- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Bende "dokunup alma" takıntısı varo yüzden netten hiçr şey alamıyorum oğluşa güvenip
Ya yayıl dur boşverrrrr hizmetçi geni var kızım bizde :)
Kardeşimin nişanı olacak inşallahhhhhh :)
Gölgede kalmasın kıyamammmm. Ama uyum konusunda takıntılıyımdır cidden :/
Nolcak bizim birbirimizi kıskanmalarımız bilmem :)
Hahaha ilk üçe girmişim ne büyük onurrrkızımmm senin çapın hepimizi sallar valla. Bu salı bi atak bekliyorum senden :)
Ellerine sağlık canım. Biz de severiz irmikli tatları. Belkim yaparım yarın.
Kendiniz kaşınmışınız. Çocuklar bi kere kudurmuşlar zaten ikinci niye :)???
Cmt performansımız böyleyse pazar günü eyvah eyvah :)))
Cidden ya, görümcemden çıkarken "kusura bakmayın kafanızı şişirdi bizimki" dedi. Ben de kibarlık olsun diye "böyle oluyo zaten bizimki de kalabalıkta, artık alıştık" dedim.
Sonra eve geldik. Bir saat sonra kapı çaldı görümcem gelmiş :) Çalıştığı için en son bana keremin doğumgününfe gelmişti. Şimdi tatil diye bizi davet etti ve kendi geldi ,evlerimiz yakın değil. "Ver keremi parka götüreyim" bizim oğlanla dedi ,ben de sevindim. Biraz sonra geldiler ve akşama kadar kudur kudur baby
Konuş ilbilgemmmCanım senin salılar hala hafızamızda. Ha bir de neneye gitmeler. Toplamda rekor sende.
Off çok kötü yaanam hamılelerı düşünemedim tabı busmaı hakkını helal et.tühh,keşke yakın olsaydık sana getırırdım hemen
evet 2 çocukla tımarhanelik oluyosun,annemde kaldığım sure ıcınde yegenımle ceylın birleşince facia oluyordu,şimdi yine o günlere geri dönüyoruz

Bi de yaza aynı apartmana taşınıyoruz :)))))))bugün kötü bi günmüş o kadar..
sabah zaten kahvaltıda berabermişsiniz, öğleden sonraya gerek var mıydı?
hele de çocuklar cozutuyorsa yaniii. bi ağrı kesici al. yarına bi şeyciğin kalmaz![]()