Alllah hepinizden razı olsun dalmışım biraz ondan şimdi yazabiliyorum yoksa tel elimde bekliyodum cevapları ama gece hiç uyuyamadım ben de sizleri çok seviyorum
ewt ani oldugu için sanırım ve nfk inş eşref saatidir de hayırlısıyla kız olur....
henüz kalp atışıdır bişeydir kesedir gözükmedi haftaya salı gel dedi doktor ama aşamlı olarak emzirmeyi nasıl bırakcam ecrin busmai elifnaz nası yaptınız anlatın bi :44:
Bende oyle biliyorum iste ondan sasirdim bugun apar topar oglusta gittigimw gittim ama bi garip oldum o kapinin onunde yasir icin beklerken simdi kosturup durdu hepdecaviri ilk kez duyuyorum. ilk uc ay folik asit kullaniliyor biliyorum. Ama o dedigi gibi folik asit iceren kapsamli bi seyse haricen f. Asit alman gerekmez heralde. Yasirde gittigin dr a mi gidiyorsun?
Günde kaç kez emiyorsa azalt işte, en son günde 1 kez uyuturken emzirdim ; sonra 2 günde bir, sonra da öyle öyle kestim "meme" deyince "meme bitti oğlum" dedim o da ikna oldu. Ama geçende duştan çıkmıştım beni gördü "meme ,meme" dedi :) meme bitti dedim, sustu yavrum :)
Decavit içiyorum ben de. Elevitte domuz jelatini varmış. Bana da ilk ay folidose verdi 2 aylıkken elevit yazdı ama ben ilk 3 ay folidose kullandım bana da erken geldi elevit için. çok da önemli değil 3.aydan sonra başlarsın decavite
Bende oyle biliyorum iste ondan sasirdim bugun apar topar oglusta gittigimw gittim ama bi garip oldum o kapinin onunde yasir icin beklerken simdi kosturup durdu hep
Ben de ilkinde solgarinkini iciyodum sanirim prospektusu okuyup bnde 3.ayda baslarm ...
Bnmkine bikac bitti dedim kendini yerden yere atti ucuna buseylermi sursem ya oyle boyle degil cok stres yaptm birakma isini yani toplamda bi haftada fln biraktn dime peki nasil uyudu memee diye aglarken
ins 2. 3. Cocuklarimizi da birlikte buyuturuz yaa. Sizi cok seviyorum ben. Aayyy sevgi pitircigi oldum
born, kismetse hangi ay doğacak bebis
Bu süreç sanırım biraz uzun olacak, ama inşallah çözüm bulunur.canım dediğin gibi en azından sebebini ogrenmissiniz. Allah dermansiz dert vermesin. inşallah şifa bulur aryacik bidaha çekmez
Sorma canım yaa artık arya sayesinde doktor fobim oluştu. Kan vermede, muayenede, ultrasonda.... Canımdan can gidiyor:/canım allah razı olsun senden salı pazarı hevesimin önüne geçebildin
aynen yeni sezonda gideyim ben
canım çok geçmiş olsun yaa sorma kan almaydı çok sorun oluyor çocuklar için rabbim acilen şifa versin inşallah
en azından teşhis konur ve tedavisi başlar canım allah kolaylık versin:26:
inanmıyorum yaaa ne kadar çok hamile haberi almaya başladık
canım çok haklısın şaşırmakta ama dediğin gibi rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı olsun inşallah biraz daha rahatlamaya çalış
arkadaşların dediği gibi emzirme problem yaratmaz emzirmeye devam ama beslenmene çok dikkat et zaten zayıfsın :26:
hayırlısı olsun canım şimdiden
Yaa 2-3 ay kadar öncesinde özel bi hastaneye gidip tahlil, ultrason falan baktırmıştık. Ama güvenmemek lazımmış demekki!Nfk cım sağol doktordan güzel haberle gelmene sevindim
Pembiş diyetteyiz bu ara eşimle o yüzden çay bizi idare eder hele başbaşa olursak
Sekerportakalim sağol canım
Aryam sana demiştim böbreğinde taş olabilir görümcemde de vardı diye. Üzülme çok çocukta oluyor en azından antibiyotikten kurtulacak
Ve gelelim borrrrrrnnnnnnnnnnnnn
Lan bi korunmayı beceremiyonuzzzz püüüüüüüü diyim sana
Yalnız kızma ama ben çok sevindimmmm :)
Sağlıklı uslu bi bebiş olur inşallah senin için hayırlısı buymuş demek Allahtan..
3 ay içinde yavaş yavaş kesersin emzirmeyi zehirleme diye bi saçmalık yok kocakarı masalı
İnşallah kısa zamanda atlatırız :/aryam cok gecmisler olsun canim..dedigin gibi sebebini biliyorsjnuz artik daha etkilo bir tedaviyle atlatir bunu insallah aryacik..
born..sanirim hic dusunmedigin bir seydi en azindan belki zamanlamasi yanlis gelen..hakkinizda hayirlisi oksun canim..rabbim cidden yardim ediyor korkma..
aryacim, cok gecmis olsun. Teshise uzuluyoruz ama bi yandan seviniyorum. Sorunun ne old bilince cozum de geliveriyor cunku. Universiteye gitmekle cok iyi yaptin. İsin uzmanlari orada. Son tahliller de ciksin ona gore bi tedavi baslar..
