Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kizlar asiyi iki kola ve agizdan iki damla verdiler ayaktan demistnz siz sanki hemsireye kac kez sordum buyudu artk koldan dedi cok kafama takildi ://
bizimki iki ayağa yapılmıştı. niye kola veya ayağa yapıyorlar bilmiyorum.
msg okuyorsan, cvp ver bacım..

endişe etme, korkulacak bi şey olduğunu sanmam..

Msg okuyosan cwp vrr ne dmn anlamadim bacim
Ya ne biliyim ya damla verildimi peki

çocuk felci damlasını da ağzına damlattılar, evet.

msg yi hatırlamıyorsunuz belliki
eski üyelerden, pek aktif değil ama arada bakıyordu.
hemşire, sağlıkocağında çalışıyor. okuyorsa o aydınlatır bizi demek istedim.

tünaydn.bende ara sıra girip okuyüp kaçanlardanım cnm.ben hala uyuz gibi dolaniym.kan icn pekmez içiym biraz.hala pek bir şey yiyemyrum.bundan dolaYi da yorgun bi sekilde dolaniym.3 ay oldu bi gıram almadm.allahtan kusmuym.

haftasonu annemlerdeydik.. biraz yorucuydu. kerem gece bi uyandı uykusu var ama tekrar dalamadi sabaha kadar uğraştırdi. tabi bizim sinirler iyice gerildi. yoruc u bi hafta sonu geçirdik. cmt ipege termal atlet almak için avm ye gittim. boş duymadım kendime elbise aldım güya 1 ay alışveriş yoktu

Selamlar kızlar , birkaç gün yok yazıldım sanırım hafta sonu sınavlar vardı ve evde üçüncü bir çocuk(baba!) varken koltuğu bile zor görüyorum
Hasta olan bebelere Allah'tan adil şifalar diliyorum içinde bize de inşaallah , hâlâçok kötü öksurüyor kızım ilaçlar bitip öksürük kesilince alerji testine bakılacak, Selim de ablasından çikolata kopardığı zaman kabarıyor, çikolata veya katkı maddlerine alerjisi var kuzumun sanırım ,
Hafta sonu eşimin memleketine gidiyoruz inşaallah bu defa uçakla , uzun yol derdi yok inşaallah
Bir de pasaport işlemleri ile uğraşıyorum , tatil sürecine yetişirse çocuklarla umreye gitmeye niyetlendik bakalım Allah kısmet ederse
Konuşma ilerletmek ile alakalı ; müzikli Türkçe konuşan oyuncaklar çok işe yaradı bizde ikisinde de, eğlenirsen öğrenebiliyorlar, şart değil tabii ama ondan saymayı ve birçok kelimeyi öğrenmişti kızım, Selim de yavaş yavaş başladı ondan kelime kapmaya , Eveett diyo meselâ son favori kelimesi , birşey sorulunca veya sorulmasa da herşeye evet diyo
Cincon hamilelik hayırlı olsun inşaallah kan değerleri normale döner, bi arkadaşıma aynı şeyi demişlerdi, sonradan vücutta enfeksiyon veya başka bi rahatsızlık varsa o etkiliyor denmişti ve normale dönmüştü , Rabbim sağlık sıhhat versin bütün annelere
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimize

Egzersiz kulağa önemsiz gibi geliyor ama belini kuvvetlendirmen için şart

Öyle de ne bileyim ya üşeniyorum. Bir de minik hanım yorunca hiç yapasım gelmiyor.
Ayyyy, emzirme olayı aklıma hiç gelmedi inanır mısın? Bir de benimki artık çooooook az emiyor. Bırakacak sanırım. Mesela dün sadece bir kez emdi.sütüm de neredeyse damla damla geliyor. O kadar azaldı.

dikkat!!! film tavsiyesi: ''kitap hırsızı''

mutlaka izleyin.. mutlakaaa:129:

