İlerleyen yaslarda daha zor diye düşündüm. Bi kere yaslaniyoruz. Bebek için enerji lazim. Kaç sefer kalkiyosun gecede. Yasin zaten 30. O yüzden acele ettin. Hem tehlike oluyor yas geçince hem de bakmasi çok zor.
Ben de pompayla sagdim az az. Ama vermedim ben doktum.Bir haftada geri çekildi. Bir de sutyenin askilarini siktim.benim ki de sut içmiyor. Devam sutu veriyorum gece yatarken sadece.onu da almıyordu ama alisti o zaman. Ne zamana kadar vermeliyim onu da bilmiyorum.normal süte alismasi lazim. Siz nazil sut veriyosunuz ve ne ölçüde
Zaten birini ayarlamıştır senin yerine. Başlayıp kısa süre sonra ayrılsan pek memnun olmayabilirdi ama hiç başlamayacaksın. Bu arada sana imreniyorum. Ne güzel izin kullanabiliyorsun.Tekrar 2 yil ucrtsiz izne ayrilirim saniyorum ewt yasir 4 yasini gecmis olur o zamana kadar da su anda gorev yapacak.oldugum okul mudurum duyunca ne.dicek.cok merak ediyorum :)
ne sıkıntılarla çocuk sahibi olabildin... Rabbim, önce üzdü sonra sevindirdi seni hem de iki kezzKesinlikle çok sevindik biz de. Çünkü oğlum evliliğimizin 4. Yili geldi. 3 sene korunmasizdik. İkimizde de problemler vardi.benim ki küçük bi operasyonla halloldu ama eşimin sperm sayisi azdi. Tüp bebek bile zor demisti bi kaç doktor. 21 ay sonra hamile kaldim. Eşime takviye kullandik. Tam oldu dernken 2 aylik kalbi durdu. 6 ay sonra oğluna hamile kaldim ve hamilelgim çok zor geçti. 4 aylik olana kadar calisamadim kanamam oldu. O yüzden dogduktan sonra sadece 6 ay dikkat ettik dikişlerden dolayı o da. Doktora sormustum 2. Hamilelik için. Oğlum yasindayken de 2. Hamileliğini öğrendik ve çok sevindik her ikimiz de. Bu kolay oldu diye. O yüzden cinsiyet takintimiz yok. Bir de pihtiliasma var her gün iğne yapiyorum kendime. Bizim için 2 bebek de mucize. O yüzden hic aglamasin yeni hamile olan arkadas.
al işte, mahalle baskısı başladııııısağolasın canım
misafirlerim var,iki gündür annemlerle,kardeşimle eşi.
bizde yarın annemlerle gideceğiz.yoğun olduğum için giremedim.
şuan onlar bi tanıdıklarına ziyarete gittiler.bende fırsatı değerlendirdim.
dün alışverişe çıktık.kayınvalidem umreye gitti.ona bir boydan elbise aldım.
artık umre dönüşü karşılıklı hediyeleşiriz.nfk ayşecik sütü hiçmi içmiyor?
hani ballı filan versen.biberon alsaydı dahamı kolay alışırdı acaba?
bu arada benim oğlan şurup delisi şurup kutularını saklıyorum görse illa içecek
born hayırlı olsun canım.çok sevindimtopiğmizin hamileleri artıyor.pembe ve nfk,dan
ikincileri bekliyoruz.efe abi olsun ayşecikde abla olsun....
Ben de annemdeyim kardeşim geldi :) kerem dayısına Dadi diyor
Niye döktün ?içirseydin keşke bi zararı yok ki, ben de 29 yaşındayım dediğin gibi yaş geçmeden halletmek lazım bu işleri hayırlısıyla inşallah:)
Devam sütü verme artık inek sütü ver; bir kadın var inekleri olan ondan süt alıyorum çok güzel sütü. Yoğurt da mayalıyorum.
Günde 2 bardak vermeye çalışıyorum ya ayran ya süt ya da yoğurt olarak 2 bardağa tamamlamaya çalışıyorum. Pipetle içirmeyi dene, içine bal veya pekmez koymayı dene, Kerem çayı seviyordu ben de çayı sütle karıştırıp içirdim öyle alıştı süte.
Çaylı sütü deneBizimki de caykolik. Yoğurt yapiyorum ben de. Hafta da bir geliyor sutcu. Sen her gun mu aliyorsun?
Bir sürü alıntı yazıp sonra gönderdim diyerek sayfayı sildim ya beni tebrik edin yani...
Nfkcım biz direneceğiz senle ama aryamm ve şekercimden ümidim yok :)
Dilanaz hemen başlamışsın canımıniçi baskıya :) benim oğluşum da ilaçları sevmiyor. Mahmutcuğuma bravo
Aryammmm ilaçla eritilecek olmasına çok sevindim. Allah ım dermansız dert vermesin.
Borncum sonuçta nonstop izne devam edeceğin için sorun olmaz bence de. Ayrıca kime ne yani?!! Sanırsın sen kurtaracan koca okulu
İlbilgecim izin almak güzeldir hakkaten de bence ufaktan okula gitmek daha iyi. Hele ailenle aynı şehirde değilsen nereye kadar elalemin evine gidip gezicen küçük memelekette
Lonliness ne kadar zor zamanlar geçirmişsin... Ama işte Allah ım ol deyince olura güzel bir örnekAllah ım sağlıkla tamamına erdirsin.
Busmai ben o çay seven Keremi yerimmmmm :)
Bizimki de biz çay içerken gelip cayyy diye çay istiyordu sürekli. Ben de pekmezi sulandırıp çay diye veriyorum. Bir güzel içiyor.Bizimki de caykolik. Yoğurt yapiyorum ben de. Hafta da bir geliyor sutcu. Sen her gun mu aliyorsun?
