Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anliyoooor, anlamaz mi?
Anliyor da isine gelmiyor.

Ama sana soyleyeyim; bu gaz seni bir donem daha goturur bacim ahahahaaah

Hahahahaha beni çözmüşünnnnnn :)

anlaması bile iyi
. doğru düzgün bir şey yenmesede hava değişimi oluyor. hele semaverde çay daha ne olsun

Evet kesinlikle değişiklik iyidir. Ah ah sadece üç bardak içtim :)

sor bakim; o gunden sonra polonun onunden gecmis miyim???

Geçtin mi????

oral donem devaaam :111:

Bizimki sokakta yerdeki seyleri almaya calistiginda "pis, cop"; elindeki yedigi seyi dusurunce de alip "pis oldu" diyordum.Artik eskisi gibi yeltenmiyor. Ama beni denedigi de oluyor, eliyle isaret edip piss pisss, ee' diyo

Bilerek yapıyo zatennnnn. Bi de bi pis sırıtışı var aman Allah ımmmm :)

Yuh artık yani busmai!! :))) kadınlar ve çanta cüzdan merakları...

pembis, sanada kolaylıklar diliyorum. ne ara bitti bu dönem anlamadım. gerçi bize çabuk geçti. bide öğretmenlere sormak lazım
Bence de çabuk geçti. Tabi ben üç gün çalışınca...

kız sorma bide indirim. aynen 70 tlye mis gibi çanta alırdım. halada siyah cantam yok üstelik ben onu kullanmayip kenara koyarsam eşimin dilinden düşmem artık
Güle güle kullan ama gerçekten kullan yani.Kız o parayı nasıl verdin????

Geçenlerde eşimlerin yemeği vardı. Aden dışında 16 ve 20 aylık iki bebek daha vardı. Herkes bizimle aynı. Sırayla yemek yedik, arkalarından koşturduk vs.

oral donem devaaam :111:

Bizimki sokakta yerdeki seyleri almaya calistiginda "pis, cop"; elindeki yedigi seyi dusurunce de alip "pis oldu" diyordum.Artik eskisi gibi yeltenmiyor. Ama beni denedigi de oluyor, eliyle isaret edip piss pisss, ee' diyo
Aden de pis demeyi henüz bilmiyor ama eğeğ diyor sürekli. Bizim zaafımız ıslak mendil. Islak mendil emmeye bayılıyor.

iyi geceler

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

bugün kendimi daha iyi hissettim.

gezmeye bile gittim.eşimin kendisinden altı yaş küçük dayısı var.

eşi ile çok iyi anlaşıyoruz ona gittim.eşim geç gelecekti dolmuşda

bizim sitenin önünden geçiyor dolmuşla gitmeye karar verdim vermez olsaydım.

ilk defa dolmuşa binen oğlum bi çığlık bi ağlama nasıl susturacağımı bilemedim.

neyseki mesafe çok uzak değildi.kızımda bebekliğinde böyleydi oda nişan ,düğün ortamlarına girmezdi

insanları toplu halde görmeyi sevmiyorlar.pembe o ağza alma olayını hiç sorma

bizimkide terlik ayakkabı birde masa örtüsü kemiriyor.elinden ne alacağımı bilemiyorum.

busmai bacım cüzdana 100 tl verirsek cüzdanın içine ne koyacağız ayol

Son düzenleme:
Ben cuzdan kullanamiyorum boyle bi ozelligim var paralarim hep ceplerimin bi koselerinde sıkisiktir canta bile cok sevmem cantam varsa da onun icine tikarim esimin kemal tancadan cook.onceden aldigi bitane var ama yepisyeni hiic kullanmadim cunku :))
Birden hop diye girdim konulara ama cok sukur oglus da ben de iyiyiz soranlara selam olsun elifnaz sen de doktoru.sormussun doktorumuz yusuf buyukpinarbasili gop.ta cok cok memnunuz bizim genetik hastaliklarimizla ilgili de uzmanliklari old icin daha da cok duskunuz kendisine ama iste beklemek cok rahatsiz edici olmaya basladi...
Bugun hava nasil.da guzeldi bebek sahile gittik tam arabadan inerken oglus uyuyakaldi bizde kumpir.waffle yaptik yuruduk deniz izledk tam parka gelmistik.ki.oglus.kokusunu alip uyandi :)
Kum alani yapmislar.cok sevdi kaydi.hopladi.zipladi baya bi eglendi amma yazdim heee :))

hahaha onu bilmem ben ilk siftah 5 tl koydum başkada yok
kemirme, ağzına alna dyrumu bizdede var ne yazikki.

kullana kullana iflahini çıkacağım o cüzdanın.. nfk ve busmai benden daha çok vermiş ama. onun için kendimi bi nebze iyi hissediyorum

günaydın canlar..
pazartesi, yeni hafta. inş hayrırlı, huzurlu, mutlu bi hafta olur
(pembiş, nöbette kolaylıklar diliyorum.)

