Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bir de folic asit vermedi decavir verdi sacmka degıl mi o daha sonra degılmıydı dedim yok şimdi dedi folik asit içinfde onun fln dedi

decaviri ilk kez duyuyorum. ilk uc ay folik asit kullaniliyor biliyorum. Ama o dedigi gibi folik asit iceren kapsamli bi seyse haricen f. Asit alman gerekmez heralde. Yasirde gittigin dr a mi gidiyorsun?

Son düzenleme:

Günde kaç kez emiyorsa azalt işte, en son günde 1 kez uyuturken emzirdim ; sonra 2 günde bir, sonra da öyle öyle kestim "meme" deyince "meme bitti oğlum" dedim o da ikna oldu. Ama geçende duştan çıkmıştım beni gördü "meme ,meme" dedi :) meme bitti dedim, sustu yavrum :)

Decavit içiyorum ben de. Elevitte domuz jelatini varmış. Bana da ilk ay folidose verdi 2 aylıkken elevit yazdı ama ben ilk 3 ay folidose kullandım bana da erken geldi elevit için. çok da önemli değil 3.aydan sonra başlarsın decavite

decaviri ilk kez duyuyorum. ilk uc ay folik asit kullaniliyor biliyorum. Ama o dedigi gibi folik asit iceren kapsamli bi seyse haricen f. Asit alman gerekmez heralde. Yasirde gittigin dr a mi gidiyorsun?
Bende oyle biliyorum iste ondan sasirdim bugun apar topar oglusta gittigimw gittim ama bi garip oldum o kapinin onunde yasir icin beklerken simdi kosturup durdu hep

Ben de ilkinde solgarinkini iciyodum sanirim prospektusu okuyup bnde 3.ayda baslarm ...
Bnmkine bikac bitti dedim kendini yerden yere atti ucuna buseylermi sursem ya oyle boyle degil cok stres yaptm birakma isini yani toplamda bi haftada fln biraktn dime peki nasil uyudu memee diye aglarken

kerem ve ipegi saymıyorum onlarda sutum kesildi, kizimda bende aşamalı bıraktım. kimyonla zeytinyağını karıştırdım surdum. oda acı tat gelince emmedi. benim sutum iyice azaldığı için ben sadece gece yatmadan emzirdim bi zaman sonra onuda bıraktım.. emzik almıyor mu canım yasir gerçi almiyorsada bundan sonra başlanmaz yavaş yavaş bizimde birakmamiz lazım. yatarken emzik olmadan uyumaz kerem'de. uykuya dalmasini sağlayacak başka şey bulman lazım.

canım dediğin gibi en azından sebebini ogrenmissiniz. Allah dermansiz dert vermesin. inşallah şifa bulur aryacik bidaha çekmez
Bu süreç sanırım biraz uzun olacak, ama inşallah çözüm bulunur.
Sorma canım yaa artık arya sayesinde doktor fobim oluştu. Kan vermede, muayenede, ultrasonda.... Canımdan can gidiyor:/

Yaa 2-3 ay kadar öncesinde özel bi hastaneye gidip tahlil, ultrason falan baktırmıştık. Ama güvenmemek lazımmış demekki!
İnşallah kısa zamanda atlatırız :/

İnşallah canım benim ya inşallah... Bizim bi sonraki tahlilin biri perşembe biri de bikaç haftaya çıkacak ama yarın dr magnezyum mu ne yazacakmış sanırım taşı eritme- parçalama yoluna gidecekler... Bakalım hayırlısı...

tarifi buraya yazıyorum :))
1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı yoğurt, 1 cay bardağı ılık su, 1 tatlı kaşığı seker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 pk insant maya, 1 yumurta sarısı üzerine, aldığı kadar un. önce sıvılar karıştırılacak. ele yapismayan yumuşak bir hamur elde edilecek. yumurta sarısı surulup üstüne bıçakla artı şeklinde çizik atabilirsiniz. ben üstüne haşhaş döktüm 180 derecede pisiriyoruz. ( ic malzemesini peynirli yaptım)

Eylul.sonu ekim basi saniyorm...
Emzik hic emmedi nerdeyse nasil iyutsam gece nasil eylicem gonlunu meme bitti diyorum.vuruyo bana ((((

canım şimdi olmazsa 2 yaşında yine aynı tepkiyi verecekti emin ol. onun için kendini kötü hissetme 1 hafta zorluk cekersin. alışır merak etme. normal süt veriyormuydun?

Yok canım bir haftada değil , 2 ayda azalta azalta bitirdim ben ,sakin ol hiç panik yapma 9.aya kadar emziren hamileler var. Sorun yok yani.
Kerem emzik almıyordu. Memeyle uyuyordu. Değişik şekillerde uyutma çalışmaları yap. Şimdi mesela yatağına koyunca uyuyor; başkasının evindeysem ayağımda sallıyorum.
inşallah valla bereketli topikmis gerçekten. . yanlız sıra sana geliyor farkindamisin:86:

Hahhahahaaa çok güldümmm :)
Poğaçayı deniycem

born, hamilelik danismanini buldun

Gulersin tabiiiii

amaniiiiiiin:18:
Amiiiin yazdin sandim :))))
Benimkide memede daliyo genelde iste ondan cok korkuyorum ama 2 ay deyince icim rahatladi hic degilse Allah verecek kolayligini bana da ins...
canım şimdi olmazsa 2 yaşında yine aynı tepkiyi verecekti emin ol. onun için kendini kötü hissetme 1 hafta zorluk cekersin. alışır merak etme. normal süt veriyormuydun?

Ben veriyorum da o icmiyo :/ dogru soyluyosun bi sekilde alisicak

Okadar datahlile ve ultrasona gittiniz; o bakanlarda dr iken nasıl göremiyorlar taşı???!!! Neyse daha çok kızmıyım. Grçmiş olsun canım. Hastane süreci yıpratıcı. Ama bol bol şükredelim daha kötü hastalıklar için gitmediğimize. Allah şifa versin canım.

Borncum hayırlı olsunnnnnnn. Fkat sonra ben bi korunma semineri vericem topikte inşallah nasıl başarıyosunuz yahu ayda o 2-3 güne denk getirmeyi??? :) Sabır taşı al sür bence. Yasirin pek laftan anlayacağını sanmıyorum :/ ben olsam ben de anlamaz sinir olurdum :) yani ne demek meme bitti; aha orda duruyor

Ben size.o kdr.sordm nasil.korunuyosunuz soylemediniz beceremedik demekki ayrica 2 3 bile degil o kdr yani...saol bu arada cnm hayirlisi

ben üç günde biraktirdim. kendisini iyi hissediyorsa sütü de varsa uzatabilir bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…