ay parmagi sikisti diyince, kapi kapandi da arada kaldi sandim odum patladi ya
Nfkcım yarın ameliyattan sonra inşallah mutlaka haberdar et bizi. Dualarımız seninle canım.
Allah razi olsun bacim. İyiki varsiniz..
İns cikinca yazicam size..
Efecige gecmis olsun, kiyamam
Evde jelin varsa surseydin. Gercekten ise yariyor.
Dun bizimki basini duvara vurdu kuut diye mutfaktan kostum geldim. Babasi yanindaydi ama uzaktaymis yetisememis. Siddetli carpmisti kafasini, epey de aglqdi. Aninda jel surdum. Sismedi kizariklik da kisavsure eonra gecti.
Efe bence bu kotu tecrubeden sonra elini oralara sokmaz bak.. Bir musibet bin nasihatten iyidir demisler
ya bizin tatli cadi busmaimiz nerde???
Gunaydinlar..
Nfkcim dualarimiz seninle bizi haberdar et mutlaka..
Pembis nasil bir fantazisi var oyle efecanin ins bidaha yapmaz yaa aciyinca da uzaklasmiyo ama bnmki de balik hafizalilar :)
deli kadir uleeeyn!Hiç sorma canım yaaaaaa. Bi de mesela kafasını vurdu diyelim; hırslanıp bi daha bi daha vuruyo :/ umarım büyüyünce bu siniri kalmaz.
Arkadaşıma ikeadan çekiçli oyuncak aldırmıştım. Hani ona vurup sinirini çıkarsın diyerekten. 1-2 vuruyo ona sonra başlıyo çekiçle önüne gelen herşeye vurmaya... Agresifffffffffff. Ama bunun yanında kapı gıcırtısına oynamak isteyen, teyzesine de "hadi oyna" diye baskı yapan da bi yönü var :))
gunaydin canlar... Hastadeyim. Kurbanlik koyun gibi sirami bekliyom
Dun busmainin misafiri varmis, yazamamis.
Seker portakalindan da haber var. Babasi taburcu olmus ve melisacik da iyilesmis.
slm canlar. Ameliyattan ciktim ama henuz ayilamadim. Serum bagli suan agrim yok. İns boyle devam eder.. Elifnazcim sordugun icin saol herkesi opuyorum.
slm canlar. Ameliyattan ciktim ama henuz ayilamadim. Serum bagli suan agrim yok. İns boyle devam eder.. Elifnazcim sordugun icin saol herkesi opuyorum.
Dün Dr a gittik , ikisi de grip olduğundan alerji testlerini yapmadı Dr , haftaya ilaçları bitince kontrol edilecek, sonraki hafta da testler yapılır inşaallah , Selimde de grip kulaklarına vurmuş, ilaca başladık, iki gecedir ateşten uyumuyor, bu gece rahatlar inşaallah ,
Nfk çıkmıştır sanırım şu sıralar , ağrısız sızısız kalkıp evine gider inşaallah , benim de burnumdan ameliyat olmam lâzım ama çok korkuyorum :18:
gunaydin canlar... Hastadeyim. Kurbanlik koyun gibi sirami bekliyom
Dun busmainin misafiri varmis, yazamamis.
Seker portakalindan da haber var. Babasi taburcu olmus ve melisacik da iyilesmis.
Dün Dr a gittik , ikisi de grip olduğundan alerji testlerini yapmadı Dr , haftaya ilaçları bitince kontrol edilecek, sonraki hafta da testler yapılır inşaallah , Selimde de grip kulaklarına vurmuş, ilaca başladık, iki gecedir ateşten uyumuyor, bu gece rahatlar inşaallah ,
Nfk çıkmıştır sanırım şu sıralar , ağrısız sızısız kalkıp evine gider inşaallah , benim de burnumdan ameliyat olmam lâzım ama çok korkuyorum :18:
Slm kızlarr
Nfk cım bi de ameliyattan çıkıp buraya yazmış yerim seni ben yaa
Sağol bizi haberdar ettiğin için canım inşallah ağrısız gider böyle
Bugün annemler umreden geliyo şimdi havaalanına gidiyoruz.. sabah yemek yaptım ;biraz da stres yaptım yetişmezse diye.. Şu an başım çok ağrıyo galiba gene tansiyonum çıktı
Herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?