• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın.cumanız mübarek olsun.

oğluşumla kahvaltmıızı yaptık.

bu aralar resimli kitaplara daha bi meraklı oldu.

meyveleri gösterip kavuna kaun ,armuta amut,birde üzünn

demesi var.:34:önce kendi söylüyor sonra benim söylememi istiyor.

nfk,ne güzel geniş ev gerçi senin evden sonra orası sana malikane gibi gelir.

bizimde ev alma planlarınız var.ben en son kat istiyorum.üstümde gürültü yapan olmasın.:1:

anneler önceki evlerini ara kat seçmişlerdi.kışın sıcak, yazın ferah olur diye ama üst komşularımızdan

çok çektik.sabahın köründe süpürge açarlar.çamaşır makinası çalıştırırlardı.bende o yüzden

en son kat istiyorum.hayırlısı tabii.önemli olan iyi insanlarla karşılaşmak.nfk senin yeşil mecimek

yemeğinin tarifini verirmisin?akşama denmek istiyorum...oğlum yine geldi bunlarıda on dakikada yazdım. :50:

Günaydın kızlar bu sabah bir sınava girdim orta halliydi nolcak bakalım..
İşte bunu sakin kafayla düşününce böyle. Gel benim kafayla düşün de gör:)
Vicdan yaptım zati:/
Gecen tvde merdivenden düştü diye dra götürülen çocuğun dayak yediği için olduğu anlaşıldı ya, en az o baba kadar pişmanım:43:
O babanın hiç pişman olduğunu sanmıyorum
bu dediklerinden bi tek ''manyak zayıflama'' kısmı dikkatimi çekti :30:

ben de bulantılı ve çok istifralı bi dönem geçirmiştim.
hatırlamak bile istemiyorum. ama 12. haftada bıçak gibi kesildi..
ama sanırım bulantı-kız ilişkilendirmesi işin magazin boyutu :37:

konuştuklarımızı mı okuyor, malum mu oluyor?
eşim bu sabah arkadaşının yaptığı binadan 4artı1 180 metrekare bi daire alabiliriz dedi.
ben de dublex ve o kadar büyük bi ev istemediğimi söyledim. arakat olsun arakaaaat :16:

yayamaz seliiim:1: erkek çocukların oynama şekli farklı tabi.
atmak, fırlatmak, kırmak, bozmak, devirmek.. biraz daha büyüyünce öğrenecekler sanırım..:31:

al al aalll!!:52:
valla alışveriş için mükemmel zaman bacılar.. benden söylemesi

mothercare montlar indirimdeydi geçen gördüm
60-70-80 tl.

aşıya gitmeden vermeyi önermiyorlari bacım.
ben de vermiyorum. bir iki dereceyi bile farkediyoruz biz tabi. ayşecik iki gün ateşlendi. hatta gece kalktı, epey kustu.
ama ateşi 38e ulaşmadan vermiyorum artık.
eskiden çok korkuyordum ateşten, şimdi biraz daha rahatım. inş devam etmez..

canım benim. uykusuzluk sabrı en zorlayan şey.
ben de bazen fıttırıyorum, bir iki sert çıktığımda oldu ayşeciğe.
biz de insanız. her zaman aynı modda olamıyoruzki..
sen de kendini o psikopat adama benzetme lütfen.:20:
hiçbirşeyin benzemez ona..

Kızım sen değil miydin kv den ayrı apartmana çıkmak isteyen? Gerçi gelip dublexin üst katına oturursa mazallah.. Bizim ev de dublex ama kapılar ayrı ve arada merdiven yok. İki ayrı daire yani üst kat bağımsız ve biraz daha küçük; onu kiraya vermeyi düşünüyoruz büyük ev zor olur bence de.

