Herkese selam. Gezdik, geldik. Çok iyi oldu.
Aryam okurken aaa sanırım Arya da hamile dedim. Inş. Önemli bir şey değildir.
Stresten olabilir dediğin gibi. Allah bebeşi de istediğimiz zaman versin.Yok ya sanmıyorum. Dr öyle dediğinde bile hiç üstüme alınmadım, eşim biraz taktı o konuya. Ben strese veriyorum, ayda rahimdeki o parçaya, bu durumu..
babannemiz acaba kendi bakmicak diye mi sevindi :)))
Nfk ameliyat yerin nasıl oldu? Allah hayırlı şifalar versin...
Arkadaşlar benim midem çok fena bulantılarım çok 4 kilo verdim. önerisi olan varsa almaya hazırım.çünkü oğlumla ilgilenemiyorum,işte de çok halsiz ve huysuz oluyorum.şu an hiç bişeyden tat alamıyorum(
beni sorduğun için de sağol canım.
Hamdolsun iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Tuvalete gitmek hala çok sıkıntılı, ama ağrı birkaç saat sonra geçiyor.
Tam iyileşme için 2-3 hafta daha beklemek gerek, kanamalar ve akıntılar devam.. Sağlık olsun..
allah çabucak atlatmanı nasip etsin canım.doktor da serumun fazlası hem bebek için zararlı hem de sende gestasyonel diyabet var fazla veremeyiz dedi.şimdiden diyete de başlattılar. Ilk gebeliğimde 72 ile hamile kaldım.doğumdan bir hafta sonra 65 kiloya indim. Bu arada vitamin kullanamıyorum midem bulanıyor kullanınca..uykum da yok. Senin çok bulantın olmuştu o dönem ben de hatırlıyorum. çubuk kraker dahi rahatsız ediyor . 11. Haftadayım inşallah az kaldı dediğin gibi geçer.
Bence aşıkkkkkkkkk.arka binada bi çocuk 20 yaşlarında. camı açmış bağıra bağıra şarkı söylüyor.
ya bu saatte sarhoş , deli yada aşıııık
şimdi de tüm kapı pencereleri açmış, evi süpürüyor. hayatın gerçekleri
sağol canım. Evet var ne yazik ki.insülin kullanmadım çok şükür ama sıkı bi diyet uyguladım.ben peynir de yiyemiyorum.hatta en çok peynir rahatsız ediyor.ekmek yiyorum az az...gebelik şekerin var demek..:26:
Allah kolaylık versin, peynir ekmeği dene inş rahatsız olmazsın.
ben buradayım canım. yemek yapıyordum, yeni çıktım mutfaktan.Neredesiniz bakalım?????kimse yok mu??????
9 temmuz 2012 yazacaktın sanırımPEMBE CANIM MESAJINI GÖRMEDİM ÖZÜR DİLERİM.KENDİMDEN AZ BAHSETMİŞTİM.ÇALIŞIYORUM.1984 DOĞUMLUYUM.9 TEMMUZ 2011 DE EVLENDİM. 14 TEMMUZ 2014 TE SEZERYAN DOĞUMLA OĞLUM DÜNYAYA GELDİ. İSMİ HÜSEYİN.ÇOK HAREKETLİ VE YARAMAZ BU ARA DÜZ DUVARA TIRMANIYOR DESEM YERİDİR.ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLI. BAKICIMIZ VAR O BAKIYOR..SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM İLAÇ KONUSUNDA MERAK ETTİKLERİNİZ OLURSA SEVEREK CEVAPLARIM BİLDİĞİM ÖLÇÜSÜNDE.BU ARADA KARDEŞİNİN NİŞANI VARMIŞ. HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.
Biz iki üç ay oluyor mama sandalyesini kaldıralı.Oturmuyordu. Ayşeciğe tebrik ediyorum.ben buradayım canım. yemek yapıyordum, yeni çıktım mutfaktan.
şimdi arka odaları süpürücem. sonra ayşeciği mama sandalyesine sabitleyip ütü yapmayı düşünüyorum
busmainin interneti yok, pembiş ortalarda değil. gündüz boş kaldı buralar
9 temmuz 2012 yazacaktın sanırım
Allah bağışlasın, ismiyle yaşasın hüseyin
hemen sorayım, ilk soru benden
calpolu mutfaktaki bardakların yanına koymuştum. ancak rafın hemen arkasından kalorifer borusu geçiyor
acaba şurup bozulmuş mudur? tadına bakayım diyicem ama daha önce içmedim, normalde tadı nasıl bilmiyorum:44:
riske girmeyeyim, onu bi daha kullanmayayım di mi?
bi de istanbulda mısın, buluşursak gelir misin yanii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?