Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesiye evde başlamak da güzel oluyormuş.Aden uyuyor.Biz de annemle kahve içiyoruz.
![]()
Yediniz mi, nasıl olmuş?Ay ne güzell.... Bende şuan aryayı uyutuyorum, uyusun bi çay keyfi de benden gelecek....
Bu arada cheescake im olmadı sanırım. Ortası bi türlü pişmedi. Süresinden 10 dk daha fazla fırında tuttum ama nafile... Şuan buzlukta... Bakalım nasıl olcak. Ama anlaşıldı ki ben bu topiğe layık değilim:/
günaydın kızlar
dün tatil yapınca bugün ders çalışmam lazım fazlasıyla.. bu haftasonu sınavlar bakalım..
Eki Görüntüle 913645 cheesecake demişken..
senin emzik geldi mi
sağol canım
afiyetle yiyinnn
günaydın canlar..
ayşeciğin gecesi pek iyi geçmedi. sanırım o da hasta oldu. burnu tıkalı ve mızıldayıp duruyor.
gece 2,5 saat uyanık kaldı, ben de yat kalk yat kalk kafa 1500
tüm hastalara şifa diliyorum. inş güzel bi hafta olur.
şeker pembem, nöbette kolaylıklar..
iki aylık bebeği olan bi tanıdık, emzirme çok uzun sürdüğü ve
elini kolunu bağladığı için bebeğini sütten kesmeyi düşünüyormuş, dr a söyleyip mamaya başlayacakmış..![]()
direkt sen geldin aklıma..
ooh, ellerinize sağlık. afiyet bal şeker olsun..
beyaz mı kara lahana mı?
vuhuu!! süpper ya.
güzel günlerde giyinin aldıklarınızı. ben de dün avm ye uğradım, illet derecesinde kalabalıktı.
fenalık geldi. 3 mağazaya girip çıktım. birkaç parça aldım ayşeciğe.
dolar yükseldi, sıfır arabaların fiyatları da yükselir şimdi.
aynı şekilde ikinci eller de. inş gönlünüze ve kesenize uygun güzel bi araba bulur alırsınız bacım.
ben de methini duydum, merak ediyorum
bakalım ne zaman izleyebileceğiz?.. keremin de ağlayası tutmuş..
tebrikleeer !
topiğin şansı mı açılıyor ne? elifnaz, sen, ben
ohh mamalar mamalaaar![]()
Bu arada evde yulaflı bisküvi var. Ve ben hiç cheeeskek yapmadım yapmayı düşünüyorum. Sanırım limonlu yapacağım ve garanti tarif ve ipuçları bekliyorum sevgili topikseverler...
Bana hediye edersen ikinciyi düşünebilirim![]()
arkadaşlar herkese günaydın
hepinizi çok özledim ne güzel sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum maalesef :26:
babamı dün itibariyle hastaneye yatışı verildi şimdi ilk önce teşhis konulacak onu bekliyoruz 3 gün sürecek testleri var onları bekliyoruz
hayırlısı ile tedavisine başlasında sağ salim evimize getirelim :26:
ben griptim işyerinden kaptım melisaya geçti doktor önce antibiyotik hap vermişti melisa onu içemedi ezilip reçelle karıştırıp verdik ama hep kustu o yüzden mecburen 10 tane iğne yazdı sabah akşam iğne oluyoruz
eşimde bizden kaptı oda hasta yatıyor
bu sene sonu itibariyle hastalıklarla uğraşıyrouz rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah :26:
babam hastanede olunca annemde yannında refakatçi kalıyor kardeşime bize gel dedik gelmedi bir tülü evde kalırım dedi neyse birşey olursa ararsın dedik akşamda onu halamlar acile kaldırmış bana haber vermemişler zaten melisa ile kocanla uğraşıyorsun birde bize nasıl yetişeceksin diye allahhım inşallah bu senede hastalıklarımı bırakır yeni seneye sağlıkla sıhhatle gireriz inşallah :26:
herkesi tek tek öpüyorum şöyle göz gezdirdim busmai ikinci erkek geliyor sanırım yanlış okumadıysam allah analı babalı büyütsün canım evde bir nazlı çiçek sen kaldın ne güzel hep kraliçe sen olarak kalacaksın kıymetini bil![]()
Ay ne güzell.... Bende şuan aryayı uyutuyorum, uyusun bi çay keyfi de benden gelecek....
