Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

inşallah çabucak atlatirsiniz canım. geçmiş olsun

Herkese günaydınnn.... Bu haftasonu yine kayseri yolcusuyuz. Koşturmacalı bir gün beni bekler. Karneler dolduruldu, sanırım hazırız sömestır tatiline.
Ayrıca dün pembişin söylediği otellere baktım güzeldi gerçekten. Bakalım eşim aynı fikirde olacak mı?

hey Allahımmm Efenin uykuları iyiye gideceğine kötüye gidiyorrr

geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Busmai hiç sorma!! Ömrümü yediiiii :)

Bi de bu ortak sınavlar ömrümü yedi. Lisede artık tüm sınavlar ortak. E dolayısı ile derse altı kişi giriyosa komisyon oluyosun ve hazırlıyosun. Bazıları malum rahat; hiçbir şeye el sürmüyorlar. Benim gibi herşey süper olsun diyenlerin de pestili çıkıyo iş yapmaktan :/ neyse işte her sınavda beş yaş yaşlanıyorum...

bu kitabida not aldım. polisiye severim. kalın değilse alırım. Şu sıralar kitapları kalinligina göre eliyorum
412 sayfa. Akıcı bir kitap. İçinde biraz küfür var o kısımları sevmedim.

Ben de iyiye gidiyor yazacaksın sanmıştım. Sabır üç yaşına ne kaldı!!!!

slm canlar..

bacım geldi, birlikte yemeğe çıktık, alışveriş yaptık.
yeni girdim eve, ayaklarım heder olmuş durumda
sizde ne var ne yok?..

born, bacım geçmiş olsun. gittiniz mi doktora, nasıl yasir?

şeker pembem, az daha sabır, şurda sömestra ne kaldı
efe hakkında yorum yapmayayım, ummadık bi anda birden düzeleceğini düşünüyorum çünkü..

elifnaz, benim adım khan ı izledim. güzel bi film. ama konusu itibariyle çok daha etkileyici bi film yapılabilirdi.
arkadaş ne ağladım ne ağladım demişti. benim göz pınarlarında mı sorun var bilmiyorum
ondan sonra ''her çocuk özeldir'' filmini izledim. öğrenme güçlüğü yaşayan bi çocuğun hikayesini anlatıyor.
daha etkileyici, eğlenceli ve öğretici bi film tavsiye edilir.

Son düzenleme:
Yine alerjik dedi..
Sanirim astimla ilgili bi skntisi var 2.yasinda yapilacak olan testte netlesicek su anda neyden oldugunu anlayamayiz dedi astim genetiksel oldugu icin suphe artiyor da annem astim ablamin oglu astim ://
3 ay araliksiz bi ilaca basladik sindilik koruma amacli 21. Ve 24. Aylarda teshis netlesicek onun disinda fisfis fln verdi vi de dflorvit kullaniyomusun dedi yoo 1 yasinda kesmistk dedim 2 yasina kdr kullanalim dedisiz kullaniyomusunuz ?
Bide kizlar doktorda inanilmaz sira bekliyorz esim inanilmaz sinirlendi haksiz da degil ozel gb degil hic bu yakada tavsiye edeceginiz bi doktor var mi sanirim bu doktira artik gidemicez randevusuz aniden hasta olup gittin mi saatlerce bekliyosun 11de gittik 3.30da girdkcocuk da biz de perisan oldk artik sokaklarda vakit gecirmeye calistk ben ztn hastaydm esim de baya sinir oldu o beklemeylm.dedi ama ben bu jdr bekledk bekleyelim fln dedim su an baya kotiyum ins gece rahat uyuruz
Elifnaz srninkiler nasi oldu

dflorvit dediğin d vitamini mi canım?
ben toplasan 1,5-2 ay ya kullandım ya kullanmadım. alerji malesef kalıtsal. eğer astımsa
ona göre elinizden gelen tedbirleri alırsınız, Allah başka dert vermesin, ne yapalım..

dr da sıra herkesin kabusu. benim eşim de illet olur. sağa sola laf atıyo, görevlilerle tartışıyor.
ama operasyona girmeyen bi dr da da 4 saat sıra beklenir mi ya, yuh!
öbür türlü olsa, muayene uzadı, yok acil ameliyat çıktı falan hadi elle tutulur bi sebep var da, çocuk dr unun mazereti ne acaba? ben hiç özel dr a gitmiyorum. Allah düşürmesin. ama alerji konusunda uzman birini bulmanız iyi olur sanırım.
çocuk alerji uzmanı. daha çok devlet hastanelerinde var ama özel de bulursunuz..

Evet d vitamini dislerin daha saglam olup curumemesi icin fln dedi...cocuk alerjinuzmani ben de gidlm.diye dusundm ama 2 yastan once bisey anlasilmiyo dediginicin biraz daha beklesek mi diyorum ;/
Doktorun mazereti su randevusuz almiyor randevulular.giriyor randevusuzlar kapida bir lisyeye isimler yaziliyor surejli randevulular geldifi icin randevusuzlara artik sira ne zmn gelirse randevusuz 30 kusur kisi vardi birde randevululari dusun birde eskiden 9 6ydi simdi 11 5 yapti saatlerini yormuyo kendini eskisi gibi ondan da sıkısma oluyo...
Sen acil.bi durumda devlet hast mi saglik ocagina mi nereye gidiyosn bnde oralara hic isinamiyorum sanki xocuga.hep yanlis bisi olucak cok.sacma ama oyle geliyo

412 sayfa. Akıcı bir kitap. İçinde biraz küfür var o kısımları sevmedim.

Ben de iyiye gidiyor yazacaksın sanmıştım. Sabır üç yaşına ne kaldı!!!!

