Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

30 değil 3:76:
henüz ayamayıp günaydın diyemeyenlerin yerine de dedin işte.. nasılsın?

:) bende tam ayıldım sayılmaz. Adet oldum, ölüyorum, karın ağrısı, baş ağrısı, halsizlik... İlaç aldım okuldayım, çocukları sınav yapıyorum. Sen nasılsın dostum??

Öğlee kadar yazılılarımı okumayı ve iki üç ütüyü bitirmem lazım. Sonra öğlen Efeyi accık dışarı çıkarıp hava aldırmayı planlıyorum. Sonra da akşamki mamaların hazırlığını yapıcam inşallah. Bi ara da pastacı beni arayacak ve gidip pastamızı alıcam. Öncesinde veya sonrasında da arkadaşımın evindeki hediyeleri almalıyım. Yaşasın uyuz kocişin doğum günü :)

Büyük gün bugün ha? Kolay gelsin canikom sana. Güzel geçsin inşallah.

dün kuzen şu kurabiyeden yapmıştı. mısır gevrekli kurabiye. çok beğendim
tarifini alıcam..

Bu arada benim becerikli topiğim, mayalı açma patatesli kol böreği yapan bilen varmıııı???

:) bende tam ayıldım sayılmaz. Adet oldum, ölüyorum, karın ağrısı, baş ağrısı, halsizlik... İlaç aldım okuldayım, çocukları sınav yapıyorum. Sen nasılsın dostum??
Allah kolaylık versin.. hep böyle zor mu geçiyor adetlerin?

ben de ayşeciğin kahvaltısını yaptırıp öğleye doğru dışarı çıkarıcam.
güneş açtı burada. a101e pepeeli kupa geliyormuş, oraya uğrayacağım. maksat gezmek-alışveriş olsun

9 ocak, şeker pembenin biricik kocasının doğumgünüsü:119:
yavru vatan kıbrısta ve türki cumhuriyetlerin elçiliklerinde temsili kutlamalar ve akşama hazırlıklar başlasııııın!

Valla ilk günüm sıkıntılı oluyor, kaslarım, kemiklerim bile sızlıyor. Sonra geçiyor

Büyük gün bugün ha? Kolay gelsin canikom sana. Güzel geçsin inşallah.

Sağol canım benimmmm.

Eki Görüntüle 925296

dün kuzen şu kurabiyeden yapmıştı. mısır gevrekli kurabiye. çok beğendim
tarifini alıcam..

Güzel görünüyor vallahi. Ama brnim hala kurabiye yiyesim yok valla :)

Bu arada benim becerikli topiğim, mayalı açma patatesli kol böreği yapan bilen varmıııı???

Passsssss :)

Hahahhahahahahhaha koptum nfk yahu :)

Dün sihirbazlar çetesini bitirdim bu arada. Güzel filmmiş. Ama öyle deli manyak bayılmadım. Sanırım sihirbazlık gösterilerini sevmediğimden... Yani nasıl yapıldığını bilmeyince asabım bozuluyoooooo. Kontrol manyağı mıyım neyim :)))???

açıkçası ben o filmi morgan freeman için izledim.
ama yine de hayal kırıklığı oldu. sanki senaryoda kopukluklar var, filmin sonunda evet bi sürpriz vardı
ama nedense ben etkilenmedim.

geçen 'en iyi teklif' diye bi film izledim. senaryo, kurgu, kamera çekimleri ve anlatım çok etkileyici.
belki içinde sanatsal unsurlar olduğu için ve müzikleri de bu tesiri artırıyor. şahane diyemem ama gerçekten iyi bi film:130:

bu kadar küçük bi burundan, bu kadar çok mümük nasıl akıyor yaa
şelale gibi, ahahahahah

Fırsat bulur ve de unutmazsam bakarım bi ara belki

Ben de birşeylerin eksik olduğunu hissettim film bitince.

şelale gibi, ahahahahah

Hahahaha. Mümüklü tatlı ayşe :)

Bu arada bir sınıfın yazılısı bitince gelip yazıyorum :) şimdi de ütü yapıcam azıcık kafam dağılsın diye. Neyseki bir sınıfım kaldı hayırlısıyla.

O bu değil de ben dedikoduya geldim aslnda. Şimdi içerdekilerin sesini duyuyrum ya. Kv bana Efeyi yedirme konusunda hiç yardım etmezken bakıcıya bi yardım bi yardım...???!!

Günaydın güzel anneler ve minik kuşları,
Hasta olan born ve aryama geçmiş olsun Allah şifalar versin ,
Ecrin hakkınızda hayırlısı olsun , testte çıkar belki ben yerinde olsam bekleyemem hemen yaparım
Nfk o kurabiye ne kadar güzel görünüyor
Pembişcim , Allah eşine sağlıklı huzurlu ömür versin, başınızdan eksik etmesin inşaallah ,
Busmaicim ben de ilk doğumdan sonra izlemiştim sezeryanı, başıma neler gelmiş görmek için korkunç da gelmemişti pek bana, sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşaallah ikinci kuzucunla
Hayırlı huzurlu günler diliyorum

Sans yardıma ne hacet kız ? Sana güveni ttamdır da ondan

şelale gibi, ahahahahah

Çok doğru ben de buna şaşırıyorum günlerdir ,
Ağlarken iyice coşuyor ben mutfakta iş yaparken gelip benim pijamama siliyor
Bi de peçete elimde "gel burnunu silelim " deyince burnunu peçeteye doğru uzatıyor

slmm kızlarrrr. sabah dr. randevum var dı.2 tarama testi için. 12 haftalık olmuşuz . cinsiyetimiz erkek gibi ama dr. önümüzdeki ay kesinleşir dedii.biii kızı biii oğlu varmışş olucek :) sağlıklı olsun inşalahta gerisi önemli degil.busmai sana daa erkek demişti sanırım kesinleştimi sizin?

Sans yardıma ne hacet kız ? Sana güveni ttamdır da ondan

İstediğimiz pozitif bakış açısını bulduk :))

etkilenmek istiyorsanız 'cennetimden bakarken' filmini izleyin.

Daha bunalım bi film önerseydinnnnnn!! :) ben çocukların kötü şeyler yaşadığı dizi veya filmleri izleyemiyorum (

benim bugün çok isim var okuyorum ama yazamıyorum :92:

Eski yazdıklarına sayarız aşkolsunnnnn. Üç çocuklusun ve topiğe devam ediyosun ki millet tek çocukla iptal oldu

Hadi hayırlı olsunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…