yok kız güya hastalık zamanlarında gelecekti. herzaman gelmiyor. en son eşimin is yeri kahvaltı düzenlemişti ya ozaman geldi. Allah bize sağlık versin. annede olsa başkalarına muhtaç olmayalım inşallah
annesi yardım etmiyormuş işte,ama eşi yardım ediyor.
Korkma ya burda herkesin ortak kararı ;ikinci çocuk olunca eşlerin yardım edebilitesi artıyormuş-muş-muş
Ben de bunlarla avunup sanki gemi batarken keman çalıyorum
Eşimin hakkını yemeyeyim şimdi Keremi parka çıkardı. Dışarı çıkarken montunu giydirir hazırlar; restorana gitsek yemeğini yedirir. Oyalar, oynatır. Beraber çizgi film izler. Bazen uyutur. Sürekli de sarılır öper sevgisini çok belli eder. Allah sağlıklı uzun ömür versin
İlk 1 yıl kabus gibi geçecek farkındayım.
Ama hamile olmayı seviyorum, çekirdek ailemizin büyümesini seviyorum. Çoğu insan bebek özlemiyle yanarken ben peşpeşe iki bebeğe sahip olup da asla şikayet edemem. İnşallah sağlıkla doğsun da.. Keremde de çok zor adapte olmuştum, alışkanlıklarımın değişmesine,birilerinden yardım bekler hale gelmeye tahammül edemiyorum. Ama olacak olan bu
amin amin, kimseye muhtaç olmayalım kendi işimizi kendimiz görelim inşallah
kolay gelsin canım, bu arada mutlaka resimlerden çıkarttır. ben baya çıkarttım. bi posta daha ayarlayıp çıkarttırmam lazım.
Bi yolu vardır elbet canım senin modelin de..Aminnnnnn.
Kızımmmm öp o koca modelini başına koy. Benim modele ne kadar söylenirsen okadar ters teper. Hem yapmaz hem benden uzaklaşır yani...
Yok yaw sen de benim üstadımsın :))ustad busmai, ellerinizden hurmetle operim
sen çok erken öğrenmişsin ne güzel.. ben de erkek olursa pek birşey almam kız olursa da yine çok masrafa girmeyi düşünmüyorum abisinin eskilerinden giyer minik minik:)
32.haftaya girmişsin maşallah sanadaha benim yolum uzun:)
aminnnn
yenidoğan deyince benim de tüylerim diken diken oluyor da.. bakma işte. o günleri düşünmemeye çalışıyorum. büyüdükleri zamanı düşünüyorum yoksa hiç çekilmez.
bir de şu var ,öyle bir durum olsa sen bi şekilde adapte olurdun.insanlar daha yardımcı olurdu muhtemelen; başta eşin..
yani velhasılı kelam ;insanoğlu herşeye alışıyor. bakınız: Elifnaz
ben de portakallı kek yaptım pişiyor şimdi:)) kp ye götürcemhuu hanımlar napıyosuz bakim?
kimsecikler yok, okuyup kaçanlar sizi gidi siziiii!!
özlem, dilanaz, arya, pamuk helva ve eaglee en yakın zamanda mazeret raporunu masama istiyorum!
ayşecikle çıktık, dolaştık. şimdi harıl harıl yemek yapma telaşındayım.
akşama arkadaşlara oturmaya gidicez. tahinli susamlı kek yapmayı istiyordum ama evde susam yok.
bir de ceviz var ama kim kıracakkolaya kaçıp yaa havuçlu tarçınlı ya portakallı yapıcam.
Bu çok cabuk geçti canim. Evdeki minikle ilgilenmekten hamile olduğunu bile unutuyor insan. Kaç haftalik oldudugumu bile sasirdigim zamanlar oldu. Bi de calisiyorum.
Selam canlarım, nfkcımın gözünden kaçmadığı gibi 2 gündür yazamadım ara ara okusam dabizim evdeki hastalık hâli yerini inatçı mı inatçı bir öksürüğe bıraktı , üçümüz de küt Küt öksürüyoruz :2: Allah şifa versin bütün hastalara ve bizlere de ,
Bu sabah da kızımın velileri ile kahvaltı programımız vardı oradan gelmem öğleni buldu,
Elifnaz bugün nasıllar kuzucuklar , Allah acil şifalar versin bir an evvel..
Nfk iyi oturmalar size, portakallı kek mi
Hayırlı huzurlu akşamlar hepinize
huu hanımlar napıyosuz bakim?
kimsecikler yok, okuyup kaçanlar sizi gidi siziiii!!
