiler aylarca görmüyor dedim. hahaaaa ama lafı ağzıma verdi ne yapayım. Sonuç haftasonun onlara gittik, Kv de surat beş karış. Ben de anlamazdan geldim. Yavaş yavaş düzeldi.
Günaydın
kızın okulunda elma şenliği varmış. bana da elmalı kek düştü:18:
korkulu rüyam olan elmalı keki yaptım. . bu sefer becerdim güzel oldu..:119:
geçmiş olsun inşallah geçirmezGeçmiş olsun yeniden cnm inşallah Dr dan sonra rahatlarsın ilaçlarla
Allah kolaylık versin, hayatın sana verdiği güzel şeylere odaklanmalısın şu sıralar, yoksa daha da çok yıpratıcı oluyor senin için
Ellerine sağlık cnm inşallah bir an önce bitsin gitsin bulantılar
Dün ben de pek çalışmadım, öğrenci kimliğimi almaya gittim annem gelmişken , bugün çalışabiliriz inşaallah
Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin size de cnm, kesinlikle çok güzel
Ohh çok iyi demişsinhep kendilerini düşünenlerden hiç haz etmiyorum
Ellerine sağlık cnm afiyetle yesin kuzucuklar, elma şenliği ne güzel bir aktiviteymiş
Bizde de okuldan öksürük+burun akıntısı getiren kızım ve ben fenayızz! okula gitmek istedi yine de , ilacını içirip yolladım inşaallah kötüleşmez ve ufaklığa bulaştırmadan atlatırız umarım
Nfk bu saate kadar ses vermemiş, neredesin acaba kuzum
Bizde de okuldan öksürük+burun akıntısı getiren kızım ve ben fenayızz! okula gitmek istedi yine de , ilacını içirip yolladım inşaallah kötüleşmez ve ufaklığa bulaştırmadan atlatırız umarım
Nfk bu saate kadar ses vermemiş, neredesin acaba kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?