Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

havuç katiyormusun, birde ton balığının içindeki yağı iyice suzuyorum ben yoksa çok ağır bir tat oluyor.
En son üniversidedeyken 1-2 denedim ama beni sarmadı, havuç falan koymamıştım ama
bilemiyorum, bende çorbalar kısıtlı ya tarhana ya y. mercimek yapıcam
Afiyet olsun şekerim

Coşmuyor da bizim pilimiz bittiği için uyusun istiyoruz. Yoksa zıplayıp duruyor. Bir de aşağı komşu az bir ses de bile tak tak vurunda stres oluyoruz.

Ben de takvimi görünce fark ettim.

Tahammülsüz komşuya hayırrrr!!!

Hem de ne kol kası!! Koca tabaktan 1 servis kaşığı kısır kaldı valla.

Benim eşim çooooook güzel yapar ton balıklı makarnayı.

peki nasil yapar?..

Makarnayı haşlar, süzdüğü ton balığı ile karıştırır

Şaka bi yana bence en önemli şey balığı iyi süzmek. İçine küp doğranmış haşlanmış havuç, doğranmış kornişon ve mayonez koymalııııııı :)

Mısır da yakışıyo ton balıklı makarnayaaaa :) kaç saat sonra bi yorum daha

Akşam yemeğini dışarda yiciz inşallahhhhhh. Gözlerim yaşardı

ben havucu tereyağında olduruyorum. haşlanmış makarnaya katiyorum. ton balığının yağını iyi süzmek gerekiyor. mısır sevenler katabilir biz sevmiyoruz..
yedik gitti basit ama lezzetli çocuklar içinde diger makarna çeşitlerine göre yararlı

peki nasil yapar?..
Sosunu şöyle yapıyor. Zeytin yağında önce sarımsak ve yeşilbiberi soteliyor. Sonra domates ve az salça ekliyor. En son ton balığının yağını süZüp koyuyor. Tabi pulbiber ve karabiber de koyuyor. Makarnaları haşlayıp yağ ve az salçada çeviriyor. Makarnayı tabağa koyup sosu döküyor. Üstünü de maydanoz ile süslüyor.

Son düzenleme:
Derecesi çok mu yüksek acaba?

Akşama Çökertme kebabı yapiciiiiimmm, busmainin kulakları çınlasınn
Çınladı çınladıı :)
Ama biz diyetteyiz
Deniycem bunu

bilemiyorum, bende çorbalar kısıtlı ya tarhana ya y. mercimek yapıcam
Niye kız
Yayla var kırmızı mercimek var ezogelin var domates var

Çorba demişken..
İstanbulda Fethi Paşa korusunda harika bi çorba içmiştik. Araştırdım buldum yaptım. Yiyen herkes bayıldı. Adı "Selimiye çorbası" ya da Süleymaniye çorbası.
Sebzeli ve köfteli mercimek diyebiliriz
Yalnız ikinci gün tadı bozuluyor, taze yenmesi lazım.
İnternette tarifi var; özel günlerde yapılabilir.

Bugün organik tavuk ve organik nohutlu bulgur pilavı yaptım. Domates çorbası ve salata.
Çok fazla olmuştu miktarı ,dolabım da çalışmıyo; sonra aniden dayım yengem anneannem geldiler Keremi görmeye. Hemen bi sofra kurdum; iyi oldu :)

Son düzenleme:

misafir kismetiyle gelirmiş. organik tavuğu iyi bulmussun ben artık tavuk çok nadir yapıyorum.

sarımsaklı güzel olur eşim özellikle bayılır, deneyeceğim.

30 yaş göndermelerini kın kın kınıyorum...36 yaşındayım ne yaşlı hissetmesi çooook yaşlı hissediyorum...:) bizdeki hava durumu parçalı bulutlu...ben bu çocuklara bakamıyorum. bronşit oldular iğne oluyorlar...az kaldı bana da kafa iğnesi gerekecek...herkesi öpüyorum...

misafir kismetiyle gelirmiş. organik tavuğu iyi bulmussun ben artık tavuk çok nadir yapıyorum.

Evet o yönden şanslıyım hemen karşımda satılıyor tanesi 30 tl civarı
Ben de onun dışında tavuk almıyorum;
Yumurta da tabi.

Lafımı geri alıyor saygıyla eğiliyorum :)

Ben de 34üm ama 24 hissediyorum :) kuzulara geçmişler olsun :/

Son düzenleme:

o psikoloji bende de oldu? hep kendimi suçladı m. emziremedim ondan oldu, terledi ben farkedemedim vs. vs. onlar iyilesince benim psikolojide düzeldi. çok geçmiş olsun.

Günaydınlar herkese.

Bugün dipteyim sondayım depresyondayım ve isyeannnnnnnn modumdayım. Sürekli Efenin odasında ayakta sallama pozisyonunda uyuya kaldım. Artık bıktım ve usandım. Tabiki her çocuk bir değil ve o da böyle büyüyecek ama neden ben??!! Hayatın adil olmadığını biliyorum da bu kadarı da fazla değil mi?? Yani kimine gece hiç kalkmayan çocuk bana 11de yatıp sonrasında saat başı, 45dkda bir kalkan bir çocuk???? Vallahi artık psikolojim bozuldu. Şükürler olsun onu verene binlerce kere. Ama Allah'ım nolursun artık şu çocuğun uyku düğmesine bas ki normale dönsünnnnnn.

Sabah sabah başka bişi yazasım gelmedi kusura bakmayın. İyi haftasonları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…