Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayşcecik elindeki diş fırçasını kaşık yapıp, tencerenin içine daldırıyor onunla yemek yiyor.
sonra aynı fırçayla saçlarımı tarıyor, ciciii diyor.
ardından yine aynı fırçayla dişlerini fırçalıyor..

Günaydın
kızın okulunda elma şenliği varmış. bana da elmalı kek düştü:18:
korkulu rüyam olan elmalı keki yaptım. . bu sefer becerdim güzel oldu..:119:

Ellerine sağlık canımmm. Elmalı ıslak keki mi yaptın??

allah kolaylik versin sana ben kendimi güçlü sanırdim ama sen daha guclusun.. ben şimdiye terör estirmistim:117:

Kız senin üç çocuğun var; mukayese bile olunmaz kocama dünden beri küsüm. Vallahi esip gürleyecek halim yok, onunla muhatap olasım da yok...

Doktora gittim. Antibiyotik verdi emzirirken kullanılabilecek, ağrı kesici bi de. Boğaz spreyi kullanma dedi ama pastilde sorun yokmuş.
İnşallah bakıcımızın işi hemen biter ve gelir de ben de yatar uyurum... Okul işlerinin de canı cehenneme!!!

Hahaha süperrrrrr.

Sırt ve bel ağrısı yadigar olacak sanırım bu kuzulardan...

Pamuk helvacım inşallah mikrop evi turlamadan çıkar gider canım.

Haftaya perşembe 1,5 yaş aşımız var. Yaş olarak büyüdü kuzucuk ama hiç olgunluk yok hahahaha

kız dediğin böyle olur.. idareyi biliyor kocası yaşadı

al bendende okadar.. o olgunluk bizi teğet geçmiş
1.5 yaş oldularmi yahu

:
yaa dün internet kopup durdu aslında yazmıştım buraya tarif için ama çıkmamış. .
başka tarif buldum " nurlu mutfakta" bademli elmali kek. file badem bulamadim. yinede güzel oldu..
inşallah çabuk gelir bakici

Son düzenleme:
Slm kızlar dr a gittik büyümüş bebecik; iyiydi çok şükür zıp zıp zıplıyordu :) Eşim de geldi bu sefer keremle.
Vee asıl haber; büyük ihtimalle erkekmiş :)

Sağolun kızlar burun akıntısı ve geniz kaşıntısı çok fena , son hastalıklarda hep böyle oluyor
Ayşeciğe bak maşaallah, çok fonksiyonlu fırçası demek ki bizimki de o fırçayı yerlere atıyor, sonra ben görmeden yeniden ağzına koyuyo ıy geçmiş olsun hem bel ağrısı için hem diş için, inşaallah ağrısız sızısız hallolur diş tedavin
Busmai hayırla sağlıkla gelsin kuzucuk , abisine arkadaş yoldaş olur inşaallah , hem aynı cinsiyet olunca kıskançlık da daha az oluyormuş bakınız benim kızım hâlâ Selim'i kız bebekle değiştirmekte ısrarcı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşaallah

Nfkcım bel için krem veya ilaç alıcam demişsin ya, krem olur da kas gevşetici ilaçlar emzirirken içilmiyor cnm geçen yıl boynum tutulduğunda Dr vermişti ama prospektüsünde kesinlikle süte geçiyor yazıyordu etken maddesi, kremle idare ediceksin mecburen cnm Allah şifalar versin , boyun ve bel ağrısı hepimizde var sanırım

Pamukhelvacım teşekkür ederim inşallah sağlıkla doğsun da önemli değil gerisi..
Bütün ilaçların prospektüsünde öyle yazar hatta kas gevşetici kremlerde bile yazıyo. Tedbir amaçlı yazıyorlar. Tabi yine de krem dışardan olduğu için daha iyi

Slm kızlar dr a gittik büyümüş bebecik; iyiydi çok şükür zıp zıp zıplıyordu :) Eşim de geldi bu sefer keremle.

Enemmm, double kaynana olcan sen heee:) hayırlısı inşallah hadi gözün aydın canım.

slm canlar.. eve şimdi geldim.
ayşecik de yeni uyanmış, yemek yediriyorum. sonra işlere ve yemeğe girişicem tam hız
pamuk helvacım, sağolasın kanal tedavisi bitti. önceki kadar acılı olmadı bu seans
ama iki azıda çürük başlangıcı varmış. bi ara gidip dolgu yaptırmam gerek..

vaktim yoktu ama yol üstü mağazalara şöyle bi bakındım. kadıköy tıklım tıklım.
heryerde indirim başlamış. %50ye varan ilk indirimler, şuan alışveriş zamanı.
ikinci indirime iyi ürünler bitmiş oluyor hakeza.

lcw den kendime 35 aldığım hırkayı şimdi 25e aldım bacıma.
ayşeciğe de bir pantolon bir de elbise aldım. 15er liraya
elbise geçen bayramda giydiğinin aynısı. ama yarı fiyat görünce dayanamadım.

demek abla selimi kız bebekle değiştirmek istiyor, ahahahah

amanııııııııııııııııııııııııın!!! bi erkek daha.
gözün aydın diyim. 3 erkekle kolaylıklar diliyorum sana

bu arada dr da bana 12 haftada erkeğe benziyor demişti.
sonraki kontrolde kız olduğu kesinleşti

evet canım, ben de tablet değil krem alacaktım zaten
ama kv pazara gidecekmiş, koştur koştur geldim. eşime söyleyeceğim gelirken alsın.
belim hem tutuk hem de ağırmaya başladı.. inş krem şifa olur. sağol bacımmm

Nfk cım bence de tahmin için erken; dr kendinden emin konuştu ama ben temkinliyim.
Elifnaz teşekkür ederim canım inşallah

Evet cnm hepsinde yazıyor haklısın bana geçen yıl verilende kesinlikle içilmemelidir diyordu , acildeki Dr vermişti iç birşey olmaz dedi fakat fizik tedavi dr U kesinlikle içemezsin diye uyarmıştı , sonra o acildeki Dr a sevgilerimi iletmiştim ben de
Âmin sağlıkla gelsin minnoş

İnşaalh şifa bulursun cnm bir de sıcak tutmaya çalış bakalım belki o da fayda eder, ben boynumu krem + sıcakla geçirmiştim, fizik tedavi uzmanı da öyle demişti soğuktan olur, kendini zorlamaktan olur, kendini bilip koruyacak insan artık kalıcı tedavisi yok çünkü demişti .
Vallahi öyle diyor hâlâ erkek bebek sevmezmiş kendileri
Kız olsa durum değişir miydi hakikatten bilemiyorum ama bi kız bi oğlan kedi köpek gibi olunuyor onu biliyorum kendimden

Merhaba kızlarrrrrrrrrr :) gülüyorsam uyumuşum demektir iki saat uyudum ve bölük pörçüktü ama kalktığımda ter atmıştım; sanırım oyüzden bi tık iyi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…