o filmi izledim güzel gidiyordu ama filmin sonu çok saçma bitti. aynı konuyu anlatan çok daha güzel bir film var "benim adım Sam"elifnaz, suan arkadastayiz. O da israr kiyamet o filmi izle diyor.
oh ne güzel ya iyi tatilleriniz olsunvalla canım bizim ilk otel tatilimiz diyebilirim gecen yazı saysazsak. arkadaşların dediğine göre farkediyormus fiatlar. biz kişi başı 60 euro ya aldık sezonda 90 euroyu geciyormus. bu fiatta haziranın ilk haftası için geçerli. okullar tatil olduktan sonra çıkıyor tabi
evet benim oğluş da küçükken çok sakindi:))Bugün akşam okul günümden sonra arkadaşa gittik Efe ile. Bolca kudurdu. Herkes şok oldu. Gelişimini bildikleri için bu hale gelişine inanamadılar :)
Allah rahmet etsin canım ya nesi vardı? bir varmış ,bir yokmuşuz da unutuyoruz işte..Nfkcigimin aldigi yoklama listesinde ismim olmadigina gore yoklugum farkedilmemis demekki....
Ablamin kvsi öldu...2 gundur ordayik yeni girdik eve uzerime inanilmaz isledi tum dunya isleri o kdr bos geliyorki...bu hal keske hep devam etse cok buyuk gafletteyiz ama insan iste unutup gidiyor cok yorgunum uyuyabilecegimi de sanmiyorm ama dinleniyim
o filmi izledim güzel gidiyordu ama filmin sonu çok saçma bitti. aynı konuyu anlatan çok daha güzel bir film var "benim adım Sam"
oh ne güzel ya iyi tatilleriniz olsun
evet benim oğluş da küçükken çok sakindi:))
Allah rahmet etsin canım ya nesi vardı? bir varmış ,bir yokmuşuz da unutuyoruz işte..
Nfkcigimin aldigi yoklama listesinde ismim olmadigina gore yoklugum farkedilmemis demekki....
Ablamin kvsi öldu...2 gundur ordayik yeni girdik eve uzerime inanilmaz isledi tum dunya isleri o kdr bos geliyorki...bu hal keske hep devam etse cok buyuk gafletteyiz ama insan iste unutup gidiyor cok yorgunum uyuyabilecegimi de sanmiyorm ama dinleniyim
Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
Sabahtan teyzemiz gelir gelmex kuaföre saç boyatmaya gideceğim inşallah. Saçım boyanırken de yazılı okumayı planlıyorumsonra eve gelip lorlu kek yapacağım arkadaşa oturmaya giderkn götürülmek üzere.. 1 gibi de arkadaşa gideceğim işte. Günün özeti bu :)herkese kolay gelsinnnnnn.
Sağol canım iyi rezervasyon yaptiracagiz bakalım allah nasip eder gideriz inşallah
biz de rezervasyon yaptık yaza inşallah gideceğiz.
daha once cocuk yokken gitmiştik çok memnun kalmıştık geniş alana sahip olması çok güzel, cocuk için daha da güzel olacaktır .
Çpk geçmiş olsun ikinize de , Allah şifalar versinkulaklarım çınlıyordu demek burdanmışselamlar herkese....çok geçmişe bakamadım ama hasta bebişler ve anneler var sanırım hepinize geçmiş olsun...ben uzun zamandır çok rahatsızım gözümde üveyit atağı geçiriyorum(basit anlamda gözde uçuk diyebiliriz dediler) yaşam kalitem sıfırın altındaydı.yeni kendimi toparlamıştım ki bugün hava alsınlar evde sıkıldılar diye kuzuları sokağa çıkarmıştım. oğlum okul bahçesinde top oynarken yarım adım ötemde düşmesin diye takip ederken yüzüstü düştü ve alnı yarıldı dikiş yok ama üzüntü kendime kızgınlık çok...ve gözde yeniden üveyit rabbim daha kötülerini göstermesin ama insanın yaşadığı da çok kötü geliyor....kuzumda da hep bi aksilik...aslında uslu bir oğlan ama o montlarla robot gibiydi koruyamadı kendini....bu arada hamur işine uzun bir aradan sonra dönüş yapmış ve elmalı kurabiye yapmıştık ama 2 gündür kesinlikle karbonhidrat yememe rejimindeyim..sabahları ekmek yiyerek bozmak zorunda kalıyorum evde kahvaltı yapamadığım için ama buna da bir çözüm arıyrum...hepinizi öpüyorum
Sezona göre çok iyiymiş gerçekten, son senelerde özellikle Ramazan'ın da yaza gelmesi ile tatil yapılabilecek süreler iyice kısıtlandı fiyatlar da coştu.. Insallah sağlıkla gider gelirsinizvalla canım bizim ilk otel tatilimiz diyebilirim gecen yazı saysazsak. arkadaşların dediğine göre farkediyormus fiatlar. biz kişi başı 60 euro ya aldık sezonda 90 euroyu geciyormus. bu fiatta haziranın ilk haftası için geçerli. okullar tatil olduktan sonra çıkıyor tabi
Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun inşaallahNfkcigimin aldigi yoklama listesinde ismim olmadigina gore yoklugum farkedilmemis demekki....
Sana da kolay gelsin cnm saçlarını da güzel günlerde kullanGünaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
Sabahtan teyzemiz gelir gelmex kuaföre saç boyatmaya gideceğim inşallah. Saçım boyanırken de yazılı okumayı planlıyorumsonra eve gelip lorlu kek yapacağım arkadaşa oturmaya giderkn götürülmek üzere.. 1 gibi de arkadaşa gideceğim işte. Günün özeti bu :)herkese kolay gelsinnnnnn.
