Çok güldüm.ayşcecik elindeki diş fırçasını kaşık yapıp, tencerenin içine daldırıyor onunla yemek yiyor.
sonra aynı fırçayla saçlarımı tarıyor, ciciii diyor.
ardından yine aynı fırçayla dişlerini fırçalıyor..
Hayırlı olsun canım. Kerem'e oyun arkadaşı geliyor.Slm kızlar dr a gittik büyümüş bebecik; iyiydi çok şükür zıp zıp zıplıyordu :) Eşim de geldi bu sefer keremle.
Vee asıl haber; büyük ihtimalle erkekmiş :)
Evdekiler bu duruma çok sevinmiştir.Merhaba kızlarrrrrrrrrr :) gülüyorsam uyumuşum demektiriki saat uyudum ve bölük pörçüktü ama kalktığımda ter atmıştım; sanırım oyüzden bi tık iyi hissediyorum.
Biz de dün akşam alışverişe gittik ama hiçbir şey alamadım. Sanki mağazalarda hiçbir şey yok gibi.almak isteyip alamamak çok kötüymüş.slm canlar.. eve şimdi geldim.
ayşecik de yeni uyanmış, yemek yediriyorum. sonra işlere ve yemeğe girişicem tam hız
pamuk helvacım, sağolasın kanal tedavisi bitti. önceki kadar acılı olmadı bu seans
ama iki azıda çürük başlangıcı varmış. bi ara gidip dolgu yaptırmam gerek..
vaktim yoktu ama yol üstü mağazalara şöyle bi bakındım. kadıköy tıklım tıklım.
heryerde indirim başlamış. %50ye varan ilk indirimler, şuan alışveriş zamanı.
ikinci indirime iyi ürünler bitmiş oluyor hakeza.
lcw den kendime 35 aldığım hırkayı şimdi 25e aldım bacıma.
ayşeciğe de bir pantolon bir de elbise aldım. 15er liraya
elbise geçen bayramda giydiğinin aynısı. ama yarı fiyat görünce dayanamadım.
demek abla selimi kız bebekle değiştirmek istiyor, ahahahah
amanııııııııııııııııııııııııın!!! bi erkek daha.
gözün aydın diyim. 3 erkekle kolaylıklar diliyorum sana
bu arada dr da bana 12 haftada erkeğe benziyor demişti.
sonraki kontrolde kız olduğu kesinleşti
evet canım, ben de tablet değil krem alacaktım zaten
ama kv pazara gidecekmiş, koştur koştur geldim. eşime söyleyeceğim gelirken alsın.
belim hem tutuk hem de ağırmaya başladı.. inş krem şifa olur. sağol bacımmm
ooh, çok sevindimMerhaba kızlarrrrrrrrrr :) gülüyorsam uyumuşum demektiriki saat uyudum ve bölük pörçüktü ama kalktığımda ter atmıştım; sanırım oyüzden bi tık iyi hissediyorum.
Biz de dün akşam alışverişe gittik ama hiçbir şey alamadım. Sanki mağazalarda hiçbir şey yok gibi.almak isteyip alamamak çok kötüymüş.
Evet cnm hepsinde yazıyor haklısın bana geçen yıl verilende kesinlikle içilmemelidir diyordu , acildeki Dr vermişti iç birşey olmaz dedi fakat fizik tedavi dr U kesinlikle içemezsin diye uyarmıştı , sonra o acildeki Dr a sevgilerimi iletmiştim ben de
Âmin sağlıkla gelsin minnoş
İnşaalh şifa bulursun cnm bir de sıcak tutmaya çalış bakalım belki o da fayda eder, ben boynumu krem + sıcakla geçirmiştim, fizik tedavi uzmanı da öyle demişti soğuktan olur, kendini zorlamaktan olur, kendini bilip koruyacak insan artık kalıcı tedavisi yok çünkü demişti .