Bol bol gezersen izin iyi. Evde olursan patlarsın zaten.Bir sürü alıntı yazıp sonra gönderdim diyerek sayfayı sildim ya beni tebrik edin yani...
Dilanaz hemen başlamışsın canımıniçi baskıya :) benim oğluşum da ilaçları sevmiyor. Mahmutcuğuma bravo
Aryammmm ilaçla eritilecek olmasına çok sevindim. Allah ım dermansız dert vermesin.
Borncum sonuçta nonstop izne devam edeceğin için sorun olmaz bence de. Ayrıca kime ne yani?!! Sanırsın sen kurtaracan koca okulu
İlbilgecim izin almak güzeldir hakkaten de bence ufaktan okula gitmek daha iyi. Hele ailenle aynı şehirde değilsen nereye kadar elalemin evine gidip gezicen küçük memelekette
Lonliness ne kadar zor zamanlar geçirmişsin... Ama işte Allah ım ol deyince olura güzel bir örnekAllah ım sağlıkla tamamına erdirsin.
Yoğurt yiyordu çok güzel. 1 aydir sadece içine cicibebe atilmis şekilde yiyor. O da benden yemiyor. Bakicisindan yiyor. Şu cayli sütü deneyelim bakalim İngilizlerin vardır bir bildiği.Çaylı sütü dene
İlla süt içmek zorunda değil yoğurt yiyorsa aynı şey.
Ben de haftada 1 alıyorum ama hafta sonuna sütüm bitmiş oluyor, ya da eskiyor vermiyorum. Haftada 2 en güzeli, belki biraz büyüyünce.
Bizimki de biz çay içerken gelip cayyy diye çay istiyordu sürekli. Ben de pekmezi sulandırıp çay diye veriyorum. Bir güzel içiyor.
Bu arada biz çayımızı içip minik kuşumumuzu avmdeki oyun alanına götüreceğiz. Öpüldünüz.
Ya valla ne bileyim dr da tam açıklama yapmıyor ki anacım. Anlamadım ben bu işi. Erime ihtimali var demekki. Ama verdiği ilaç 1 lt boyunda bir şişede karışım hazırladı eczane. Günde 3 öğün. Ve arya bunu içmiyor!! Tükürmeye yelteniyor, acı diye bağırıyor! Nasıl bitecek koskoca şişe şimdiden onun kaygısına kaldım:/Geçmiş olsun canım. İlaçla eritilmesi çok iyiymiş.
Evet, kararız ile sen hamilelikten söz ediyordunuz. Sende tık yok.
Ben de bu havada sabah sabah gaza gelip cam sildim. Hava bulutlu ama ne yapayım artık, şansıma.
Sende haklısın bacım, daldın gittin derdine.... Erime garantisi yok tabi ama bakacağız://Aryamm ben dunun sokundan sana yazamadim cook buyuk gecmis olsun kuzuya ins bir an once erirde feraha erersiniz 2 ay da az degilmis o kdr da ancak mi eriyormus yaw..
Ewt hamileler gercekten cogaldibhakkaten ne bereket varmis topikte yahu
Bir sürü alıntı yazıp sonra gönderdim diyerek sayfayı sildim ya beni tebrik edin yani...
Bu tatil aryaya yaradı valla. Hergün bir yerlere götürüyoruz, eğleniyor baya. Bugün hayvanat bahçesindeki çocuk hayvanat bahçesi bölümü var oraya gittik. Coştu da coştuu:)) işin kötüsü fena alıştı evde durmak istemiyor, parka, popa ( topa) diye başlıyor. Konuşması baya ilerledi artık. Henüz cümle olmasa da iki kelime yanyana geliyor. Ayrıca bugün kakalarını( 3 kez) ve 2 çişini söyledi ve banyoya yaptık:))) sanırım çiş eğitimine başladık. Hiç te bişi okumadım bu konuyla ilgili bodoslama gidiyoruz.
Ay inanmıyorum yaaa başarmışsınız tuvalet eğitimini maşallah, darısı başımıza!
Kaka neyse de çişini nasıl söylüyor nasıl tutabiliyor şoktayımmmm
Bilmiyorum ki sürekliliği olur mu? Çünkü çişlerinin hepsini söylemedi. 2 sinî söyledi, onlarda da banyonun yakınındaydık banyoyu görünce aklına geldi galiba. Ayrıca lazımlığa yada krozete kesinlikle yapmadı. Banyoda zemine çömelip yapıyor. Kakasından da korkmasın diye bay bay kakaa falan yapıyoruz öpücük atıyoruz. Devamı gelir inşallah. Bu tatil iyi bir fırsat aslında benim için.
Aryanin gezmesine cisini soylemesine cok sevindim de o ilaci nasil icsin cocuk hakkaten biz kucucuk surubu veremiyoruz valla Allah yardimcin olsun canim yaa bise. Icine falan katilamiyomu
Saol canım benim tatlı hamişim:)) valla bi yandan şu tıp fakülteleri iyi ki var diyorum. Bi yandan da lanet ediyorum. Drlar kafayı yemiş binbir türlü insanla uğraşmaktan. Çocuğun hastalığını, nasıl bir tedavi yolu izleyeceklerini bile doğru düzgün anlatmadılar ki, ilacı nasıl kullanacağını açıklasın? Bende işin içinden çıkamıyorum nasıl bir karışım olduğunu da bilmiyoruz ki araştıralım. İlacın dozlarını ve içine hangi maddelerin katılacağını yazmış reçeteye. Eczane hazırladı karışımı. Tahlillere göre kişiye özel hazırlanan bir karışım anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?