Ben size.o kdr.sordm nasil.korunuyosunuz soylemediniz beceremedik demekki ayrica 2 3 bile degil o kdr yani...saol bu arada cnm hayirlisi
Ben size.o kdr.sordm nasil.korunuyosunuz soylemediniz beceremedik demekki ayrica 2 3 bile degil o kdr yani...saol bu arada cnm hayirlisi
Kızımmmmm Allah'ım yazmış işte demekkiyani bi olasılık hesaplasak var ya acaip düşük bi ihtimal güzel olur herşeyyyyy.
Yalnız topikcanlarımın böyle patır patır hamile kalması bende bir korku filmi hissiyatı uyandırıyor hahahaha. Normal miyim nfk?????? :)
ahahahah sıra size geliyor:80:
Bak söylüyorum; biri daha hamileyim diye çıkarsa ortaya kaçarım bu topikten haziran annelerine
Meraba kızlarr...
Nfk cım yoklamada tırt çıktım, haber veremedim ama başım da ne dertler var bilsenizz://
Aryayı tıp fakültesine götürdüm dün. Böbreklerine ve idrar kültürüne tekrar bakılması için. Kuzum 2 tüp kan verdik, idrar verdik ( ama olmamış bugün tekrar 3 tüp daha idrar verdik), ultrasona baktırdık. Ayrıca bunları verirken ve muayene olurken kıyameti kopardı, akşama kadar ağla ağla içi çıktı. Bugün kan verirken ağlamaktan kustu!!
Sonuç; ultrasonda böbreğinde 3 mm çapında ( yüksek ihtimalle taş) bişi çıktı. Ve iltihap devam ediypr ( taş iltihap yapıypr galiba) bugün bir tüp daha kan verdik. Kan sonuçları pek normal görünmüyor. Dr bugün 4.30 da çıkacak olan sonuçla bir yorum yapacak. Sonuçların biri de yarın çıkacak, bir diğeride 15-20 gün sonra... Nitekim hastanede gördüğüm diğer çocuklardan sonra hem çok üzüldüm hem şükrediyorum. Ayrıca iltihapların sebebini de öğrenmiş olduk çözüm bulunabilir inşallah artık. Bi yandan da ağlayıp ağlayıp duruyorum, daha minicik diyorum. Ne yaşadığımı ben bilmiyorum yani.
Sende nasil biraktirdigini ayrintili yazarmisin canim 3 gun nasil.bi yol izledin ben henuz keseyi bile.goremedm.o zmna kadr emzirsem.sonra mi azaltsam.diyirum.memeee emm derken hayir demek cok.zor oluyo sutum de epey var costuben üç günde biraktirdim. kendisini iyi hissediyorsa sütü de varsa uzatabilir bu süreci.
Cikaramiyorum ki cok gerginim asiriiiiseni çok iyi anlıyorum. ben doğumdan sonraki ilk ilişkide hamile kaldım. iyikide kalmışım ne bir ay eksik ne fazla iyiki doğmuş benim küçük kizcemgülüşüne kurban. onun için hamileliğin keyfini çıkar.
Bak söylüyorum; biri daha hamileyim diye çıkarsa ortaya kaçarım bu topikten haziran annelerine
böyle güzel anlatmışsın da, ben yapınca sanki seninki gibi olmayacakmış gibi bi his var içimde:26:tarifi buraya yazıyorum :))
1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı yoğurt, 1 cay bardağı ılık su, 1 tatlı kaşığı seker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 pk insant maya, 1 yumurta sarısı üzerine, aldığı kadar un. önce sıvılar karıştırılacak. ele yapismayan yumuşak bir hamur elde edilecek. yumurta sarısı surulup üstüne bıçakla artı şeklinde çizik atabilirsiniz. ben üstüne haşhaş döktüm 180 derecede pisiriyoruz. ( ic malzemesini peynirli yaptım)
yok yazmadım, yazmadımmAmiiiin yazdin sandim :))))
Ben veriyorum da o icmiyo :/ dogru soyluyosun bi sekilde alisicak
ben de bunu düşünüyordum. 3 mm de nokta değil yani.Okadar datahlile ve ultrasona gittiniz; o bakanlarda dr iken nasıl göremiyorlar taşı???!!! Neyse daha çok kızmıyım. Grçmiş olsun canım. Hastane süreci yıpratıcı. Ama bol bol şükredelim daha kötü hastalıklar için gitmediğimize. Allah şifa versin canım.