Vallahi öyle diyor hâlâerkek bebek sevmezmiş kendileri
Kız olsa durum değişir miydi hakikatten bilemiyorumama bi kız bi oğlan kedi köpek gibi olunuyor onu biliyorum kendimden
slm canlar.. eve şimdi geldim.
ayşecik de yeni uyanmış, yemek yediriyorum. sonra işlere ve yemeğe girişicem tam hız
pamuk helvacım, sağolasın kanal tedavisi bitti. önceki kadar acılı olmadı bu seans
ama iki azıda çürük başlangıcı varmış. bi ara gidip dolgu yaptırmam gerek..
vaktim yoktu ama yol üstü mağazalara şöyle bi bakındım. kadıköy tıklım tıklım.
heryerde indirim başlamış. %50ye varan ilk indirimler, şuan alışveriş zamanı.
ikinci indirime iyi ürünler bitmiş oluyor hakeza.
lcw den kendime 35 aldığım hırkayı şimdi 25e aldım bacıma.
ayşeciğe de bir pantolon bir de elbise aldım. 15er liraya
elbise geçen bayramda giydiğinin aynısı. ama yarı fiyat görünce dayanamadım.
demek abla selimi kız bebekle değiştirmek istiyor, ahahahah
amanııııııııııııııııııııııııın!!! bi erkek daha.
gözün aydın diyim. 3 erkekle kolaylıklar diliyorum sana
bu arada dr da bana 12 haftada erkeğe benziyor demişti.
sonraki kontrolde kız olduğu kesinleşti
evet canım, ben de tablet değil krem alacaktım zaten
ama kv pazara gidecekmiş, koştur koştur geldim. eşime söyleyeceğim gelirken alsın.
belim hem tutuk hem de ağırmaya başladı.. inş krem şifa olur. sağol bacımmm
En doğru tespit özlemden geldi; ev halkı buna çok sevindi. Canım kek istiyordu. Havuçlu cevizli yapTIM!! Normalde hastanın istediği yapılır ya neyse... Eşim de hasta. Kv ise dişim ve dizim ağrıyo modlarında. Umarım ilerde oğlum bana acır :/
Busmai bence yine de gelecek ayı bekleyelim. Sonra isim bulma hengamesi başlasın :)
Nfkcım çok kötü geçmemesine sevindim dişçi maceranın. Umarım belin de kısa zamanda düzelir ama zor valla bu veletlerle... Alınanlar da güle güle kullanılsın inşallah :)
Elifnazım üç çocukla hangi sokağa atacaksan kendini haber ver de kamera gönderelim
evet, kimi ilaçlar için dr lar farklı düşünüyorlar.
biz hangisine uyacağız, işimiz zor.
tutulma bende sık oluyor ya, adet öncesi mesela mutlaka hafif bi bel tutulması yaşıyorum.
bazen de böyle şiddetli oluyor. kendimi koruyamıyorum muu, yoksa bünye mi meyilli bilmem.
(annem kışın doğduğum ve beyaz tenli olduğum için; güz danaları küçük ve zayıf olur ve çok kolay hasta olur der)
bence abla haklı. bi kız kardeş şu aşamada daha çok şey paylaşabilir onunla.
ne bileyim, giydirir. aynı oyunlara meraklı olurlar, aynı şeyleri yapmaktan zevk alırlar..
bi kız bi oğlandaki kedi köpek benzetmesi doğru ama, kendimden değil de kardeşlerimden biliyorum
Kızım evin beyni sensin.sen olmadan işler yürümez.En doğru tespit özlemden geldi; ev halkı buna çok sevindi. Canım kek istiyordu. Havuçlu cevizli yapTIM!! Normalde hastanın istediği yapılır ya neyse... Eşim de hasta. Kv ise dişim ve dizim ağrıyo modlarında. Umarım ilerde oğlum bana acır :/
Busmai bence yine de gelecek ayı bekleyelim. Sonra isim bulma hengamesi başlasın :)
Nfkcım çok kötü geçmemesine sevindim dişçi maceranın. Umarım belin de kısa zamanda düzelir ama zor valla bu veletlerle... Alınanlar da güle güle kullanılsın inşallah :)
Elifnazım üç çocukla hangi sokağa atacaksan kendini haber ver de kamera gönderelim
İyi gezmeler canım.gününüz aydın, cumanız mübarek canlarımm
ayşecik 5.30ta emmek için kalktı, bir daha da uyumadı.
biz de bunu fırsat yaptık, battaniyelere sarınıp ezanı ve kuşları dinledik.
