Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Uykusuz anneler uyusun, hasta bebişler iyileşsin, huysuz kocalar artık eşlerine yardım etsinnnnnnn. Oldu olacak hayat bayram olsun.... Evet anladığınız üzere bugün negatif ismail modumdayım çünkü uykusuzummmmmm, belim ağrıyo yataktan alıp koymaktan vsvvs.

günaydın uykusuz anneler kulübü:2:
bizimki de dün gece çok geç yattı, sabah da namaza kalktı. şuan resim çiziyoruz.
daha ayamadık, sonra da kahvaltı edicez.

Allah kolaylık versin bacım, ben günde iki kaşık ilacı içiremiyorum.
aryacık ne yapsın?

üniversite hastanesinde işin uzmanları var ama, siz ya kötü bi gün geçiren ya da ruhsuz birine denk gelmişsiniz.
yoksa teşhisi koyduğu gibi, tedaviyi de anlatır yani. bu en basit ve en büyük işi.
sonuçta bi bebek var, yol haritasını bilmek ailenin hakkı.
bi daha ne zaman gideceksiniz, bir tahlilin sonucu bugün çıkıyordu di mi?
bence gittiğinde güler yüzle ve sakin tekrar bi sor, anlatır.

oy oyy oooyy, maşallah aryaya..
valla bu konuda birinci çıktı.
söylüyor, ve tuvalete gittiğinde de yapıyorsa züpper.
eşim hala tuvalet adaptörü alacak. bizimki de söylüyor ama yaptıktan sonra.
ve kakaya da çişe de kaka diyor. hatta gaz çıkarınca da gagaa diyor

Gece cok gec uyufu yasir sabah da ezanla kalkti zombi gibiyimmm
uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin yavrum
günaydın netagif ismail, bu halinle bile pozitifsin..
gün içinde teyze gelince inş kestirirsin birazcık.. dualarına da kalpten taa derinden amiiiin diyorum

Günaydın. gecem kötüydü benimde. ipege süt vermek için kalktım. tansiyonum düştü, midem bulandı , karin ağrısı çok kötü oldum. inşallah hastalanmam. salgının belirtileride böyle. esimde hasta bugün dr gidecek o gitsin devam ederse bende giderim

Nfkcimm ben o klubun mudavimiyim zaten :) en sonunda esimi de deliris icerden sesleri geliyo :))
Hayat bayram olsaaaaa....tirimm tirimmm

Aman dikkat et canim ihmal de etme devam.ederse kesin gorun doktora...

günaydınnnnn hayırlı günler

aryam ne güzel gezmeler aryaya yaramış ama sonrası hep gezmek isteyecek
çiş kaka da söyleniyormuş maşallah

pempiş negatif ismailim benim gene dua et okula gitmiyorsun ve bakıcı geldiğindede uyuyabilirsin ya biz neyapalım

elifnaz aman hastalık belirtisi olmasın canım yaa zor zor geçiyor bu sene hastalıklar ki sana muhtaç 4 kiş var:26:

busmai nasıl geçti doğumgününüz çayını ısmarladın mı

dün misafirlerimiz vardı çay içtik geç haberim olduğu için pastaneden birşeyler aldım valla birşey yapmadım
yaaa birde eşim spor salonuna gidiyorya yeni menüsünde kızarmış tavuk ve pilav varr hergün tavuk ve pilav yapmaktan gına geldi sürekli melisaya ayrı eşime ayrı bende hadi şunu yiyim diye yemek yapmaktan sıkıldım akşam sinirlendim yaaa her zaman ben tavuk yapamam sana dedim bizimkine dokundu elleme artık ben yaparım dedi
sonuç sabah kalkıp yemekleri hazırlayıp kaplarına ben koydum

Bugün erken kalkma günüydü anlaşılan... Bizde ezanla kalktık. Ayrıca huysuz ve bol ağlamalı ilaç merasiminden sonra sabah sabah şişme havuz diye ağladı. Onu doldurup oynadık, şimdi uyudu. Akşamdan beri bişi yemiyor ilacın etkisi mi bilmiyorum. Yemeyince de halsiz halsiz dolanıyor. Öyle görünce daha da üzülüyorum://
Nfk arya 1 yaşından sonra kakasını yaptıktan sonra söylüyordu. Son 1 aydır onu da söylememeye başladı. Şimdi ( banyoyu çok seviyor) oraya girmek ve suyla oynamak aşkına sanırım söylüyor. Sabah kakasını ve 2 çişini de banyoya yaptı. Ama bu duruma sevinemedim bile. Ayrıca arya da hala çişe de kaka diyor.
Sonucu bizde merakla bekliyoruz bakalım bugün canım.

Herkes geceyi uykusuz geçirmiş anlaşılan ..dün annemde kerem beni çok yordu, tam bir kuduruk. Kendi de yoruldu ;eve geç geldik geç uyudu.. sonuç olarak gece çok uyandı .mama diyor ,su diyor. Süt içirdim. Sonra miyav diyor , miyavlar uyudu oğlum çabuk uyu diye kızdım. 3-5 arası mızıldanıp uyutmadı beni hala yorgunum. Öğleden sonra da bi arkadaşa gideceğiz bakalım orda ne maceralar bekliyor bizi!
Sabah da önce elini koynuma sokup meme dedi,
Sonra da iki elini açıp ;meme yok meme bitti dedi :)

Sekerportakalim eşim o gün geç geldi işten çaya da gidemedik :) benim doğumgünüm 11 şubatta o zaman ikisini beraber kutlayacakmışız:)

baya maceralı olmuş hakkaket miyav dillerini yerim onun ayyy böyle uyumadıklarında daha mı tatlı oluyorlar ne biz sinirlendikçe onlar daha bir masum daha bir şirine durumları o zamanda kıyamıyorum ben yaa(kıydığım zamanlar oluyor tabi)
aaa 11 şubatmı az kalmış annemin de doğum günü 11 şubat seni kova seni

kuzen cagirdi, aysecik uyuyor ben de hazirlaniyorum. Aslinda pek halim-keyfim yok da aysecikle yasit kizi var, aysecik onla oynar hem sosyallesir hem de hava almis oluruz.

