• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Uzun zamandir esim cumartesi calismiyordu bigun calistigi icin hafta sonu gibi gelmiyor bana..toz aldim oglusu yikadim pertim sanki..pazartesi gunu olan doktor randevumu bugune cekmek istedim ama olmadi malesef..oglum uyursa kuafore kas biyiga gideyim diyorum..
Hamileligimi tebrik eden herkese cokkk tesekkurler rabbim isteyen herkese nasip etsinn...sirada kim var bakalim..:)
Aryamm cok gecmis olsyn canim evet kizlarda idrar yolu enfeksiyonu coj fazla tekrarliyor kendimdeb biliyorum..temizlikle cok ilgili degil bakteri bi yerlestimi kokten cozum olmuyor bazi bunyelerde..bol su icmek belki bi cozum ama su icmeyi sevenler icin t ab iki..benim gibiler icin degil..
Borncum..arabaniz hayirli ugurlu olsun insallah..kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim..
Elifnaz gecmisler oksun sanada daha iyidir insallah kuzucuklar..

Onlar aradılar canım. Bu arada elifnazcım sen daha iyi bilirsin diğer topikcanlarımda cevaplasın. Bu köpek dişleri var bizim sırada. Onlar yarılamış ama daha var çıkmalarına. Ama bizimki 1 haftadır baya huzursuz ve iştahsız. Şimdiden böyle yapar mı ki? Genelde azılarda falan patladığı sırada böyle oluyordu. Yoksa bi idrar tahlili yaptırayım mı???
Bizimki de bir rahatsızlığı varsa huysuz ve iştahsız oluyor , bayağı da bi zayıflıyor öyle dönemlerde

Ohoo siz menü önerene kadar ben kumpirimin tavuğunu haşladım; incirli pastamın kekini, brokolili salatamın brokolilerini pişirdim; kıymalı böreğimin kıymasını kavurdum :)))
Oo ellerine sağlık kumpirden canım istedi denerim inşaallah

teşekkür ettim:42:
siz kendinizmi goturdunuz. Sağlık ocagindan habermi verdiler?
Sağlık ocağı bizi hiç aramıyor. Selim için ,
Bi tek kızımın boy/kilosunu sormak için arıyorlar , ilçe bazında okul öncesi çocukların boy kilo grafiğini tutmaları istenmiş ..
sinirim hopladi ya. Az disari ciktik.
Aysecigi parkta kaydiriyorum. 20 yaslarinda bi cocuk buldog kopegini gezdiriyor.
Bir dk sonra farkettimki kopek ayaklarimin altinda. Aysecigin yaninda bi de tasmasiz. :53:
Bi bagirdim al sunu diye. Aheste aheste geldi niye bagiriyosun, bi sey yapmazki diyo:53:

Senin garantini istemiyorum, al kopegini uzaklas dedim
Bisey yapmaz diyo hala. Sanki bi şey yapar mi diye sordum.
Burasi cocuk parki, kopek deil diye bagirdim da kalin kafasi aldi:kkk:
Yanimda 3 anne var hepsi cocugunu kucaklamis kacisiyor ama tek kelime soylemiyor!! Herkes bi hos.
Herkes sahibiyle laf dalaşına girmek istemediğinden susuyor ben de genelde sevmem o tarz insanlarla muhattap olmayı ,
O saldırgan köpeği kendini ısırasıcalar :45: köpeği seviyorsun aldın besliyorsun bunu anlıyorum da ; çocuk parkında veya caddede , tasmasını açıp insanların üzerine salmak ne demek bunu anlayamıyorum , kime güç gösterisi ise artık ??
Kardeşim gelmeyecekti. Ama son anda yine gelmeye karar verdi. Neyse yani ben hiçbişi hazırlamadım. Dünden kalanlar var zten evde.
Gözün Aydın, güzel vakit geçirin inşaallah
evet canım yogurtlu olan
Nasıl oluyor salatalıklı yoğurtlu patates, tarif lütfeeeen :56:
Kizlar benim kızımda 1 haftadir öfke nobetleri başladı. Deli gibi agliyo sinirleniyo isiriyo tirnakliyo. Hic böyle huylari yoktu birden degisti. Oncesinde bikac gun atesi sürdü. Herseye sinirleniyo. Ayni durumu yasayan var mi?
Evet cnm bi sıkıntısı olduğunda, bir yerleri ağrıdığında anlatamadıkları için garibanlar , asabi oluyorlar, benim 5 yaşındaki kızımda da oluyor hastayken öfkeli davranışlar ,bizler gibi hastayım deyip yatıp dinlenmeyi bilmediklerinden sağa sola çatıyorlar :2:
Kızlar yaaaa:// bugünki şüphelerim doğru çıktı ne yazıkki. İdrarını göndermiştim tahlile, ve yine intihaplanma çıktı. Bıktım yaa! Üstelik koruyucu şurup kullanmamıza rağmen! Aklım ermedi bu işe. Canım çok sıkıldı. Ne yapıcam ben bu çocuğu://
Allah şifalar versin bol bol su ile atacak vücudu iltihabı inşallah
Kizlarrr..esime sonra size soyluyorumm;)az once test aldi geldi esim..ve sonuccc..iki cizgi..nebilimm yine heyecanlandim..bizimkilere kan testinden sonra soyleyelim dedik..am a birilerine soylemem gerek..vesselam valla korkuyorum ama..hakkmizda hayirlisi..Allah yardimcimiz olsun.
Hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib eyler inşaallah , Allah yardım ediyor inşaAllah sağlıkla doğsun minik mercimek :16:
Kizlaar gunaydinn..
Dun tum gun disardaydik eski arklarla gorustk akraba ziyareti yaptk veee en onemlisi araba aldiikk ;))