şimdi namaz kılıp kahvaltı hazırlayacağız.
şu kör vakitte sokaklar karanlık ama tıkır tıkır ayak sesleri.. insanlar koştur koştur işe gidiyorlar.
valla büyük bi zorluk. Allah çalışanlara kolaylık versin..
bugün önce neneye gidicez, öğleyin yengeme geçicez.
kuzenlerle toplanıyoruz. ara ara okur yazarım mutlaka. hepinizi öpüyorum.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler...
Amannnnn..telde gırdım bı yazdımm..bı dahada cıkamadım..telı kapattımda anca normale dondu telefon..ne cıkıyor ne gırıyor foruma;manyak oldu.:)
bu arada busmaıı sanırım erkek olabılecegını soylemıs doktor..hayırlısı olsun ınsallah ;saglıkla buyusun..dogsunn..benımde ıcıme erkek doguyordu nedense senın ıcın..bızım calısmalar devamm bakalım ıkı aydır beklıyoruz ama bısey yok..zamanı var demekkı
dun ılhanı parka goturdum gunes varkenn oglende..bızımkı costu ne zamandır gıtmemıstık parka..dogdugundan berı burnunun ust bıtımı ;kasının ortasında yesıl ınce bır damarı var kım gorse arkası erkek dıyorr..dunde bırısı gordu boyle dedı..bır cok kısıden duydum ben bunu..bana sacma gelıyor ama anonım bısey vardır bı hıkmetı gercekten belkı..ve kız ıstememe ragmen Allah bılıyor; nedense bana egerkı hamıle kalırsam yıne oglum olacakmıs gıbı gelıyorr..
Bana da hep aynı şeyi söylüyorlardı bunun arkası erkekAmannnnn..telde gırdım bı yazdımm..bı dahada cıkamadım..telı kapattımda anca normale dondu telefon..ne cıkıyor ne gırıyor foruma;manyak oldu.:)
bu arada busmaıı sanırım erkek olabılecegını soylemıs doktor..hayırlısı olsun ınsallah ;saglıkla buyusun..dogsunn..benımde ıcıme erkek doguyordu nedense senın ıcın..bızım calısmalar devamm bakalım ıkı aydır beklıyoruz ama bısey yok..zamanı var demekkı
dun ılhanı parka goturdum gunes varkenn oglende..bızımkı costu ne zamandır gıtmemıstık parka..dogdugundan berı burnunun ust bıtımı ;kasının ortasında yesıl ınce bır damarı var kım gorse arkası erkek dıyorr..dunde bırısı gordu boyle dedı..bır cok kısıden duydum ben bunu..bana sacma gelıyor ama anonım bısey vardır bı hıkmetı gercekten belkı..ve kız ıstememe ragmen Allah bılıyor; nedense bana egerkı hamıle kalırsam yıne oglum olacakmıs gıbı gelıyorr..
thy kapmanya var her yere her şey dahil 44 tl.. sabahtan beri orası mi burasi mi derken istedigimiz tarihlerde yer kalmadı. .boş yere bir sürü vaktimi aldı
Ayy ben bunu niye duymadım kiii, biz de yarıyıl tatilinde Antep'e uçakla gitmeyi planlıyorduk, uygun bilet kalır mı ki Ocak başına kadar acaba :44:evett bende esıme dıyorum thy kampanyasını gorunce antepe gıdelım kebap baklava kunefe yıyelım dıyee..:)mıdeye calısıyorum gordugnuz gıbı kaleyı fıaln gorelım demıyorumm..
ÂminSeninki de hayırlı zamanda gelsin canım inşallah.. Sağlıklı olsun da farketmez cinsiyet:)
Bugün Keremi anneme bıraktım evde biraz ders çalıştım ama oğlum hep burnumda tüttü. 3-4 saat sonra anneme geldim Kerem beni görünce "anne!" diye bi sarıldı; gidip geliyor tekrar sarılıyor kuzum benim uzun süre koklaştık:) Ah nasıl bir aşk bizdeki Allah anaları evlatları birbirinden ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?