Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Niye döktün ?içirseydin keşke bi zararı yok ki, ben de 29 yaşındayım dediğin gibi yaş geçmeden halletmek lazım bu işleri hayırlısıyla inşallah:)
Devam sütü verme artık inek sütü ver; bir kadın var inekleri olan ondan süt alıyorum çok güzel sütü. Yoğurt da mayalıyorum.
Günde 2 bardak vermeye çalışıyorum ya ayran ya süt ya da yoğurt olarak 2 bardağa tamamlamaya çalışıyorum. Pipetle içirmeyi dene, içine bal veya pekmez koymayı dene, Kerem çayı seviyordu ben de çayı sütle karıştırıp içirdim öyle alıştı süte.

Tekrar 2 yil ucrtsiz izne ayrilirim saniyorum ewt yasir 4 yasini gecmis olur o zamana kadar da su anda gorev yapacak.oldugum okul mudurum duyunca ne.dicek.cok merak ediyorum :)
Zaten birini ayarlamıştır senin yerine. Başlayıp kısa süre sonra ayrılsan pek memnun olmayabilirdi ama hiç başlamayacaksın. Bu arada sana imreniyorum. Ne güzel izin kullanabiliyorsun.

Son düzenleme:
yemeğimi yaptım, ütülerimi de hallettim.
kalan pazıları kavuruyorum, yumurta kırıp ayşeciğe yediricem inş

ne sıkıntılarla çocuk sahibi olabildin... Rabbim, önce üzdü sonra sevindirdi seni hem de iki kezz Rabbim, tüm isteyenlere bunu nasip etsin..
al işte, mahalle baskısı başladııııı
inş 2-3 sene sonra düşünüyorum. sıramı savdım ben

demek gelin geldi, hoşgeldi safa geldi.. bizimki ilaç içmemek için bin takla atıyor, seninki yakaladı mı affetmiyor
napıcaz biz bu veletleri yaaa

Ben de annemdeyim kardeşim geldi :) kerem dayısına Dadi diyor

dadi mııııı?

Bir sürü alıntı yazıp sonra gönderdim diyerek sayfayı sildim ya beni tebrik edin yani...

Nfkcım biz direneceğiz senle ama aryamm ve şekercimden ümidim yok :)

Dilanaz hemen başlamışsın canımıniçi baskıya :) benim oğluşum da ilaçları sevmiyor. Mahmutcuğuma bravo

Aryammmm ilaçla eritilecek olmasına çok sevindim. Allah ım dermansız dert vermesin.

Borncum sonuçta nonstop izne devam edeceğin için sorun olmaz bence de. Ayrıca kime ne yani?!! Sanırsın sen kurtaracan koca okulu

İlbilgecim izin almak güzeldir hakkaten de bence ufaktan okula gitmek daha iyi. Hele ailenle aynı şehirde değilsen nereye kadar elalemin evine gidip gezicen küçük memelekette

Lonliness ne kadar zor zamanlar geçirmişsin... Ama işte Allah ım ol deyince olura güzel bir örnek Allah ım sağlıkla tamamına erdirsin.

Busmai ben o çay seven Keremi yerimmmmm :)

Bizimki de caykolik. Yoğurt yapiyorum ben de. Hafta da bir geliyor sutcu. Sen her gun mu aliyorsun?

Bizimki de caykolik. Yoğurt yapiyorum ben de. Hafta da bir geliyor sutcu. Sen her gun mu aliyorsun?
Çaylı sütü dene
İlla süt içmek zorunda değil yoğurt yiyorsa aynı şey.
Ben de haftada 1 alıyorum ama hafta sonuna sütüm bitmiş oluyor, ya da eskiyor vermiyorum. Haftada 2 en güzeli, belki biraz büyüyünce.

Sağol canim tesekkur ederim. Amin inşallah. Tüm hamile arkadaşlarin da.

Bizimki de biz çay içerken gelip cayyy diye çay istiyordu sürekli. Ben de pekmezi sulandırıp çay diye veriyorum. Bir güzel içiyor.
Bu arada biz çayımızı içip minik kuşumumuzu avmdeki oyun alanına götüreceğiz. Öpüldünüz.

Bol bol gezersen izin iyi. Evde olursan patlarsın zaten.

Yoğurt yiyordu çok güzel. 1 aydir sadece içine cicibebe atilmis şekilde yiyor. O da benden yemiyor. Bakicisindan yiyor. Şu cayli sütü deneyelim bakalim İngilizlerin vardır bir bildiği.