Gecmisi cok okuyamadim ama gorduklerim ecrincim hayirli olsun aryaciga da cok gecmis olsun tum aileyi saran bu durum bi an once gecr gider ins yaa ;((
Hayırlı olsun , güzel günlerde kullanın inşaallah cnm çok sevindim adınıza, ne zamandır istiyordunuz.
gunaydiin!
Cekirdek aile ayni yataktayiz. Aysecik emiyor, esim uyuyor. Gece adet oldum, karnim agriyor. Bakalim bugun napicaz. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum:16:

Ecrin gozunuz aydin, Rabbim yine sevindirdi seni :16: kizlara katiliyorum kalp atisini gorene kadar soylemeyin.
Geçmiş olsun canım ilk gün ağrısı zor oluyor ..
güzel bi gün olsun sizin için de...
öğleden sonra temizlikci gelecek evi toparliyorum. bizde karşıya gecicez. büyük kiz ateslenmedi dedim dilimi isirsaymisim. 39 geçti dün ateşi. kerem'e gecmez inşallah. ama zor görünüyor. Bugün hastanede iş uzun
İnşaalh kereme bulaşmaz cnm Allah şifalar versin kuzucuğuna,
Bugün için de kolaylıklar , haber et bize de...
Uzun zamandir esim cumartesi calismiyordu bigun calistigi icin hafta sonu gibi gelmiyor bana..toz aldim oglusu yikadim pertim sanki..pazartesi gunu olan doktor randevumu bugune cekmek istedim ama olmadi malesef..oglum uyursa kuafore kas biyiga gideyim diyorum..
Hamileligimi tebrik eden herkese cokkk tesekkurler rabbim isteyen herkese nasip etsinn...sirada kim var bakalim..:)
Aryamm cok gecmis olsyn canim evet kizlarda idrar yolu enfeksiyonu coj fazla tekrarliyor kendimdeb biliyorum..temizlikle cok ilgili degil bakteri bi yerlestimi kokten cozum olmuyor bazi bunyelerde..bol su icmek belki bi cozum ama su icmeyi sevenler icin t ab iki..benim gibiler icin degil..
Borncum..arabaniz hayirli ugurlu olsun insallah..kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim..
Elifnaz gecmisler oksun sanada daha iyidir insallah kuzucuklar..

Kesinlikle katılıyorum , ben de çok çektim 17-18 yaşlarında bu iye den ve tek kurtuluş yolu bol bol su içmek , ben günde 5 lt su içerek atabildim bakteriyi , onca yıl kullandığım antibiyotiklerden yadigar da ; Demir anemisi kaldı bana maalesef..

Son düzenleme:
Biz de akşama doğru bi arkadasa bebiş görmeye gideceğiz, çocuklar biraz öksürüyorlar ama ilaçlarını içiyorlar , mikroplarını atmışlardır inşaallah , bebişe bulaşma olmaz inşaallah çok mahcub olurum yoksa :17: onların evinde de okula giden abi var maalesef okula giden çocuklar bütün kış öksurüyor zaten ?
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün ve hafta sonu diliyorum

dslm kizlar..

