- 8 Ağustos 2011
- 12.238
- 12.347
- 498
busmai, huzurun en elzem old su donemde sozumuzu dinlemeyip yine ve tekrar seni kotu etkileyecek videolar izlemeni hamilelik psikolojine yoruyorum... Malesef sezaryen olduk, ama biliyoruzki dogum kader ve bebeklerimiz saglikli, suan kosup oynuyorlar.. Bu bizim en buyuk tesellimiz.
Doğru söylüyorsun sıcaklık çok etkiliyor. Tahlil sonucum temiz çıktı şükür, ama iyice paranoyak oldum artık. Akıntım çok fazlaydı, korktum. İyiki gitmişim içim rahatladı. Bide evli olunca durum değişiyor, eşine bulaşınca onlarda çok daha sıkıntılı oluyor o yüzden pimpirikleendim.tevekkeli ben de nerde bu kız, günaydın demedi diyorum.
geçmiş olsun. kimi kadınlar çok hassas, kolay idrar yolları enfeksiyonuna kapılıyorlar.
ben ortaokulda lisede çok çektim.. bünye kadar giyinmek korunmak da önemli.
uzun zamandır pek yaşamıyorum. ayakları özellikle sıcak tutmak lazım. alttan üşüdün mü, hortluyor :100:
Yokmuş bişi şüküraman kadınlık zor zanaat azizimgeçmiş olsun
Dediğim gb evli olunca daha dikkat etmek gerekiyor o yüzden ertelememek lazım, en kısa zamanda git bence canım. Geçmiş olsun sana daSelamlarr..kurstan geldim ve oglumuda uyutum az once..istanbuldan annem gelecek gozum yolda zile basarsa bizimki direkt ayakta..gexmis olsun aryam bende ayni dertten muzdaripim bugun kurs cikisin randsvum vardi ama regl oldugumu sandigim icin iptal ettirdim..vesselam hala bisey yok..beklemedeyim normalde bi kac gun onceye cekilir benim zamanim.bugun gecen ay regl oldu gu m gunbikac gune kad ar gerceklesmezse hamilelik icin giderim saniyorum..hakkimda h ay irlisi artik
Valla ben normal yaptım ama bana da sezeyan daha zor gb görünüyor. Zaten sezeryan olmadığıma da pişmanım, dikişlerim falan çok sıkıntılıydı benim. Kesim makata kadar cünkü.dimi kız normal doğum zor diyip duruyorlar.. bide sezeran yapsınlarda göreyim
Doğru söylüyorsun sıcaklık çok etkiliyor. Tahlil sonucum temiz çıktı şükür, ama iyice paranoyak oldum artık. Akıntım çok fazlaydı, korktum. İyiki gitmişim içim rahatladı. Bide evli olunca durum değişiyor, eşine bulaşınca onlarda çok daha sıkıntılı oluyor o yüzden pimpirikleendim.
Yokmuş bişi şükür
Dediğim gb evli olunca daha dikkat etmek gerekiyor o yüzden ertelememek lazım, en kısa zamanda git bence canım. Geçmiş olsun sana da
Valla ben normal yaptım ama bana da sezeyan daha zor gb görünüyor. Zaten sezeryan olmadığıma da pişmanım, dikişlerim falan çok sıkıntılıydı benim. Kesim makata kadar cünkü.
Gunaydinlarrr..bugun regl olmamamin ikincu gunu..test icinz daha erken hera olablirum sanki sinsiiii bi agrim var hala..bu arada bende normal dogum yaptim iki gun suni sanci cekip..ve yirtigim oldu makata kadar malesefli aryacigim..cok iyi bilirim onu 3 ay da kaynamadi normal kesi yapsalar daha erken kayniyormus sonradan ogrendim..zordu ama su vardiki ben dogumdan sonra kendim yurumek istedim odama..halbuki naz yap birazz dimi yokk...neyse tecrube ettik..:)
Doğru söylüyorsun sıcaklık çok etkiliyor. Tahlil sonucum temiz çıktı şükür, ama iyice paranoyak oldum artık. Akıntım çok fazlaydı, korktum. İyiki gitmişim içim rahatladı. Bide evli olunca durum değişiyor, eşine bulaşınca onlarda çok daha sıkıntılı oluyor o yüzden pimpirikleendim.