malum ameliyat yarın. bugün bi sürüüüü işim var.
evi silip süpürücem, banyoyu temizlenecek. eşimin ütülerini dün akşam hallettim.
ayşecik ve benim çamaşırlarım yıkanacak, kurutulup ütülenecek. çanta hazırlanacak.
bu arada ayşeciği de yıkamam lazım
sonra epilasyon yapmalıyım. e akşama yemek de lazım..
nfk motoru tak bacım

Hahahahaha beni çözmüşünnnnnn :)

Bilerek yapıyo zatennnnn. Bi de bi pis sırıtışı var aman Allah ımmmm :)

Yuh artık yani busmai!! :))) kadınlar ve çanta cüzdan merakları...
benden ziyade eşin seni çözmüş, ahahahah

uleyn, 4 karış boyları var, bizimle dalga geçiyor veletler yaaa

bize diyene bakın! kızıııım, senin kaç tane siyah çantan var, onu söyle bakim
bu ay çok açıldı, hayrına bi denesini de elifnaza ver

Aden de pis demeyi henüz bilmiyor ama eğeğ diyor sürekli. Bizim zaafımız ıslak mendil. Islak mendil emmeye bayılıyor.
bizimki de aynı.. ıslak mendil paketini ortada bırakmamaya çalışıyorum.
yoksa eline bi tane geçiyor, önce mobilyaları, sonra koltukları, sonra kaka yapan bebeğininin poposunu siliyor,
sonra kendi burnunu, sonrada cok cok emiyor

mahmut keriiiiim, biraz halka in oğluuuum!!
ne öyle sürekli özel arabalar, koltuklar, şöförler

ayşecik de sehpanın üzerindeki boncuk işlemeli örtünün belalısı
kenarlarındaki püskülleri söktü zaten.. yolunmuş tavuğa döndü örtüm yaaa

lisede benim de öyle bi dönemim vardı.
ama kadın çantasız olmaz bacım..

oh oh, sizin de gönlünüz açılmış yasir de enerjisini atmış.. havalar da bi garip dün 20 dereceyi gördük yaniii

hahaha onu bilmem ben ilk siftah 5 tl koydum başkada yok
kemirme, ağzına alna dyrumu bizdede var ne yazikki.
alışverişten bi o beş lira kaldı demek
kullana kullana iflahini çıkacağım o cüzdanın.. nfk ve busmai benden daha çok vermiş ama. onun için kendimi bi nebze iyi hissediyorum
valla sen böyle konuştun ya, ben de değiştiricem.
cix cix kullancam şimdi, hıh!!

tembel gacılar!!
siz daha yatın..

biz ayşecikle kahvaltımızı yapalım, sonra ana kız işlere girişelim..

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 8 ziyaretçi)
nfk, DilaNaz+

guru galabalık!!!

Son düzenleme:
kuru kalabalığada günaydın diyelim nfk,cım

kim acep onlar?nfk bugün onca iş yoğunluğunda açılışı yapmış

kolay gelsin bacım.yarında ameliyatın varmış inşallah kurtulacaksın o dertten.

bende bugün erken kalktım saat 5 detabiikide oğlumla eşimle kızıma güzel bi kahvatı hazırladım.

şu an çok uykum var .oğluşumu uyuttum.ayrıca o masa ve sehpa örtüleri bebeklerin ilgi alanına giriyor.

bebekli ev sade ofis gibi olacak.ELİFNAZ sizede çok geçmiş olsun canım.dün yazamadım.şimdi nasıllar?

Son düzenleme:
Herkese günaydınnn

Nfk cım allah kolaylık versin, inşallah çabucak atlatırsın, şimdiden çok geçmiş olsun bacımmm

Reactions: nfk
Bu ara zordayım dostlar, pek giremiyorum. Aryada antibiyotik işe yaramadı. Gerçi dr emin olmak için 3. Kez tahlil isteyip kendim inceleyeceğim dedi. Bugün bakalım ne olacak. Ama geçmedi tabi, kızın iştahsızlığı huysuzluğu devam ediyor, ben biliyorum. Çok üzgün süzgün devam ediyorum( dua edin olur mu??

Sağol canım. ipek aynı gibi sanki pek düzelme yok. kerem'inde ateşi çıkıyor hala ilaçlara devam ediyoruz..
bende 5 te mesaiye başladım. benim rutin olunca bünyem alıştı sanırsam

ahh canim çok geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum seni 1 şişe antibiyotik bitirdik. hala düzelme yok. Allah şifa versin bütün kuzulara

he kız madem çok göndersin bana bi çanta. ama cuzdana yakışır bir şey olsun please:86:
yok kız bende hep 5 lira olur kredi kartıyla alışveriş yaparım. 5 lirada su falan için kalır. evde durur benim param.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…