Onu ben de yapıyorum çay sanıp bi güzel içiyor :)) şimdi iyi de sonra nasıl kandırcaz bakalım

Ya valla ne bileyim dr da tam açıklama yapmıyor ki anacım. Anlamadım ben bu işi. Erime ihtimali var demekki. Ama verdiği ilaç 1 lt boyunda bir şişede karışım hazırladı eczane. Günde 3 öğün. Ve arya bunu içmiyor!! Tükürmeye yelteniyor, acı diye bağırıyor! Nasıl bitecek koskoca şişe şimdiden onun kaygısına kaldım:/
Aryamm ben dunun sokundan sana yazamadim cook buyuk gecmis olsun kuzuya ins bir an once erirde feraha erersiniz 2 ay da az degilmis o kdr da ancak mi eriyormus yaw..
Ewt hamileler gercekten cogaldibhakkaten ne bereket varmis topikte yahu
Sende haklısın bacım, daldın gittin derdine.... Erime garantisi yok tabi ama bakacağız://

Keşke eriseee:///

Bu tatil aryaya yaradı valla. Hergün bir yerlere götürüyoruz, eğleniyor baya. Bugün hayvanat bahçesindeki çocuk hayvanat bahçesi bölümü var oraya gittik. Coştu da coştuu:)) işin kötüsü fena alıştı evde durmak istemiyor, parka, popa ( topa) diye başlıyor. Konuşması baya ilerledi artık. Henüz cümle olmasa da iki kelime yanyana geliyor. Ayrıca bugün kakalarını( 3 kez) ve 2 çişini söyledi ve banyoya yaptık:))) sanırım çiş eğitimine başladık. Hiç te bişi okumadım bu konuyla ilgili bodoslama gidiyoruz.

Ay inanmıyorum yaaa başarmışsınız tuvalet eğitimini maşallah, darısı başımıza!
Kaka neyse de çişini nasıl söylüyor nasıl tutabiliyor şoktayımmmm

Ay inanmıyorum yaaa başarmışsınız tuvalet eğitimini maşallah, darısı başımıza!
Kaka neyse de çişini nasıl söylüyor nasıl tutabiliyor şoktayımmmm

Bilmiyorum ki sürekliliği olur mu? Çünkü çişlerinin hepsini söylemedi. 2 sinî söyledi, onlarda da banyonun yakınındaydık banyoyu görünce aklına geldi galiba. Ayrıca lazımlığa yada krozete kesinlikle yapmadı. Banyoda zemine çömelip yapıyor. Kakasından da korkmasın diye bay bay kakaa falan yapıyoruz öpücük atıyoruz. Devamı gelir inşallah. Bu tatil iyi bir fırsat aslında benim için.

Çok sevimli yaa ,severim onu ben :) devamı gelir inşallah

Aryanin gezmesine cisini soylemesine cok sevindim de o ilaci nasil icsin cocuk hakkaten biz kucucuk surubu veremiyoruz valla Allah yardimcin olsun canim yaa bise. Icine falan katilamiyomu

Aryanin gezmesine cisini soylemesine cok sevindim de o ilaci nasil icsin cocuk hakkaten biz kucucuk surubu veremiyoruz valla Allah yardimcin olsun canim yaa bise. Icine falan katilamiyomu

Saol canım benim tatlı hamişim:)) valla bi yandan şu tıp fakülteleri iyi ki var diyorum. Bi yandan da lanet ediyorum. Drlar kafayı yemiş binbir türlü insanla uğraşmaktan. Çocuğun hastalığını, nasıl bir tedavi yolu izleyeceklerini bile doğru düzgün anlatmadılar ki, ilacı nasıl kullanacağını açıklasın? Bende işin içinden çıkamıyorum nasıl bir karışım olduğunu da bilmiyoruz ki araştıralım. İlacın dozlarını ve içine hangi maddelerin katılacağını yazmış reçeteye. Eczane hazırladı karışımı. Tahlillere göre kişiye özel hazırlanan bir karışım anladığım kadarıyla.

Sihirbazlar çetesini izledim az önce. Beğendim, güzeldi.
Alışmışım tatilden beri aryayla uyumaya. ( moralim bozukken kendini uykuya verenlerdenim) filmin son dakkalarında zor dayandım. Ahanda yatıyom iyi geceleeeerr...

Hamisim fln yazinca aa bana mi diyo dedim :))
Ilacin oyle oldugunu dusunmemistm ben oyle karisim flnsa buyuk insan bile sevmez tadini eminim cocuk ne yapsin doktorlara tekrar ulasma sansiniz yokmu telle fln bu sekilde icirmek hakikaten zor olur ya...
Bu arada gunaydin herkese...
Gece cok gec uyufu yasir sabah da ezanla kalkti zombi gibiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…