Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sahinnparadise born mu gitmişti.? simdiden rezervasyon yaptırmak istiyoruz daha uyguna geliyor. memnun kalmismiydi:44:

sahinnparadise born mu gitmişti.? simdiden rezervasyon yaptırmak istiyoruz daha uyguna geliyor. memnun kalmismiydi:44:

Ewt canim ben gittim tum alternatifler icinde en begendigim cok genis guzel otel degil tatil koyu sonucta cocuklar icin alan da cok cimler falan tek sorun denizinin dalgali olmasi bu arada cocuklar son ignesinden sonra da.cok daha iyi.olurlar ins...

Busmaicim sana da cok.gecmis olsn ins temiz.cikar hersey bebisin de.hayirlisiyla kizdir ins gilrs foreverrrrr :)))

Sağol canım iyi rezervasyon yaptiracagiz bakalım allah nasip eder gideriz inşallah

Sağol canım iyi rezervasyon yaptiracagiz bakalım allah nasip eder gideriz inşallah

Biz caprice te olacagiz oraya beklerdik :)) iyi yapiyosunuz erken davranarak cnm simdiden hayirli olsn diyelim

Bizim de arabamiz geldi simdi ama babamizise gitti oglumla camdan bakiyoriluz hannnn hann biip diyo :)

Biz caprice te olacagiz oraya beklerdik :)) iyi yapiyosunuz erken davranarak cnm simdiden hayirli olsn diyelim

Bizim de arabamiz geldi simdi ama babamizise gitti oglumla camdan bakiyoriluz hannnn hann biip diyo :)

bidahaki sefere inşallah. caprice kaz dağlarının ordamiydi
erkek çocuğu ayrı düşkün oluyor arabalar

Tembel topikcanlar naptınız akşama kadar :)??

Biz oğluşla bir arkadaşa gittik. Bolbol kudurup geldik :)

kv bizde. Simdi kizi yatirmaya geldim de yaziyorum

bi sepet utum var. Aysecik uyusun onlara girisicem

utu bitti, haydi ben yatanzii.. iyi geceler :80:

Kizlar II geceler
Oğlumun yumurtaliklari için konusmustuk bu aksam doktora goturduk çok şükür sorun
Yok geriden sikti yunurtaliklari gogösterdi bize sorun yok simdilik ama sunu söyledi pipisinde ki deriyi ara ara çekin dedi sizinde aklinizda bulunsun çok sagolun ii geceler .

haydin bismillah!!! Topigi ben aciyorun bugun. Gunaydiiiin, kalkin bakalim uykucular..:92:
Temizlenecek evimiz, doyurulacak bogazlarimiz ve yapilacak bir suru islerimiz var; sukurler olsun

Bugun asimiz var, Allah yardimcimiz olsun..

semra, gozun aydin. Olumsuz bi durum yokmus. Bu deriyi cekme hareketini daha once de duymustum. Vardir bi hikmeti..

Çok sevindim canım :) biz sünnetli olmamıza rağmen o çekme işini Efe izin verdiği ölçüde yapıyoruz. Mutlaka sabun vb kalıntılar oluyor...

haydin bismillah!!! Topigi ben aciyorun bugun. Gunaydiiiin, kalkin bakalim uykucular..:92:
Temizlenecek evimiz, doyurulacak bogazlarimiz ve yapilacak bir suru islerimiz var; sukurler olsun

Günaydın canımcım. Kolay gelsinnnnn.

Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün diliyorum. :))

Oğluşum bakıcısını görür görmez bana yapışıyor artık. Allah sonumuzu hayr etsin....

Günaydın
bizi dün aradı sağlık ocağı küçüğünde var aşısı. cuma kontrole goturdugumuzde ikisinide yaptiracagiz:18: iğneden illallah geldi

iyi çok sevindim..
onu bizede dr söylemişti. küçükken yapıyorduk allah var ihmal ediyordum devam edeyim

Ya o durum bizde de var neden sünnetli olduğu halde böyle? Sinir oluyorum zaten izin de vermiyor hassasiyet var sanırım

Günaydın ben de hemşire arayana kadar kaçmayı düşünüyorum gidince gebeliğimi de söylemem lazım

Çok sevindim canım :)

muhtemelen o gelince senin gideceğini anlıyordur

Evet :/

Canımcım accık tombul kuş oldukları için böyle... Ben artık banyoda temizlyorum hazır suyun içindeyken. Ama ona bile karşı çıkıyor...

Evet :/

Canımcım accık tombul kuş oldukları için böyle... Ben artık banyoda temizlyorum hazır suyun içindeyken. Ama ona bile karşı çıkıyor...

Evet bizde de aynı şekilde.. Suda temizleyebildiğim kadar.
Bugün Keremi parka götürdüm, top oynayan çocukların peşinde "abi ,abi " diye koşturup durdu :)
Bu arada birkaç gündür öğle uykusu da tek e indi. Kendi yaptı ,ben karışmadım.Sabah 8 de kalkıp 12 de uyuyor. Daha yorucu oluyor benim için.
Ama gece daha erken yatıyor ,o iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…