Uzun süre sonra bişi becerebildim. İncirli kurabiye yaptım enfess oldu:))
benim nezle ilerledi vücudumda da çok ağırlık var inş yasire geçmez gündüzleri daha iyi gibi oldum 2 gündür ama şu anda elimi kaldırıcak halim yok :2:tembel gacilaaaar!:76:
En son msj ogleyin yazilmis. İkindi, aksam gecti gece geldi hala hareket yok. Ben kapidan, siz bacadan haee!
olsun ben severim kuzendir arkadaştır böyle toplantılar insana çok iyi geliyor sefanız olsun bacımbugunku toplantimiz yogun katilimliydi. 3 dene de bebe varidi. Basim biraz agridi ama iyi geldi..
ellerine sağlık aryacım afiyet şeker olsunUzun süre sonra bişi becerebildim. İncirli kurabiye yaptım enfess oldu:))
Bugünün komik anısı: öğlen geldim Efeyi emziriyorum. Bi yandan da dandini dandini dastanaaa parçalıyorum iyice mayışsın diye. Derken oğluşum bana baktı baktı baktı ve emmeye devam ederken ninnime el çırparak tempo tuttuben ona uyuma ortamı hazırlamaya çalışırken adam cennet mahallesine bağlanıyor :) neyse; yaza kardeşimin düğünü olursa bolbol kurt döker inşallah :)
gunaydiiiiin! Hadi kalkin bakim, bu kadar yatmak yeter.
Gunaydinn ama uyumak.istiyorm gece cok kalktik yine ama.ben hastayim ve gercektwn dinlemeye ihtiyacim var ;((
Sitede sıkıntı vardı sanırım, aynı msjı 30 kere göndermişim:/
Güzel ablalarım kardeşlerim ve heyecanlı anneler..herkese merhaba..bende anneyim işte kuzucum doğdu diyeceğim günleri bekliyorum kış daha da soğuk daha da uzun sanki bu yıl..yaz ise benim için daha güneşli ve ışıl ışıl inşaallah miniğimle kavuşacağız..
çok heyecanlıyım şimdi üzerimi giyinip rüzgarla savaşarak ve soğukla kpss dershanesine doğru yola çıkıcam oülişim içimdeyken son bi gayret allah nasip eder de belki kazanırım diye..
hiçbirinizi tanımasam da hepinizi öpüyorum ve bu gün için kolaylıklar güzellikler eğlence neşe inanılmaz haberler vs diliyorum haydin sağlıcakla kalın..
ve aşklaa..
benim nezle ilerledi vücudumda da çok ağırlık var inş yasire geçmez gündüzleri daha iyi gibi oldum 2 gündür ama şu anda elimi kaldırıcak halim yok :2:
olsun ben severim kuzendir arkadaştır böyle toplantılar insana çok iyi geliyor sefanız olsun bacım
ellerine sağlık aryacım afiyet şeker olsun
İlahi Efeee
napsın çocuk içinden gelmiş annesibenimki de çok oynak hem de böyle normal şarkı falan sevmiyo bildiğin düğün havası istiyo bir de oynaması var ki dillere destan
Gunaydinn ama uyumak.istiyorm gece cok kalktik yine ama.ben hastayim ve gercektwn dinlenmeye ihtiyacim var ;((
Günaydın
Dün gidip tamirdeki elbisemi aldım bu arada bir tunik bir de etek kaptım ; bu ara çok harcama yaptım yaa artık durmam lazım. İndirimler insanı cezbediyor.
Dün tramvaya binerken kerem uyuyordu; yaşlı bi amca "oo iyi, çocuğu da uyutmuşsun kızım" dedi. Ben de "evet onun uyku saatine göre çıktım" dedim. "O da büyüyünce seni gezdirir inşallah" dedi. "İnşallah,sağolun" dedim ama Benim gözlerde bi yaşlar biriktiiii nerdeyse orda ağliycam ;zaten hormonlar tavan yapmış :)
dün diğer bebelerle kudur kudur baby cozutan ve gece geç saatte yatan ayşecik
henüz uyuyorken ben de bi sabah kahvesi içeyim. bakayım merhamette dün akşam neler olmuş.
Eki Görüntüle 925294
Güzel ablalarım kardeşlerim ve heyecanlı anneler..herkese merhaba..bende anneyim işte kuzucum doğdu diyeceğim günleri bekliyorum kış daha da soğuk daha da uzun sanki bu yıl..yaz ise benim için daha güneşli ve ışıl ışıl inşaallah miniğimle kavuşacağız..
çok heyecanlıyım şimdi üzerimi giyinip rüzgarla savaşarak ve soğukla kpss dershanesine doğru yola çıkıcam oğlişim içimdeyken son bi gayret allah nasip eder de belki kazanırım diye..
hiçbirinizi tanımasam da hepinizi öpüyorum ve bu gün için kolaylıklar ..güzellikler.. eğlence.. neşe.. inanılmaz haberler vs diliyorum size
haydin sağlıcakla kalın..
ve aşklaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?