özlem, dilanaz, arya, pamuk helva ve eaglee en yakın zamanda mazeret raporunu masama istiyorum!
ayşecikle çıktık, dolaştık. şimdi harıl harıl yemek yapma telaşındayım.
akşama arkadaşlara oturmaya gidicez. tahinli susamlı kek yapmayı istiyordum ama evde susam yok.
bir de ceviz var ama kim kıracakkolaya kaçıp yaa havuçlu tarçınlı ya portakallı yapıcam.
Evet ben de kuru öksürükten çok korkuyorum inşaallah düzelir bütün hasta kuzularaman dikkat öksürük le başladı bizimki. geçmiş olsun
kahvaltilara katılamiyorum ben hafta içi sıkıntı oluyor
çocuklarda öksürük yok denecek kadar az, küçük te hırıltı devam ediyor ilaçların yan etkisi sanırım ishal oldu.. büyük halsiz, midesi bulaniyor bazen. oda ilaçların yan etkisi sanırım. cuma kontrolumuz var bakalım umarım atlatirlar
biz tatilimizi ayarladik. ilk defa bukadar erken tatil ayarliyoruz. yol uzun olduğundan uçak biletlerinide aldık. dua edinde bi sorun olmadan gidelim inşallah hepimizin ihtiyacı var bu tatile
Evet ben de kuru öksürükten çok korkuyorum inşaallah düzelir bütün hasta kuzular
Ilaçlar ağır geliyor bünyeleri zayıf kuzucukların bizim kıza da ishal ve uyku yapıyor ilaçlar
Inşaallah kontrolde güzel haberler verir Dr
Hayırlı olsun tatil planınız, inşaallah umduğunuzdan daha güzel geçer ,
Fiyatlar çok fark ediyor mu sezon fiyatlarına göre
Selam canlarım, nfkcımın gözünden kaçmadığı gibi 2 gündür yazamadım ara ara okusam dabizim evdeki hastalık hâli yerini inatçı mı inatçı bir öksürüğe bıraktı , üçümüz de küt Küt öksürüyoruz :2: Allah şifa versin bütün hastalara ve bizlere de ,
Bu sabah da kızımın velileri ile kahvaltı programımız vardı oradan gelmem öğleni buldu,
Elifnaz bugün nasıllar kuzucuklar , Allah acil şifalar versin bir an evvel..
Nfk iyi oturmalar size, portakallı kek mi
Hayırlı huzurlu akşamlar hepinize
aman dikkat öksürük le başladı bizimki. geçmiş olsun
kahvaltilara katılamiyorum ben hafta içi sıkıntı oluyor
çocuklarda öksürük yok denecek kadar az, küçük te hırıltı devam ediyor ilaçların yan etkisi sanırım ishal oldu.. büyük halsiz, midesi bulaniyor bazen. oda ilaçların yan etkisi sanırım. cuma kontrolumuz var bakalım umarım atlatirlar
biz tatilimizi ayarladik. ilk defa bukadar erken tatil ayarliyoruz. yol uzun olduğundan uçak biletlerinide aldık. dua edinde bi sorun olmadan gidelim inşallah hepimizin ihtiyacı var bu tatile
kulaklarım çınlıyordu demek burdanmışselamlar herkese....çok geçmişe bakamadım ama hasta bebişler ve anneler var sanırım hepinize geçmiş olsun...ben uzun zamandır çok rahatsızım gözümde üveyit atağı geçiriyorum(basit anlamda gözde uçuk diyebiliriz dediler) yaşam kalitem sıfırın altındaydı.yeni kendimi toparlamıştım ki bugün hava alsınlar evde sıkıldılar diye kuzuları sokağa çıkarmıştım. oğlum okul bahçesinde top oynarken yarım adım ötemde düşmesin diye takip ederken yüzüstü düştü ve alnı yarıldı dikiş yok ama üzüntü kendime kızgınlık çok...ve gözde yeniden üveyit rabbim daha kötülerini göstermesin ama insanın yaşadığı da çok kötü geliyor....kuzumda da hep bi aksilik...aslında uslu bir oğlan ama o montlarla robot gibiydi koruyamadı kendini....bu arada hamur işine uzun bir aradan sonra dönüş yapmış ve elmalı kurabiye yapmıştık ama 2 gündür kesinlikle karbonhidrat yememe rejimindeyim..sabahları ekmek yiyerek bozmak zorunda kalıyorum evde kahvaltı yapamadığım için ama buna da bir çözüm arıyrum...hepinizi öpüyorum
Nfkcigimin aldigi yoklama listesinde ismim olmadigina gore yoklugum farkedilmemis demekki....
Ablamin kvsi öldu...2 gundur ordayik yeni girdik eve uzerime inanilmaz isledi tum dunya isleri o kdr bos geliyorki...bu hal keske hep devam etse cok buyuk gafletteyiz ama insan iste unutup gidiyor cok yorgunum uyuyabilecegimi de sanmiyorm ama dinleniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?