Aysecik bir hafta once hastalanmisti, 2 gun atesi yukseldi. Sonra iyiydi, sadece burnu akiyordu. Hastalik dunden beri hortladi sanki, blmyrm grip nezleye mi ceviriyor; surekli hapsiriyor, gozleri akiyor, burnu zaten siril siril.. Esim de dr a gotur, antibiyotik almasi gerekiyor diyo. Ara ara sanki balgam varms da atacakmis gibi oksurmeye basladi. Yatmadan bal-limon vericem. Dr a gitsek, ne ilac verecekki hem ilaclari da icmiyor:100:

istanbulda kar bi yagdi kayboldu. Gunlerdir yagmur da yagmiyor, saniyorum o yuzden herkes hasta:26:

pamuk helva, senin msj duzenlemene hastayim ya. Bi de sebep belirtmiyor musun; harf yanlisi, yazim yanlisi diye...:1: canim beniimm:54:

dun gece ruyamda aryayi gordum. Hastanedeyim, kucagimda bi oraya bi buraya kosuyorum..

Selam kızlar yoğun bir gün oldu.. Neyse ki alnımın akıyla çıktım:)

Borncum arabanız hayırlı olsun modeli ne?

Pembiş kardeşinle nasıl geçti?

Pamukhelvacım kumpir çok güzel oldu hepsi yendi. Tereyağlı patates püresinin arasına haşlanmış tavuk , kaşar ve haşlanmış küp havuç koydum. Üste kaşar rendesi ve en üste de mantar dizdim. üstünü kızarttım fırında ,hepsi yendi valla.

Nfk cım gribe antibiyotik gerekmez ateş sorunu yoksa. Bal-limona devam et geçmiş olsun.

Size de geçmiş olsun Elifnazcım, benim de bikaç gündür başım ağrıyo bugün ölçtüm tansiyonum çıkmış biraz; tuzu kesmem lazım bi de dün turşu yemiştim..

Aryam ultrasonda bişey çıkmamasına sevindim.. Ben de kızılcık suyu duymuştum önceden dediğim gibi ;iltihap sökücü bir bitkiymiş.

dslm kizlar..

Aysecik bir hafta once hastalanmisti, 2 gun atesi yukseldi. Sonra iyiydi, sadece burnu akiyordu. Hastalik dunden beri hortladi sanki, blmyrm grip nezleye mi ceviriyor; surekli hapsiriyor, gozleri akiyor, burnu zaten siril siril.. Esim de dr a gotur, antibiyotik almasi gerekiyor diyo. Ara ara sanki balgam varms da atacakmis gibi oksurmeye basladi. Yatmadan bal-limon vericem. Dr a gitsek, ne ilac verecekki hem ilaclari da icmiyor:100:
Cnm.bende esim.gibi gotur diyorm.ates de var isin icinde ne olur ne olmaz bi toparlayamadi diyosun cunku

Pamukhelvacım kumpir çok güzel oldu hepsi yendi. Tereyağlı patates püresinin arasına haşlanmış tavuk , kaşar ve haşlanmış küp havuç koydum. Üste kaşar rendesi ve en üste de mantar dizdim. üstünü kızarttım fırında ,hepsi yendi valla.

Nfk cım gribe antibiyotik gerekmez ateş sorunu yoksa. Bal-limona devam et geçmiş olsun.

Size de geçmiş olsun Elifnazcım, benim de bikaç gündür başım ağrıyo bugün ölçtüm tansiyonum çıkmış biraz; tuzu kesmem lazım bi de dün turşu yemiştim..

Aryam ultrasonda bişey çıkmamasına sevindim.. Ben de kızılcık suyu duymuştum önceden dediğim gibi ;iltihap sökücü bir bitkiymiş.

Busmaicim ve hepiciginize hayirli olsun dilekleriniz.icin.cok tsk ederim Allah razi olsun qashqai.busmai senin de ellerine saglik bacim.bnde deniyecem kumpirin cok.iyiye benziyo...

Pamuk helvam seninkilere de.cok gecmis olsun oksurukleri de gecer ins gozden kacirdigim.baska bisey olmamistr aryam.bu arada bnmde.aklima pembis.gibi alternatif bisilwr mi yapsan diye geldi

born, canim atesi yok. Ama halsiz ve surekli hapsirip gozu burnu aktigi icin esim dr a git, ilacla duzelir bosuna hirpalaniyor diyo. Oysa dedigim gibi ilac icirmek cok zor :25:

Kardişim gitmesinnnn hep kalsınnnnnn :( bu akşam yolcu malesef kendisi. Güzel vakit geçirdik. Efe ile bol bol kudurdular :)

Biz de akşama doğru bi arkadasa bebiş görmeye gideceğiz, çocuklar biraz öksürüyorlar ama ilaçlarını içiyorlar , mikroplarını atmışlardır inşaallah , bebişe bulaşma olmaz inşaallah çok mahcub olurum yoksa :17: onların evinde de okula giden abi var maalesef okula giden çocuklar bütün kış öksurüyor zaten ?
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün ve hafta sonu diliyorum
Bende aynı kaygıyı yaşıyorum böyle durumlarda. İnşallah bişi olmaz canımcım.
dslm kizlar..