bu dediklerinden bi tek ''manyak zayıflama'' kısmı dikkatimi çekti :30:

ben de bulantılı ve çok istifralı bi dönem geçirmiştim.
hatırlamak bile istemiyorum. ama 12. haftada bıçak gibi kesildi..
ama sanırım bulantı-kız ilişkilendirmesi işin magazin boyutu :37:

konuştuklarımızı mı okuyor, malum mu oluyor?
eşim bu sabah arkadaşının yaptığı binadan 4artı1 180 metrekare bi daire alabiliriz dedi.
ben de dublex ve o kadar büyük bi ev istemediğimi söyledim. arakat olsun arakaaaat :16:

yayamaz seliiim:1: erkek çocukların oynama şekli farklı tabi.
atmak, fırlatmak, kırmak, bozmak, devirmek.. biraz daha büyüyünce öğrenecekler sanırım..:31:

al al aalll!!:52:
valla alışveriş için mükemmel zaman bacılar.. benden söylemesi

mothercare montlar indirimdeydi geçen gördüm
60-70-80 tl.

aşıya gitmeden vermeyi önermiyorlari bacım.
ben de vermiyorum. bir iki dereceyi bile farkediyoruz biz tabi. ayşecik iki gün ateşlendi. hatta gece kalktı, epey kustu.
ama ateşi 38e ulaşmadan vermiyorum artık.
eskiden çok korkuyordum ateşten, şimdi biraz daha rahatım. inş devam etmez..

canım benim. uykusuzluk sabrı en zorlayan şey.
ben de bazen fıttırıyorum, bir iki sert çıktığımda oldu ayşeciğe.
biz de insanız. her zaman aynı modda olamıyoruzki..
sen de kendini o psikopat adama benzetme lütfen.:20:
hiçbirşeyin benzemez ona..

dubleks olcakta büyük diye istemiycem dubleks için cocuk yapılır:1:
şaka bir yana dubleksinde ısınmama gibi sorunları oluyor ne kadar yalıtımı olsada arakat gibi olmaz tabi..
ben dubleksi mangaldan dolayı istiyorum açıkçası, çocuklara şişme havuz koyarsin ohh yazın pek güzel olur.. yoksa büyük düz ayak ev daha iyi..
yinede büyük ev diye altını çizdim farkettiyseniz

Kızım sen değil miydin kv den ayrı apartmana çıkmak isteyen? Gerçi gelip dublexin üst katına oturursa mazallah.. Bizim ev de dublex ama kapılar ayrı ve arada merdiven yok. İki ayrı daire yani üst kat bağımsız ve biraz daha küçük; onu kiraya vermeyi düşünüyoruz büyük ev zor olur bence de.

kv kendi evini düzenini bırakıp birinin yanına gelmez. onun ideali aynı binada oturmak.
eşim üst kattaki banyolu büyük odayı misafir odası yaparız dedi. ben de ne alaka, 4 senelik evliyiz, bize kim
kaç kez yatılı misafir geldi de bir odayı misafire ayırıyoruz dedim. dedim de sonra jeton düştüüüüüü:35:
hmm, annem gelir kalır diyosun öyle mi dedim? evet dedi..
aman varya, evimiz ayrı olsun da ayda birkaç kez gelsin bizde kalsın, canıma con con valla:21:
bu dediği bina da 5 dk yürüme mesafesinde.. tam istediğim uzaklık valla.
ilerde ne olur, kim yaşar kim kalır bilmem. lakin yaşlılık gelince sanırım kv bizde kalır. eşim de o günleri düşünüyor olabilir.

sizin ev işini tam anlamadım ama :44: kapılar ayrı, merdiven yok, dublex??? nfk nın kafa oldu bi milyon :111:

Hayirli cumalar canlar...
Yine kahvalti etmeyen ve tum oyuncaklarini.havalara sacan bir yasir var...hicbisi yemiyoooo deliricem...
Sadece bu ara.degil hep boyle artik ugrasmiyim diyorm elde degil...
Oyunlardan bahsetmissiniz ya benimki anca atsin sacsin..oyun hamuru denmis alsam diye dusundm.belki ilgisini ceker..bu arada zarayi bende bi ziyaret ediyim ;))