bebelerin bakış açısını dinlediniz.. şaka maka öyle, meme bitti diyorsun ama meme orada, ahahahahBorncum hayırlı olsunnnnnnn. Fkat sonra ben bi korunma semineri vericem topikte inşallahnasıl başarıyosunuz yahu ayda o 2-3 güne denk getirmeyi??? :) Sabır taşı al sür bence. Yasirin pek laftan anlayacağını sanmıyorum :/ ben olsam ben de anlamaz sinir olurdum :) yani ne demek meme bitti; aha orda duruyor
körün taşı rastgeldi diyosunBen size.o kdr.sordm nasil.korunuyosunuz soylemediniz beceremedik demekki ayrica 2 3 bile degil o kdr yani...saol bu arada cnm hayirlisi
3 gün müüüü?ben üç günde biraktirdim. kendisini iyi hissediyorsa sütü de varsa uzatabilir bu süreci.
yok yoook, ben de birkaç saattir o filmin fragmanını izliyorum kafamda.Yalnız topikcanlarımın böyle patır patır hamile kalması bende bir korku filmi hissiyatı uyandırıyor hahahaha. Normal miyim nfk?????? :)
ne sıra mıı?ahahahah sıra size geliyor:80:
gittiğin yere beni de götür..Bak söylüyorum; biri daha hamileyim diye çıkarsa ortaya kaçarım bu topikten haziran annelerine
amiiiiiiiinkim kaldı ki zatenaman size gülerken başıma gelmesin de Allah bizimkilere sağlık versin. olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
daha şok kısmındasın bacım. yavaş yavaş kabulleneceksin, alışacaksın, sonra da hamileliğine sevineceksin, mutlu olacaksın..Cikaramiyorum ki cok gerginim asiriiii
Ben de digerleri yazarken hiiic ustume alinmiyodum yasadiklarimi hala baskasi yasiyo gb geliyo
borncun ben temmuz ayinda sutten kesmistim ameliyat ildugum icin..ben zaman kisitli oldugu icin birden kesme metodu uyguladim..eski usul salca surdum ve pis oldu dedim ama hic itmedin geldi agzina aldi hosuna gitmedi tabiki..uzaklasti gel oglum dedim yeltenmedi bir daha..oyle boyle gun gecti..benimkide memede uyuyordu ve emzik almiyordu..biberonlar girdi devreye..once muzlu sut filan sonrada mama takviyesi sart oldu..zorlugun 3 gun emin ol..Allah kolaylik versin sana canim.dezavantajin dahada alismis olmasi benimkine gore..ama sabir edince bir haftada tamamen unutur gibime geliyor..annen yada kizkardesin bu surecte yaninda olursa cok daha iyi olur..baba da yardimda en basta tabiki ozellikle gece kalkmasinda
born, hamilelik danismanini buldun
Gulersin tabiiiii
çok kolay oldu ben de çok korkmuştum çünkü çok seviyordu emmeyiAmiiiin yazdin sandim :))))
Benimkide memede daliyo genelde iste ondan cok korkuyorum ama 2 ay deyince icim rahatladi hic degilse Allah verecek kolayligini bana da ins...
