anliyoooor, anlamaz mi?
Anliyor da isine gelmiyor.
Ama sana soyleyeyim; bu gaz seni bir donem daha goturur bacim ahahahaaah
anlaması bile iyi
. doğru düzgün bir şey yenmesede hava değişimi oluyor. hele semaverde çay daha ne olsun
sor bakim; o gunden sonra polonun onunden gecmis miyim???
oral donem devaaam :111:
Bizimki sokakta yerdeki seyleri almaya calistiginda "pis, cop"; elindeki yedigi seyi dusurunce de alip "pis oldu" diyordum.Artik eskisi gibi yeltenmiyor. Ama beni denedigi de oluyor, eliyle isaret edip piss pisss, ee' diyo
Herkes bi cüzdan macerası yaşamış:)
Ben de Calvin Klein'den almıştım bi gazla.. 100 tl vermiştim. Nasılsa cüzdan önemli, sağlam olsun diyerek..
Sonra cüzdan yıprandı,delirdim. 1-2 ay gittim geldim ;söylendim, şikayet ettim,peşini bırakmayacağımı söyledim en sonunda başka bir modelle değiştirdiler:) Velhasıl, değmezmiş..
Bence de çabuk geçti. Tabi ben üç gün çalışınca...pembis, sanada kolaylıklar diliyorum. ne ara bitti bu dönem anlamadım. gerçi bize çabuk geçti. bide öğretmenlere sormak lazım
Güle güle kullan ama gerçekten kullan yani.Kız o parayı nasıl verdin????kız sorma bide indirim. aynen 70 tlye mis gibi çanta alırdım. halada siyah cantam yok üstelikben onu kullanmayip kenara koyarsam eşimin dilinden düşmem artık
Bugün kahvaltıya gitmiştik. Eşimle dönüşümlü kahvaltı yaptık mecburen. Efe ile ilgilendikten sonra bana diyoki "ya anne olmak ne kadar zor!! Fotolara bile bakıyorum hep ona hakim olmaya çalışman gerekiyo. Bi parkta oynatayım dedim cılkım çıktı :)" :) verdi coşkuyu ama hakkaten anlamış gibi bir hali vardı
Aden de pis demeyi henüz bilmiyor ama eğeğ diyor sürekli. Bizim zaafımız ıslak mendil. Islak mendil emmeye bayılıyor.oral donem devaaam :111:
Bizimki sokakta yerdeki seyleri almaya calistiginda "pis, cop"; elindeki yedigi seyi dusurunce de alip "pis oldu" diyordum.Artik eskisi gibi yeltenmiyor. Ama beni denedigi de oluyor, eliyle isaret edip piss pisss, ee' diyo
Aden de pis demeyi henüz bilmiyor ama eğeğ diyor sürekli. Bizim zaafımız ıslak mendil. Islak mendil emmeye bayılıyor.
Ayyyyy Efe de banyo yaparken banyo süngerini emmeyi seviyo!! Ne iğrenç veletler yaaaa
hahaha onu bilmem ben ilk siftah 5 tl koydum başkada yokiyi geceler
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
bugün kendimi daha iyi hissettim.
gezmeye bile gittim.eşimin kendisinden altı yaş küçük dayısı var.
eşi ile çok iyi anlaşıyoruz ona gittim.eşim geç gelecekti dolmuşda
bizim sitenin önünden geçiyor dolmuşla gitmeye karar verdim vermez olsaydım.
ilk defa dolmuşa binen oğlum bi çığlık bi ağlama nasıl susturacağımı bilemedim.
neyseki mesafe çok uzak değildi.kızımda bebekliğinde böyleydi oda nişan ,düğün ortamlarına girmezdi
insanları toplu halde görmeyi sevmiyorlar.pembe o ağza alma olayını hiç sorma
bizimkide terlik ayakkabı birde masa örtüsü kemiriyor.elinden ne alacağımı bilemiyorum.
busmai bacım cüzdana 100 tl verirsek cüzdanın içine ne koyacağız ayol
Aden de pis demeyi henüz bilmiyor ama eğeğ diyor sürekli. Bizim zaafımız ıslak mendil. Islak mendil emmeye bayılıyor.
Bence de çabuk geçti. Tabi ben üç gün çalışınca...
Güle güle kullan ama gerçekten kullan yani.Kız o parayı nasıl verdin????
Geçenlerde eşimlerin yemeği vardı. Aden dışında 16 ve 20 aylık iki bebek daha vardı. Herkes bizimle aynı. Sırayla yemek yedik, arkalarından koşturduk vs.
benden ziyade eşin seni çözmüş, ahahahahHahahahaha beni çözmüşünnnnnn :)
Bilerek yapıyo zatennnnn. Bi de bi pis sırıtışı var aman Allah ımmmm :)
Yuh artık yani busmai!! :))) kadınlar ve çanta cüzdan merakları...
bizimki de aynı.. ıslak mendil paketini ortada bırakmamaya çalışıyorum.Aden de pis demeyi henüz bilmiyor ama eğeğ diyor sürekli. Bizim zaafımız ıslak mendil. Islak mendil emmeye bayılıyor.
