- 8 Ağustos 2011
- 12.126
- 11.536
- 498
morhipo'da chicco ürünler %50 varan indirimle şuan satışta.. ilgilenenlere duyrulur.. 
Chicco Markalı Ürünler

Chicco Markalı Ürünler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de durum farklı değil. Zaten hiçbir yılbaşı çıkıp eğlenmedim. Kız magandalardan korkarım ben.Bu arada eşimin yılbaşı için geleneksel kestaneli pilavlı tavuk dolma alışkanlığı var:/ akşamdan tavuğu portakal suyu karabiber salça ve zeytinyağ ile terbiyeledim. Öğlen doldurup fırın poşetinde pilavla pişireceğîm. Umarım o bari güzel olur. Bizim yılbaşından anladığımız bu: yemek, yemek, yemek!
Geçmiş oldun canım. Kv ike tatile gitmektense evde sıkılmak daha iyi.akşam yemeği için eşime balık siparişi verdim, rahatım
ne zamandır sakaryadaki kaplıcalara gitmek istiyorduk. eşim yarın tatil, sabah erken çıkıp gidelim
kartepeye de uğrarız dedi. ben de ayşecik hasta oralarda nasıl olacak dedim. annene bırakırız dedi.
gözüm kesmiyor, bebeğim hastayken tüm gün bırakıp gidemem dedim.
bir de sanırım, kv de bizle gelecek gibi plan yapıyor. işte ona hiiiç gelemem![]()
havadan mı bilmiyorum, üzerimde öyle bi tembellik varki.. hiiçbirşey yapasım yok..
O Ömer de nasıl Ömermiş öyle arada çıkmış bi tane :)
Eski isimlerde çok aşina olduklarımız çok değişik manalara gelebiliyor mesela ,Bekir :deve yavrusu demekmiş.. İlginç.
Hz Yusufun zindanda kuyuda cefayla geçmiş ömrü :) doğrudur.
Bahadır lar da riskli diyosun yani
Ben bunlara inanıyorum yaa , hayırlısı olsun ..Kerem isminde olanlar da yakışıklı oluyor bakalım oğluş nasıl olacak büyüyünce :)
akşam yemeği için eşime balık siparişi verdim, rahatım
ne zamandır sakaryadaki kaplıcalara gitmek istiyorduk. eşim yarın tatil, sabah erken çıkıp gidelim
kartepeye de uğrarız dedi. ben de ayşecik hasta oralarda nasıl olacak dedim. annene bırakırız dedi.
gözüm kesmiyor, bebeğim hastayken tüm gün bırakıp gidemem dedim.
bir de sanırım, kv de bizle gelecek gibi plan yapıyor. işte ona hiiiç gelemem![]()
O Ömer de nasıl Ömermiş öyle arada çıkmış bi tane :)
Eski isimlerde çok aşina olduklarımız çok değişik manalara gelebiliyor mesela ,Bekir :deve yavrusu demekmiş.. İlginç.
Hz Yusufun zindanda kuyuda cefayla geçmiş ömrü :) doğrudur.
Bahadır lar da riskli diyosun yani
Ben bunlara inanıyorum yaa , hayırlısı olsun ..Kerem isminde olanlar da yakışıklı oluyor bakalım oğluş nasıl olacak büyüyünce :)
morhipo'da chicco ürünler %50 varan indirimle şuan satışta.. ilgilenenlere duyrulur..
Chicco Markalı Ürünler
Bahadır ismini ben de çok seviyorum , çok hoş bir isim , bir de Ertuğrul ismini çok severim![]()
:)) yorumlar süperKeremler hep sakin, iyi huylu, duygusal ve gayretli çocuklar oldu benim tanıdıklarım itibari ile
Normal hayattaki alışveriş canavarlığın bitti bi de sanal aleme mi sardırıyosunnn![]()
Hayırrrrrrr. Tanıdığım tüm Ertuğrullar tembel veletlerdi :/
Şimdi nasılsın pamukhelvacımBen de aynı durumdayım , karanlık havanın tesiri sanırım
Ben de çok korkarım magandalardanBizde de durum farklı değil. Zaten hiçbir yılbaşı çıkıp eğlenmedim. Kız magandalardan korkarım ben.
Geçmiş oldun canım. Kv ike tatile gitmektense evde sıkılmak daha iyi.
Oyyy severim ben o Ömerciği:) annesine hep çiçekler taşıyacak orası kesin ;sonuçta o bir yengeç :)ömer annesi olarak konuya yanaşayım oğlum naif ve güleryüzlü:) adını seslenirken içim titriyor..oğlum aslında ondan bence ama adı da güzelanasına da hep çiçek getirecek
işin şakası anlamı önemli bence isimlerin...çok uçta anlamlar olmasa iyi olur...cemre diye bir kız ateş diye bir oğlan tanıdım..isimlerini iyi taşıyorlardı..
tüm hastalara geçmiş olsun..tez sağlık dilerim yeni yılda tüm kısmetlerle birlikte![]()
Herkes çılgınlar gibi yeni yıl kutlamasında mııııı???![]()
Bugün yine çılgınlar gibi evde oturduk :))Herkes çılgınlar gibi yeni yıl kutlamasında mııııı???![]()
bu arada sandiginizin aksine internetten alisveris tecrubem yok. Dokunmadan nasil kiyafet alinir, onu da hic bilmiyorum..
he yaa! Suan cilgin gibi topitop kemiriyorum, ahahahhhhAysecigi yatirdim. Ben de yaticam ins..
2014te ins yine nonstop birlikte oluruz topikcanlarim benimmm![]()
Bugün yine çılgınlar gibi evde oturduk :))
Biliyoruz kız takılıyoruz sadece :) internetten bedava almayı biliyosun senn :)
Günaydınlar herkeseeeeeee. Çok uykum varrrrrrr![]()