Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok güldüm.

Slm kızlar dr a gittik büyümüş bebecik; iyiydi çok şükür zıp zıp zıplıyordu :) Eşim de geldi bu sefer keremle.
Vee asıl haber; büyük ihtimalle erkekmiş :)
Hayırlı olsun canım. Kerem'e oyun arkadaşı geliyor.

Biz de dün akşam alışverişe gittik ama hiçbir şey alamadım. Sanki mağazalarda hiçbir şey yok gibi.almak isteyip alamamak çok kötüymüş.

Merhaba kızlarrrrrrrrrr :) gülüyorsam uyumuşum demektir iki saat uyudum ve bölük pörçüktü ama kalktığımda ter atmıştım; sanırım oyüzden bi tık iyi hissediyorum.
ooh, çok sevindim ilaç içip yatınca hemen etkisini gösterdi demek.
Biz de dün akşam alışverişe gittik ama hiçbir şey alamadım. Sanki mağazalarda hiçbir şey yok gibi.almak isteyip alamamak çok kötüymüş.

yaa, anladın mı bizim nasıl hissettiğimizi :111:

evet, kimi ilaçlar için dr lar farklı düşünüyorlar.
biz hangisine uyacağız, işimiz zor.

tutulma bende sık oluyor ya, adet öncesi mesela mutlaka hafif bi bel tutulması yaşıyorum.
bazen de böyle şiddetli oluyor. kendimi koruyamıyorum muu, yoksa bünye mi meyilli bilmem.
(annem kışın doğduğum ve beyaz tenli olduğum için; güz danaları küçük ve zayıf olur ve çok kolay hasta olur der )

bence abla haklı. bi kız kardeş şu aşamada daha çok şey paylaşabilir onunla.
ne bileyim, giydirir. aynı oyunlara meraklı olurlar, aynı şeyleri yapmaktan zevk alırlar..
bi kız bi oğlandaki kedi köpek benzetmesi doğru ama, kendimden değil de kardeşlerimden biliyorum

indirim demeyin bana kendimi sokaklara atasim geliyor
hafta sonuna kalırsa bir şeyler alırım artikin

En doğru tespit özlemden geldi; ev halkı buna çok sevindi. Canım kek istiyordu. Havuçlu cevizli yapTIM!! Normalde hastanın istediği yapılır ya neyse... Eşim de hasta. Kv ise dişim ve dizim ağrıyo modlarında. Umarım ilerde oğlum bana acır :/

Busmai bence yine de gelecek ayı bekleyelim. Sonra isim bulma hengamesi başlasın :)

Nfkcım çok kötü geçmemesine sevindim dişçi maceranın. Umarım belin de kısa zamanda düzelir ama zor valla bu veletlerle... Alınanlar da güle güle kullanılsın inşallah :)

Elifnazım üç çocukla hangi sokağa atacaksan kendini haber ver de kamera gönderelim

ahh nerde sokak gezmesini ozledim
annemlere gidip ordan avm ye atarım artık kendimi

gününüz aydın, cumanız mübarek canlarımm

ayşecik 5.30ta emmek için kalktı, bir daha da uyumadı.
biz de bunu fırsat yaptık, battaniyelere sarınıp ezanı ve kuşları dinledik.
şimdi namaz kılıp kahvaltı hazırlayacağız.
şu kör vakitte sokaklar karanlık ama tıkır tıkır ayak sesleri.. insanlar koştur koştur işe gidiyorlar.
valla büyük bi zorluk. Allah çalışanlara kolaylık versin..

bugün önce neneye gidicez, öğleyin yengeme geçicez.
kuzenlerle toplanıyoruz. ara ara okur yazarım mutlaka. hepinizi öpüyorum.

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler...

Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
Nfkcım dükkanı açmış hadi bakalım siftahı ondan bereketi Allah'tan
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeeee :)

Kızım evin beyni sensin.sen olmadan işler yürümez.