mahmut keriiiiim, biraz halka in oğluuuum!!iyi geceler
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
bugün kendimi daha iyi hissettim.
gezmeye bile gittim.eşimin kendisinden altı yaş küçük dayısı var.
eşi ile çok iyi anlaşıyoruz ona gittim.eşim geç gelecekti dolmuşda
bizim sitenin önünden geçiyor dolmuşla gitmeye karar verdim vermez olsaydım.
ilk defa dolmuşa binen oğlum bi çığlık bi ağlama nasıl susturacağımı bilemedim.
neyseki mesafe çok uzak değildi.kızımda bebekliğinde böyleydi oda nişan ,düğün ortamlarına girmezdi
insanları toplu halde görmeyi sevmiyorlar.pembe o ağza alma olayını hiç sorma
bizimkide terlik ayakkabı birde masa örtüsü kemiriyor.elinden ne alacağımı bilemiyorum.
busmai bacım cüzdana 100 tl verirsek cüzdanın içine ne koyacağız ayol
lisede benim de öyle bi dönemim vardı.Ben cuzdan kullanamiyorum boyle bi ozelligim var paralarim hep ceplerimin bi koselerinde sıkisiktir canta bile cok sevmem cantam varsa da onun icine tikarim esimin kemal tancadan cook.onceden aldigi bitane var ama yepisyeni hiic kullanmadim cunku :))
Birden hop diye girdim konulara ama cok sukur oglus da ben de iyiyiz soranlara selam olsun elifnaz sen de doktoru.sormussun doktorumuz yusuf buyukpinarbasili gop.ta cok cok memnunuz bizim genetik hastaliklarimizla ilgili de uzmanliklari old icin daha da cok duskunuz kendisine ama iste beklemek cok rahatsiz edici olmaya basladi...
Bugun hava nasil.da guzeldi bebek sahile gittik tam arabadan inerken oglus uyuyakaldi bizde kumpir.waffle yaptik yuruduk deniz izledk tam parka gelmistik.ki.oglus.kokusunu alip uyandi :)
Kum alani yapmislar.cok sevdi kaydi.hopladi.zipladi baya bi eglendi amma yazdim heee :))
alışverişten bi o beş lira kaldı demekhahaha onu bilmem ben ilk siftah 5 tl koydum başkada yok
kemirme, ağzına alna dyrumu bizdede var ne yazikki.
valla sen böyle konuştun ya, ben de değiştiricem.kullana kullana iflahini çıkacağım o cüzdanın.. nfk ve busmai benden daha çok vermiş ama. onun için kendimi bi nebze iyi hissediyorum
kuru kalabalığada günaydın diyelim nfk,cım
kim acep onlar?nfk bugün onca iş yoğunluğunda açılışı yapmış
kolay gelsin bacım.yarında ameliyatın varmış inşallah kurtulacaksın o dertten.
bende bugün erken kalktım saat 5 detabiikide oğlumla eşimle kızıma güzel bi kahvatı hazırladım.
şu an çok uykum var .oğluşumu uyuttum.ayrıca o masa ve sehpa örtüleri bebeklerin ilgi alanına giriyor.
bebekli ev sade ofis gibi olacak.ELİFNAZ sizede çok geçmiş olsun canım.dün yazamadım.şimdi nasıllar?
Bu ara zordayım dostlar, pek giremiyorum. Aryada antibiyotik işe yaramadı. Gerçi dr emin olmak için 3. Kez tahlil isteyip kendim inceleyeceğim dedi. Bugün bakalım ne olacak. Ama geçmedi tabi, kızın iştahsızlığı huysuzluğu devam ediyor, ben biliyorum. Çok üzgün süzgün devam ediyorum( dua edin olur mu??
he kız madem çok göndersin bana bi çanta. ama cuzdana yakışır bir şey olsun please:86:benden ziyade eşin seni çözmüş, ahahahah
uleyn, 4 karış boyları var, bizimle dalga geçiyor veletler yaaa
bize diyene bakın! kızıııım, senin kaç tane siyah çantan var, onu söyle bakim
bu ay çok açıldı, hayrına bi denesini de elifnaza ver
bizimki de aynı.. ıslak mendil paketini ortada bırakmamaya çalışıyorum.
yoksa eline bi tane geçiyor, önce mobilyaları, sonra koltukları, sonra kaka yapan bebeğininin poposunu siliyor,
sonra kendi burnunu, sonrada cok cok emiyor
mahmut keriiiiim, biraz halka in oğluuuum!!
ne öyle sürekli özel arabalar, koltuklar, şöförler
ayşecik de sehpanın üzerindeki boncuk işlemeli örtünün belalısı
kenarlarındaki püskülleri söktü zaten.. yolunmuş tavuğa döndü örtüm yaaa
lisede benim de öyle bi dönemim vardı.
ama kadın çantasız olmaz bacım..
oh oh, sizin de gönlünüz açılmış yasir de enerjisini atmış.. havalar da bi garip dün 20 dereceyi gördük yaniii
alışverişten bi o beş lira kaldı demek
valla sen böyle konuştun ya, ben de değiştiricem.
cix cix kullancam şimdi, hıh!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?