Ben veriyorum da o icmiyo :/ dogru soyluyosun bi sekilde alisicak
meme bitti demek süt bitti demek sen de anlamıyosun beeeeBorncum hayırlı olsunnnnnnn. Fkat sonra ben bi korunma semineri vericem topikte inşallahnasıl başarıyosunuz yahu ayda o 2-3 güne denk getirmeyi??? :) Sabır taşı al sür bence. Yasirin pek laftan anlayacağını sanmıyorum :/ ben olsam ben de anlamaz sinir olurdum :) yani ne demek meme bitti; aha orda duruyor
üff gerçekten düşük bi ihtimalmişBen size.o kdr.sordm nasil.korunuyosunuz soylemediniz beceremedik demekki ayrica 2 3 bile degil o kdr yani...saol bu arada cnm hayirlisi
aynen katılıyorumben üç günde biraktirdim. kendisini iyi hissediyorsa sütü de varsa uzatabilir bu süreci.
muhahahahaaaaaahahahah sıra size geliyor:80:
ya herkes öyle diyo ama sonra insanoğlu herşeye alışıyo.Hiçççççç sanmammmmmmm :) ben daha oğlumu büyütüp bi yıl yatacam sonra inşallah ;D şaka bi yana valla tımarhanelik olurum; tanıyom kendimi :)
amaninnn 4. mü :2:kim kaldı ki zatenaman size gülerken başıma gelmesin de Allah bizimkilere sağlık versin. olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben de ne yaptıysam ayşeciğe süt içiremiyorum. sanırım, emdiği için.
emmeyi kesince, sütü de içecekler..
ben de bunu düşünüyordum. 3 mm de nokta değil yani.
özel hastane, en gelişmiş cihazlar, uzman dr ve sonuç bu.
şeytan diyorki, ara söyle.. sizin yok dediğinizi başka dr gördü diye
bebelerin bakış açısını dinlediniz.. şaka maka öyle, meme bitti diyorsun ama meme orada, ahahahah
korunma seminerlerini merakla bekliyoruz
körün taşı rastgeldi diyosun
3 gün müüüü?
pirimizsin
daha şok kısmındasın bacım. yavaş yavaş kabulleneceksin, alışacaksın, sonra da hamileliğine sevineceksin, mutlu olacaksın..
çok kolay oldu ben de çok korkmuştum çünkü çok seviyordu emmeyi
dikkatini dağıtacak şeyler yap uyku arkadaşı bul uyumayı öğret hepsi zamanla olacak
sütü bırakmamızın nedeni, hem emzirmenin hem de gebeliğin anneyi yorması güçsüzleştirmesi; çocuklarına bir zararı yok.
çok gelen sütü birden bıraktıramazsın zaten göğüslerin şişer ağrır hasta olursun
çocuk az emdikçe arz-talep ilişkisine göre süt üretimin de yavaşlayacak.
muhahahahaaaaa
kim kaldı ki zatenaman size gülerken başıma gelmesin de Allah bizimkilere sağlık versin. olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sende nasil biraktirdigini ayrintili yazarmisin canim 3 gun nasil.bi yol izledin ben henuz keseyi bile.goremedm.o zmna kadr emzirsem.sonra mi azaltsam.diyirum.memeee emm derken hayir demek cok.zor oluyo sutum de epey var costu
Cikaramiyorum ki cok gerginim asiriiii
Ben de digerleri yazarken hiiic ustume alinmiyodum yasadiklarimi hala baskasi yasiyo gb geliyo
böyle güzel anlatmışsın da, ben yapınca sanki seninki gibi olmayacakmış gibi bi his var içimde:26:
fırına vermeden önce bekletiyor musun peki? bi kez instantlı hamurdu, mayasını bekledim daha güzel puf olmuştu.
yok yazmadım, yazmadımm
ben de ne yaptıysam ayşeciğe süt içiremiyorum. sanırım, emdiği için.
emmeyi kesince, sütü de içecekler..
ben de bunu düşünüyordum. 3 mm de nokta değil yani.
özel hastane, en gelişmiş cihazlar, uzman dr ve sonuç bu.