kv kendi evini düzenini bırakıp birinin yanına gelmez. onun ideali aynı binada oturmak.
eşim üst kattaki banyolu büyük odayı misafir odası yaparız dedi. ben de ne alaka, 4 senelik evliyiz, bize kim
kaç kez yatılı misafir geldi de bir odayı misafire ayırıyoruz dedim. dedim de sonra jeton düştüüüüüü:35:
hmm, annem gelir kalır diyosun öyle mi dedim? evet dedi..
aman varya, evimiz ayrı olsun da ayda birkaç kez gelsin bizde kalsın, canıma con con valla:21:
bu dediği bina da 5 dk yürüme mesafesinde.. tam istediğim uzaklık valla.
ilerde ne olur, kim yaşar kim kalır bilmem. lakin yaşlılık gelince sanırım kv bizde kalır. eşim de o günleri düşünüyor olabilir.

sizin ev işini tam anlamadım ama :44: kapılar ayrı, merdiven yok, dublex??? nfk nın kafa oldu bi milyon :111:

Benimki baska evi hiic dusunmuyo :((
Banada dua edin a dostlar ...
Busmai.bende anlayamadim evi yahuu

Herkese günaydınnnn....
Bir sinirle uyandım! Gece boyunca nerdeyse yarım saatte bir uyandı arya. Nedense hastalıktan olduğunu düşünmedim, ki hasta değil, belki diştir. Ama ben gıcıklıktan olduğunu düşünüp kudurdum sinirden. Sabah ta gıcıklığı devam ediyordu, kötü davrandım kuzuma:43: ayriyeten eşime de çok sinirlendim sabah sabah. Bu ne sinirse 1 hafta var daha adetime.

uykusuzluk hepimizi öyle yapıyor kendini perişan etme.. daha ne kavgalar edeceksiniz

dubleks olcakta büyük diye istemiycem dubleks için cocuk yapılır:1:
şaka bir yana dubleksinde ısınmama gibi sorunları oluyor ne kadar yalıtımı olsada arakat gibi olmaz tabi..
ben dubleksi mangaldan dolayı istiyorum açıkçası, çocuklara şişme havuz koyarsin ohh yazın pek güzel olur.. yoksa büyük düz ayak ev daha iyi..
yinede büyük ev diye altını çizdim farkettiyseniz

ben de ısıtma sebebiyle dublex istemiyorum.
üç ev değiştirdim, biri hariç ikisi çatı katı, alt boş, eski bina ve sonuç soğuk bir ev..
artık az doğalgaz yakıp çok ısınabileceğim bi ev istiyorum. çocuk da olunca bu daha önemli.
rahat giysin evin her yerinde gezsin çocuğum..

büyük ev derttir. temizliği, düzeni, ısıtması.. işime gelmiyor doğrusu.. :100:
ama söylediğin de bi avantaj. geniş bi terası olsa, hem rahat mangal yaparsın, istediğin gibi oturursun.
çocuklar eğlenir.. :31:

bu ev mevzuunu ne çok seviyoruz biz ya.. bakın yeni ev muhabbeti açılınca, gözümüz gönlümüz de açılıyor :9:

Hayirli cumalar canlar...
Yine kahvalti etmeyen ve tum oyuncaklarini.havalara sacan bir yasir var...hicbisi yemiyoooo deliricem...
Sadece bu ara.degil hep boyle artik ugrasmiyim diyorm elde degil...
Oyunlardan bahsetmissiniz ya benimki anca atsin sacsin..oyun hamuru denmis alsam diye dusundm.belki ilgisini ceker..bu arada zarayi bende bi ziyaret ediyim ;))

eline ekmek ver, az midesine bi şey gitsin yeter.
bu bebeler az yemekle yüksek efor yapabiliyor biliyorsun :9:

oyun hamurunu ben de düşündüm. lakin gözüm kesmedi.
bizimki onu yer gibi geliyor :37: biraz daha büyüsün bakalımm

Son düzenleme:
ben de ısıtma sebebiyle dublex istemiyorum.
üç ev değiştirdim, biri hariç ikisi çatı katı, alt boş, eski bina ve sonuç soğuk bir ev..
artık az doğalgaz yakıp çok ısınabileceğim bi ev istiyorum. çocuk da olunca bu daha önemli.
rahat giysin evin her yerinde gezsin çocuğum..