Komsumun 2 yasindaki torunu surekli karnim agriyor diyormus. bobreklerinde kum old anlasilmis. Surupla dokuyormus simdi. Ama iste hamdolsun, sorunun ne old anlasildi ve tedavisi olan bi durum.. Siz de hastaliktan- hastane islerinden biraz yipranacaksiniz ama sonra tamamen rahatlayacaksiniz ins
Eylul.sonu ekim basi saniyorm...
Emzik hic emmedi nerdeyse nasil iyutsam gece nasil eylicem gonlunu meme bitti diyorum.vuruyo bana((((
Yok canım bir haftada değil , 2 ayda azalta azalta bitirdim ben ,sakin ol hiç panik yapma 9.aya kadar emziren hamileler var. Sorun yok yani.Bende oyle biliyorum iste ondan sasirdim bugun apar topar oglusta gittigimw gittim ama bi garip oldum o kapinin onunde yasir icin beklerken simdi kosturup durdu hep
Ben de ilkinde solgarinkini iciyodum sanirim prospektusu okuyup bnde 3.ayda baslarm ...
Bnmkine bikac bitti dedim kendini yerden yere atti ucuna buseylermi sursem ya oyle boyle degil cok stres yaptm birakma isini yani toplamda bi haftada fln biraktn dime peki nasil uyudu memee diye aglarken
inşallah valla bereketli topikmis gerçekten. . yanlız sıra sana geliyor farkindamisin:86:
amaniiiiiiininşallah valla bereketli topikmis gerçekten. . yanlız sıra sana geliyor farkindamisin:86:
born, hamilelik danismanini buldunYok canım bir haftada değil , 2 ayda azalta azalta bitirdim ben ,sakin ol hiç panik yapma 9.aya kadar emziren hamileler var. Sorun yok yani.
Kerem emzik almıyordu. Memeyle uyuyordu. Değişik şekillerde uyutma çalışmaları yap. Şimdi mesela yatağına koyunca uyuyor; başkasının evindeysem ayağımda sallıyorum.
Hahhahahaaa çok güldümmm :)
Poğaçayı deniycem
Amiiiin yazdin sandim :))))amaniiiiiiin:18:
Benimkide memede daliyo genelde iste ondan cok korkuyorum ama 2 ay deyince icim rahatladi hic degilse Allah verecek kolayligini bana da ins...Yok canım bir haftada değil , 2 ayda azalta azalta bitirdim ben ,sakin ol hiç panik yapma 9.aya kadar emziren hamileler var. Sorun yok yani.
Kerem emzik almıyordu. Memeyle uyuyordu. Değişik şekillerde uyutma çalışmaları yap. Şimdi mesela yatağına koyunca uyuyor; başkasının evindeysem ayağımda sallıyorum.
Poğaçayı deniycem
canım şimdi olmazsa 2 yaşında yine aynı tepkiyi verecekti emin ol. onun için kendini kötü hissetme 1 hafta zorluk cekersin. alışır merak etme. normal süt veriyormuydun?
Meraba kızlarr...
Nfk cım yoklamada tırt çıktım, haber veremedim ama başım da ne dertler var bilsenizz://
Aryayı tıp fakültesine götürdüm dün. Böbreklerine ve idrar kültürüne tekrar bakılması için. Kuzum 2 tüp kan verdik, idrar verdik ( ama olmamış bugün tekrar 3 tüp daha idrar verdik), ultrasona baktırdık. Ayrıca bunları verirken ve muayene olurken kıyameti kopardı, akşama kadar ağla ağla içi çıktı. Bugün kan verirken ağlamaktan kustu!!
Sonuç; ultrasonda böbreğinde 3 mm çapında ( yüksek ihtimalle taş) bişi çıktı. Ve iltihap devam ediypr ( taş iltihap yapıypr galiba) bugün bir tüp daha kan verdik. Kan sonuçları pek normal görünmüyor. Dr bugün 4.30 da çıkacak olan sonuçla bir yorum yapacak. Sonuçların biri de yarın çıkacak, bir diğeride 15-20 gün sonra... Nitekim hastanede gördüğüm diğer çocuklardan sonra hem çok üzüldüm hem şükrediyorum. Ayrıca iltihapların sebebini de öğrenmiş olduk çözüm bulunabilir inşallah artık. Bi yandan da ağlayıp ağlayıp duruyorum, daha minicik diyorum. Ne yaşadığımı ben bilmiyorum yani.
Ben size.o kdr.sordm nasil.korunuyosunuz soylemediniz beceremedik demekki ayrica 2 3 bile degil o kdr yani...saol bu arada cnm hayirlisiBorncum hayırlı olsunnnnnnn. Fkat sonra ben bi korunma semineri vericem topikte inşallahnasıl başarıyosunuz yahu ayda o 2-3 güne denk getirmeyi??? :) Sabır taşı al sür bence. Yasirin pek laftan anlayacağını sanmıyorum :/ ben olsam ben de anlamaz sinir olurdum :) yani ne demek meme bitti; aha orda duruyor
Yok canım bir haftada değil , 2 ayda azalta azalta bitirdim ben ,sakin ol hiç panik yapma 9.aya kadar emziren hamileler var. Sorun yok yani.
Poğaçayı deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?