- 8 Ağustos 2011
- 12.724
- 15.224
- 498
bilemiyorum, bende çorbalar kısıtlı ya tarhana ya y. mercimek yapıcamNe çorbası ne çorbası????
En son üniversidedeyken 1-2 denedim ama beni sarmadı, havuç falan koymamıştım amahavuç katiyormusun, birde ton balığının içindeki yağı iyice suzuyorum ben yoksa çok ağır bir tat oluyor.
Afiyet olsun şekerimbilemiyorum, bende çorbalar kısıtlı ya tarhana ya y. mercimek yapıcam
Ben de nöbetçiyim.Günaydınnn.... Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun....
nöbetçiyim bugün
Benim eşim çooooook güzel yapar ton balıklı makarnayı.En son üniversidedeyken 1-2 denedim ama beni sarmadı, havuç falan koymamıştım ama
Afiyet olsun şekerim
peki nasil yapar?..Benim eşim çooooook güzel yapar ton balıklı makarnayı.
Coşmuyor da bizim pilimiz bittiği için uyusun istiyoruz. Yoksa zıplayıp duruyor. Bir de aşağı komşu az bir ses de bile tak tak vurunda stres oluyoruz.
Ben de takvimi görünce fark ettim.
baktım baktım da malesef bi şey bulamadım. yeni sezonda güzel ayakkabılar var
ama 80küsürden başlıyor. varolanlarda da ya numara yok, ya güzel model. belki spor ayakkabı değil de açık, babet tarzı bi şey alırız bakıcaz artıkın..
çoktan seçmeli, açık büfe
aaah, yarama dokundun bacım
sürekli aklımda, ancak bi şey de yapmıyorum bu konuda. zira eşim hep istanbulda araba kullanmanın
ne kadar tehlikeli old. söyleyip duruyor. psikopatı, manyağı, sarhoşu, magandasını geç; benden az araba tecrübesi ve yeteneği olanlar trafikte her gün.. aşağı tükürsen bıyııık, yukarı tükürsen sakal anlayacağın. ama mutlaka ehliyet almak lazım..
madem araba da var, iki çocukla niye muhtaç olasın.. haydi bacım, gazan mübarek olsun
yaza doğru ben de düşünüyorum ehliyete yazılmayı, hoş eşim arabayı satacak ama bakalım..
matematik, hayatın her alanında
terrible two
ben de şuan 30um. otuzlu yaşlardan korkuyorum, yaşlanmanın başlangıcı gibi giyor bana..
ömür biter, sendromlar bitmez bacımm
di mi yaaa?
şu buzdolabını tamir etsinler de bi daha sıkıntı çıkmasın..
bizimki de buz değil de, yiyeceklerin içinde bulunduğu poşetlerde kar oluyor, neden acaba?:44:
bizimki de bir süre önceye kadar akşam 9 olunca yatıyordu.
şimdi 10 buçuk, 11 den önce yatmıyor. pembişin dediği gibi mızıldamıyor ama uykusu epey geç geliyor
dediğin gibi benim pil bitmiş olduğundan ben mızıldıyorum daha çok
aaa, 14 şubat mı, o da neymiş? ilk kez duyuyorum
bir kg bulgurdan kısır mıııı?hadi kolay gelsin..
malzeme aşaması kolay da ona uygun büyük bi kap bulmak ve karıştırmak zor oluyor.
hoş sen efeyi kaldır indir, kol kası yapmışındır ahahahahah
geçen gün annemde bacım yapmıştı kısır, dayanamadım. ufak bi tabak yedim. diyete pıçak sapladım yaniii
kardeşim kimyon da katıyor, güzel oluyor..
ben de sen söyleyince
Benim eşim çooooook güzel yapar ton balıklı makarnayı.
peki nasil yapar?..
Sosunu şöyle yapıyor. Zeytin yağında önce sarımsak ve yeşilbiberi soteliyor. Sonra domates ve az salça ekliyor. En son ton balığının yağını süZüp koyuyor. Tabi pulbiber ve karabiber de koyuyor. Makarnaları haşlayıp yağ ve az salçada çeviriyor. Makarnayı tabağa koyup sosu döküyor. Üstünü de maydanoz ile süslüyor.peki nasil yapar?..
Derecesi çok mu yüksek acaba?baktım baktım da malesef bi şey bulamadım. yeni sezonda güzel ayakkabılar var
ama 80küsürden başlıyor. varolanlarda da ya numara yok, ya güzel model. belki spor ayakkabı değil de açık, babet tarzı bi şey alırız bakıcaz artıkın..