şeytan diyorki, ara söyle.. sizin yok dediğinizi başka dr gördü diye
bebelerin bakış açısını dinlediniz.. şaka maka öyle, meme bitti diyorsun ama meme orada, ahahahah
korunma seminerlerini merakla bekliyoruz
körün taşı rastgeldi diyosun
3 gün müüüü?
pirimizsin
yok yoook, ben de birkaç saattir o filmin fragmanını izliyorum kafamda.
başrolde de kendim
ne sıra mıı?
anaam, ben kaçıcıncı sıradayım acaba?
gittiğin yere beni de götür..
amiiiiiiiin
daha şok kısmındasın bacım. yavaş yavaş kabulleneceksin, alışacaksın, sonra da hamileliğine sevineceksin, mutlu olacaksın..
Aryamm doktorun görememesine çok şaşırdım yazıklar olsun ona..
Duyduğuma göre ilaçla düşürüyorlarmış çocuklardaki taşı ;korkma canım kızlarda taş düşürmek daha kolaymış..
çok kolay oldu ben de çok korkmuştum çünkü çok seviyordu emmeyi
dikkatini dağıtacak şeyler yap uyku arkadaşı bul uyumayı öğret hepsi zamanla olacak
sütü bırakmamızın nedeni, hem emzirmenin hem de gebeliğin anneyi yorması güçsüzleştirmesi; çocuklarına bir zararı yok.
çok gelen sütü birden bıraktıramazsın zaten göğüslerin şişer ağrır hasta olursun
çocuk az emdikçe arz-talep ilişkisine göre süt üretimin de yavaşlayacak.
meme bitti demek süt bitti demek sen de anlamıyosun beeee
üff gerçekten düşük bi ihtimalmiş
aynen katılıyorum
muhahahahaaaaa
ya herkes öyle diyo ama sonra insanoğlu herşeye alışıyo.
neyse sen iyi korunuyon zaten korkma:)
amaninnn 4. mü :2:
Kerem de emzirmeyi kesince süt içmeye başladı.
ayşecik ve babası yattı. benim de ütü yapmam lazım ama yerimden kalkamıyom.
hayrına biri ütüleri yapıverse yaa
Bu saatte ütü olmaz. Bırak; yarın yaparsın. Dinlen hemen ayaklanma ayrıcaaaaa!!!
Sende nasil biraktirdigini ayrintili yazarmisin canim 3 gun nasil.bi yol izledin ben henuz keseyi bile.goremedm.o zmna kadr emzirsem.sonra mi azaltsam.diyirum.memeee emm derken hayir demek cok.zor oluyo sutum de epey var costu
Cikaramiyorum ki cok gerginim asiriiii
hayır sen bebekçe anlamıyosun. bebekçede meme =süt. düz mantıkAminnnn :)
Alışırsın canikommmmm. Herşeyin hayırlısı demek lazım. Demekki böyle daha iyi olacakhem kuzeni ile de yaşları aynı olacak bak ne güzel.
Herkes doğurduktan sonra başlıcam
Valla bak nfk; kaçalım bunlar insanın aklına da girer. Bakma sen bornun şimdi böyle dediğine; birkaç ay sonra sevgi pıtırcığı kıvamında olunca başlar bizi de yoldan çıkarmaya
Hahaha busmai bana anlamıyon dediiiiiii, kızdııııııı :) kız ben anlıyorum da çocuk anlamaz. Adamlar bilmem kaç yaşlarına kadar düz mantık yaşıyorlar sonuçta
Yok valla hiçççç hazır değilim. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin :)
yaa bugün kv de misafirlerden herkes bana yok "çocuğun çok kıskanç olacak, yok huyu değişecek" saçma sapan konuştu. valla hepsine elimin tersiyle bi tane çarpasım geldi.alın işte, hamilelik koçu busmai
muhahahahahaaa mııı? erol taş busmai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?