yorumlar süperböyle güzel anlatmışsın da, ben yapınca sanki seninki gibi olmayacakmış gibi bi his var içimde:26:
fırına vermeden önce bekletiyor musun peki? bi kez instantlı hamurdu, mayasını bekledim daha güzel puf olmuştu.
yok yazmadım, yazmadımm
ben de ne yaptıysam ayşeciğe süt içiremiyorum. sanırım, emdiği için.
emmeyi kesince, sütü de içecekler..
ben de bunu düşünüyordum. 3 mm de nokta değil yani.
özel hastane, en gelişmiş cihazlar, uzman dr ve sonuç bu.
şeytan diyorki, ara söyle.. sizin yok dediğinizi başka dr gördü diye
bebelerin bakış açısını dinlediniz.. şaka maka öyle, meme bitti diyorsun ama meme orada, ahahahah
korunma seminerlerini merakla bekliyoruz
körün taşı rastgeldi diyosun
3 gün müüüü?
pirimizsin
yok yoook, ben de birkaç saattir o filmin fragmanını izliyorum kafamda.
başrolde de kendim
ne sıra mıı?
anaam, ben kaçıcıncı sıradayım acaba?
gittiğin yere beni de götür..
amiiiiiiiin
daha şok kısmındasın bacım. yavaş yavaş kabulleneceksin, alışacaksın, sonra da hamileliğine sevineceksin, mutlu olacaksın..
Hayırlı olsun bornnnnn. hem şaşırdım hem de sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sütten bırakırken emzik alsaydı rahat ederdin ama anladığım kadarıyla almıyor. Uyanında biberon ber diyeceğim ama her seferinde de biberon zor mu olur. Kesintisiz uyusalar neyse.Alllah hepinizden razı olsun dalmışım biraz ondan şimdi yazabiliyorum yoksa tel elimde bekliyodum cevapları ama gece hiç uyuyamadım ben de sizleri çok seviyorum
ewt ani oldugu için sanırım ve nfk inş eşref saatidir de hayırlısıyla kız olur....
henüz kalp atışıdır bişeydir kesedir gözükmedi haftaya salı gel dedi doktor ama aşamlı olarak emzirmeyi nasıl bırakcam ecrin busmai elifnaz nası yaptınız anlatın bi :44:
Alllah hepinizden razı olsun dalmışım biraz ondan şimdi yazabiliyorum yoksa tel elimde bekliyodum cevapları ama gece hiç uyuyamadım ben de sizleri çok seviyorum
ewt ani oldugu için sanırım ve nfk inş eşref saatidir de hayırlısıyla kız olur....
henüz kalp atışıdır bişeydir kesedir gözükmedi haftaya salı gel dedi doktor ama aşamlı olarak emzirmeyi nasıl bırakcam ecrin busmai elifnaz nası yaptınız anlatın bi :44:
oyy kıyamam kuzucuğa :) peki hemen kesince senin göğüslerin ağrımadı mı?Canim hayirli olsun. Benim doktorun bunyene agirgelir hem hamilelik hem emzirme demişti. Hemen kesmemi istemişti. 2 günde falan kestim ben. Limon surdum. İlk ekşilik gidince emmeye devam etti yine. Ben de üstten sikmaya devam ettim damlatmaya.ağlayarak kafasini çekti. 2-3 kez tekrarladik. Bi daha istemeDi. Geceleri de babasi uyutmaya başladı. Uyaninca da o ilgilendi.
benim kız veya erkek olsun gibi hiç bir istek yok içimde nedense. her şekilde mutlu olurum yeter ki aramıza katılsın sağlıkla:) hep aklıma geliyor; ikinci bir yavrum olacağına nasıl şükretsem bilemiyorum.. etrafımda onca çocuk özlemi çeken varken. sen de böyle düşün.Allah razi olsun kizlar cumlenizden valla..buraya yazdikca ferahliyorum ben de.busmaiyi ogrenince sok gecirmistim amadediginiz gibi bundan sonrasi saglikla hayirlisiyla bir de kiz olursa ne alaaa :)
Allah razi olsun.Bak sen de boyle soyleyince kafam yine karisti simdi haftaya keseyi gorene kdr bekliyim diyodum ama kessem mi hemen napsam bilemedim :/Canim hayirli olsun. Benim doktorun bubyebe agirgelir hem hamilelik hem emzirme demişti. Hemen kesmemi istemişti. 2 günde falan kestim ben. Limon surdum. İlk ekşilik gidince emmeye devam etti yine. Ben de üstten sikmaya devam ettim damlatmaya.ağlayarak kafasini çekti. 2-3 kez tekrarladik. Bi daha istemeDi. Geceleri de babasi uyutmaya başladı. Uyaninca da o ilgilendi.