İyi gezmeler canım.

Günaydın yorgun uykusuz vefakâr anneler
Gece ateşi bir yükselip bir düşen kızımla beraber, yarı uyanık yarı uykulu sabahı ettik çok şükür, sabah babası ile Dr a gönderdim inşaallah kulak enfeksiyonu nüksetmemiştir.
Bende de hâlâ kırgınlık devam ediyor , Selime bulaşmadı çok şükür inşaallah bulaşmadan atlatırız.
Pembişcim dinlenebilmene çok sevindim, gece yatırdım Selim'i uyumadı benim de hâlim yoktu ; bir iki saatliğine babası aldı nasıl iyi hissediyor insan o kısa zaman dilimindeki kestirmede bile
Nfkcım eğlenceli güzel bir gün olsun size (; anneciğinin benzetmesine de bayıldım , tıpkı benim annem; ne olursa olsun hemen az yiyorsun zayıfsın vitaminsizsin teşhis hiç değişmiyor
Hepimiz için hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün olsun inşaallah
Senden önce Ben kitabına başladım acayip içine çekti beni, her fırsatta içine dalıyorum , ders çalışmam lâzım benim. Bir an önce kitabı bitirmeliyim

Selamun aleykumm..hayirli cumalarimiz olsun insallah..ben telden girdim ilk defa kimsecikler yok bugunde.....o
Oglumu zor bela uyuttum ;bende uyusam super olurdu am belim agriyincaya kad ar is yaptim..uy an madan namazimi kilarsam iyi olacak..bi kac gundur ikindiyi aksam ezanina y arim saat kala kiliyorum o vakitlerdede oglusa mecburen cizgi film aciyorum..ne kad ar karsi olsamda kursa gitrigim gunlerde kv
Muge yi izledigi icin tv acik oluyor bizimki reklamlara ilgili bayagi...ister istemez bu olacakti sanirim...zor oluyormus bu ar ada burd an yazmak..namaz vakti gorsuurz

Amannnnn..telde gırdım bı yazdımm..bı dahada cıkamadım..telı kapattımda anca normale dondu telefon..ne cıkıyor ne gırıyor foruma;manyak oldu.:)
bu arada busmaıı sanırım erkek olabılecegını soylemıs doktor..hayırlısı olsun ınsallah ;saglıkla buyusun..dogsunn..benımde ıcıme erkek doguyordu nedense senın ıcın..bızım calısmalar devamm bakalım ıkı aydır beklıyoruz ama bısey yok..zamanı var demekkı
dun ılhanı parka goturdum gunes varkenn oglende..bızımkı costu ne zamandır gıtmemıstık parka..dogdugundan berı burnunun ust bıtımı ;kasının ortasında yesıl ınce bır damarı var kım gorse arkası erkek dıyorr..dunde bırısı gordu boyle dedı..bır cok kısıden duydum ben bunu..bana sacma gelıyor ama anonım bısey vardır bı hıkmetı gercekten belkı..ve kız ıstememe ragmen Allah bılıyor; nedense bana egerkı hamıle kalırsam yıne oglum olacakmıs gıbı gelıyorr..

thy kapmanya var her yere her şey dahil 44 tl.. sabahtan beri orası mi burasi mi derken istedigimiz tarihlerde yer kalmadı. .boş yere bir sürü vaktimi aldı

evett bende esıme dıyorum thy kampanyasını gorunce antepe gıdelım kebap baklava kunefe yıyelım dıyee..:)mıdeye calısıyorum gordugnuz gıbı kaleyı fıaln gorelım demıyorumm..