büyük ev derttir. temizliği, düzeni, ısıtması.. işime gelmiyor doğrusu.. :100:
ama söylediğin de bi avantaj. geniş bi terası olsa, hem rahat mangal yaparsın, istediğin gibi oturursun.
çocuklar eğlenir.. :31:

bu ev mevzuunu ne çok seviyoruz biz ya.. bakın yeni ev muhabbeti açılınca, gözümüz gönlümüz de açılıyor :9:

bizim evde bu konu sürekli açılır zaten.. herkes hemfikir dubleks istiyoruz ama burda istiyoruz.. kız gelecek yıl ilkokula başlayacak özele vermeyeceğim. . burdaki ilkokulda iyiymiş, büyük kızın arkadaşlarıda var alıştık buraya.. işin kötü yanı satılık ev yok burda olursada nekadar olur.. fiatlar artıyor malum. nasip artık.

eline ekmek ver, az midesine bi şey gitsin yeter.
bu bebeler az yemekle yüksek efor yapabiliyor biliyorsun :9:

oyun hamurunu ben de düşündüm. lakin gözüm kesmedi.
bizimki onu yer gibi geliyor :37: biraz daha büyüsün bakalımm

bizimki kesin yer .. kağıdı yiyen oyun hamurunu affedermi:39: almıyorum bende şimdilik

günaydın.cumanız mübarek olsun.
oğluşumla kahvaltmıızı yaptık.
bu aralar resimli kitaplara daha bi meraklı oldu.
meyveleri gösterip kavuna kaun ,armuta amut,birde üzünn
demesi var.:34:önce kendi söylüyor sonra benim söylememi istiyor.
nfk,ne güzel geniş ev gerçi senin evden sonra orası sana malikane gibi gelir.
bizimde ev alma planlarınız var.ben en son kat istiyorum.üstümde gürültü yapan olmasın.:1:
anneler önceki evlerini ara kat seçmişlerdi.kışın sıcak, yazın ferah olur diye ama üst komşularımızdan
çok çektik.sabahın köründe süpürge açarlar.çamaşır makinası çalıştırırlardı.bende o yüzden
en son kat istiyorum.hayırlısı tabii.önemli olan iyi insanlarla karşılaşmak.nfk senin yeşil mecimek
yemeğinin tarifini verirmisin?akşama denmek istiyorum...oğlum yine geldi bunlarıda on dakikada yazdım. :50:

kaun, amut, üzünn diyen dilleri yesin teyzesiiiiii:16:

hee, aynen malikane gibi gelir. ama ben istemiiiim. annemlerin ev 120 metrekare, 7 nüfus gayet güzel sığdık, yaşadık içinde.
şimdi herkese bi oda. evler bu kadar büyüyünce, insanlar da birbirinden uzaklaşır gibi geliyor bana..
kötü komşu da insanı ev sahibi edermiş, doğru galiba:1: hadi bakalım, Rabbim hepimizin gönlüne göre, hayırlısıyla nasip etsin inş..:16:

1,5-2 su bardağı mercimeği bi taşım kaynatıp siyah suyunu süzüyorum. yapmayıp, direkt de yemeğe katabilirsin.
bir soğanı sarartıyorum, bir kaşık da salçayı da ekleyip kavuruyorum. sonra mercimeği ve suyu ekliyorum.
yaklaşık 1 çay bardağı da arpa şehriye koyuyorum. tuzunu karabiberini ayarlayıp düdüklüde 10 dk pişiriyorum..:56:

not: bacım bu yeşil mercimek tarifini bana sen vermemiş miydiiiiiiiiin?:30::37::9:

bizimki kesin yer .. kağıdı yiyen oyun hamurunu affedermi:39: almıyorum bende şimdilik
di mii?:30:
bizimki bebeğini ters çeviriyor, poposunu gösterip ''gagaa gagaaa'' diyor, güya bebeği kaka yapmış.
peçete veriyorum, biraz bebeğin poposunu siliyor, sonra kendi burnunu. ardından da başlıyor peçeteyi yemeye:9:
ama artık kumaş mendil veriyorum bebeğin altını silmesi için.. gözümü de dört açıyorum dediğin gibi
dip köşede bulduğunu yiyor çünkü :27:

