Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Neeee 2. Miii???? Hele de şu psikolojimle aslaaaa!!!

Bugün öyle kötü bir gün geçirdim ki anlatamam! Arya durmadan ağladı laftan sözden anlamadı. İlaçtan beri yemeği kesti demiştim artık benim elimden yemeği kesti anladığım kadarıyla! Ben birsey uzatınca asla almıyor, bana sürekli tavır yapıyor. ( ilacı zorla içirdiğim için) akşama kadar ağla ağla içim çıktı. Bugünki tahlilimiz de olmadı tekrar idrar istediler, iyice sinirlerim bozuldu!!! Kızlar lütfen lütfen dua edin bize olur mu? Çok zor durumdayım, psikolojim iyice bozuldu.

aryam, ah canim benim yaaa.. Keske elimden bi sey gelse. Allah yardimcin olsun. İns kisa sure icinde bu hastane isleri hallolur, aryacik da iyi olur..

ne diyim, blmyrm. Ona gayet normal bi sey de, sen bi zaman cikamazsin o psikolojiden.. Aklini kemirir durur. N'apalim, oldu. Ellerini yuzunu yikamissindir zaten.. Kendi mi girmis banyoya? Cocuklarin fazlasiyla meraki var banyoya. Elifnazin keremi miydi wc fircasiyla oynayan. surekli kapiyi kilitliyorum. Bii an acik bulursa daliveriyor bizimki de .

aryam, ah canim benim yaaa.. Keske elimden bi sey gelse. Allah yardimcin olsun. İns kisa sure icinde bu hastane isleri hallolur, aryacik da iyi olur..

Valla diyecek bişi bulamıyorum, boğazımda kalıyor herşey. Önceki günlerde hastalığını öğrenmiştik ama bakınca iyiydi, herzamanki aryaydı. Bugün ilaç yüzünden, çiş verme yüzünden, herşeyden, ama herşeyden ağladı... Bir ara başını kaldıracak hali kalmadı. Böyle görünce, hastalığın etkisini, ben yıkıldım. Allahım bütün hasta bebeklere ve annelerine sabır versin yarabbim!!

ondan bundan sikayet ediyoruz ya, biz de az dayaklik deiliz hani

Rabbim yine dermansiz dert vermesin. Butun hastalara sifa, sahiplerine de sabir versin su mubarek cuma gecesi hurmetine

2 yas cocugunun genel ozelligi bu ama. Arkadasiyla birlikte deil de paralel oynar. Bugunku arkadasi eger biraz agresifse, ne bileyim oyuncagini paylasmiyor guzel yaklasmiyorsa yildizlari uymamis olabilir. Kuzenin kizi da aysecikten 3 ay kucuk, inan birlikte oynamiyorlar. 4 yasinda bi kiz vardi, onun pesine kostu durdu bizimki. Yegenim 27 aylik ama goruntusu 3-4 yasinda bildigin cocuk gibi, sanirim bu yuzden onunla oynamayi seviyor. O nereye aysecik pesine, rahat birakmiyor cocugu

Bir de bugun orada bi akraba vardi. Oglu 28 aylik. Bebe resmen annesine yapisik yasiyor. Kucagina oturacak, eteginden tutacak.. Kadina bi saniye rahat vermedi. Bi de annesinden bir metre ayrilinca agliyor orasi da hep gittigi ev, tanidigi insanlar. Annesine arkadasi yok mu dedim. Var ama hep beni ister, anneci bi cocuk bensiz duramiyor diyo:100:

senin iyi olmana sevindim herkesin dediği gibi herşey sana bakıyor ama sen kendine dikkat et...
her bebenin bu banyo aşkı nedir yahuu benimki de kedi gibi bekliyo kapısında nfknın dediği gibi bi kaç gün aklından çıkmıcak ama yıkamışsın artık napıcan...
ayrıca benimki de kızınca dudak büzüp aglayıp bana sarılıyo ya eriyorummmm
busmaicim eskiden beri gece emzirmiyorum demişssin ya uyandıgında tekrar nasıl uykuya döndürüyordun peki ?
hoşgeldin ilgi alanıma giriyorssun ne kadarlık hamilesin süpriz değil pek sanırım duygu ve düşüncelerini alalım :)
yaa bu gece de kvlere 5 yaşında bi çocuk geldi anası da çocuk da beni delirtti cocuğa bişey demiyorum hep kaçtı oğlumdan hadi neyse de anası herşeye karışıyo yok neden kendi kaşıgınla cocuga yedirmiyosun cok sacma dedim bana da senin yaptıkların saçma geliyo ben bişey diyomuyum herkesin kendi anneliği kendine yaa böyle tersliyorum hala daha konusuyolar deli oluyorum zaten bu ara asırı gerginim kime olsa patlıyorum
canım benim etmezmiyyiiim bak hem hamilelerin duaları kabul olur derler ( yavaştan moda giriyorum :)
geçici bir süreç inş sen onun iyiliği için ugrasıyosun bu da geçicek zamanla sen içini ferah tut...