Bu arada cheescake im olmadı sanırım. Ortası bi türlü pişmedi. Süresinden 10 dk daha fazla fırında tuttum ama nafile... Şuan buzlukta... Bakalım nasıl olcak. Ama anlaşıldı ki ben bu topiğe layık değilim:/
iyi akşamlar
nasılsınız?
cuma günü 1.5 yaş aşımızı olduk.karma ve hepatit a.
bi dahaki aşımız 2 yaşında. gündüz sıkça emen oğlum gece emmesini bıraktı.
artık geceleri emmiyor.uyandığında suluğunu işaret ediyor.su içip tekrar uyuyor.
bana uyarhafta sonu annem geldi süpriz yaptı.ana kız gezdik alışveriş yaptık.
benden bu kadar. bu arada topiğin şansı açıldı herkes bişeyler kazanıyor.
nfk,elifnaz,ve pembe sizleri tebrik ediyorum. darısı bizlere. pembe yedinizmi kurabiyeleri![]()
HANIM HANIM, sen en büyük hediyeyi kazanmışsın. Oğluşun gece emmesini bırakmış.iyi akşamlar
nasılsınız?
artık geceleri emmiyor.uyandığında suluğunu işaret ediyor.su içip tekrar uyuyor.
nfk,elifnaz,ve pembe sizleri tebrik ediyorum. darısı bizlere. pembe yedinizmi kurabiyeleri![]()
benimki de bayadır gece kalkınca su içip yatıyor.iyi akşamlar
nasılsınız?
kendine haksızlık etme yavrumAy ne güzell.... Bende şuan aryayı uyutuyorum, uyusun bi çay keyfi de benden gelecek....
ne pişirdin?çorbam var. akşama ıspanak graten yapmayı düşünüyorum.
tarif bakıyorum netten. yanına ne olur acaba? erişte?:44:
canım babanın sonuçları inşallah güzel çıkar ..fakat kardeşin neden hasta oldu anlamadım grip mi oldu?inşallah iyidir şimdi..arkadaşlar herkese günaydın
hepinizi çok özledim ne güzel sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum maalesef :26:
babamı dün itibariyle hastaneye yatışı verildi şimdi ilk önce teşhis konulacak onu bekliyoruz 3 gün sürecek testleri var onları bekliyoruz
hayırlısı ile tedavisine başlasında sağ salim evimize getirelim :26:
ben griptim işyerinden kaptım melisaya geçti doktor önce antibiyotik hap vermişti melisa onu içemedi ezilip reçelle karıştırıp verdik ama hep kustu o yüzden mecburen 10 tane iğne yazdı sabah akşam iğne oluyoruz
eşimde bizden kaptı oda hasta yatıyor
bu sene sonu itibariyle hastalıklarla uğraşıyrouz rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah :26:
babam hastanede olunca annemde yannında refakatçi kalıyor kardeşime bize gel dedik gelmedi bir tülü evde kalırım dedi neyse birşey olursa ararsın dedik akşamda onu halamlar acile kaldırmış bana haber vermemişler zaten melisa ile kocanla uğraşıyorsun birde bize nasıl yetişeceksin diye allahhım inşallah bu senede hastalıklarımı bırakır yeni seneye sağlıkla sıhhatle gireriz inşallah :26:
herkesi tek tek öpüyorum şöyle göz gezdirdim busmai ikinci erkek geliyor sanırım yanlış okumadıysam allah analı babalı büyütsün canım evde bir nazlı çiçek sen kaldın ne güzel hep kraliçe sen olarak kalacaksın kıymetini bil![]()
kınama bizi ya kayseriye her gidişinde de biz seni kıskanıyoruzzHerkese günaydınnn
Pembişim babana çok geçmiş olsun.
