Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmai kızımda dr. 12. haftada erkeğe benziyor demişti.

öbür ayda kız demiştihayırlısı bakalım....

kız olursa isim düşündünmü?

busmai kızımda dr. 12. haftada erkeğe benziyor demişti.

öbür ayda kız demiştihayırlısı bakalım....

kız olursa isim düşündünmü?

dün de rüyamda kız gördüm ;ama ben ne duyarsam onu görüyorum

hayır isim konusunu askıya aldım şimdilik.

sana da çok çok geçmiş olsun canım

gunaydin canlar..
Esim calisiyor bugun, biz de neneye geldik.
Herkese 3Gli bi haftasonu diliyoruz

dilanaz, canim gecmis olsun..
arya, iyi yolculuklar. İns haftasonunuz guzel gecer.
elifnazim, bebelerin nasil oldu?

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah.

Dilanazım geçmiş olsun. Faranjit illet bişi. Ama maşallah bu yıl pek bulaşmadı bize :)

Elifnaz kuzular iyileşti miiiii???

Bizim bugün hiçbir planımız yok. Belki bi ara Efeyi dışarı salarım koştursun diye :)

Ne yalan söyleyeyim bu emzirme işinden yıldım artık. Sütüm de azaldı. Bakalım nereye kadar????
kolay da deilki. 1,5 senedir hergun ve gece saatlerce.. Bizimki bu ara cozuttu. Emerken diger gogsumle oynuyor zaten. Simdi emmesi bitince de oynamak istiyor. izin vermiyorum, agliyor..

2 yasinda kesmeyi dusunuyorum ins.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar kuzularla güzel hafta sonumuz olsun inşaallah ,
Born çok geçmiş olsun, bizde de kızımda inatçı bir öksürük&burun akıntısı var, oğlanda da kırmızılıklar çıkmaya başladı , ben alerji ile alakalı bir Dr buldum Pazartesi ona götüreceğim , linki ; http://www.ahmetakcay.com/iletisim.asp. SGK anlaşması yok özel sigortamız vardı eşimin iş yerinden , ilk defa bir işe yarayacak, sayfasını incelersen; bebeklerde iki aylıktan itibaren netice veren alerji testleri mevcutmuş. Deriden bant gibi birşey takılıp bakıyorlarmış sanırım ..
Pembe, bizde de kızım bi ara gece 4 te uyanır otururdu 3-4 saat , çok zor oluyo uykunun o en tatlı yerinde uyanıp oyun oynamak, bi de sen çalışıyorsun daha zor gününün uykusuz geçmesi , Allah kolaylık versin ,
Dilanaz geçmiş olsun Allah şifalar versin ,
Elifnaz inşallah en kısa Zamanda tamamen toparlar prensesler,Allah şifalar versin,
Nfk nenede iyi eğlenceler size de, biz de babamız tüm gün evde olmayacağından ananeye kahvaltıya kaçıcaz birazdan ,
Hepinize hayırlı huzurlu günler

Ne yalan söyleyeyim bu emzirme işinden yıldım artık. Sütüm de azaldı. Bakalım nereye kadar????
Bu yaşlarda daha da bi bağlanıyorlar memeye ve insanı Yıldırıyor gerçekten , bizde de durum aynı, yara olmaya başlayacaklar diye korkuyorum tüm gece ağzında
dün de rüyamda kız gördüm ;ama ben ne duyarsam onu görüyorum

hayır isim konusunu askıya aldım şimdilik.

sana da çok çok geçmiş olsun canım

Hayırlısı olsun cnm , kendi ismiyle uyumlu bi isim koymuştu bi arkadaş çok hoşuma gitti (senin isminle aynıydı)
kesinleşsin isim kurası yaparız aramızda inşaallah

gunaydin canlar..
Esim calisiyor bugun, biz de neneye geldik.
Herkese 3Gli bi haftasonu diliyoruz

dilanaz, canim gecmis olsun..
arya, iyi yolculuklar. İns haftasonunuz guzel gecer.
elifnazim, bebelerin nasil oldu?

Ohhhh ne güzel. Evde tek olmak sıkıcı zaten.

kolay da deilki. 1,5 senedir hergun ve gece saatlerce.. Bizimki bu ara cozuttu. Emerken diger gogsumle oynuyor zaten. Simdi emmesi bitince de oynamak istiyor. izin vermiyorum, agliyor..

2 yasinda kesmeyi dusunuyorum ins.
Ben de 2 yaşını bekliyorum. Hiç sorma, doğru düzgün süt de yok ama emiyor.