Bugün avmde Efecim yine kendinden büyük biablaya göz koydu sanırım 4-5 yaşlarındaydı. Gitti sarıldı. Kız da ona sarıldı ve oğlum bu nedenle şiddet uygulamadı :) ama kendi yaşıtları sarılmayı nerden bilsin :)) yani yaşıtları ile şuanda anlaşamamaları normal bence

Aramıza katıl istiyorum ama bi yandan da bunca hamilelik hormonunu napıcaz bilmiyorum hoş geldin :) kendinden ve yavruşundan bahsetsene bize.

Söyle de ilerde polodan çanta veya cüzdan almasın

Canım benimmmm. Ateş düştüğü yeri yakar. O yüzden biz bi yere kadar yardım edebiliyoruz. Sana anca düşünebileceğin bikaç olumlu düşünce önerebilirim: bi süre başkası yemek yedirirse yedirsin sonuçta kuşum bişiler yesin de gerisi boş, elalem çocuğuna ne eziyetler ediyo ama o yavrular yine annelerinden vaz geçemiyorlar; yani aryaya ilaç içiriyosun diye aranızdaki bağlar kopmadı, öyle hastalıklarla boğuşan minikler var ki ilaç yutsalar da geçmeyecek; Allah ım dermansız dert vermesin.

Banyo yaptırdım. Kendi kesesi ile 2-3 kez keseledim. Lanet kapı kilitlenmiyoki..! Hangi akla hizmet böyle bi kapı yapılıyo bilmiyorum....

Amin canım amin.

Oyyyyyyyyy. Çocuğun yapışık olması da fena. Efe şu ara bana çok düştü yaaaa. Duruyo bi anda beni arıyo vs. Evden kaçarak çıkmamaya çalışıyorum ama bazen mecbur kalıyorum çünkü teyzesi zaptedemiyomuş sonra. Sanırım çok eğlenceli günler bizi bekliyor

Ona ne ya??? Ne uyuz insanlar var.

Ben de bugün kaç bıyığa gittim akşam. Benden önceki mülterinin işi btmemişti. Benim ufaklığı sordu kaşımı alacak bayan. Yaramazlığından bahsettim. Konuşuyo mu dedi. Henüz değil dedim. Müşteri hatun diyoki "birşey istediğinde yapmayın ve konuşturmaya zorlayın". Ben de dedim ki "ne gerek var?? Zaten eninde sonunda konuşmayacak mı??" O da dediki "hayır hemen konuşması daha iyi. Bakıcı bakıyorda onunla ilgili derdini anlatır, kreşe giderse ordaki derdini anlatır". Ben de "o zaten derdini gayet güzel anlatıyo da kendi dilinde. 3-4 yaş civarı kreşe yollayacağım inşallah ozamana da anlatır artık bişiler" dedim. Şimdi ben pimpirikli bi tip olsam ve böyle bişi duysam ve dert etsem ne olacaktı???? Her çocuk farklı gelişir ve sana ne benim çocuğumdan dimi??? Zaten ben fikri sorulmadıkça fikir veren, akıl verme modu hep on olan insanlara kılımdır. Gece gece kızdım zannımca :)))

pembis, kesinlikle haklisin. Bu zannediyorum bizim milletetin genlerinde var. Ayni sokakta gordugu tanimadigi cocugu minciklayarak sevmek kadar itici bi sey. İlk kez gordugun biri, tanimiyorsun. Kalkmis bir anneye onu tedirgin edecek, dahasi korkutacak seyler soyluyorsun. Capini tecrubesini gec, cocuk gelisimi uzmani olsa ne yazar, sorulmadan fikrini soyluyor. Ama git onun icini dinle; kendi bugun birine akil verip yardim etmis olmanin huzuruyla "aferin, ne guzel uyardin kadini." diyordur.