Ağlamak istiyorum özlemmmmmmmm :/ :)

İnşallah dediğin gibi olur canım...

neye alerjisi olduğunu tespitte evet küçük bebeklerde doğru sonuca ulaşmak güçmüş.
ama siz astımdan şüpheleniyorsunuz. onun teşhisi için yapılan testler ayrı bildiğim kadarıyla.
klasik kan testi gibi değil de solunum yolları testi vardı sanırım. bi tanıdığın çocuğu astım, ordan hatırlıyorum.

randevulu randevusuz, ihtiyaç olduğunda kolay ulaşılabilirlik de çocuk doktorunun özelliği olmalı.
mutlaka randevusuz da gitsen kapısında daha az bekleyeceğin doktor bulunur.

ayşecik düştüğünde özel acile gitmiştik, oradan devlet hastanesine yönlendirdiler.
alerjisi olduğunda da devlet hastanesine gittim. çünkü çocuk alerji uzmanı bulmak güç.
ve gittiğim hastanedeki dr lar çok iyi, güzel ilgilenip anlatıyorlar herşeyi.
tabi bi çocuk dr u olması iyidir.. mümkün olsa, telefonla bile danışılabilse bu doktorlara.
daha önce de söyledim, ben rutin kontrole gitmiyorum. özel bi durum gelişirse bakarız.

Biz de rutin olarak götürmiyoruz canım işte bu tarzda şeyler oldugunda yoksa her ay goturmuyoruz yani bizden şüphelendiği alerjık astım senin dediğini anladım ben çocukların kollarını çizip falan yapıyolar ben de yegenimde görmüştüm ama şimdik o testlere bakıp yaşı erken oldugu için yanlıs yapmak istemem falan dedi ama senin de dediğin gibi işin uzmanına gitmek şart oldu ben de buranın dev hastnesinde çok övülen biri var bir de ona bakıyım buna hiç ulaşamıcaz çünkü artık çok anlamsız

Selam kızlar
(Sevgili Günlük; )
bu sabah arkadaşım bana kahvaltıya geldi, aniden haber verdi "geliyorum" diye.
Hemen çay demledim, patates kızarttım ,sucuklu yumurta yaptım,peynir zeytin reçel,bi de portakallı kekimden vardı. Oh yetti..

Kendisi çocuk istiyor ama olmadı henüz, 8 aydır deniyorlar. Kendi ümitsiz günlerimi hatırladım.. Ona biraz teselli verdim.

Onun dışında çocuğu hasta bir arkadaşımız vardı ya; ona "çocuğun ölür" demiş doktor. Çok kötü olduk hepimiz, Allah uzun ömür versin o yavruya..Organ nakli yaptırıp iyileşmesini ümit ediyorlar. Doktor da ne kadar vicdansızmış, bir anneye söylenir mi bu laf??

Bir arkadaşımız da uzun zamandır bebek istiyordu ,nihayet hamileydi ama dış gebelikmiş.. Ona da üzüldüm.

Kısacası ne acı şeyler var,özellikle çocukla imtihan en zoru..Bugün halime çok şükrettim..
Annemle konuştum benim arkadaşlarım için de dua etmesini istedim; Mekkedeler ya şimdi. Zaten dua etmiş , canım annem benim..

Sonra parka gittik Keremle ,oynadık..Bir kırtasiyeye girdik, "boya, boya!" diye bağırınca baktım boyalara. Primo üçgen mum boya diye birşey aldım; çok beğendim.. hem bulaşmıyor hem de kolay kavranıyor.Sivri kalemler gibi göze batma riski yok. Kerem de baya oyalandı.

Akşama eşim levrek ızgara getirdi ,ben de cuma günleri buraya kurulan pazar var; bugün ordan aldığım birsürü yeşillikle güzel bir salata yaptım.Afiyetle yedik.

Günlük gibi oldu:) Çok şükür bugünümüze...

bahsettiğim boya bu ;üzerinde Sihirli Üçgen Mum Boya yazıyor
6 lı olanını 10 tl ye aldım

Son düzenleme:
Reactions: nfk
Busmai Allah arkadaşlarına sabır versin ( halimize ne kadar şükretsek az. O doktor da nasıl bişimiş ya?!?! İnsanlarla içiçe iş yapacak olan meslek gruplarının sıkça psikolojik testlerden geçirilmesi lazım...

http://............com/2013/08/19/patatesli-rulo-pogaca/

Biri şu tarifi denesinnnnnnnnn. Şubat tatili sonrası okul günü bende. O vakte kadar düzgün ve değişik bi tarif bulmam gerekiyo. Ben yaparsam yerim o yüzden yapmak istemiyorummmm.

Bu arada dilanazı gören oldu mu??? Ben telden girdiğim için göremiyorum ya okuyup gidenleri.

Şeker portakalımda da herşey yolundadır umarım :/

iyi geceler.buradayım canım

bir haftadır yazamadım. hakkınızı helal edin.soran herkese teşekkürler.

rahatsızım,kronik faranjitim var.baş ağrısı halsizlik,birde dinleme lüksümüz yok tabii.

benim oğlumda iki gecedir saat 3 gibi kalkıyor dahada uyumuyor.oynuyor,gülüyor

nereden çıktı bu gece kalkmaları,uykusuzluktan mahvolduk.bu hafta doğalgaza geçtik

test edildi denetlendi.birde onunla uğraştık.eşim geçen hafta oğlumu berbere götürdü.

bizimki kapıdan girince ağlamaya başlamış.geri çıkmışlar.hafta sonu annemlerdeydik.

annemle ,eşim kestiler saçını.bu arada oksijenli su ile gargara yaptım.boğaz ağrısına iyi

geliyor şuan biraz boğazım iyi. aklınızda bulunsun...hepinizi seviyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…