Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

elifnaz, suan arkadastayiz. O da israr kiyamet o filmi izle diyor.
o filmi izledim güzel gidiyordu ama filmin sonu çok saçma bitti. aynı konuyu anlatan çok daha güzel bir film var "benim adım Sam"

oh ne güzel ya iyi tatilleriniz olsun
Bugün akşam okul günümden sonra arkadaşa gittik Efe ile. Bolca kudurdu. Herkes şok oldu. Gelişimini bildikleri için bu hale gelişine inanamadılar :)
evet benim oğluş da küçükken çok sakindi:))
Allah rahmet etsin canım ya nesi vardı? bir varmış ,bir yokmuşuz da unutuyoruz işte..

evet bende filmden sogumayin diye sonunu söylemedim. çok amerikanvari bitiyor. ama yinede izlenecek bir film
benim oglanda küçükken daha sakindi. yine kızlara bakaraktan iyi tabi
Sağol canım inşallah bi hastalık falan olmadan gider geliriz

Allah rahmet eylesin hastamiydi ani bir ölüm mü oldu? hastayken insan kendini yine bir şekilde hazırlıyor da ani olumlerde şok geciriyorsun. Allah geride kalanlara sabır versin

seni görünce ben nekadar asosyalim öyle

Sağol canım iyi rezervasyon yaptiracagiz bakalım allah nasip eder gideriz inşallah

biz de rezervasyon yaptık yaza inşallah gideceğiz.
daha once cocuk yokken gitmiştik çok memnun kalmıştık geniş alana sahip olması çok güzel, cocuk için daha da güzel olacaktır .

biz de rezervasyon yaptık yaza inşallah gideceğiz.
daha once cocuk yokken gitmiştik çok memnun kalmıştık geniş alana sahip olması çok güzel, cocuk için daha da güzel olacaktır .

hoşgeldin sende yoktun bayadir
giden arkadaşlardan öyle duyum aldım yeşil alanı bolmus çocuklar yönünden çok iyi olacak

Günaydınnn....
Nfk cım okuyup kaçıyorum valla:) pek fırsatım olmadı bu ara yazmaya.

Bu arada bende otel bakıyorum erken rezervasyon için. Ama bulamadım henüz. Var mı önerdiğiniz, otel yada tatil köyü???

Çpk geçmiş olsun ikinize de , Allah şifalar versin
Sezona göre çok iyiymiş gerçekten, son senelerde özellikle Ramazan'ın da yaza gelmesi ile tatil yapılabilecek süreler iyice kısıtlandı fiyatlar da coştu.. Insallah sağlıkla gider gelirsiniz
Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun inşaallah
Sana da kolay gelsin cnm saçlarını da güzel günlerde kullan yastığı basma fikrine de bayıldım

hoşgeldin sende yoktun bayadir
giden arkadaşlardan öyle duyum aldım yeşil alanı bolmus çocuklar yönünden çok iyi olacak
Çocuklar için şahane olur bizimkiler bayılıyo çayır çimende oynamayı , sizin gittiğiniz tarihler çok da sıcak olmaz güzel oynarlar inşaallah

günaydıııııııııın!!!

akşam geç döndük. yattığımda saat 1i geçiyordu, ayşecik sabahın 7sinde yataktan zıplayınca ben de kalktım tabi.
gün aydı ama ben ayamadım, başım ağrıyor. neyse şimdi ayşecikle fırına simit almaya gidiyoruz,
güzel bi kahvaltı yapalım havamız değişir..
geçmişi okuyamadım. yorumlar kahvaltıdan sonra anacııııım

Benim de hiç yok sayılır otel geçmişim, bi ilk evlendiğimizde caprice otele gitmiştik kendi aracımızla, yol çok uzak gelmişti onun dışında çoluk çocuk olmadığı için gezmiştik bol bol, Efes antik kentini falan..
Şah in e gidiyor ailden bazı kişiler , resmen küçük bi ilçeden ev alınabilecek parayı bayılıyorlar oraya, bana çok aşırı israf oluyor gibi geliyor o kadar aşırılık da,
En güzeli erken rezerve sizin yaptığınız gibi..
Ben de , Çocuklardan sonra ve biraz da yaşlanmanın tesiri ile sanırım daha çok çayır çimeni bol, kafa dinlenecek yerleri sevmeye başladım, bu yıl Kızılcahamam da devremülke yazıldık, bakalım memnun kalırız inşaallah , bu yaz Ramazan son 15 te ve Ramazan Bayramı'na oradayız Allah ömür ve izin verirse

Oyy simit almaya da gidermiş Ayşecik maşaallah ona
Bu arada bizimki sokakta el tutmayıp , kedi peşlerinde koşmaya, benim yürüdüğüm istikâmetin tam tersine doğru yürüme isteği başladı , inşaallah tez zamanda eski mülayim günlerine döner afacan

seni görünce ben nekadar asosyalim öyle

Kız üç çocukla ne sosyal olcan zaten canımın içi :) ben de bi boş günüm var diye oraya buraya atıyom kendimi

Antalya side voyage sorgun çok güzel. Bi de marmariste martı otel olması lazımdı ora da güzeldi. Biz bu yıl inşallah titanike gidicez bakalım.

Ozamanlar efe dolayısı ile çılgınlar gibi gece hayatım yoktu ve eşimin öksürüğüne kıl oluyodum işte :)

Afiyet bak olsun size ana kıx :)

Kaçınnnnnn iki yaş ergeni geliyor :)))

Kızılcahamam'i bende istiyorum hatta arabayla gitseydik bir gün orada mola verecektik. çocuklar olmasa tatil köyü sıkıcı bile gelebilir. en güzeli geze geze tatil. cocuklar yokken karadeniz turu yapmıştık. tadı damagimizda kaldı
yok canım okadar para bayilamam bende . hatta bu tatil kerem doğduktan sonra doğum hediyesi olarak istemiştim esimden. malum ipek'te olunca bu yaza kaldı. nasip insallah gidebiliriz

voyage sorguna kardeşim balayina gitmişti sanırım. Eğer orasiysa çok memnun kaldılar onlarda

arkadasim erkek çocuklarının bebekliklerinin çok uslu geçtiğini sonradan azittiklarini söyledi
kız bebeklerinde tam tersi oluyormuş

pamuk helva
senin söylediğin kitabın adı neydi? geçen kitapcida bir türlü aklıma gelmedi. tablete kopyaladim sandım. bulamadım
ali cankirilin çocuklara söz geçirme sanatını aldım bende

Sağol bacıııı, bi bakayım o otellere:)

pamuk helva
senin söylediğin kitabın adı neydi? geçen kitapcida bir türlü aklıma gelmedi. tablete kopyaladim sandım. bulamadım
ali cankirilin çocuklara söz geçirme sanatını aldım bende

Adem güneş - doğal ebeveynlik
Ali Çankırılı'nın o kitabını ben de almıştım, bitirmeden bıraktım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…