Nfk cık ayşeciğe geçmiş olsun, burunları tıkanınca çok zor oluyor.
Bornnnn hoşgeldin canımmm, ne güzel deşarj olmuşsun.
Elifnaz ve busmaiii bende çılgınlar gb alışveriş yapıp sinemaya gitmek istiyorum!!! Ve sizi kınıyorum!
günaydın canlar..
ayşeciğin gecesi pek iyi geçmedi. sanırım o da hasta oldu. burnu tıkalı ve mızıldayıp duruyor.
gece 2,5 saat uyanık kaldı, ben de yat kalk yat kalk kafa 1500
tüm hastalara şifa diliyorum. inş güzel bi hafta olur.
şeker pembem, nöbette kolaylıklar..
iki aylık bebeği olan bi tanıdık, emzirme çok uzun sürdüğü ve
elini kolunu bağladığı için bebeğini sütten kesmeyi düşünüyormuş, dr a söyleyip mamaya başlayacakmış..![]()
direkt sen geldin aklıma..
ooh, ellerinize sağlık. afiyet bal şeker olsun..
beyaz mı kara lahana mı?
vuhuu!! süpper ya.
güzel günlerde giyinin aldıklarınızı. ben de dün avm ye uğradım, illet derecesinde kalabalıktı.
fenalık geldi. 3 mağazaya girip çıktım. birkaç parça aldım ayşeciğe.
dolar yükseldi, sıfır arabaların fiyatları da yükselir şimdi.
aynı şekilde ikinci eller de. inş gönlünüze ve kesenize uygun güzel bi araba bulur alırsınız bacım.
ben de methini duydum, merak ediyorum
bakalım ne zaman izleyebileceğiz?.. keremin de ağlayası tutmuş..
tebrikleeer !
topiğin şansı mı açılıyor ne? elifnaz, sen, ben
ohh mamalar mamalaaar![]()
Öncelikle herkese günaydın.iyi geceler kızlar
bugün de ders çalışamadım :)) şehir dışından dayım gelmişti bu akşam balık yemeye çağırdık, sonra burdaki dayımı ve annemi babamı da ekleyince baya baya misafir ağırladık. ama eşim sağolsun yakındaki balıkçıda ızgara balık yaptırdı ben de tiramisu, çorba, salata ve fırında patates dilimleri hazırladım. afiyetle yedik.. bir de öğlen eşimin kuzenini ziyarete gittim bebeği olmuştu.. yani bugün çok yoğundum hamile olduğum aklıma bile gelmiyor. yalnız artık bebeğimin kımıldamalarını hissetmeye başladımikincide erken hissediliyormuş sanırım..
benimki de bayadır gece kalkınca su içip yatıyor.
kendine haksızlık etme yavrum
ne pişirdin?
canım babanın sonuçları inşallah güzel çıkar ..fakat kardeşin neden hasta oldu anlamadım grip mi oldu?inşallah iyidir şimdi..
hastalıklar gelmeden sağlıklı günlerimizin kıymetini anlamıyoruz maalesefinşallah çabucak herkes sağlığına kavuşur..
evet canım bakalım erkek olursa ben yine evde tek hatun olucam galiba benim kaderim bu:)tek kızım, tek gelinim, şimdi de evdeki tek dişi olma yolunda ilerliyorum :)yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
kınama bizi ya kayseriye her gidişinde de biz seni kıskanıyoruzz
mutlaka izle eşimle biz tekrar izleyelim dedik dvd si çıkınca:) ama eşin galiba o kadroyu sevmiyordu:)
HANIM HANIM, sen en büyük hediyeyi kazanmışsın. Oğluşun gece emmesini bırakmış.maşallah
Anneye doyum olmuyor. Benim annem de bizdeydi. Cumartesi gidecek. Bir ay ne çabuk geçti. Tabi bir de eşime sormak lazım.