bizim evde bu konu sürekli açılır zaten.. herkes hemfikir dubleks istiyoruz ama burda istiyoruz.. kız gelecek yıl ilkokula başlayacak özele vermeyeceğim. . burdaki ilkokulda iyiymiş, büyük kızın arkadaşlarıda var alıştık buraya.. işin kötü yanı satılık ev yok burda olursada nekadar olur.. fiatlar artıyor malum. nasip artık.
gün doğmadan neler doğar bacım.. bakarsın cebinize gönlünüze göre bi ev çıkar. çıkar mı çıkar, inş yaniii:16:

NFK.cım ben verdiysem benim bildiğim annemin tarifinde şehriye yok.

haşladıktan sonra .soğan ,kıyma .salçalı sos yapılıp içine katılıyor.

seninkinde şehriye var onu bi denemek istedim.benzer tarifmiş.

bu arada çevremde ne kadar dublex evde oturan varsa temizliğinden ,merdiven inip çıkmaktan şikayetçi...

balkonu,geniş olsun tek kat olsun.:1:bu arada hakikaten ev konusu açılınca ne de yazacak şeyler buluyoruz..

Son düzenleme:
sabahın 6.30unda ayaklanan ayşecik,
banyonun da etkisiyle bu saatte öğle uykusuna yattı.
içimden bi ses, 'nfk hadi sen de yat, biraz kestir' diyor..
sağduyumsa, kalk çamaşırları yıka, as. evi topla, süpür. akşama yemek yap.:30:
ama ne yapacağımı bile bilmiyorum.. ve bu sorunsaldan nefret ediyorummmm:36:

Ev konusunda hepimizin gönlüne göre olsun inşaallah , ben de az yakıp çok ısınan bi ev istiyorum ya hu var mı öyle bi ev :9: nfk eşinin teklifini bi düşün derim temizlik yapılır ya nolucak :9:
Oyun hamuru alın kızlar vallahi , yemezler yaa siz de başında durup güzel güzel şekiller yapmaya oynamaya teşvik ederseniz bayağı bayağı oyalanıyorlar dur bi fotografını koyayım oynarken :1:

sabahın 6.30unda ayaklanan ayşecik,
banyonun da etkisiyle bu saatte öğle uykusuna yattı.
içimden bi ses, 'nfk hadi sen de yat, biraz kestir' diyor..
sağduyumsa, kalk çamaşırları yıka, as. evi topla, süpür. akşama yemek yap.:30:
ama ne yapacağımı bile bilmiyorum.. ve bu sorunsaldan nefret ediyorummmm:36:

Bunların tamamı kendi kendine olsa ben de oturup kitap okusam , çıkıp dolaşsam .. Fena mı olurdu :46:

NFK.cım ben verdiysem benim bildiğim annemin tarifinde şehriye yok.

haşladıktan sonra .soğan ,kıyma .salçalı sos yapılıp içine katılıyor.

seninkinde şehriye var onu bi denemek istedim.benzer tarifmiş.

bu arada çevremde ne kadar dublex evde oturan varsa temizliğinden ,merdiven inip çıkmaktan şikayetçi...

balkonu,geniş olsun tek kat olsun.:1:bu arada hakikaten ev konusu açılınca ne de yazacak şeyler buluyoruz..

balkonu geniş düz ayak ev daha iyi aslında. . merdivenlerden düşme tehlikeside var özellikle çocuklar açısından riskli

Bunların tamamı kendi kendine olsa ben de oturup kitap okusam , çıkıp dolaşsam .. Fena mı olurdu :46:

keşkeeee!!! :36:
akşama yoğurtlu buğday çorbası, zeytinyağlı pırasa ve patatesli gül böreği yapıcam.
biraz alakasız olacak ama n'apayım, bugün de böyle olsun :27:

Back
X