Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk hirkanizi gule gule..guzel gunlerde giyin insallah..bende ilhann giysilerini lcw ve kipadan aliyorum..ikisindende memnunum simdiye kadar..kipanin citcitli bodyleri favorim ama..kuculup kaldirdiklarim bile cok fazla bozulmadi en fazla giyilenler olmasina ragmen..dun Ca dan esofman tarzi takim aldim..sisme montlarda vs indirim vardi 69 tl ye dusmustu.

sen hangi h&m ye gidiyorsun canım brandıiumdakine mi ?

cevahirdeki zarayi babamda demişti. önceden haberimiz olsaydı koşa koşa giderdik. babam bile 80 liraya kaban almış kendine. 2 hafta onceydi sanırım. sizde güzel gunlerde kullanın aldıklarınızi.

zara da acayip indirim varmış ama gitmek nasip olmadı bir türlü

aynen ya çabuk büyüyorlar
bende giysileri saklıyorum olurda ikinci çocuğumda kız olur hadi benimli olmadı kardeşimin kızı olur diye kıyamıyoum kimseye vermeye

Ben de.hayatta veremem aciyorum mesela bennde bugun hirkayi 30a aldim kotonda once.lcw ya baktm.45e bi tane buldum ve kalin da degildi.diyorm ya benim yeteneksizligim bn bulamiyorum ordan :)

unutmadım unuturmuyum hiç

evdekilerden fırsat yokki biri kalkıp biri oturuyor nete giremedim kaç gündür.

muzurix oğlum artık ona bu ismi taktık.telefonumu kırdı karşı taraf sesimi duyamıyor.

yaşlı nineler gibi bağırarak konuşuyorum.telefon yenilecek.benden bu kadar.tekrar girmeye çalışırım..

Busmai hayirli olsun oglus. Büyüyünce arkadaş okurlar canim. Hatta bir yasina gelsin. Beraber oynar lar inşallah. Hayirlisiyla dogsun.
Amin canım sağolasın inşallah hepimizinki
busmai, ne zaman doluyor şu iki hafta yaaa..:100:
Canım ,20 sinde :) şu an kv deyim eşim dün vınn ı getirmedi oyüzden giremedim
Aminnnn canım ne güzel dua oldu inşallah :)

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. tesekkurler.
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

nedenseee, mesajının reklam amaçlı olduğu düşüncesine kapıldım..
(belki de topikteki hamile popülasyonundaki artış bunun sebebidir )

ama yine de soruna cevap vereyim; bebekler anne karnında zaten iki büklüm şekilde duruyor.
anakucağının pozisyonunun da yatma ile oturma arası bi pozisyonda olması yeterli.
dahası iç destek minderleri var. yani illa dümdüz olmasına gerek yok.

Son düzenleme:

brandiuma bur kere gittik. orası küçük geldi bana. ben karşıda gidiyorum. torium alışveriş merkezi var oraya. annemlere yakın olunca

reklam kokan hareketler bunlar
bizimkinin de iç minderi var. besafe marka memnun kaldım bende. (bende reklam yapayım biraz, da bana bi faydası yok)

Ben de.hayatta veremem aciyorum mesela bennde bugun hirkayi 30a aldim kotonda once.lcw ya baktm.45e bi tane buldum ve kalin da degildi.diyorm ya benim yeteneksizligim bn bulamiyorum ordan :)

lcw de kizlara göre daha guze7 şeyler var zaten. erkeklerinki hep aynı. maymunlu tişört, kareli gömlek

aynen o durum bizdede var. kardeşime ben verdim. şimdi de o bize veriyor:121: bizden de diğer kardeşlere kıyafet olmasada oto koltugu, beşik, hamak mama sandalyesi, telsiz her şey mevcut

lcw de kizlara göre daha guze7 şeyler var zaten. erkeklerinki hep aynı. maymunlu tişört, kareli gömlek

:)))) heh ayneeenn isste ben de onu kastediyorum yoksa kizlarinkibi goruyorum bugun kalpli bi hirka gordm bayildimm mesela.cok.cok.hos seyler var kizlar icin de erkekler.icin yok ama.nfknin dedigi gibi pazarlar foreverrrr :))

aynen o durum bizdede var. kardeşime ben verdim. şimdi de o bize veriyor:121: bizden de diğer kardeşlere kıyafet olmasada oto koltugu, beşik, hamak mama sandalyesi, telsiz her şey mevcut

Ahhh ahh biz de o sisitemi kurmustuk ilk cocuklarda ama simdik isler karisti 2 3 ay arayla dogum yapinca pek paslasamicaz sanirim.kiyafetleri :))

Ahhh ahh biz de o sisitemi kurmustuk ilk cocuklarda ama simdik isler karisti 2 3 ay arayla dogum yapinca pek paslasamicaz sanirim.kiyafetleri :))

sorma canım ksrdesimin ikinciyle benim üçüncüde cakisti. kiyafet alisvedisi bizdede olmuyor artık. kilolar birbirine yakinlasti. kerem'de onun oto koltuğunu kullanmıştım. sonra onun kız oldu verdim. sonra ipek olunca yeni oto koltugu aldık mecburen.

:)))) heh ayneeenn isste ben de onu kastediyorum yoksa kizlarinkibi goruyorum bugun kalpli bi hirka gordm bayildimm mesela.cok.cok.hos seyler var kizlar icin de erkekler.icin yok ama.nfknin dedigi gibi pazarlar foreverrrr :))
Neyse ikinci kız olur inşallah da gönlüne göre alırsın. Gerçi kızlar da Ocak batıran oluyor. Alıyoruz alıyoruz yine alıyoruz.

öyle değilmi ama
Haklısın.

pek cok anne maxi cosi cabriofix tavsiye etmis, ben maxi cosi pebble ya da bunu dusunmustum ama pek duyan yok sanırım. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…