yemek yiyeceği zaman normal sandalyede mi oturuyor.Biz iki üç ay oluyor mama sandalyesini kaldıralı.Oturmuyordu. Ayşeciğe tebrik ediyorum.
teeee vandasın demek, gönüller bir olsunah sizinle tanışmayı ne çok isterdim ama ne yazıkki ben van dayım. ama eşimin ailesi orda arada geliyoruz gelirsem inşallah tanışmayı çok isterim. bu arada ben 9 temmuz 2011 de evlendim. 14 temmuz 2012 de hüseyin doğdu:)) hemen hamile kaldım anlayacağın
kalorifer değil de dolap da bulunduğu kısmın sıcaklığı 25 dereceyi geçmiyorsa problem yoktur.benimde dolabımın olduğu kısım biraz sıcak ama dereceyle ölçmüştüm. 25 derece falandı yerini değiştirmedim ben de....sen ver inşallah bişey olmaz.zaten bozulan ilacın görüntüsü değişir hemn ordan anlarsın. calpol de süspansiyon ya heterojendir optimum şartlar sağlanmazsa hemen bozulur ordan da anlayabilirsin.
hayırlı olsun, güzel güzel oynasın melisacık..kızlar metro market her ilde varmı bilmiyorum ama oyuncaklarda indirim gelmiş
melisama pepenin orjinal doktor setini aldım çok güzel 6,90 tl ye düşmüş
daha önce 5 liraya almışım paketi açmamızla elimizde kalması bir olmuştu
bu çok güzel çanta içinde haberiniz olsun
Eki Görüntüle 964644
Sağol canım benim inşallah iyi arkadaş olurlar hepimizinkigözün aydın born allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin:)
busmai oğlun oluyormuş hayırlı olsun,oğluna arkadaş olur ileride ne güzel:)
arya geçmiş olsun kızına da sana da çok zor gerçekten allah yardımcın olsun.
Nfk ameliyat yerin nasıl oldu? Allah hayırlı şifalar versin...
Arkadaşlar benim midem çok fena bulantılarım çok 4 kilo verdim. önerisi olan varsa almaya hazırım.çünkü oğlumla ilgilenemiyorum,işte de çok halsiz ve huysuz oluyorum.şu an hiç bişeyden tat alamıyorum(
:))Babannemiz acaba kendi bakmicak diye mi sevindi :)))
Siyah ya da saks diyorum, görümceler nar çiçeği giymesinnEvet gelin kızımız aile arasında olsun istiyor. Yani yüzükler takılacak vs tarzında birşey. Valla elbiseleri giymeye halim yoktu ama üç tane beğendim. Siyah, saks mavisi ve nar çiçeği şeklinde. Duruşlarına bakmak lazım. Annem siyah olmasın diyip duruyor ama ben de makyaj ve takı ile dengelerim diyorum :) bakalım ne olacak?? :)
Canım telden açamadım artık bilgisayar başına oturabirsem bakacağım inşallah. Teşekkür ederim :) bolca da mıtivasyon yollayaydın eyyiydi
Hadi geçmiş olsun canım.
Aferin babanneye :) Allah ım sağlıkla tamamına erdirsin.
Evet canım no amca no teyzegünaydın canlar.. dün nedede totosu bi saniye yer görmeyen ayşecik
geç yattığı halde sabah namazında uyandı. mızıldama mode ongüzel bi gün olur inş..
oy ooy oyy!!! gözün aydın hadi bakalım..
kalp atışını duyana kadar nasıl heyecan oluyor insanda
bence de
ah kuzum benimmm.. amcası yok di mi keremin?
valla ben de his bakımından dayılarımı sanırım daha çok seviyorum
amcalarıma öyle bi yakınlığım yoktur. ama ayşeciğin amcaları çok düşkün, acayip seviyorlar.
özellikle küçük amcası meftun ayşeciğe. halasından göremediğini amcasından alıyor bizimki, denge sağlanıyor bu şekilde
ayyy, nişan mııı???nasıl olacak aile arasında sanırım?
ya elbise nasıl? ay sabah sabah keyfim yerine geldi yaaa
Benimki zaten isteyerek oldu ama ben "istemiyorduk" diyenlere çok kızıyorum sanki bebek istenmediğini hisseder gibi geliyor öyle söylendikçeCok saol canm senin agrilarin nsl oldu
:)))sende oyle mi diyosun bnde nasip kismet der gecistrrm diyodum ama seninki daha mantikli gibi tek soru duymak istemiyorm
Simdilik kvye soyledik sadece ama kimseye soylemicek bebegi gorunce aciklariz artik 3 ayin icinde olucaz zaten
Saol canim ahhh bnde bekliyorumm :))
kızlar metro market her ilde varmı bilmiyorum ama oyuncaklarda indirim gelmiş
Eki Görüntüle 964644
Baharcım hoşgeldin, sefa getirdin... Geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ediyorumbulantıların için beyaz leblebi denedin mi? Belki işe yarar.
Bende hemen bi soru sorayım o vakit:) şurup ve ilaçları yiyeceklerin içine karıştırınca bişi olur mu? Bize dr böbrek taşını eritmesi için majistik ( içinde ne old bilmiyorum ) ilaç yazdı. Bizimki asla içmiyor. Aç yada tok diye de belirtilmiyor.