oyy kıyamam kuzucuğa :) peki hemen kesince senin göğüslerin ağrımadı mı?
bana da millet salça sür falan demişti ama ben korkarak bırakmasını istemedim,alıştıra alıştıra bıraktırabildim Allahıma şükürler olsun istediğim gibi gitti..
insanlar olayları çok abartıyor.
bak mesela şimdi herkes oğluma "yazık sana kerem, pabucun dama atılacak" diyor çok sinirleniyorum. Allahtan anlamıyor.
bu insanlar neden böyle, sürekli negatif?
benim kız veya erkek olsun gibi hiç bir istek yok içimde nedense. her şekilde mutlu olurum yeter ki aramıza katılsın sağlıkla:) hep aklıma geliyor; ikinci bir yavrum olacağına nasıl şükretsem bilemiyorum.. etrafımda onca çocuk özlemi çeken varken. sen de böyle düşün.
ama cinsiyeti çok merak ediyorum tabi. bu cumartesiye randevu aldım öğreneceğiz inşallah son 3 gün:)
eşimin yarın giymesi için birkaç parça ütüleyecektim ama sabah bakarım.
zaten şuan acayip ağrım var, kıvranıyorum
hayır sen bebekçe anlamıyosun. bebekçede meme =süt. düz mantık
:)
yaa bugün kv de misafirlerden herkes bana yok "çocuğun çok kıskanç olacak, yok huyu değişecek" saçma sapan konuştu. valla hepsine elimin tersiyle bi tane çarpasım geldi.
o yüzden ben de şimdi size gülüyorum yeni temmuz 2014 topiğine gitmeme de gerek yok hamilelerimiz bol:)
1,5 yaşını aştılar. odaları ayırma vakti geliyorken mutlakaHayırlı olsun bornnnnn. hem şaşırdım hem de sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sütten bırakırken emzik alsaydı rahat ederdin ama anladığım kadarıyla almıyor. Uyanında biberon ber diyeceğim ama her seferinde de biberon zor mu olur. Kesintisiz uyusalar neyse.
amiiinAllah razi olsun kizlar cumlenizden valla..buraya yazdikca ferahliyorum ben de.busmaiyi ogrenince sok gecirmistim amadediginiz gibi bundan sonrasi saglikla hayirlisiyla bir de kiz olursa ne alaaa :)
maşallah enişteyeCanim hayirli olsun. Benim doktorun bubyebe agirgelir hem hamilelik hem emzirme demişti. Hemen kesmemi istemişti. 2 günde falan kestim ben. Limon surdum. İlk ekşilik gidince emmeye devam etti yine. Ben de üstten sikmaya devam ettim damlatmaya.ağlayarak kafasini çekti. 2-3 kez tekrarladik. Bi daha istemeDi. Geceleri de babasi uyutmaya başladı. Uyaninca da o ilgilendi.
bu insanlar hakikaten bi garip. aklı eren çocuğa bile böyle şeyler söyleyenler var.insanlar olayları çok abartıyor.
bak mesela şimdi herkes oğluma "yazık sana kerem, pabucun dama atılacak" diyor çok sinirleniyorum. Allahtan anlamıyor.
bu insanlar neden böyle, sürekli negatif?
ah canım benim ya, o bile biliyor sıkıntısını, çözüm arıyorÇocukların burun tıkanıklığı ne kadar sürede geçer ya??? Bür hafta olacak nerdeyse yazık oğluşum düzgün nefes alamıyo :/ bugün sabah elimi tutup beni burun açma fısfısına götürüyo kıyamammmmm. Hastalar iyileşsinnnnnn inşallahhhh en kısa zamanda :)
http://www.diyetarkadasim.com/?sayfa=anasayfaValla şimdi benim yazdığım grup sana 2-3 beden büyük biliyosun :) bana şu anlamda faydası oluyo; menü paylaşınca birileri yorum yapıyo ve laf yememk için az yiyorum
günaydın hayırlı sabahlar
yaaa herkes hamil artık galiba
kalmayanları saysak daha az ben, nfk, pembiş,aryam diğerlerinin ikinci çocuklarıda var kaldı 4 kişi risk büyüyor
hayırlısı olsun tabikide
Canımmm kıyamam sanabugün daha iyi hissedersin inşallah.
