Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben size.o kdr.sordm nasil.korunuyosunuz soylemediniz beceremedik demekki ayrica 2 3 bile degil o kdr yani...saol bu arada cnm hayirlisi

Kızımmmmm Allah'ım yazmış işte demekki yani bi olasılık hesaplasak var ya acaip düşük bi ihtimal güzel olur herşeyyyyy.
Yalnız topikcanlarımın böyle patır patır hamile kalması bende bir korku filmi hissiyatı uyandırıyor hahahaha. Normal miyim nfk?????? :)

Ben size.o kdr.sordm nasil.korunuyosunuz soylemediniz beceremedik demekki ayrica 2 3 bile degil o kdr yani...saol bu arada cnm hayirlisi

seni çok iyi anlıyorum. ben doğumdan sonraki ilk ilişkide hamile kaldım. iyikide kalmışım ne bir ay eksik ne fazla iyiki doğmuş benim küçük kizcem gülüşüne kurban. onun için hamileliğin keyfini çıkar.

ahahahah sıra size geliyor:80:

Çok geçmiş olsun canim. Allah şifa versin.

ben üç günde biraktirdim. kendisini iyi hissediyorsa sütü de varsa uzatabilir bu süreci.
Sende nasil biraktirdigini ayrintili yazarmisin canim 3 gun nasil.bi yol izledin ben henuz keseyi bile.goremedm.o zmna kadr emzirsem.sonra mi azaltsam.diyirum.memeee emm derken hayir demek cok.zor oluyo sutum de epey var costu
Cikaramiyorum ki cok gerginim asiriiii
Bak söylüyorum; biri daha hamileyim diye çıkarsa ortaya kaçarım bu topikten haziran annelerine

Ben de digerleri yazarken hiiic ustume alinmiyodum yasadiklarimi hala baskasi yasiyo gb geliyo

böyle güzel anlatmışsın da, ben yapınca sanki seninki gibi olmayacakmış gibi bi his var içimde:26:
fırına vermeden önce bekletiyor musun peki? bi kez instantlı hamurdu, mayasını bekledim daha güzel puf olmuştu.

Amiiiin yazdin sandim :))))

Ben veriyorum da o icmiyo :/ dogru soyluyosun bi sekilde alisicak
yok yazmadım, yazmadımm

ben de ne yaptıysam ayşeciğe süt içiremiyorum. sanırım, emdiği için.
emmeyi kesince, sütü de içecekler..

ben de bunu düşünüyordum. 3 mm de nokta değil yani.
özel hastane, en gelişmiş cihazlar, uzman dr ve sonuç bu.
şeytan diyorki, ara söyle.. sizin yok dediğinizi başka dr gördü diye

bebelerin bakış açısını dinlediniz.. şaka maka öyle, meme bitti diyorsun ama meme orada, ahahahah
korunma seminerlerini merakla bekliyoruz

körün taşı rastgeldi diyosun
ben üç günde biraktirdim. kendisini iyi hissediyorsa sütü de varsa uzatabilir bu süreci.
3 gün müüüü?
pirimizsin

Yalnız topikcanlarımın böyle patır patır hamile kalması bende bir korku filmi hissiyatı uyandırıyor hahahaha. Normal miyim nfk?????? :)
yok yoook, ben de birkaç saattir o filmin fragmanını izliyorum kafamda.
başrolde de kendim

ne sıra mıı?
anaam, ben kaçıcıncı sıradayım acaba?

Bak söylüyorum; biri daha hamileyim diye çıkarsa ortaya kaçarım bu topikten haziran annelerine
gittiğin yere beni de götür..
kim kaldı ki zaten aman size gülerken başıma gelmesin de Allah bizimkilere sağlık versin. olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
amiiiiiiiin
Cikaramiyorum ki cok gerginim asiriiii

Ben de digerleri yazarken hiiic ustume alinmiyodum yasadiklarimi hala baskasi yasiyo gb geliyo
daha şok kısmındasın bacım. yavaş yavaş kabulleneceksin, alışacaksın, sonra da hamileliğine sevineceksin, mutlu olacaksın..

borncun ben temmuz ayinda sutten kesmistim ameliyat ildugum icin..ben zaman kisitli oldugu icin birden kesme metodu uyguladim..eski usul salca surdum ve pis oldu dedim ama hic itmedin geldi agzina aldi hosuna gitmedi tabiki..uzaklasti gel oglum dedim yeltenmedi bir daha..oyle boyle gun gecti..benimkide memede uyuyordu ve emzik almiyordu..biberonlar girdi devreye..once muzlu sut filan sonrada mama takviyesi sart oldu..zorlugun 3 gun emin ol..Allah kolaylik versin sana canim.dezavantajin dahada alismis olmasi benimkine gore..ama sabir edince bir haftada tamamen unutur gibime geliyor..annen yada kizkardesin bu surecte yaninda olursa cok daha iyi olur..baba da yardimda en basta tabiki ozellikle gece kalkmasinda

