- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.680
- 448
Merhaba elif naz yazmasamda sizlero takip ediyorum
gecmjs olsun minigine o tozdan 3 aydir bizde kullaniyoruz airfix siz hangisini lullaniuorsunuz
malesef benim.ogluma tekrarlayan bronsitler neticesinde alerjik astim teshisi konuldu simdi toz +astim tedavisine basladik hedefimiz okul cagina kadar silinmesi
geçmiş olsun ya, inş bu ilaçlar işe yarar.Teşekkür ederim. evet bizede dr tekrarlama olursa astımdan suphelenebiliriz demişti. umarım tekrarlamaz. bizim kullandığımız tozda airfix devam edeceğim bende kullanmaya. sizede çok geçmiş olsun
evet römerle yarışıyor. yeğeniminki tobi. güvenlik olunca verilen para göze pek çarpmıyor.eşinin almadığı kadar varmış. internetten baktım nekadar pahalı tobi
isofixli değil canım. internetten araştır, oraya gidince kararını verirsin.isofixliyi mi bu fiyata aldı eger oyle ise cok iyi almıs...biz de salı bakıcaz inş gönlümüze göre bişey bulurz peki sen de önde mi oturuyorsun yanında mı uyuması nası oluyor o koltuklarda ?
vuhuuu!!Aramızda cüzdan ve çantaya çok para verilince kızanlar var o yüzden şifreli mi desem ne desemtommy çanta ve cüzdan beğendim canım.
Iyi aksamlarrr..oglusa dinazor gosterecegiz diye yollara dustuk..oyle dedigime bakmayin sadece 30 km ama herkes yegane alisveris merkezine gitmek isteyince 100km yapmis kadar olduk valla be trafikti oyle..tekirdaga gittik havada oldukca acikti bugun..hal boyle olunca millet kendni yollara vurmustu valla..minderleri ayagimin altina yigdim uzandim..oglus hafta sonu babada artik bakalim cinnet gecirene kadar..busmai gozunaydin belli olmus cinsiyeti..rabbim saglicakla dogmayi nasip etsin insallah..
Born..alistin galiba canim soktan sonra..iyi olacak insallah iyi dusunelim..
Pembis kisa istanbul yolculugu iyi gecmistir umarim.arkaniza bakmadan kactinizmi yoksa trafik kesmekesinden..
Nfk daha iyisin insallah canim..batikon tarzi bisey kullaniyomusun cabuk iyilesmesi icin..
Aklima gelince yazarim rahatimi bozmazlarsa..:)
Bu arada bende cuma gunu bi suru tahlil yaptirdim..sali sonuc alacam insallah bi sorun cikmaz bebek icin..
pempiş ve nfk bu ne yaa okurken şok oldum ne zaman istanbula geldin
anacım banada bir haber vereydiniz bende gelirdim hemde sizden önce gelirdim evimin önüne gelmişsiniz de benim haberim yokmuş
hemde cumartesi izinliydim evdeydim neyse kısmet değilmiş yoksa bende sizi görmek isterdim
http://mobil.e-bebek.com/chicco-oasys-2-3-fixplus-oto-koltugu_CHI-79245010
benim buda hoşuma gitti. kerem 13 kilo bunlar 15 kilodan sonra kullaniliyormus. kararsızim. diğerini alirsam da 14 kilodan sonra biraz dar geliyor. bukadar para verip gelecek yıl bir daha oto koltugu da almak istemiyorum.
http://www.hellobaby.com.tr/15---36-Kg/Maxi-Cosi-Rodi-SPS-Oto-Koltugu-Desert.aspx
ben bunu beğendim. indirime girmiş. daha 2 ayimiz var. onun icin bekleyeceğiz biraz daha
ikisi de 15 kg dan başlıyor niye dar geleceğinden korkuyorsun, 36 kg a kadar diyor.
bi de bunlar birbirinin muadili değil sanki, chicco çok daha donanımlı, isofixi de var.
tobi pahalı diyordun ama chicco da az değli yanii
tobiyi 899 gördüm. yanlış mi gördüm acep
gidip bi bakmak en iyisi
Herkese selam. Biz gezmeye gidiyoruzzzzzzxx
oh oh, gezin bakalımm
ben de havayı güneşli görünce ayşeciği kucağıma aldım, merkezdeki çarşıya gittim.
biraz yoruldum ama bi gezdik kızımla. birkaç parça giysi aldık
huuu!! geri kalanlar siz nerdesiniz bakim?
pembiiiiş, istanbul yorgunluğunu atamadın, hala uyuyor musun yoksa kuzumm
dilanazın zaten gelin geldi, bizi unuttu
eaglee, gülsüm nasıl oldu, kızamık geçti mi tamamen?
ne iyi yapmışsın. merkezde oturmanin güzel yanları. arabasını niye almiyorsun?
valla üzgünüm, diyecek bi şeyim yok
şeker portakalımm, bana verdiğin bu diyet listesiyle sen kilo vermiştin di mi?
ne kadar zaman uyguladın, ne kadar kilo verdin? bugün diyete başlıyorum inş. kesin bi liste yapıp beyan etmem lazım.
eşim için, beraber yapıcaz çünkü..
Herkese selam. Biz gezmeye gidiyoruzzzzzzxx
oh oh, gezin bakalımm
ben de havayı güneşli görünce ayşeciği kucağıma aldım, merkezdeki çarşıya gittim.
biraz yoruldum ama bi gezdik kızımla. birkaç parça giysi aldık
huuu!! geri kalanlar siz nerdesiniz bakim?
pembiiiiş, istanbul yorgunluğunu atamadın, hala uyuyor musun yoksa kuzumm
dilanazın zaten gelin geldi, bizi unuttu
eaglee, gülsüm nasıl oldu, kızamık geçti mi tamamen?
avm ye gidince alıyorum da, maltepe çarşıya indim bu sefer.
caddeye 4-5 dk yürüyorum. minibüsle yol zaten 5 dk. arabaya in bin kolaylıktan ziyade zorluk olur diye almadım.
istanbul'a geldin karıştırdın kız ortalığıortaliktada yoksun.
küsme yaaabilmiyorum valla küstüm ben size
evet canım ben kilo vermiştim ilk başladığımda 1 ayda 5 kilo vermiştim
doğum kilolarımı verdim ama gerisini veremedim ama sonrasında bende uygulamadım yani başlasam birşeyler olacakda başlıyacak adam yok ortada
bende burdayım işteyim çalışıyorum tekim yanımdaki izne ayrıldı
ohh nerden aldın civilden mi mesaj gelmiş banada sezonu bitiriyoruz herşey ucuz diye ben bakamadım ama
bakabildin mi sen :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?