Tabiki kıskanacak ve bu duyguyu anlamadığı için kızacak ama bunların hepsi unutulacak ve geçecek. Yoksa az yaş ara ile kardeşi olan herkesin manyağa bağlaması gerekirdi ömür boyu :)
Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Çocukların burun tıkanıklığı ne kadar sürede geçer ya??? Bür hafta olacak nerdeyse yazık oğluşum düzgün nefes alamıyo :/ bugün sabah elimi tutup beni burun açma fısfısına götürüyo kıyamammmmm. Hastalar iyileşsinnnnnn inşallahhhh en kısa zamanda :)
günaydın cicim.
evet zaten sayımız iki elin parmaklarını geçmiyor, onun da yarısı hamile, ahahahahah
bu ortamda sürekli kendimden şüphe edicem artık, bu psikolojiyle adamdan uzaklaşmasam bari
aslında bende çok istiyorum beraber uyumayi ama kerem'de çok yadirgiyor uyumuyor. birde çocuğun cinsel gelişimi yönünden ayrı yatmasi gerekiyormuş. alistirmamak lazım dediğin gibi.günaydın canlar. yine sabah gün aymadan kalktık ayşecikle.
küçük hanım çok mızmız. emdi, kalktı. şuan ayakta göğsümün ucunu tutuyor. kaç dakikadır böyle duruyoruz
kapatmama izin vermiyor.
1,5 yaşını aştılar. odaları ayırma vakti geliyorken mutlaka
uyku eğitimi almış olmaları lazım. ikisi birden çok zor olur. zaten emmeyi bırakınca kesintisiz uyuyacaklar.
ben de yatağına koyuyorum, hadi uyku vakti. iyi uykular, aferin kızıma diyorum. çıkıyorum. hamdolsun bu rutine alıştı.
büyük rahatlık çocuğun kendi kendine uyuması. bazı geceler eşim, emzirdikten sonra yatağına koyma, bizimle uyusun diyor
ben her zaman yatağında uyumasını tercih ederim, zaten çarpıp ezicez diye uyuyamıyorum o yanımızdayken.
ötesinde birkaç kez denedik. aramızda uyuyamıyor. sürekli sağa sola dönüyor, yatağı yadırgıyor.
amiiin
maşallah enişteye
bu insanlar hakikaten bi garip. aklı eren çocuğa bile böyle şeyler söyleyenler var.
yani onu dedin de, ne oldu? başın göğe mi erdi? duruma bi katkı mı sağladın?
içimden geçen; alcan kızılcık sopasını, geçicen ensesine. yer misin yemez misin..
ah canım benim ya, o bile biliyor sıkıntısını, çözüm arıyor
tv de reklam gördüm, sanırım elifnaz da söylemişti, cold mix diye bi damla. yastığa ya da çocuğun yakasına damlatılıyor.
acaba bebelere de kullanılır mı? etkili bi şey belliki..:44:
doğru diyorsun ama bende gaza geldim bir an sanki acaba bizde ikinciyi yapsak aradan çıksa mı diye
gel hanım, geeeel!! ikinciye gaz verilir, gelll!gaz istiyorsan verelimsenin kız uslu kayinvalidenler bakacaksa yapabilirsin. ama yoğun çalışıyorsan 3 yaşını bekle en azından birini kurtarmış olursun. çokta geciktirmemek lazım. Aslında kıskançlık ozaman başlıyor.
uyku eğitimini bi 7 aylıkken denemiştim, olmadı.aslında bende çok istiyorum beraber uyumayi ama kerem'de çok yadirgiyor uyumuyor. birde çocuğun cinsel gelişimi yönünden ayrı yatmasi gerekiyormuş. alistirmamak lazım dediğin gibi.
sen aysecigi nezaman alistirdin. ipege uyku eğitimi vermem lazım ama onada zaman lazım. hamak çok kolayima gidiyor. bazen uzun süre sallasamda. 1 yaşını bekliyeyim diyorum geçmi olur acaba
kıyma çıkardım, akşama dolma yapıcam.
ama lahana pazı mı, kabak biber mi bilmiyom.
markete gidiyorum, görüşürük.
sarma mı? hemde ameliyatli halinle. kolay yemekler yapsana bacim. bugün barbunya yapacağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?