Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aha bir çaki de burda :)) !! Kızımmmmmm zaten çocuğu yorarsan evde rahat edersin, uyur olayı yalan!! Tam tersine; çok yorulduğu için iyice uçuşa geçiyorlar kuzular. Neyseki gün bitmiş valla :)

Bende o kadar sayısal yok maalesef.
Yarın arkadaşa gideceğim yazamam öpüldünüz.

Hem bel kötü hem gezmek forever!! Çok fenasın sen bence :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

gunaydin canlar.. Hava ne kadar sogudu.. Neneye geldik, kahvalti yapicaz simdi. 11de dr kontrolum var. İns guzel bi gun olur. Dilanaz, arya ses veriin

gunaydin canlar.. Hava ne kadar sogudu.. Neneye geldik, kahvalti yapicaz simdi. 11de dr kontrolum var. İns guzel bi gun olur. Dilanaz, arya ses veriin

evet ya evde kombiyi bu derecede açtığımizda ev fırın gibi oluyordu. Allah dışarda kalanlarin yardımcısı olsun..

gerçekten uyku uykunun mayasidir diye boşuna dememisler. bizde de uyumadiginda durum aynı oluyor..

öğle uykusnu uyumuştu zaten, artık günde bir kez uyuyor. tek umudum erken yatmasıydı, neyse ki yattı ama ne gündü beee.!
aslında ben hep o uyurken uyurdum. kadın evde olduğu için uyuyamadım ;ben halsiz o da uçmuş olunca film koptu.

bugün kv ciğimin kızkardeşi ve yiğenleri geliyormuş beni de çağırdı oraya gideceğim. ayrıca kocamın doğumgünü ve hiç hazırlık yapmadım. belki akşam keremi orda bırakıp başbaşa bi çay içmeye kaçarız...

busmai, esinin dogumgunu kutlu olsun.. Birlikte saglikli, mutlu ve de bol cocuklu nice senelere..

Sabah 6 da uyanan aysecik cozuttu. Sebepli sebepsiz aglamalar, tutturmalar, kendini yere atmalar. neyseki teyzesi zor bela uyuttu. Ben de hastane yolundayim.

Busmai eşinin doğum günü kutlu olsun. Adama çay mı ısmarlıcan kız doğum günündeeee????? :)

Nfkcım inşallah güzel haberlerle dönersin doktor kontrolünden. Hemen iyileşsin ameliyat yerinnnnnn.

yoklama yapılmış baya bir geciktim

herkese bir salı sabahından merhaba

busmai dün baya atraksiyon dolu bir gün geçirmişsin maşallah neyseki erken uyumuş
eşininde doğum günü kutlu olsun akşam birşeyler yaparsınız artık yemek ısmarla eşine

nfkcanım kontrolün varmış inşallah kolay geçer hemencecik de iyileşir yaran canım
ayşecikde sanırım şu an herkesin başında olan ufak rahatsızlıklardan dolayı mızmız bir an evvel iyileşsin çocuklar:26:

pempişkızz sizin ev 5 yıldızlı otel konforunda sanırım herkes tatile size gelmek istiyor
şaka bir yana çok iyi ağırlıyorsun onları herhalde yapma bir daha

pamuk helva canım umre düşünceniz varmış maşallah valla inşallah kısmet olurda gidersiniz

born
bizede koldan yaptılar aşıyı sıkıntı yok canım

nfk yaaa nedense bugün içimde bir salı pazarına gitmek gibi çılgın bir fikir var
en son sen gitmiştin nasıl gidilebilecek işyerine yalan söyleyerek izin almama değermi ??

Nfkcım inşallah güzel haberlerle dönersin doktor kontrolünden. Hemen iyileşsin ameliyat yerinnnnnn.
ciktim simdi. İltihap yok hamdolsun. Yara yeri de 3-4 hafta icinde iyilesecekmis. Sonra yine kontrole gelicem zaten. Dr a diyet yapabilir miyim diye sordum, yapabilirsin dedi. Esimi de ayirlicam. Diyete basliyorum ins. İyilesince de spora devam. Yetet artik , anasini aglaticam bu kilolarin

Pembis, diyet gruplar nasil, katilsam mi?

dip not, totonuzun kiymetini bilin, ona iyi bakin

Son düzenleme:
seker portakalimm , ben iki hafta once gitmistim. Acikcasi tezgahlarda bi sey kalmamis. İyiler secilmis, herkes elindeki mali bitirmeye calisiyor.. Lcw, wenice ve zara satan tezgahlarda bi sey yok. Varolan guzel modellerin de kucuk boylar kalmis. Aysecige kadife esofman alti aldim 3 tane onumuzdeki sene giysin diye, bi de ust.. Netice-i kelam; yeni sezon gelene kadar bekle

ohh kurtuldun şu illetten
geçen annem için baktım diyet gruplarına iyi gaza getiriyorlar ben ayşe Kaya'nın diyet onerilerini beğendim

Ytaklarına iğne falan koycam hahhahah

İltihap olmamasına sevindim canım. Dipnotun da kısa ve öz valla hahahhah

Valla şimdi benim yazdığım grup sana 2-3 beden büyük biliyosun :) bana şu anlamda faydası oluyo; menü paylaşınca birileri yorum yapıyo ve laf yememk için az yiyorum

yeni film önerim "forrest gump"

Her seferinde başlayıp bitiremediğim bir film...

tunaydinlarr..okuyorum topigi tam yazacam biseyler cikiyor valla..herkese iyilikler diliyorum..kucuklu buyuklu tum hastalar iyilessin..annesi hamile tum cocuklar akilli uslu olsunn.:)kendime torpilmi neee..8.haftamizdayiz minik fasulyeyle..kan tahlili vs yaptirmam gerekiyormus tiroid vs icin..yarin belki onlari hallederim pasayi kv ye birakip..iyi cikar insallah sonuclarim..birnci hamilelige nazaran bunda o kadar pimpiriklenmiyorum galiba..eee tecrubee..hayirlisiyla kucagima alincada boyle olurum umarim..

bu arada unutmadan tum ogretmen arkadaslara iyi tatiller..umarim cok iyi gelir bu tatil size..iyimi gelirr yoksa tum gun cocukla olmaktan imdattt mi dersiniz orasi muamma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…