[video=youtube;aCNlN9Ox7L4]http://www.youtube.com/watch?v=aCNlN9Ox7L4[/video]

ay bi de o var. abla kardeş ikisi de hamile
oh ohh, amanın yandan, ikisinin de oğlu var, innnnş bunlar hayırlısıyla kız olur

Aryamm doktorun görememesine çok şaşırdım yazıklar olsun ona..
Duyduğuma göre ilaçla düşürüyorlarmış çocuklardaki taşı ;korkma canım kızlarda taş düşürmek daha kolaymış..
born, hamilelik danismanini buldun

Gulersin tabiiiii

Amiiiin yazdin sandim :))))

Benimkide memede daliyo genelde iste ondan cok korkuyorum ama 2 ay deyince icim rahatladi hic degilse Allah verecek kolayligini bana da ins...

Ben veriyorum da o icmiyo :/ dogru soyluyosun bi sekilde alisicak
çok kolay oldu ben de çok korkmuştum çünkü çok seviyordu emmeyi
dikkatini dağıtacak şeyler yap uyku arkadaşı bul uyumayı öğret hepsi zamanla olacak
sütü bırakmamızın nedeni, hem emzirmenin hem de gebeliğin anneyi yorması güçsüzleştirmesi; çocuklarına bir zararı yok.
çok gelen sütü birden bıraktıramazsın zaten göğüslerin şişer ağrır hasta olursun
çocuk az emdikçe arz-talep ilişkisine göre süt üretimin de yavaşlayacak.
meme bitti demek süt bitti demek sen de anlamıyosun beeee
üff gerçekten düşük bi ihtimalmiş
aynen katılıyorum
muhahahahaaaaa
Hiçççççç sanmammmmmmm :) ben daha oğlumu büyütüp bi yıl yatacam sonra inşallah ;D şaka bi yana valla tımarhanelik olurum; tanıyom kendimi :)
ya herkes öyle diyo ama sonra insanoğlu herşeye alışıyo.
neyse sen iyi korunuyon zaten korkma:)
kim kaldı ki zaten aman size gülerken başıma gelmesin de Allah bizimkilere sağlık versin. olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
amaninnn 4. mü :2:

Kerem de emzirmeyi kesince süt içmeye başladı.

alın işte, hamilelik koçu busmai

muhahahahahaaa mııı? erol taş busmai

ayşecik ve babası yattı. benim de ütü yapmam lazım ama yerimden kalkamıyom.
hayrına biri ütüleri yapıverse yaa

Aminnnn :)

Alışırsın canikommmmm. Herşeyin hayırlısı demek lazım. Demekki böyle daha iyi olacak hem kuzeni ile de yaşları aynı olacak bak ne güzel.

Herkes doğurduktan sonra başlıcam

Valla bak nfk; kaçalım bunlar insanın aklına da girer. Bakma sen bornun şimdi böyle dediğine; birkaç ay sonra sevgi pıtırcığı kıvamında olunca başlar bizi de yoldan çıkarmaya

Hahaha busmai bana anlamıyon dediiiiiii, kızdııııııı :) kız ben anlıyorum da çocuk anlamaz. Adamlar bilmem kaç yaşlarına kadar düz mantık yaşıyorlar sonuçta

Yok valla hiçççç hazır değilim. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin :)

sütün bolsa aniden birakamazsin canım. şişer, ateş falan yapar. Şimdi mide bulantilarin yoktur zaten keseyi gorene kadar bekle emzirmeye devam et. sonrasında normalde günde kaç sefer veriyirsan bir eksilt. gün gün oda alisir seninde sütün çekilmeye başlar. gündüzü bırakıp sadece gece emzirmesine geç. ondan sonra gece emzirmesinide bırakırsın. zaten kendiliğinden sütün iyice azalır.
ilk günler hatta hamileliğim boyunca bende gergindim canım. ben hamileliğin tadını cikaramadigimdan sana çıkar diyorum. pembisin dediği gibi sonra sevgi pitircigi oluyorsun kolay diyemem ama şükür bu günlere millet ne hastalıklarla uğraşıyor. bu lutuftur diyip kabulleneceksin.

hayır sen bebekçe anlamıyosun. bebekçede meme =süt. düz mantık
:)
alın işte, hamilelik koçu busmai

muhahahahahaaa mııı? erol taş busmai
yaa bugün kv de misafirlerden herkes bana yok "çocuğun çok kıskanç olacak, yok huyu değişecek" saçma sapan konuştu. valla hepsine elimin tersiyle bi tane çarpasım geldi.
o yüzden ben de şimdi size gülüyorum yeni temmuz 2014 topiğine gitmeme de gerek yok hamilelerimiz bol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…