Aryanın son iki gribinde eşimle aynı duruma geldik. Hatta aryanın gribinin 2. Gününde çok yoğun yaşıyor, gece nefes alamıyor hiiiii diyip kalıyor. Ama götürmedim dr a. Çünkü ilaç alınca da 10 gün almayınca da 10 gün sürüyor. Hatta eşim dayanamayıp hastalığının sonlarına doğru dr a götürdü, dr bana hak verdi her gripte öyle ilaç antibiyotiğe yüklenmeyelim, bağışıklığı gelişsin dedi.
dun gece ruyamda aryayi gordum. Hastanedeyim, kucagimda bi oraya bi buraya kosuyorum..
Hadi yaaaa??? Hayırdır inşallah. Kuzum topiğin kadrolu hastası oldu:)

Yaban mersinini duymuştum, bi çocuk dru önermişti. Aldım arya yemiyor, tadı güzel ama. Neyse kompostosunu yapıp onu vereyim diyorum. Kızılcıkta aklımda olsun canım sağol;)
Cnm.bende esim.gibi gotur diyorm.ates de var isin icinde ne olur ne olmaz bi toparlayamadi diyosun cunku

Busmaicim ve hepiciginize hayirli olsun dilekleriniz.icin.cok tsk ederim Allah razi olsun qashqai.busmai senin de ellerine saglik bacim.bnde deniyecem kumpirin cok.iyiye benziyo...

Pamuk helvam seninkilere de.cok gecmis olsun oksurukleri de gecer ins gozden kacirdigim.baska bisey olmamistr aryam.bu arada bnmde.aklima pembis.gibi alternatif bisilwr mi yapsan diye geldi

Evet birde öyle deneyelim. Şunu bi atlatalımda....

Bu arada pembişim alıntılayamamışım sanırım, sağol canikom, doğru söylüyorsun bide öyle deneyeyim.

Bugün öldüm yaaa, daha yeni oturdum diyebilirim. Evi temizlediim, akşam da bi ton ütü yaptım nfk nın kulaklarını çınlatarak ( bunun neresi keyifli diye!!! )

Bu arada dün akşam cahidenin patatesli açma dolama böreğini yaptım valla süperdi. İlk açma böreğimdi becerdim!!!

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz Allah şifa versin ; doktorunuz kontrol etmiyor muydu ? Sen anlamayabilirdin sonuçta.

Özel her zaman gitti gimiz bir doktorumuz yok hasta olun ca gidiyoruz ama bakilmiyorki o zaman da oraya isteya kuculmeyi fark ediyordum ama normal oldugunu dusunuyordum inş canim sagol

İnşallah bir durum yoktur. Onlar daha küçücükler o yüzden erişkin bir erkeğinki gibi börünmemesi normal bence. İçini ferah tut. Bizi de haberdar et. DUalarım seninle...
Pazartesi gideceğiz bakalim randevu aldim çok sağol gidelim haber vericem ins
uzmeyin kendinizi dr goturdukten sonra bizede haber verin bende merak ettim. Yarın kızı goturecektim oglanida gotureyim kontrol ettireyim bende:44:

Götür bencede ne olur olmaz bir gariplik farkediosan

C.tsi pazar resmen temizlik gunu oldu ama pek de iyi oldu heryer mis dun evi resmen indirip kaldirmistk.bgn de.camlari sildm ferah ferah oturuyorz oglus uyaninca bi parka goturelim diyoruz ama havadan emin olamiyorum

Bu arada dün akşam cahidenin patatesli açma dolama böreğini yaptım valla süperdi. İlk açma böreğimdi becerdim!!!
Ellerine saglik canim acma borek bana hep cok zor gelmistr
born, canim atesi yok. Ama halsiz ve surekli hapsirip gozu burnu aktigi icin esim dr a git, ilacla duzelir bosuna hirpalaniyor diyo. Oysa dedigim gibi ilac icirmek cok zor :25:

Ilac icirmek zor bi o kdr da istah da skntiya giriyor sonrasinda ama bende nedense hep hirpalaniyo diye dusundugumden goturuyorm doktora belkide doktor daha cok hirpaliyo ama ne bilim korkagim ben biraz...

Back
X