Allah kolaylık versin bacım, ben günde iki kaşık ilacı içiremiyorum.Ya valla ne bileyim dr da tam açıklama yapmıyor ki anacım. Anlamadım ben bu işi. Erime ihtimali var demekki. Ama verdiği ilaç 1 lt boyunda bir şişede karışım hazırladı eczane. Günde 3 öğün. Ve arya bunu içmiyor!! Tükürmeye yelteniyor, acı diye bağırıyor! Nasıl bitecek koskoca şişe şimdiden onun kaygısına kaldım:/
Sende haklısın bacım, daldın gittin derdine.... Erime garantisi yok tabi ama bakacağız://
Keşke eriseee:///
oy oyy oooyy, maşallah aryaya..Bu tatil aryaya yaradı valla. Hergün bir yerlere götürüyoruz, eğleniyor baya. Bugün hayvanat bahçesindeki çocuk hayvanat bahçesi bölümü var oraya gittik. Coştu da coştuu:)) işin kötüsü fena alıştı evde durmak istemiyor, parka, popa ( topa) diye başlıyor. Konuşması baya ilerledi artık. Henüz cümle olmasa da iki kelime yanyana geliyor. Ayrıca bugün kakalarını( 3 kez) ve 2 çişini söyledi ve banyoya yaptık:))) sanırım çiş eğitimine başladık. Hiç te bişi okumadım bu konuyla ilgili bodoslama gidiyoruz.
uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin yavrumGece cok gec uyufu yasir sabah da ezanla kalkti zombi gibiyimmm
günaydın netagif ismail, bu halinle bile pozitifsin..Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Uykusuz anneler uyusun, hasta bebişler iyileşsin, huysuz kocalar artık eşlerine yardım etsinnnnnnn. Oldu olacak hayat bayram olsun.... Evet anladığınız üzere bugün negatif ismail modumdayım çünkü uykusuzummmmmm, belim ağrıyo yataktan alıp koymaktan vsvvs.
Hayat bayram olsaaaaa....tirimm tirimmmGünaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Uykusuz anneler uyusun, hasta bebişler iyileşsin, huysuz kocalar artık eşlerine yardım etsinnnnnnn. Oldu olacak hayat bayram olsun.... Evet anladığınız üzere bugün negatif ismail modumdayım çünkü uykusuzummmmmm, belim ağrıyo yataktan alıp koymaktan vsvvs.
Günaydın. gecem kötüydü benimde. ipege süt vermek için kalktım. tansiyonum düştü, midem bulandı , karin ağrısı çok kötü oldum. inşallah hastalanmam. salgının belirtileride böyle. esimde hasta bugün dr gidecek o gitsin devam ederse bende giderim
günaydın uykusuz anneler kulübü:2:
bizimki de dün gece çok geç yattı, sabah da namaza kalktı. şuan resim çiziyoruz.
daha ayamadık, sonra da kahvaltı edicez.
Allah kolaylık versin bacım, ben günde iki kaşık ilacı içiremiyorum.
aryacık ne yapsın?
üniversite hastanesinde işin uzmanları var ama, siz ya kötü bi gün geçiren ya da ruhsuz birine denk gelmişsiniz.
yoksa teşhisi koyduğu gibi, tedaviyi de anlatır yani. bu en basit ve en büyük işi.
sonuçta bi bebek var, yol haritasını bilmek ailenin hakkı.
bi daha ne zaman gideceksiniz, bir tahlilin sonucu bugün çıkıyordu di mi?
bence gittiğinde güler yüzle ve sakin tekrar bi sor, anlatır.
oy oyy oooyy, maşallah aryaya..
valla bu konuda birinci çıktı.
söylüyor, ve tuvalete gittiğinde de yapıyorsa züpper.
eşim hala tuvalet adaptörü alacak. bizimki de söylüyor ama yaptıktan sonra.
ve kakaya da çişe de kaka diyor. hatta gaz çıkarınca da gagaa diyor
uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin yavrum
günaydın netagif ismail, bu halinle bile pozitifsin..
gün içinde teyze gelince inş kestirirsin birazcık.. dualarına da kalpten taa derinden amiiiin diyorum
Herkes geceyi uykusuz geçirmiş anlaşılan ..dün annemde kerem beni çok yordu, tam bir kuduruk. Kendi de yoruldu ;eve geç geldik geç uyudu.. sonuç olarak gece çok uyandı .mama diyor ,su diyor. Süt içirdim. Sonra miyav diyor , miyavlar uyudu oğlum çabuk uyu diye kızdım. 3-5 arası mızıldanıp uyutmadı beni hala yorgunum. Öğleden sonra da bi arkadaşa gideceğiz bakalım orda ne maceralar bekliyor bizi!
Sabah da önce elini koynuma sokup meme dedi,
Sonra da iki elini açıp ;meme yok meme bitti dedi :)
Sekerportakalim eşim o gün geç geldi işten çaya da gidemedik :) benim doğumgünüm 11 şubatta o zaman ikisini beraber kutlayacakmışız:)
kuzen cagirdi, aysecik uyuyor ben de hazirlaniyorum. Aslinda pek halim-keyfim yok da aysecikle yasit kizi var, aysecik onla oynar hem sosyallesir hem de hava almis oluruz.
Busmai, Allah kolaylik versin bacim. Kerem bu aralar cok hareketli. Yemeginden mi kissan acaba???ama acken daha agresif ve aglak oluyor bu bebeler.
