30 değil 3:76:
henüz ayamayıp günaydın diyemeyenlerin yerine de dedin işte.. nasılsın?
Öğlee kadar yazılılarımı okumayı ve iki üç ütüyü bitirmem lazım. Sonra öğlen Efeyi accık dışarı çıkarıp hava aldırmayı planlıyorum. Sonra da akşamki mamaların hazırlığını yapıcam inşallah. Bi ara da pastacı beni arayacak ve gidip pastamızı alıcam. Öncesinde veya sonrasında da arkadaşımın evindeki hediyeleri almalıyım. Yaşasın uyuz kocişin doğum günü :)
Denemiştim bende, güzel oluyor...Eki Görüntüle 925296
dün kuzen şu kurabiyeden yapmıştı. mısır gevrekli kurabiye. çok beğendim
tarifini alıcam..
Allah kolaylık versin.. hep böyle zor mu geçiyor adetlerin?:) bende tam ayıldım sayılmaz. Adet oldum, ölüyorum, karın ağrısı, baş ağrısı, halsizlik... İlaç aldım okuldayım, çocukları sınav yapıyorum. Sen nasılsın dostum??
Öğlee kadar yazılılarımı okumayı ve iki üç ütüyü bitirmem lazım. Sonra öğlen Efeyi accık dışarı çıkarıp hava aldırmayı planlıyorum. Sonra da akşamki mamaların hazırlığını yapıcam inşallah. Bi ara da pastacı beni arayacak ve gidip pastamızı alıcam. Öncesinde veya sonrasında da arkadaşımın evindeki hediyeleri almalıyım. Yaşasın uyuz kocişin doğum günü :)
Allah kolaylık versin.. hep böyle zor mu geçiyor adetlerin?
ben de ayşeciğin kahvaltısını yaptırıp öğleye doğru dışarı çıkarıcam.
güneş açtı burada. a101e pepeeli kupa geliyormuş, oraya uğrayacağım. maksat gezmek-alışveriş olsun
9 ocak, şeker pembenin biricik kocasının doğumgünüsü:119:
yavru vatan kıbrısta ve türki cumhuriyetlerin elçiliklerinde temsili kutlamalar ve akşama hazırlıklar başlasııııın!
Büyük gün bugün ha? Kolay gelsin canikom sana. Güzel geçsin inşallah.
Eki Görüntüle 925296
dün kuzen şu kurabiyeden yapmıştı. mısır gevrekli kurabiye. çok beğendim
tarifini alıcam..
Bu arada benim becerikli topiğim, mayalı açma patatesli kol böreği yapan bilen varmıııı???
Allah kolaylık versin.. hep böyle zor mu geçiyor adetlerin?
ben de ayşeciğin kahvaltısını yaptırıp öğleye doğru dışarı çıkarıcam.
güneş açtı burada. a101e pepeeli kupa geliyormuş, oraya uğrayacağım. maksat gezmek-alışveriş olsun
9 ocak, şeker pembenin biricik kocasının doğumgünüsü:119:
yavru vatan kıbrısta ve türki cumhuriyetlerin elçiliklerinde temsili kutlamalar ve akşama hazırlıklar başlasııııın!
Dün sihirbazlar çetesini bitirdim bu arada. Güzel filmmiş. Ama öyle deli manyak bayılmadım. Sanırım sihirbazlık gösterilerini sevmediğimden... Yani nasıl yapıldığını bilmeyince asabım bozuluyoooooo. Kontrol manyağı mıyım neyim :)))???
açıkçası ben o filmi morgan freeman için izledim.
ama yine de hayal kırıklığı oldu. sanki senaryoda kopukluklar var, filmin sonunda evet bi sürpriz vardı
ama nedense ben etkilenmedim.
geçen 'en iyi teklif' diye bi film izledim. senaryo, kurgu, kamera çekimleri ve anlatım çok etkileyici.
belki içinde sanatsal unsurlar olduğu için ve müzikleri de bu tesiri artırıyor. şahane diyemem ama gerçekten iyi bi film:130:
bu kadar küçük bi burundan, bu kadar çok mümük nasıl akıyor yaa
şelale gibi, ahahahahah
Fırsat bulur ve de unutmazsam bakarım bi ara belki
Ben de birşeylerin eksik olduğunu hissettim film bitince.
Hahahaha. Mümüklü tatlı ayşe :)
Bu arada bir sınıfın yazılısı bitince gelip yazıyorum :) şimdi de ütü yapıcam azıcık kafam dağılsın diye. Neyseki bir sınıfım kaldı hayırlısıyla.
O bu değil de ben dedikoduya geldim aslnda. Şimdi içerdekilerin sesini duyuyrum ya. Kv bana Efeyi yedirme konusunda hiç yardım etmezken bakıcıya bi yardım bi yardım...???!!
bu kadar küçük bi burundan, bu kadar çok mümük nasıl akıyor yaa
şelale gibi, ahahahahah
Sans yardıma ne hacet kız ? Sana güveni ttamdır da ondan
etkilenmek istiyorsanız 'cennetimden bakarken' filmini izleyin.
benim bugün çok isim var okuyorum ama yazamıyorum :92:
slmm kızlarrrr. sabah dr. randevum var dı.2 tarama testi için. 12 haftalık olmuşuz . cinsiyetimiz erkek gibi ama dr. önümüzdeki ay kesinleşir dedii.biii kızı biii oğlu varmışş olucek :) sağlıklı olsun inşalahta gerisi önemli degil.busmai sana daa erkek demişti sanırım kesinleştimi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?