Uyanık kızım seninki.
Kizlar asiyi iki kola ve agizdan iki damla verdiler ayaktan demistnz siz sanki hemsireye kac kez sordum buyudu artk koldan dedi cok kafama takildi ://
Bir tane ağızdan damlattı. Diğer ikisini koldan yapalım dedi. Ağzına 5 dakikada zor damlattı. Üok hareketli babası bacağının arasına sıkıştırsın siz de kollarını tutun dedi. Bir tanesini öyle ancak yapabildi. Böyle olmayacak en iyisi ikinciyi bacaktan yapalım dedi. İkinciyi bacaktan yaptı. Hemşire bantları bile zor yapıştırdı. Kadın elini uzattıkça eline vuruyor, ittiriyor. Zannımca bir daha bizi görmek istemez.

Kendime sütlü kahve yaptım. Mutfak bölümünden mutfak modellerini inceleyip sonra da kitap okuyacağım. Öpüldünüz.

işin muhteviyatı böyle canım. hemşire de başka yöntemler geliştirsin
bizim hemşire yatırıp ayaklarını tutturtuyor. biri de kollarını tabi. dizkapaklarından basınç uygulayınca kıpırdayamıyor bile bebe.

ooh, film izleyemiyosun ama keyiftesin heea!

ikindi oldu, yoklamaya cevap vermeyenler çoğunlukta..

çorbam var. dolaptan tavuk çıkardım. kızartırım, yanına bi pilav bi salata. işim tamam.

bu arada ayşeciğin yeni kelimesi temmaaam!
bazen 'temmaaamaa' diyor, ben 'tamam mı' diye sorduğum için..

tünaydn.bende ara sıra girip okuyüp kaçanlardanım cnm.ben hala uyuz gibi dolaniym.kan icn pekmez içiym biraz.hala pek bir şey yiyemyrum.bundan dolaYi da yorgun bi sekilde dolaniym.3 ay oldu bi gıram almadm.allahtan kusmuym.
Allah kolaylık versin ya.. şu bikaç gündür aldığım ilaçlardan
midem bulanıyor, başım ağrıyor da hamilelik günlerim aklıma geliyor. berbat bi his, özellikle bulantı ve kusma.

ama pekmez içmeyi aksatma, her sabah kahvaltıda iç alışkanlığın olsun. bak toparlanacaksın..
inş yakın zamanda da geçer bulantıların.

hadi hayırlı olsun ana kız aldıklarınızı güzel günlerde giyinin.
güççük bebenin termal atleti varmış, yerim kız ben seniii

elbiseni merak ettim heea!

full action lı bi tatil
hem memleket, hem umre. hadi bakalım inş hayırlısıyla gidersiniz

Evet benim yorum süper oldu ozaman hahahahaha

Kızımmmmmmm Allah sana kolaylık versin. Ben bi hasta minnoşla zor uğraşıyorum...

biz aşıları daha yaptirmadik hastalıklardan dolayı. bide o iş var

Amannn babası götürsün iyileşince :)

Üçüncü (veya bizim durumda ikinci) çocuklara dalasım geliyo!! Niye böyle bunlar ya??? Bizim oğluşlar da mı böyle olacak??????

Bizde yemek yok. Mantı aldım onu yaparız valla totomu kaldıramicimmmmmmm.

Alıntı yapmama rağmen yazacaklarımı unutuyorsam batsın bu dünyaaaaaa :)

Pamuk helvacım neden totonuzun üstünde oturmuyosunuz??? kesinlikle baklavalar ve tatlılar götüreceğin için seni kıskanmadım dermişimmmmmm :)

Elifnazım nolcak senin bu halin?? Şaka bi yana yap kız alışveriş ne güzel valla :) güle güle giyinin.

Eczaneden viks aldım ve oğluşun ayak tabanına banyo sonrası sürdüm. Bakalım dedikleri kadar işe yarayacak mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…