Nfk cım arya nın kusması yok, gribe devam:) zaten 1 haftadır da hiç bişi yemiyor. Huysuzluk tam gaz:) evi de yadırgıyor olabilir diye sabırsızlıkla cuma eve gitmeyi bekliyorummm:)
Sandalyeye oturtuyoruz. Hatta masanın üzerine tırmandığı oluyor. Mama sandalyesinde kesinlikle oturmuyor. Sandalyede yemeğini yerken problem yok da doymaya başlayınca cozutup masaya çıkmaya çalışıyor.yemek yiyeceği zaman normal sandalyede mi oturuyor.
ben hala tırsıyorum düşer diye. çok hareketliler malum.
bizimki de yemekten yemeğe oturuyor. ama bazen pepee açıyorum netten, onu izlerken sesi çıkmıyor.
yarım saat falan. ben de yemeğimi yapıyorum o ara.
teeee vandasın demek, gönüller bir olsun
inş gelirsen de haberleşiriz..
bilirkişi görüşü için de teşekkür ederim cicim
Selamm..oglum bugun uyumamaya kesin kararliydiki 5gibi artik dayanqmayip resmen sizdi..ondan sonra mutfaga gectim bu saate kadar ispanagimi temizle..yika..ocaga koy derken..bende bittim..enerjim cok dusuk zaten bide gundu uyumayinca gerim gerim gerildim..ne yapsam digerinde boyle bisey yoktu ama simdi herdaim yatmak istiyorum ben ya..cok cabuk yoruluyorum..takviyemi almam gerekiyor acaba..
Busmai soylediginde haklisin ve pedagog soylesisinde bebegin bunu hissedecegini soylemisti..cocuk anne babasina cok asi ,soylediklerini asla yapmayan ve etrafa zarar veren bi cocuktu..rabbim korusun..olduktan sonra o can verdikten sonra bana gore isyan..
Selamm..oglum bugun uyumamaya kesin kararliydiki 5gibi artik dayanqmayip resmen sizdi..ondan sonra mutfaga gectim bu saate kadar ispanagimi temizle..yika..ocaga koy derken..bende bittim..enerjim cok dusuk zaten bide gundu uyumayinca gerim gerim gerildim..ne yapsam digerinde boyle bisey yoktu ama simdi herdaim yatmak istiyorum ben ya..cok cabuk yoruluyorum..takviyemi almam gerekiyor acaba..
Busmai soylediginde haklisin ve pedagog soylesisinde bebegin bunu hissedecegini soylemisti..cocuk anne babasina cok asi ,soylediklerini asla yapmayan ve etrafa zarar veren bi cocuktu..rabbim korusun..olduktan sonra o can verdikten sonra bana gore isyan..
Gercekten cok guzel.gorunuyo cok da uyguna almissin gule.gule oynasin.fistikkızlar metro market her ilde varmı bilmiyorum ama oyuncaklarda indirim gelmiş
Eki Görüntüle 964644
Ee tabi normalde onumuzdeki yil onda olucakti :) saka bi yana kv boyle hesaplar yapacak.biri.degildir belliki sevindiborn kayınvaliden iyi tepki vermiş
dediğin gibi o bakmayacağı için mi acaba
Aslinda cok.haklisi. ben ilk gunun sokundan sonra hemen isindim.zaten suanda.gerckten cok isindim.ve istiyirum hele.ultrasonda.goreyim.eminim.daha da.cok isinicam.zaten kimseye de.vericek.hesabim.yok :) bu arada yun yorganini da gule gule kullan cnm.ben bi kac gun once.linenste bakmistm 200den 100e dusmustu annem.one bile.iyi demisti..mSelam kızlar ben de anneme yakın avm de takıldım bugün oğluşun uyku saatiydi üstünü de kapattım uyanmadı rahat rahat dolaştım. English home 'da yıkanabilen yün yorgan vardı çok güzeldi hemen annemi arayıp fiyatı normal mi diye sordum 80tl, onaylayınca aldım zaten tek kalmıştı. Kerem kullanır ya da kardeşi; bizdeki yorgan eski model kolay yıkanmıyor.
Sonraa watsons dan ayak bakımı zımbırtıları, eyeliner fln aldım şımartalım biraz kendimizi
İyi oldu şimdi annemdeyim eşim bu akşam havuza gidicek
Ben de bayan seansına gidiyordum da hamilelikte mikrop kaparım diye bıraktım
Sağol canım benim inşallah iyi arkadaş olurlar hepimizinki
:))
Siyah ya da saks diyorum, görümceler nar çiçeği giymesinn
Evet canım no amca no teyze
Benimki zaten isteyerek oldu ama ben "istemiyorduk" diyenlere çok kızıyorum sanki bebek istenmediğini hisseder gibi geliyor öyle söylendikçe
Canım yorulman çok normal ilk 3 ayda özellikle ,dinlenmeye çalış her fırsatta.
Ben de çok yoruluyorum hele evden çıkıp birine gidersem
Yarın da bi arkadaşa gidicem kim bilir nasıl pert olacam
İnşallah yaaa... Normalde haftasonları geldiğimizde de aynı sıkıntı oluyor, ama bu sefer hem cozuttu, hem üstüste hastalıklar....Aryaa...emin ol eve gecince bi nebze olsa daha iyi olacaktir..ilhanda normal halindeyken hasta filan degil yani..evden disarda pek bisey yedirmek mumkun olmuyor..gecistiriyoruz mecburen yemek istediklerini vererek ac kalmasin diye en azindan..insallah aryacik en kisa zamanda sagligina kavusur..sen nasil oldun buarada..agrilarin varmi hala?baska bi doktorada gitseydin keske
Ayy sorma! Eşim kv ye cuma gidicez dedi. Ona bile bi değişik davrandı kadın. Niye ne yapacaksınız diyo:)cumayi niye bekliyorsun canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?