Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Valla hamsi her halükarda kokar bence. Biz koku konusunda çokkk sıkıntılıyız ailecek. Ama tadı güzel oluyordur ona şüphem yok helva işine girer miyiz bilmem ama şöyle turşulu bi salata istiyorum bakalım :)

Bize gezenti diyene bak. Belim tutuldu hiç bir yere çıkamıyorum şu an. Kas gevşetici ve ağrı kesici iğne oldum. Allah'tan yürüyebiliyorum. Çiçek Abbas gibi de olsa...kuzenine işte çocuklar böyle deseydin. Zira ben kendi çocuğum olana kadar çocuklar bir yaşına gelince kendi uyur, gece uyanmaz, mızmızlanmaz, konuşup her derdini anlatır zannediyordum.

Keremle biraz parka çıktık, yarım saat sonra yağmur başladı şansımıza..
Bugün iç pilav yaptım etli.. güzel oldu. eşim de beğendi oğluş da; daha ne olsun:) tabi ben midem bulandığı için yiyemedim, neyse ki en azından yemek pişirebiliyorum.

geçmiş olsun ya bel fıtığı mı var sende?

geçmiş olsun inşallah sizinki bari ilerlemez. umcayi bende kullanıyorum

Nfk nın söyleyeceklerini merak ettim:)

Hem gezen sensin pembiş, hem topiğe yetişiyorsun, valla bravo:) ben hem evde olup hem girmeye fırsat bulamıyorum. Yaptığım bişi de yok hee

Sağ ol canım. 6 yıl önce tutulmuştu bir de şimdi. Geçen yıl doktora gitmiştim en son. Disklerde kayma var demişti. Egzersiz vermişti ama ben hiç yapmadım. Bunda bizim kızım katkısı da çok fazla. Beşiğe koy, al derken işte bel de ne yapsın?

Egzersiz kulağa önemsiz gibi geliyor ama belini kuvvetlendirmen için şart

sevgili topik, iyi geceler.
İyi uyuyun; sabah yoklama alicam, bol cene calicaz

Tesekkur eserin canim. Çok detayli anlatmissin. Ben erken konusmusum. Esim devamli anne anne yaninda büyüdüğü için KV hatirlamiyor eşimi. Farklı şehirlerde yemişler. Anne anne de hayatta değil.

Oğluşumun burnu çok fena tıkalı. Sprey kullanmamıza rağmen nefes alamıyo yatınca serum fizyolojik de yaptım şimdi. Başka da bişi yapamam heralde :/

gü-nay-dıııııııın!!!
tembel gacılar kalkın bakalım. yapılacak işler, yemekler bakılacak geneli hasta pasta çocuklar var

sağ baştan sayın bakim
şeker pembe
arya
pamuk helva
busmai
ilbilge
dilanaz
elifnaz
born
şekerportakalımm
delii
eaglee
ecrin
loneliness

Son düzenleme:
şimdi ara sıra okuyan üyeler, vay mıhtar niye benim ismimi söylemedin diye zıplar
ooh! iyi oluyor, canıma con con

ben de yeni bir tarife araştıracağım turkcell de bakalım...
kızııııım, herkes bilir ki; turkcell 'patron hattı' dır.
onda hesaplı bi şey bulunmaaaaz halka in, avea ve vodafone a bak

Valla doğurmadan buraya takılamıyosan ikinciden sonra seni unutmalıyız bence :)
aynenn!
ay valla, sabah sabah kocana kızılcık sopasıyla dalasım geldi!!!
ama bu çocuklar hakikaten çok sağlamlar. o kadar düşmeye, çarpmaya, vurmaya valla bizim bedenler dayanmaz.

görümcenler mi gelecekmiş, kv kp mi?
herkes kendine tatil arıyor valla.. ama neyseki kocan püskürtmüş. o lafın üzerine geleceklerini sanmam.
daha yeni yatılı misafirin var yani..

Eki Görüntüle 950412

işte bu şekilde.. yalnız resimde kadın kağıdı zımbalamış daha sağlam olur zannımca
bi kez ızgarada hamsi yedim, hala tadını unutamıyorum, o nasıl bi şeydi yaa?!
Gezenti topikcanlarrrrrr :)
sen de gezenti topiğin halay başısın
geçmiş olsun yaa, valla ben de çok muzdaribim bu tutulmalalardan.
ama dediğin doğru bebeği al, yerine koy, gece incitiyoruz işte..
emzirdiğin halde nasıl iğne oldun? ben süte geçeceğinden kremi bile zor sürdüm :100:

Nfk nın söyleyeceklerini merak ettim:)

Hem gezen sensin pembiş, hem topiğe yetişiyorsun, valla bravo:) ben hem evde olup hem girmeye fırsat bulamıyorum. Yaptığım bişi de yok hee
gerçekten yaa!! nasıl geçiyor tatilin, arya nasıl?
Bu bel ile gezmeye gideceğim şimdi.evde patladık.
bende delik deşik bi toto, sende tutuk bi bel yine de gezmeye gidiyoz.
huyumuz kurusun, ahahahahah

Tesekkur eserin canim. Çok detayli anlatmissin. Ben erken konusmusum. Esim devamli anne anne yaninda büyüdüğü için KV hatirlamiyor eşimi. Farklı şehirlerde yemişler. Anne anne de hayatta değil.
Allah rahmet eylesin..
Oğluşumun burnu çok fena tıkalı. Sprey kullanmamıza rağmen nefes alamıyo yatınca serum fizyolojik de yaptım şimdi. Başka da bişi yapamam heralde :/
geçmiş olsun yaa.. valla uzun süre direndi hastalığa.
en sonunda efe de hasta bebikler kervanına katıldı. Allah acil şifalar versin.
burun tıkalı olunca, emmesi de uyuması da çok güç. aspiratör kullanıyor musun, o da işe yarıyor.
belki banyo yaptırsan açılır azcık :26:

Son düzenleme:
gelelim bize.. ayşeciğe ilacını içirmek için etrafında dört dönüyoruz.
kırk takla atıyoruz, oyunlar şebeklikler, sökmezse zorla içiriyoruz. onda da kusacak gibi oluyor.
şimdi niye yemeğine katmıyorsun diyeceksiniz ama bu kız var ya, bi kere sezdi meyve suyuna kattığımızı.
meyve suyu içmiyor, bardaktan koşarak kaçıyor.

öksürüğü de arttı. bal limon vericem birazdan. hırıltılı nefes alıyor, burnu da hem tıkalı hem akıyor sorunsalı.
gece öksürükten sık sık uyanıyor, ağlıyor. iyi uyamadığı için de huysuzluğu var.
Allahtan ateşi yok. mızmızlık da had safhada ama napalım, olacak o kadar.
şimdi kahvaltı hazırlayalım da karnımızı doyuralım.

Son düzenleme:

Burdaaaaaaa :)

Hepimizi halay çekerken hayal ettim de çok komikkkk

Görümcem gelmek istemiş. Sonra bize gelin hafta ortası demiş. Ama eşim kıl oldu ya bi kere anca haftasonu o da belki diyo... Du bakalım nolcaz...?

Banyoyu bugün yaptırmayı planlıyorum inşallah

Kız bu çocukların ebatları yetse dünyayı ele geçirirler bu zekayla bak bu bi filme konu olabilir bence. Holllywooddddd duy sesimiii

Ben kuzeni yegane caddeye gezmeye çıkarıyom :) görüşürüzzzzz.

Kizlar asiyi iki kola ve agizdan iki damla verdiler ayaktan demistnz siz sanki hemsireye kac kez sordum buyudu artk koldan dedi cok kafama takildi ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…