Seninki de hayırlı zamanda gelsin canım inşallah.. Sağlıklı olsun da farketmez cinsiyet:)
Bugün Keremi anneme bıraktım evde biraz ders çalıştım ama oğlum hep burnumda tüttü. 3-4 saat sonra anneme geldim Kerem beni görünce "anne!" diye bi sarıldı; gidip geliyor tekrar sarılıyor kuzum benim uzun süre koklaştık:) Ah nasıl bir aşk bizdeki Allah anaları evlatları birbirinden ayırmasın

Bana da hep aynı şeyi söylüyorlardı bunun arkası erkek bence de %50 oranla tutturabildikleri tahmin teorilerinden birisidir, işin kötüsü oğluma da aynı şeyi diyorlar e ben iki kızım olsun isterdim hep, bu teori yüzünden üçüncüyü düşünmüyorum artık
Hayırla sağlıkla ikinci kuzucuk da katılır ailenize inşaallah
thy kapmanya var her yere her şey dahil 44 tl.. sabahtan beri orası mi burasi mi derken istedigimiz tarihlerde yer kalmadı. .boş yere bir sürü vaktimi aldı

evett bende esıme dıyorum thy kampanyasını gorunce antepe gıdelım kebap baklava kunefe yıyelım dıyee..:)mıdeye calısıyorum gordugnuz gıbı kaleyı fıaln gorelım demıyorumm..
Ayy ben bunu niye duymadım kiii, biz de yarıyıl tatilinde Antep'e uçakla gitmeyi planlıyorduk, uygun bilet kalır mı ki Ocak başına kadar acaba :44:
Ecrin, yemek yemek için oldukça ideal bi kent seçmişsiniz sıcak sıcak künefe ve Antep dolmaları benim favorilerim arasında, kebap yemeye bekleriz
Âmin o ayrı kalınan birkaç saatin sonundaki sevinçleri gözlerinin ışıldaması ve kucaklaşmaları ne güzel oluyor, ara sıra yapmak lâzım kısa kısa ayrılıklar

Kızım boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş bu defa da, antibiyotik yeni bitti sayılır zaten , yeniden başlıyoruz , Allah şifa versin tüm hastalara, yine alev alev yanıyo kuzum , ikisi de uyuyor , evin nadir sessiz anlarından birindeyim, ne yapsam acaba

Son düzenleme:
Hayatımdaki insanlar ne kadar komik... Akşam 4e doğru okuldan geldim. Hemen oğluş üstüme atladı doğal olarak. Emzirdim vs. Dedimki bi yarım saat yazılı okumam lazım. Bakıcımıza postaladım. Kadın dumur oldu çünkü akşama kadar baya haşatlarını çıkarmış. Neyse 5 gibi işim bitince oğluşu alıp arkadaşa gittim. Karşılıklı çok seviyorlar da birbirlerini :) 7:30 gibi geldik eve. Herkes bi koltukta yayılmış durumda. Salonda terör estirdi bizimki. Kimse kımıldamıyo. Aldım mutfağa gittim meyve vs yedirdim. Bi yandan da makineyi boşalttım. Sonra maç başladı. Kv de dahil gerkes maç izliyo. Oğlum yine tv ve digikutuya gömmeye başladı. Herkes bekliyoki ben bişi yapıyım. Neyse durdurdum ve dikkatini dağıtım yoğurdum biraz. Boğazım çok kötü hala. Dedimki zencefilli bal yapıyım kendîme; şunu tutun azıcık. Bi gittim mutfağa eşim "geliyoooo" diye sesleniyo. Ben de "teşekkür ederimmmm!" Diye seslendim. Oğlum zaten kavanozların olduğu dolaba direkt dalıyo. Onunla uğraşa uğraşa hazırladım karışımı neyse. Bi gittim içeri kv oturma odasına kaçıp kapıyı kapatmış sadexe tv ışığı var. Kp ve eşim salonda. Bravo dedim içimden. Ben de oğluşun altını üstünü değiştirdim ve uyutuyorum şimdi. Telefonda konuşurken millete "torunla ilgileniyoruz" demeyi biliyolar... Tuhaflar tuhaf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…