Iyyy, aşı mı? Bizimki de 21 Ocak'ta .
sağlık ocaginda mı oldu aşıyı. . onlar mi çağırdı.. atlattiniz şüküriyi akşamlar
nasılsınız?
Evet pek çalıştırtmıyor beni..ya uyuyor ya tv izliyor o aralar bakıyorum. En zoru da ezberlemem gereken ders, kafam almıyor artık:) bugün kv ye gidip orda çalışcam onlar kereme bakarkenÖncelikle herkese günaydın.
Busmai, yerim ben o pıtırcığın kıpırtılarını.canım sen Kerem ile nasıl ders çalışacaksın?Aden varken ben bir sayfa bile okuyamam. Anlatacağım konulara bile okulda ya da Aden uyuyunca bakıyorum. Bu afacanlarla öğrencilik zor iş.
![]()
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güxel bir gün olur inşallah. Gerçi yarın tatil olacak olduktan sonra bugünün kötü olma ihtimali yok
Düğün dernek filmine bizim okuldaki bayan hocalar toplanıp gitmişlerdi ve hiç beğenmemişler. Çok argo espiri var dediler. Bilmiyorum artık :)
Sağolasın şekerimmmm.
Nasıl güzel bi cheesecake bu yaaaaaaa?!???
Yemek yemeğe bahane arayanlar evi bizimki
Ayşecik nasıl?? Bebişlerin hastalığı da hiç çekilmiyo :/
2 aylık bebeğe kıyılır mı yaaaa?? Ben öleyim yani :)
Nfkcım vermiş tarifi sen de yapmışın zaten :)
Kızımmmm bi tuluma ikinciyi yapacaksan oooooooo
Canımmmmm öncelikle çekirdek ailene geçmişler olsun. Babacığının da inşallah teşhisi konur ve tedavisi görüp sapasağlam olur.
Ben de yaptım da 50 dk falan durdu fırında. Unu tepeleme koymak gerekiyo. Bi de dondurulmuş frambuazlar ezik olarak çıktı mı çözülünce; sinir oldummmmmm. Neyse rondoda çekip kaşıkla dağıttım cheesecakein üstüne (busmainin paylaştığı foto gibi olmadı tabiki :)). Sen niye buzluğa koydun ki pişince????
günaydın canlar..Ayşecik nasıl?? Bebişlerin hastalığı da hiç çekilmiyo :/
2 aylık bebeğe kıyılır mı yaaaa??
tarifteki malzemeye o un az geliyor bence de.Bu arada cheescake im olmadı sanırım. Ortası bi türlü pişmedi. Süresinden 10 dk daha fazla fırında tuttum ama nafile... Şuan buzlukta... Bakalım nasıl olcak. Ama anlaşıldı ki ben bu topiğe layık değilim:/
hepimiz aynıyızki, benim toplasam 10 yemeğim var.Ayrıca uzun uzuuuun yıllar sonra tavuk köfte yaptım, güzel oldu. Hep aynı yemeklerin etrafında dönüp duruyorum ya. Az biraz değişiklik yapmak gerek.
oh oh sefanız olsun, gezin bakalımmiyi akşamlar
nasılsınız?
çok çocuk istiyorsunuz siz, bakarsın 3. veya 4. kız olur..evet canım bakalım erkek olursa ben yine evde tek hatun olucam galiba benim kaderim bu:)tek kızım, tek gelinim, şimdi de evdeki tek dişi olma yolunda ilerliyorum :)yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
mutlaka izle eşimle biz tekrar izleyelim dedik dvd si çıkınca:) ama eşin galiba o kadroyu sevmiyordu:)
buranın muhtarı kayıp, seçimlerde düşürmek gerek:83: