Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

3 aylıkken cinsiyeti yanlış görebiliyor doktor, söylemesin yaa sonra yanlış çıkarsa kötü olur:)

Hayırlıs olsun canım..Saglıklı olsunda gerısı teferruat..ama gonul bı de kız ıster dımı..?karnın buyudumu hamılelık kıyafetlerı cıkmıstır meydana yınee.. ıkı sene sonra dejavu gıbı oldu senınkısı..:)bende aynı donemlerde ıstıyrodum ama kısmett..kereme kardeslerı cazıp hale getırmeye basla ben de olmadıgı takdırde bebek resımlerını gosterıp kardess dıyorumm ..altyapıı..:)

Son düzenleme:
Nfk, pembiş ve busmaii geçmiş olsun hepinize de. Nazara mı geldiniz yahu aynı anda? Dikkat edin kendinize

internette sıkıntı var kopuyor bir türlü yorum yazamıyorum. . inşallah busefer olur
pembis, nfk, dilanaz hepinize çok geçmiş olsun..
busmai yarın Büyük gün ha

Nfk, pembiş ve busmaii geçmiş olsun hepinize de. Nazara mı geldiniz yahu aynı anda? Dikkat edin kendinize
Yok canım ben hasta değilim atlattım birkaç gün önce. Sağolasın diyorum ya kar fena yaptı :)
Evet küçük kızları görünce çok hoşuma gidiyor şimdi ,ama belki de oğlan olması daha iyi olur oğlum için. Bilemiyorum Hayırlısı olsun inşallah
Esra Erol kıza hamileymiş :)
Siz başladınız mı çalışmalara

internette sıkıntı var kopuyor bir türlü yorum yazamıyorum. . inşallah busefer olur
pembis, nfk, dilanaz hepinize çok geçmiş olsun..
busmai yarın Büyük gün ha
Evet canım inşallah :) artık iyice bebek şeklini almıştır kuzucuk

Merhabalar. Hayırlı huzurlu günler hepinize,
Pembe, nfk, dilanaz Allah şifalar Versin inşallah , busmaicim sağlıkla gör miniş kuzunu yarın inşaallah , güzel haberlerini bekliyoruz
Torunu illâ ki kendi sülâlesine benzetme her kv de de var demek ki gelin alırken de o dolaylardan alsalarmış madem
Oğluş uyurken mutfak ve oturma odasını silip süpürebildim, şimdi biraz dinlenme ve ders çalışma vakti
Görüşmek üzere güzel anneler

Tembel topiğimmmmmmm <3 <3 :)

Boğazım hala dehşetü vahşet. Okulda beter olması normal gerçi...

Yarın a101e çarık geliyo. İnşallah alıcam çünkü diğeri parça pinçik oldu.

Ayrıcayarın bol bol okul işi yapacaktım amaaa sabahtan bakıcımızın işi varmış. Artık kv ve kp ne kadar ilgilenirse...

Şu ara hayat beni fazlasıyla deniyor sankim...

Deneme tahtasına döncen bu gidişle noluyoooo :)
Facebookumu da kapattım sonunda
Sıkıldıııımm
Sağol canım inşallah
Ben bugün hiç çalışamadım :""( oğluşla çok zorrr
bi de yemek yaptım zar zor, fırında köfte patates ;ama yiyemiycem galiba yine midem bulanıyo neyse ki oğluşu yedirdim

Busmaicim yarın en minik kuzunu göreceksin inşallah ne güzel...

Tüm hastalara geçmişler olsun. Hepimiz biran önce iyileşelim inşallah.

Merhaba canlar. Bugün giremedim. Hasta planlamalara geçmiş olsun. Çarşamba ve Perşembe öğleden sonra dersim. Sabah bir telaşla geçiyormuş, bugün tecrübe ettik. Keşke sabah ders olup öğleden sonra boş olsaydı

Tabi ki de söylüyorum.hatta geçen hafta Kv aradı. C. Ertesi bize gelin dedi. Ben de bakalım, inşallah geliriz dedim. O da zaten Aden'i de 15 gündür görmüyorum, özledim dedi. Ben de yaaaa nasılmış oluyormuş, bizimkiler aylarca görmüyor dedim. hahaaaa ama lafı ağzıma verdi ne yapayım. Sonuç haftasonun onlara gittik, Kv de surat beş karış. Ben de anlamazdan geldim. Yavaş yavaş düzeldi.

Günaydınlar herkeseeee.

Bugün doktora gideceğim. Boğazım çokkkk kötü. Sinirim de bozulmuş durumda. Dinlenebileceğim bi gün var onda da bakıcımızın yine işi var ve geç gelecek. Evdekiler zaten ilgilenemiyo. Hayat beni şu ara çok yoruyo (

Günaydın
kızın okulunda elma şenliği varmış. bana da elmalı kek düştü:18:
korkulu rüyam olan elmalı keki yaptım. . bu sefer becerdim güzel oldu..:119:

allah kolaylik versin sana ben kendimi güçlü sanırdim ama sen daha guclusun.. ben şimdiye terör estirmistim:117:

Geçmiş olsun yeniden cnm inşallah Dr dan sonra rahatlarsın ilaçlarla
Allah kolaylık versin, hayatın sana verdiği güzel şeylere odaklanmalısın şu sıralar, yoksa daha da çok yıpratıcı oluyor senin için
Ellerine sağlık cnm inşallah bir an önce bitsin gitsin bulantılar
Dün ben de pek çalışmadım, öğrenci kimliğimi almaya gittim annem gelmişken , bugün çalışabiliriz inşaallah
bebişine kavuşmak çok güzel olsa gerek
Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin size de cnm, kesinlikle çok güzel
Ohh çok iyi demişsin hep kendilerini düşünenlerden hiç haz etmiyorum
Günaydın
kızın okulunda elma şenliği varmış. bana da elmalı kek düştü:18:
korkulu rüyam olan elmalı keki yaptım. . bu sefer becerdim güzel oldu..:119:

Ellerine sağlık cnm afiyetle yesin kuzucuklar, elma şenliği ne güzel bir aktiviteymiş

Bizde de okuldan öksürük+burun akıntısı getiren kızım ve ben fenayızz! okula gitmek istedi yine de , ilacını içirip yolladım inşaallah kötüleşmez ve ufaklığa bulaştırmadan atlatırız umarım
Nfk bu saate kadar ses vermemiş, neredesin acaba kuzum

günaydın canlar..
öğleyin dişçiye gidicem. ev karmaşa, yemek yok. yapmaya niyetim de yok.

şeker pembem, geçmiş olsun ya, gittin mi doktora?
dilanaz, sen nasıl oldun bacım?
valla nazar mı oldu, hepimiz hastayız beah

busmai, gördün mü, napıyor senin mercimek güzeli?

geçmiş olsun inşallah geçirmez
nfk hastaligi ağır atlatiyor galiba

geçmiş olsun canım.. inş ilerlemeden geçer gider.

benim belim fena. gece kalk ayşeciği al, emzir, yerine koy. eziyet oldu.
otururken bile rahat değilim. dışarı çıkınca eczacıya sorup ya kas gevşetici hap ya da krem bi şey alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…