Son düzenleme:

Ben de uyumlu isim olsun diye düşünüyorum canım ; yalnız önceden demiştim ya kızına benim adımı veren arkadaşımın adını da yanına ekleyebilirim vefa borcu :) zeynep

Benim oğluşum hala yerden taş alıp yemeye çalışıyo. Nedennnnn??? :)

Bugün ona pepeli müzk seti aldık. Davullu mavullu. Belki artık tvyi davul niyetine kullanmayı bırakır :)???

kız bende epeyce ağladım gerçi çocuklardan dolayi ben biraz kasildim galiba ondanda olabilir
kardeşim "12 yıllık esaret" filmini önerdi yarın fırsat olursa izlerim..

hastaligimiza gelince, ipegin hiriltisi dediğim gibi geçmediği için makina aldık evde hava veriyoruz gunde 4 defa inşallah iyileşir. normalde bukadar küçük bebeklerde hastaneye yatirirlarmis ama dr enfeksiyon kapar diye yatirmayalim dedi. çarşamba tekrar kontrole gideceğiz.
elanur daha iyi yinede tam iyilesemedi. dışarıya çıktığı an atesleniyor. bağışıklığı zayifladi. zaten istahsizdi hastalık döneminde iyice arttı. umca vitamin aldım. bakalım inşallah toparlar..
kerem bronşit değil ama enfeksiyon kapmış artık nerden kaptiysa. antibiyotik tedavisi ilerlerse iğne verecek
bukadar hastalığın yanında çocukları uyutup alışverişe gittik iyi geldi cok gerilmistim çünkü. polo da indirim var kerem'in montunu oradan aldım 4 yaş ama kalıbı dar bizimkide biraz irice olunca olur büyük ihtimal gelecek yıla.

Elifnazım.. Keremde de 6 aylıkken bir hırıltı vardı, 2 ay geçmedi.. çok moralim bozuluyordu..ama ateş falan yok genel durumu iyiydi. önce dr bişeyi yok dedi;sonra ciğerlerine indi dedi ve antibiyotik verdi.en son o şekilde geçti.
bazı bebeklerin de soluk borusunun yapısından dolayı hırıltı olabiliyormuş ;büyüdükçe geçiyormuş..
inşallah seninkiler de çabucak geçer sen anlatırken burda ben daralıyorum montunu da iyi günlerde giysin yakışıklım.

Nfk yerdeki yıldızlar filmini de izlemiştim o da çok uzundu ama konu güzel.

Bir çift çoraptan çocuk taytı yapılışı var çok ilginç geldi bana:)
http://www.annekaz.com/galeriler/coraptan-cocuklar-icin-tayt-dikimi/2#galeriler

Kızlar karnım o kadar büyüdü ki sanki 5-6 aylık varım.
bir de ağırlaştım ki, koltuktan zor kalkıyorum yere zor eğiliyorum.. daha şimdiden böyleysem 9 aylıkken ne yapacağım?
bulantım da hala sürüyor ,ilk hamileliğim gibi değil bu. o zaman çok rahattım..

bugün eşim, ailesinin yazlığına gitmemizi önerdi mangal yapmaya. ben de gelmek istemediğimi söyledim ,keremi alıp gidin dedim.
neyse onlar gidecek. ben de çarşıda takılırım rahat rahat:) önce saat 9.30 da bütünlemem var bi tane, son sınavım:)

Bunu da 2014 temmuz annelerinde gördüm, sizle de paylaşmak istedim.hepsi ne kadar huzurlu görünüyor değil mi yaa
Anne karnındaki Çita...

Anne karnındaki ikiz Kutup Ayıları

Anne karnındaki Yunus Balığı

Anne karnındaki Fil

Ve anne karnındaki Kedicik

Canım benim yaaaaa. İnşallah ilaçlar şifa olsun ve kuzucuklar artık iyileşsin. Bunalman okadar normalkiiiiii :/

Poloda ben de gördüm mont vs de ben erken hiçbişi almak istemiyorum bu velede. Okadar çok kullanılmayan bişileri olduki. Normal vakitte kazık yemeyi göze alıyoruz artık. Bi tek adidastaki yüzde elli indirime dayanamayıp yaz için bi terlik aldık çünkü 23 liraya geldi... Belki de gözümü karartıp bi de ayakkabı alırım ona :)

Güle güle kullanın aldıklarınızı :)

İlk 3-4 ay benim gazdan davul gibi olmuştu karnım. Belki seninki de öyle bişidir canım. Başarılar sınavda. E iyi gezmeler

Bunu da 2014 temmuz annelerinde gördüm, sizle de paylaşmak istedim.hepsi ne kadar huzurlu görünüyor değil mi yaa

Evet hepsi hızurlu ve doğduktan sonra süper kuduruk :)

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun bu pazar inşallahhhhh.

Salı günü notlarla ilgili herşey için son gün ki benim bi ton işim var

Sağol canım. hastaneye yatacak diye korkuyorum. internette okudum 10 gün yatan bebekler var

Sağol canım. inşallah iyilesirler.
adidastan bende kıza eşofman aldım. en az 1 ay alışveriş yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…