2 gundur epeyce agrim var, surekli agrikesici almak durumunda kaliyorum. Aysecik de hastaligin verdigi psikolojiyle surekli mizildama-onu bunu isteme- memnun olmama ve de aglama modunda. Ben de farkediyorum, daha sabirsiz ve kizma modundayim. İki kez sert davrandim, o da agladi. Pisman oldum, ama canim burnumdao da ben kizdikca uzaklastikca pesimden gelip, bana sarilip aglamiyor mu?
Kendime daha cok kiziyorum
Maşallah kuzuma. Çoğumuzdan bir adım öndesin. Memeden kestin, tuvalete alıştırıyorsun. Yap artık şu ikinciyi.Bu tatil aryaya yaradı valla. Hergün bir yerlere götürüyoruz, eğleniyor baya. Bugün hayvanat bahçesindeki çocuk hayvanat bahçesi bölümü var oraya gittik. Coştu da coştuu:)) işin kötüsü fena alıştı evde durmak istemiyor, parka, popa ( topa) diye başlıyor. Konuşması baya ilerledi artık. Henüz cümle olmasa da iki kelime yanyana geliyor. Ayrıca bugün kakalarını( 3 kez) ve 2 çişini söyledi ve banyoya yaptık:))) sanırım çiş eğitimine başladık. Hiç te bişi okumadım bu konuyla ilgili bodoslama gidiyoruz.
İnşallah gasta olmazsın canım benim. Yoksa sizin ev göçer.Günaydın. gecem kötüydü benimde. ipege süt vermek için kalktım. tansiyonum düştü, midem bulandı , karin ağrısı çok kötü oldum. inşallah hastalanmam. salgının belirtileride böyle. esimde hasta bugün dr gidecek o gitsin devam ederse bende giderim
Ayyy bu bebeler bir alem. Bence şu memeden kendince kesintisiz uyuma hikaye. Arkadaşlara soruruyorum yoooo yine de kalkıyor diyorlar.Herkes geceyi uykusuz geçirmiş anlaşılan ..dün annemde kerem beni çok yordu, tam bir kuduruk. Kendi de yoruldu ;eve geç geldik geç uyudu.. sonuç olarak gece çok uyandı .mama diyor ,su diyor. Süt içirdim. Sonra miyav diyor , miyavlar uyudu oğlum çabuk uyu diye kızdım. 3-5 arası mızıldanıp uyutmadı beni hala yorgunum. Öğleden sonra da bi arkadaşa gideceğiz bakalım orda ne maceralar bekliyor bizi!
Sabah da önce elini koynuma sokup meme dedi,
Sonra da iki elini açıp ;meme yok meme bitti dedi :)
Sekerportakalim eşim o gün geç geldi işten çaya da gidemedik :) benim doğumgünüm 11 şubatta o zaman ikisini beraber kutlayacakmışız:)
Maşallah kuzuma. Çoğumuzdan bir adım öndesin. Memeden kestin, tuvalete alıştırıyorsun. Yap artık şu ikinciyi.
İnşallah gasta olmazsın canım benim. Yoksa sizin ev göçer.
Ayyy bu bebeler bir alem. Bence şu memeden kendince kesintisiz uyuma hikaye. Arkadaşlara soruruyorum yoooo yine de kalkıyor diyorlar.
Ben eskiden beri gece emzirmiyorum. O yüzden gece uykusu iyi keremin. İşte böyle nadiren kötü bir gün geçirdiyse gece uyanır. Bazen de su içmek için uyanıyor.Maşallah kuzuma. Çoğumuzdan bir adım öndesin. Memeden kestin, tuvalete alıştırıyorsun. Yap artık şu ikinciyi.
İnşallah gasta olmazsın canım benim. Yoksa sizin ev göçer.
Ayyy bu bebeler bir alem. Bence şu memeden kendince kesintisiz uyuma hikaye. Arkadaşlara soruruyorum yoooo yine de kalkıyor diyorlar.
:) evet insan kızamıyor bazenbaya maceralı olmuş hakkaket miyav dillerini yerim onun ayyy böyle uyumadıklarında daha mı tatlı oluyorlar ne biz sinirlendikçe onlar daha bir masum daha bir şirine durumları o zamanda kıyamıyorum ben yaa(kıydığım zamanlar oluyor tabi)
aaa 11 şubatmı az kalmış annemin de doğum günü 11 şubat seni kova seni
kuzen cagirdi, aysecik uyuyor ben de hazirlaniyorum. Aslinda pek halim-keyfim yok da aysecikle yasit kizi var, aysecik onla oynar hem sosyallesir hem de hava almis oluruz.
Busmai, Allah kolaylik versin bacim. Kerem bu aralar cok hareketli. Yemeginden mi kissan acaba???ama acken daha agresif ve aglak oluyor bu bebeler.
2 gundur epeyce agrim var, surekli agrikesici almak durumunda kaliyorum. Aysecik de hastaligin verdigi psikolojiyle surekli mizildama-onu bunu isteme- memnun olmama ve de aglama modunda. Ben de farkediyorum, daha sabirsiz ve kizma modundayim. İki kez sert davrandim, o da agladi. Pisman oldum, ama canim burnumdao da ben kizdikca uzaklastikca pesimden gelip, bana sarilip aglamiyor mu?
Kendime daha cok kiziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?