Yokmuş bişi şükür
Dediğim gb evli olunca daha dikkat etmek gerekiyor o yüzden ertelememek lazım, en kısa zamanda git bence canım. Geçmiş olsun sana da
Valla ben normal yaptım ama bana da sezeyan daha zor gb görünüyor. Zaten sezeryan olmadığıma da pişmanım, dikişlerim falan çok sıkıntılıydı benim. Kesim makata kadar cünkü.
Nfk bi de öyle yazmışsın ki mahkeme kararı gibi :) Sonunda "karar!" deyip kalemimi kıracaksın sandım:))
Huu nerdesiniz millet, Nfk neneye gidiyorum deyince topik sus pus oluyo:)
Dün evde baya dolap temizliği yaptım,akşam anneme gittim.
bugün ütülerimi yapıyorum, kerem uyanınca parka ;akşam da kv ye gidicez..
Yarın da büyük temizlik var kadın gelicek inşallah ,sınav dönemi hiç bakamadım eve.
Bu sabah eşime "sen kalk kereme bak çok uykum var" diyorum..Kalkıcam da,yine de şansımı deniyorum :)
O da: "Ee sınav dönemi dedik bitti, şimdi niye kalkmıyosun?"
"Hamileyiiiiiiim"
Sonra Kerem "anneeee ,mamaaa" diye başımda mızıldamaya başlayınca kalktım mecbur :) Bize yatmak yok
Gunaydinlarrr..bugun regl olmamamin ikincu gunu..test icinz daha erken hera olablirum sanki sinsiiii bi agrim var hala..bu arada bende normal dogum yaptim iki gun suni sanci cekip..ve yirtigim oldu makata kadar malesefli aryacigim..cok iyi bilirim onu 3 ay da kaynamadi normal kesi yapsalar daha erken kayniyormus sonradan ogrendim..zordu ama su vardiki ben dogumdan sonra kendim yurumek istedim odama..halbuki naz yap birazz dimi yokk...neyse tecrube ettik..:)
Nfk bi de öyle yazmışsın ki mahkeme kararı gibi :) Sonunda "karar!" deyip kalemimi kıracaksın sandım:))
Huu nerdesiniz millet, Nfk neneye gidiyorum deyince topik sus pus oluyo:)
Dün evde baya dolap temizliği yaptım,akşam anneme gittim.
bugün ütülerimi yapıyorum, kerem uyanınca parka ;akşam da kv ye gidicez..
Yarın da büyük temizlik var kadın gelicek inşallah ,sınav dönemi hiç bakamadım eve.
Bu sabah eşime "sen kalk kereme bak çok uykum var" diyorum..Kalkıcam da,yine de şansımı deniyorum :)
O da: "Ee sınav dönemi dedik bitti, şimdi niye kalkmıyosun?"
"Hamileyiiiiiiim"
Sonra Kerem "anneeee ,mamaaa" diye başımda mızıldamaya başlayınca kalktım mecbur :) Bize yatmak yok
3 doz suni sancı yedim, yarı baygın bi şekilde kendimi kaybettim. Açılmam olmadı o sebepten çektim ben:/Sevindim bnde temiz cikmasina canim hadi gecmis olsun da ben bi saf kendimi saniyodum topikte bide karakiz senin normal yaptigini sanki ilk kez duydum suni sanciyla mi oldu senin de neden o kdr cok dikis vardi
He yawww:/ bi dahakine sezeryanı bile düşünüyorum.bir şey çıkmamasına sevindim..
valla şaka bir yana ben normal doğumdan tirstim bakma öyle soyledigime. normal doğum yaptım diyene benim tepkim" yaaaaa " oluyor
seninkide sezeryandan betermis:18:
Borncum nasil oldu yasirin yuzu..herhangi bi iz kalmadi dimi..?biz bu aralar kopek dislerinin yerini kasiyoruz..sanirim siradaki onlar..yemek lerimiz sikintili bi hal almaya basladi..bu aralar balkabakli cevii kurtariyor bizi..omlet yapiyorum az bucuk yiyor meyvesuyuyla..tam doymadigini bilidigim icin 1 saat kadar sonra hafif sutle biberondan gececek kadar su la dirip;ki bizim muhalleboi bibeeonunun emzigindeb kucu pamagim geciyor:)
Bizde de aynı durum var, dişe yoruyorum ama diş te hemen gelecek gb görünmüyor.Cok.sukur iyi.oldu canim saol bizdede kopek disler uc vermeye calisiyo ama lokma girmiyo.bogazina artik aman ne girse kafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?