ballı pekmezli süt içmezmi acaba yemek yemesede bizimkiler babası gelince benden yemezler baba derler..hatta tabağı bile tutmama izin vermiyorlar...belki evdeki diğer bir kişi bişeyler yedirebilir senin de...

ve soylemeden gecemicem, gercekten sen bu cocuk gelisimi konularinda cogumuza gore sogukkanli ve sabirlisin. En onemlisi; her cocugun farkli gelisim gosterebilecegine gercekten inaniyorsun. Zaman dilimlerine kat'i sureler gibi bakmiyorsun. Yurume mevzuunda da tavrin buydu. Hatirliyorum, parkta kadinin biriyle muhabbeti olmustu ayni boyle. Baskasi olsa, dr yollarina duserdi. Sonra yine onlara da itibar etmez evham yapar, dertlenirdi.

Ah evet kesin öyle diyordur :) ben ilk girdiğimde de birinden dert yanıyordu ama kim olduğunu anlayamadım ve diyordu ki "benim kızım duvara bi çizgi çizmeden büyüdü. Ben öyle eğittim". Ben de içimden "ah ah bacımmmm inşallah ikinci çocuğun da öyle olur ama bu tamamen fıtrat işi" dedim. Burdaki önemli ayrıntı içimden demiş olmam :) bu arada kadının kocası çocuk doktoru imiş. Bu doktor eşlerinin bi kısmı kocaları ile aynı kariyere sahiplermiş gibi davranıyorlar ya çok hoşş!!

Aiyyyyyy hele o parktaki hatun!! Eczacı ve dr karışımı bi mesleği vardı :) zaten ben kadının tipe bi kıl olmuştum, sonrasında da dediklerine hiç tınmadım iyiki. Noldu işte yürüdü gitti kuduruk Efe :) Allah yüzüme baktı da geç yürüdü valla yoksa bakırköylerden toplanırdım :) şaka bi yana birçok arkadaşımın çocuklarını gördüm (geç anne olunca ); hepsi birbirinden apayrı gelişimler gösterdiler. O yüzden çok ciddi bi sorun olmadığı sürece takmamak lazım kaideleri. Sonuçta istisnalar hep olur diye düşünüyorum :))

Pamuk helva nerde ya?????

Karakız ile ilgili haber alan var mı?? Polis okuluna gidecekti herhalde ona gitti dimi??

pamuk helva, anteb gitti ya. Sonra da belki umreye gideceklerdi.. 2. Donem baslayana kadar kendinden haber alamayabiliriz yaniiii

Karakiz da memleketteydi, sinavlari verdi, dondu. Ama okulu daha bitmedi, onumuzdeki donem mezun olacak sanirim. Sonra girecek polislik sinavlarina

Boşuna muhtarlığa aday ol demiyoruz :) nolcak kız benim bu balık hafızam??? Okadar da tatlı ve baklava muhabeti yapmıştım bi de pamuk helvaya... :)

Karakıza da polislik yolunda başarılar ohalde :)

Ben yatıyorum artıkın. Son olarak nfkcan senin ağrıların ne durumda??? Umarım azalmıştır???

Haaaaa bi de cadı ilbilgeye yorum yapmayı unutmuştum aryaya gaz vermesi ile ilgili :) ilbilgeeeeeeeeee kız sanki tuvalet eğitimi verince ve emzirmeden kesince bitiyo mu bu çılgınların sorunu :))?? Sana gaz verilsin diye mi başkalarına gaz veriyorsun yoksa

Son düzenleme:
Ben yatıyorum artıkın. Son olarak nfkcan senin ağrıların ne durumda??? Umarım azalmıştır???

tam iyilesme 4-5 hafta suruyormus. Ameliyat yeri malum. Ustunu kapatip iyilesmesini bekleyemiyorsunki. Yaralar acikta. Durdugum yerde oyle agrim falan yok ama tuvalete gidince canimdan can gidiyor. Sonrasinda saatler suren agri oluyor. Agrikesici aliyorum. Kimisinde kivranip agliyorum, o derece yani. Yavas yavas hafifliyor. Ama sonra yine tuvalete gidiyorum ve film basa sariliyor.. Hamdolsun sikayet etmiyorum. İns bunlar son. Ayni ameliyati olmustu kuzen. Bugun diyorki keske olmasaydin, sabretseydin. Gazini tuvaletini tutumama oluyormus onda da. Dedimki bana nfk 1 ay daha sabret desen inan duramam. Tuvalete rahat cikayim, su illetten kurtulayim da varsin su yasimda istemsiz gaz kacirayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…