Çocuklar için şahane olur bizimkiler bayılıyo çayır çimende oynamayı , sizin gittiğiniz tarihler çok da sıcak olmaz güzel oynarlar inşaallahhoşgeldin sende yoktun bayadir
giden arkadaşlardan öyle duyum aldım yeşil alanı bolmus çocuklar yönünden çok iyi olacak
valla canım bizim ilk otel tatilimiz diyebilirim gecen yazı saysazsak. arkadaşların dediğine göre farkediyormus fiatlar. biz kişi başı 60 euro ya aldık sezonda 90 euroyu geciyormus. bu fiatta haziranın ilk haftası için geçerli. okullar tatil olduktan sonra çıkıyor tabi
günaydıııııııııın!!!
akşam geç döndük. yattığımda saat 1i geçiyordu, ayşecik sabahın 7sinde yataktan zıplayınca ben de kalktım tabi.
gün aydı ama ben ayamadım, başım ağrıyor. neyse şimdi ayşecikle fırına simit almaya gidiyoruz,
güzel bi kahvaltı yapalım havamız değişir..
geçmişi okuyamadım. yorumlar kahvaltıdan sonra anacııııım
seni görünce ben nekadar asosyalim öyle
Günaydınnn....
Nfk cım okuyup kaçıyorum valla:) pek fırsatım olmadı bu ara yazmaya.
Bu arada bende otel bakıyorum erken rezervasyon için. Ama bulamadım henüz. Var mı önerdiğiniz, otel yada tatil köyü???
Çpk geçmiş olsun ikinize de , Allah şifalar versin
Sezona göre çok iyiymiş gerçekten, son senelerde özellikle Ramazan'ın da yaza gelmesi ile tatil yapılabilecek süreler iyice kısıtlandı fiyatlar da coştu.. Insallah sağlıkla gider gelirsiniz
Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun inşaallah
Sana da kolay gelsin cnm saçlarını da güzel günlerde kullanyastığı basma fikrine de bayıldım
Çocuklar için şahane olur bizimkiler bayılıyo çayır çimende oynamayı , sizin gittiğiniz tarihler çok da sıcak olmaz güzel oynarlar inşaallah
günaydıııııııııın!!!
akşam geç döndük. yattığımda saat 1i geçiyordu, ayşecik sabahın 7sinde yataktan zıplayınca ben de kalktım tabi.
gün aydı ama ben ayamadım, başım ağrıyor. neyse şimdi ayşecikle fırına simit almaya gidiyoruz,
güzel bi kahvaltı yapalım havamız değişir..
geçmişi okuyamadım. yorumlar kahvaltıdan sonra anacııııım
Oyy simit almaya da gidermiş Ayşecik maşaallah ona
Bu arada bizimki sokakta el tutmayıp , kedi peşlerinde koşmaya, benim yürüdüğüm istikâmetin tam tersine doğru yürüme isteği başladı , inşaallah tez zamanda eski mülayim günlerine döner afacan
Benim de hiç yok sayılır otel geçmişim, bi ilk evlendiğimizde caprice otele gitmiştik kendi aracımızla, yol çok uzak gelmişti onun dışında çoluk çocuk olmadığı için gezmiştik bol bol, Efes antik kentini falan..
Şah in e gidiyor ailden bazı kişiler , resmen küçük bi ilçeden ev alınabilecek parayı bayılıyorlar oraya, bana çok aşırı israf oluyor gibi geliyor o kadar aşırılık da,
En güzeli erken rezerve sizin yaptığınız gibi..
Ben de , Çocuklardan sonra ve biraz da yaşlanmanın tesiri ile sanırımdaha çok çayır çimeni bol, kafa dinlenecek yerleri sevmeye başladım, bu yıl Kızılcahamam da devremülke yazıldık, bakalım memnun kalırız inşaallah , bu yaz Ramazan son 15 te ve Ramazan Bayramı'na oradayız Allah ömür ve izin verirse
voyage sorguna kardeşim balayina gitmişti sanırım. Eğer orasiysa çok memnun kaldılar onlardaKız üç çocukla ne sosyal olcan zaten canımın içi :) ben de bi boş günüm var diye oraya buraya atıyom kendimi
Antalya side voyage sorgun çok güzel. Bi de marmariste martı otel olması lazımdı ora da güzeldi. Biz bu yıl inşallah titanike gidicez bakalım.
Ozamanlar efe dolayısı ile çılgınlar gibi gece hayatım yoktu ve eşimin öksürüğüne kıl oluyodum işte :)
Afiyet bak olsun size ana kıx :)
Kaçınnnnnn iki yaş ergeni geliyor :)))
Oyy simit almaya da gidermiş Ayşecik maşaallah ona
Bu arada bizimki sokakta el tutmayıp , kedi peşlerinde koşmaya, benim yürüdüğüm istikâmetin tam tersine doğru yürüme isteği başladı , inşaallah tez zamanda eski mülayim günlerine döner afacan
Kız üç çocukla ne sosyal olcan zaten canımın içi :) ben de bi boş günüm var diye oraya buraya atıyom kendimi
Antalya side voyage sorgun çok güzel. Bi de marmariste martı otel olması lazımdı ora da güzeldi. Biz bu yıl inşallah titanike gidicez bakalım.
Ozamanlar efe dolayısı ile çılgınlar gibi gece hayatım yoktu ve eşimin öksürüğüne kıl oluyodum işte :)
Afiyet bak olsun size ana kıx :)
Kaçınnnnnn iki yaş ergeni geliyor :)))
pamuk helva
senin söylediğin kitabın adı neydi? geçen kitapcida bir türlü aklıma gelmedi. tablete kopyaladim sandım. bulamadım
ali cankirilin çocuklara söz geçirme sanatını aldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?