şu da siyah kısa hırka ve vizon şalla ne güzel olur heea!
http://www.lcwaikiki.com/urun/outlet/lc-waikiki/kadin/elbise/2043908/402604
Kabus gibi bi gün geçirdim;
yarım gün temizlik vardı.. sonra kadın gitti ben de keremle dışarı çıktım.parka gittik baya da yol yürüdü; yoruldu. evde rahat durur sandım;tam tersi yorgunluktan iyice azıttı.
eline bi sopa geçirdi bana kahkahalar atarak vuruyor:) yapma diyorum hiç umrunda değil..
sonra ben fırında köfte-patates hazırlarken ;yoğurt mayaladığım tencereyi çekti düşürdü paaat ,yerler hep süt..
orda kulağından tuttum azıcık..sonra kaçtı.
geldi koltuklardan baş aşağı bungee jumping yapıyor.
babasını aradım "başa çıkamıyorum yetiş" diye;onun da işi çıktı gelemedi bi türlü
ben sefilleri oynuyorum artık.
sonra eşim geldi yemek yedik
bi de kereme kinder süt dilimi almış; biz yemek yerken sen onu elinde ez üstüne başına sür...
üstüne değiştirecem kaçıyorartık ağlamaklı oldum
sonunda koltukta otururken baktım gözleri gidiyor kafası düşüyorsütünü içirdim yattı biz de bir oh çektik
şimdi eşimle dizimizi izliyoruz
Bende o kadar sayısal yok maalesef.
Yarın arkadaşa gideceğim yazamam öpüldünüz.
gunaydin canlar.. Hava ne kadar sogudu.. Neneye geldik, kahvalti yapicaz simdi. 11de dr kontrolum var. İns guzel bi gun olur. Dilanaz, arya ses veriin
Kabus gibi bi gün geçirdim;
yarım gün temizlik vardı.. sonra kadın gitti ben de keremle dışarı çıktım.parka gittik baya da yol yürüdü; yoruldu. evde rahat durur sandım;tam tersi yorgunluktan iyice azıttı.
eline bi sopa geçirdi bana kahkahalar atarak vuruyor:) yapma diyorum hiç umrunda değil..
sonra ben fırında köfte-patates hazırlarken ;yoğurt mayaladığım tencereyi çekti düşürdü paaat ,yerler hep süt..
orda kulağından tuttum azıcık..sonra kaçtı.
geldi koltuklardan baş aşağı bungee jumping yapıyor.
babasını aradım "başa çıkamıyorum yetiş" diye;onun da işi çıktı gelemedi bi türlü
ben sefilleri oynuyorum artık.
sonra eşim geldi yemek yedik
bi de kereme kinder süt dilimi almış; biz yemek yerken sen onu elinde ez üstüne başına sür...
üstüne değiştirecem kaçıyorartık ağlamaklı oldum
sonunda koltukta otururken baktım gözleri gidiyor kafası düşüyorsütünü içirdim yattı biz de bir oh çektik
şimdi eşimle dizimizi izliyoruz
çok geçmiş olsun kızamık salgını var demişti Kızkardeşim. eltisine okuldan yazı gondermisler. aşıyla daha hafif atlatiyorlar umarım bize bulasmaz büyükler neysede küçükten korkuyorum bünyesi zayıf
ciktim simdi. İltihap yok hamdolsun. Yara yeri de 3-4 hafta icinde iyilesecekmis. Sonra yine kontrole gelicem zaten. Dr a diyet yapabilir miyim diye sordum, yapabilirsin dedi. Esimi de ayirlicam. Diyete basliyorum ins. İyilesince de spora devam. Yetet artik , anasini aglaticam bu kilolarinNfkcım inşallah güzel haberlerle dönersin doktor kontrolünden. Hemen iyileşsin ameliyat yerinnnnnn.
ciktim simdi. İltihap yok hamdolsun. Yara yeri de 3-4 hafta icinde iyilesecekmis. Sonra yine kontrole gelicem zaten. Dr a diyet yapabilir miyim diye sordum, yapabilirsin dedi. Esimi de ayirlicam. Diyete basliyorum ins. İyilesince de spora devam. Yetet artik , anasini aglaticam bu kilolarin
Pembis, diyet gruplar nasil, katilsam mi?
dip not, totonuzun kiymetini bilin, ona iyi bakin
Zupper filmdiryeni film önerim "forrest gump"
yoklama yapılmış baya bir geciktim
herkese bir salı sabahından merhaba
busmai dün baya atraksiyon dolu bir gün geçirmişsin maşallah neyseki erken uyumuş
eşininde doğum günü kutlu olsun akşam birşeyler yaparsınız artık yemek ısmarla eşine
nfkcanım kontrolün varmış inşallah kolay geçer hemencecik de iyileşir yaran canım
ayşecikde sanırım şu an herkesin başında olan ufak rahatsızlıklardan dolayı mızmız bir an evvel iyileşsin çocuklar:26:
pempişkızz sizin ev 5 yıldızlı otel konforunda sanırım herkes tatile size gelmek istiyor
şaka bir yana çok iyi ağırlıyorsun onları herhalde yapma bir daha
pamuk helva canım umre düşünceniz varmış maşallah valla inşallah kısmet olurda gidersiniz
born bizede koldan yaptılar aşıyı sıkıntı yok canım
ciktim simdi. İltihap yok hamdolsun. Yara yeri de 3-4 hafta icinde iyilesecekmis. Sonra yine kontrole gelicem zaten. Dr a diyet yapabilir miyim diye sordum, yapabilirsin dedi. Esimi de ayirlicam. Diyete basliyorum ins. İyilesince de spora devam. Yetet artik , anasini aglaticam bu kilolarin
Pembis, diyet gruplar nasil, katilsam mi?
dip not, totonuzun kiymetini bilin, ona iyi bakin
yeni film önerim "forrest gump"
Zupper filmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?