Busmai, Allah kolaylik versin bacim. Kerem bu aralar cok hareketli. Yemeginden mi kissan acaba??? ama acken daha agresif ve aglak oluyor bu bebeler.

2 gundur epeyce agrim var, surekli agrikesici almak durumunda kaliyorum. Aysecik de hastaligin verdigi psikolojiyle surekli mizildama-onu bunu isteme- memnun olmama ve de aglama modunda. Ben de farkediyorum, daha sabirsiz ve kizma modundayim. İki kez sert davrandim, o da agladi. Pisman oldum, ama canim burnumda o da ben kizdikca uzaklastikca pesimden gelip, bana sarilip aglamiyor mu?
Kendime daha cok kiziyorum

bir değişiklik olur canım gidin geziverin ana kız
ayy yaa ağrın mı var doktor demişmiydi aslında iyileşmesi lazım değilmi artık :44:
kızmaaa yaa kıyamam birde sana sarılıyormuş baksana anacım bu yengeçler çok duygusal benim kızda öyle babası kızdımı hemen ağlamaya başlıyor

Maşallah kuzuma. Çoğumuzdan bir adım öndesin. Memeden kestin, tuvalete alıştırıyorsun. Yap artık şu ikinciyi.

İnşallah gasta olmazsın canım benim. Yoksa sizin ev göçer.

Ayyy bu bebeler bir alem. Bence şu memeden kendince kesintisiz uyuma hikaye. Arkadaşlara soruruyorum yoooo yine de kalkıyor diyorlar.

Son düzenleme:
elifnaz, gecmis olsun. Simdi nasilsin? Evde anne hasta olunca hersey aksiyor.. Hele sizin evi dusunemiyorum..

Elifnazım nasılsın canım??? Hasta olmanın bile lüks olduğu bir hayat yaşıyoruz...

Aryama bravo valla :) inşallah ilaçlarını da içerek şifasını bulur kuzucuğum.

Şekercim canımcım valla Allah kolaylık versin. Ben de yatamadım ama hiç değilse okulda çocuk mızıltısı dinlemiyorum

Teşekkür ederim kızlar hepinize
ben iyiyim şükür. eşim gitti hastaneye enfeksiyon inşallah bize geçmez. bi yeri yapıyorum diğer yerler kalıyor. ben bittim iş bitmedi. Yarın da eşim raporlu sabah kerem'in aşısını yaptıracak inşallah.

Sağol canım. aslinda gece kalkması olmaması lazım. bu veletlerin hepsi farklı onun için bir şey diyemiyorum

Oğluşum klozete elini soktuuuuuuuu ( çocuğu çsmaşır suyu ile yıkayasım var valla. Daha bikaç dk önce sifonu çekmiştim çekilmemiş diye ve kapatmıştım kapağı. Bu velet beni on yaş yaşlandırdı valla.

Nfkcım ben de Efeye ciddi anlamda kızdığımda ağlayıp bana sarılıyor. Kıyamam ki yine sığınakları biziz

Ben eskiden beri gece emzirmiyorum. O yüzden gece uykusu iyi keremin. İşte böyle nadiren kötü bir gün geçirdiyse gece uyanır. Bazen de su içmek için uyanıyor.
:) evet insan kızamıyor bazen
Aa annenle aynıyız demek;kendisi nasıl bir annedir? Ben özgürlüğüme düşkünüm biraz bu yüzden eşim bazen vicdansız anne diye dalga geçiyor :)

Aman canım kız tabi hiç kızmayacakmıyız
Boşuna vicdan yapma, kızsakta onları asla bırakmayacağımızı gayet iyi biliyorlar
Keremi aç bırakmak daha huysuz yapar onu. Bu aralar gerçekten çok yoruyor beni, bugün de bikaç ay küçük bi kız vardı orda ; onun yaptığı herşeye ağlayıp durdu! Kendi yaşıtlarıyla çok mutsuz, büyüklerle oynuyor. Bu sorunu çözmem lazım. Bi kreşin oyun grubuna götürmeyi düşünüyorum tabi ben de yanında olacağım.

merhaba eska ama yeni arkadaşlarım...siz beni tanımıyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum.ben de temmuz 2012 annesiyim ve tüm gebeliğim boyunca sizi takip ettim.Allah kısmet ederse ikinci bebeğim de yolda:) şimdi kabul ederseniz aranıza katılmayı çok isterim. inanın dışardan hepiniz de çok tatlı duruyorsunuz...

aman Allahimm! Bir hamile daha, giderek cogaliyorlarr

Hosgeldin bahar, Hayirli olsun..

yeni geldik eve. Aysecik saatlerce ordaki bebelerle kosturdu. Anam, bu ne bitmek tukenmek bilmeyen enerji. Dotu yer gormedi butun gun. Hala kipir kipir. Esime sofra hazirlayana kadar mutfakta beni deli etti. Dolap cekmeceleri aciyor. Kasiklar bi yerde tavalar bi yerde. Onlari toparliyorum. Makineden kasik sepetini almis, takmis koluna "attaaa" diyor. kadinladaki canta aski bu cagda basliyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…