çoktan seçmeli, açık büfe
aaah, yarama dokundun bacım
sürekli aklımda, ancak bi şey de yapmıyorum bu konuda. zira eşim hep istanbulda araba kullanmanın
ne kadar tehlikeli old. söyleyip duruyor. psikopatı, manyağı, sarhoşu, magandasını geç; benden az araba tecrübesi ve yeteneği olanlar trafikte her gün.. aşağı tükürsen bıyııık, yukarı tükürsen sakal anlayacağın. ama mutlaka ehliyet almak lazım..
madem araba da var, iki çocukla niye muhtaç olasın.. haydi bacım, gazan mübarek olsun
yaza doğru ben de düşünüyorum ehliyete yazılmayı, hoş eşim arabayı satacak ama bakalım..
matematik, hayatın her alanında
terrible two
ben de şuan 30um. otuzlu yaşlardan korkuyorum, yaşlanmanın başlangıcı gibi giyor bana..
ömür biter, sendromlar bitmez bacımm
di mi yaaa?
şu buzdolabını tamir etsinler de bi daha sıkıntı çıkmasın..
bizimki de buz değil de, yiyeceklerin içinde bulunduğu poşetlerde kar oluyor, neden acaba?:44:
bizimki de bir süre önceye kadar akşam 9 olunca yatıyordu.
şimdi 10 buçuk, 11 den önce yatmıyor. pembişin dediği gibi mızıldamıyor ama uykusu epey geç geliyor
dediğin gibi benim pil bitmiş olduğundan ben mızıldıyorum daha çok
aaa, 14 şubat mı, o da neymiş? ilk kez duyuyorum
bir kg bulgurdan kısır mıııı?hadi kolay gelsin..
malzeme aşaması kolay da ona uygun büyük bi kap bulmak ve karıştırmak zor oluyor.
hoş sen efeyi kaldır indir, kol kası yapmışındır ahahahahah
geçen gün annemde bacım yapmıştı kısır, dayanamadım. ufak bi tabak yedim. diyete pıçak sapladım yaniii
kardeşim kimyon da katıyor, güzel oluyor..
ben de sen söyleyince
Çınladı çınladıı :)Akşama Çökertme kebabı yapiciiiiimmm, busmainin kulakları çınlasınn
Deniycem bunuSosunu şöyle yapıyor. Zeytin yağında önce sarımsak ve yeşilbiberi soteliyor. Sonra domates ve az salça ekliyor. En son ton balığının yağını süZüp koyuyor. Tabi pulbiber ve karabiber de koyuyor. Makarnaları haşlayıp yağ ve az salçada çeviriyor. Makarnayı tabağa koyup sosu döküyor. Üstünü de maydanoz ile süslüyor.
Niye kızbilemiyorum, bende çorbalar kısıtlı ya tarhana ya y. mercimek yapıcam
Çorba demişken..
İstanbulda Fethi Paşa korusunda harika bi çorba içmiştik. Araştırdım buldum yaptım. Yiyen herkes bayıldı. Adı "Selimiye çorbası"
Sebzeli ve köfteli mercimek diyebiliriz
Yalnız ikinci gün tadı bozuluyor, taze yenmesi lazım.
İnternette tarifi var; özel günlerde yapılabilir.
Bugün organik tavuk ve organik nohutlu bulgur pilavı yaptım. Domates çorbası ve salata.
Çok fazla olmuştu miktarı ,dolabım da çalışmıyo; sonra aniden dayım yengem anneannem geldiler Keremi görmeye. Hemen bi sofra kurdum; iyi oldu :)
Sosunu şöyle yapıyor. Zeytin yağında önce sarımsak ve yeşilbiberi soteliyor. Sonra domates ve az salça ekliyor. En son ton balığının yağını süZüp koyuyor. Tabi pulbiber ve karabiber de koyuyor. Makarnaları haşlayıp yağ ve az salçada çeviriyor. Makarnayı tabağa koyup sosu döküyor. Üstünü de maydanoz ile süslüyor.
misafir kismetiyle gelirmiş. organik tavuğu iyi bulmussun ben artık tavuk çok nadir yapıyorum.
Sosunu şöyle yapıyor. Zeytin yağında önce sarımsak ve yeşilbiberi soteliyor. Sonra domates ve az salça ekliyor. En son ton balığının yağını süZüp koyuyor. Tabi pulbiber ve karabiber de koyuyor. Makarnaları haşlayıp yağ ve az salçada çeviriyor. Makarnayı tabağa koyup sosu döküyor. Üstünü de maydanoz ile süslüyor.
30 yaş göndermelerini kın kın kınıyorum...36 yaşındayım ne yaşlı hissetmesi çooook yaşlı hissediyorum...:) bizdeki hava durumu parçalı bulutlu...ben bu çocuklara bakamıyorum. bronşit oldular iğne oluyorlar...az kaldı bana da kafa iğnesi gerekecek...herkesi öpüyorum...
30 yaş göndermelerini kın kın kınıyorum...36 yaşındayım ne yaşlı hissetmesi çooook yaşlı hissediyorum...:) bizdeki hava durumu parçalı bulutlu...ben bu çocuklara bakamıyorum. bronşit oldular iğne oluyorlar...az kaldı bana da kafa iğnesi gerekecek...herkesi öpüyorum...
Evet o yönden şanslıyım hemen karşımda satılıyor tanesi 30 tl civarı
Ben de onun dışında tavuk almıyorum;
Yumurta da tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?