Bu sıralar küçük hanımın uyku düzeni bize kafayı yedirecek. Sabah erkenden kalkıyor. Gündüz özellikle 12 gibi uyutuyoruz. 1,5-2 saat uyuyor. Sonra da bu saat oluyor hala uyanık. Abartmıyorum bir buçuk sanattır uyutmayın deniyoruz, yok. Kaç gündür böyle.
Bu arada sevgililer gününüz de kutlu olsun.eşlerinizden güzel güzel hediyeler gelsin.
Coşmuyor da bizim pilimiz bittiği için uyusun istiyoruz. Yoksa zıplayıp duruyor. Bir de aşağı komşu az bir ses de bile tak tak vurunda stres oluyoruz.Canikom eğer huysuzlanıp coşmuyorsa uyutmakla uğraşma. Daha sinir bozucu oluyor. Efe de 12:30-1 gibi uyuyor çoğu kere ve 1 saat uyumasına rağmen uyku seansına anca 10da başlıyoruz ve en az 1 saat sürüyor. Anneliğin en önemli kuralı: akıntıya karşı kürek çekmekle uğraşmaaaaaa :)
Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabahın köründen itibaren 1 kilo bulgurdan kısır yapma işine giriştim. Çok mesudum :) şu gün hayırlısı ile bi bitsin ve haftasonu gelsin. Herkese süper bir gğn diliyorummmm :)
Ben de takvimi görünce fark ettim.Doğruuuu bugün sevgililer günüüüüü. Hediyesini önceden alınca unutuyor insan :)
baktım baktım da malesef bi şey bulamadım. yeni sezonda güzel ayakkabılar varNfkkkkkkkkk. Ayşenin o minnak ayaklarına ayakkabı mı alacaksınızzzz???? Foto bekliyoruz gelince :)
çoktan seçmeli, açık büfeBizde gğnlerdir kıymalı karnıbahar var :) dün de teyzesi efeye ıspanak yapmış. Babamızın canı da pizza istemiş; istetmiş. Seç beğen al :)
aaah, yarama dokundun bacımKızlar sürücü kursuna yazılmaya niyet ettim yine , bir milyonuncu kezbiliyorsunuz eşim evde olmuyor çoğu zaman , gecen de hastalık durumu oldu , araba hastanede yattı öylece ben taksiye para verdim her gün, ama gel gör ki hiiç istek yok içimde , acaba direksiyon başına geçince o istek uyanır mı içimde, yapabilir miyim, istanbul trafiğindeki magandalara rağmen , bir de sınav zorlaştı deniyor , arabayı park etmen falan isteniyormuş ki sıkışık dar yerlere o da, ne yapsam, araba kullanların gazına ihtiyacım var
matematik, hayatın her alanındaPark işi çok abartılıyor. Herşeyin olduğu gibi onun da bir matematiği var (diğer arabanın 3/4ü hizasına gelip geri vitese takıyorsun, belli bi yerde toplamaya başlıyorsun vs). x
terrible twoBu arada bahsettim mi unuttum. Efe çılgınlar gibi iki yaş sendromu yaşıyor. İstediği ufacık birşey olmasın iki eli ile kafasına vuruyor, çılgınlar gibi bağırıp ağlıyor ve kendini sırt üstü yere atıyor :/ sakince konuşuyorum onunla, sarılıp rahatlatmaya çalışıyorum ama çok yorucu yaaaaa :/
ben de şuan 30um. otuzlu yaşlardan korkuyorum, yaşlanmanın başlangıcı gibi giyor bana..Haaa, bir de bende de 30 yaş sendromu var. Ne olacak şimdi?
ömür biter, sendromlar bitmez bacımmGaz sancısı, diş ağrısı geçti derken bir de iki yaş sendromu.
di mi yaaa?Selam kızlar buraya yazamadan hayat çok sıkıcııııı
Keremle parka gittik bugün de coştuk kumlandık topraklandık oğlum çok seviyo ben de güneş ve hava alsın diye hergün çıkarıyorum mecbur :)
Buzdolabımızda yine sorun çıktı buzluktakileri kv ye götürdük cumartesi servis gelicek
Aryam pişinin içine, kıyma peynir ne bulursan doldur madem bacım :)
Pamukhelvacım özel bayan hocayla çok iyi oluyor ;ne hödükler sürüyo sen mi süremiyceksin
bizimki de bir süre önceye kadar akşam 9 olunca yatıyordu.Bu sıralar küçük hanımın uyku düzeni bize kafayı yedirecek. Sabah erkenden kalkıyor. Gündüz özellikle 12 gibi uyutuyoruz. 1,5-2 saat uyuyor. Sonra da bu saat oluyor hala uyanık. Abartmıyorum bir buçuk sanattır uyutmayın deniyoruz, yok. Kaç gündür böyle.
aaa, 14 şubat mı, o da neymiş? ilk kez duyuyorumBu arada sevgililer gününüz de kutlu olsun.eşlerinizden güzel güzel hediyeler gelsin.
bir kg bulgurdan kısır mıııı?Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabahın köründen itibaren 1 kilo bulgurdan kısır yapma işine giriştim. Çok mesudum :) şu gün hayırlısı ile bi bitsin ve haftasonu gelsin. Herkese süper bir gğn diliyorummmm :)
ben de sen söyleyinceBen de takvimi görünce fark ettim.
Ben de geçtim de çaktırmaaaaaa.
Akşama Çökertme kebabı yapiciiiiimmm, busmainin kulakları çınlasınn
Ne çorbası ne çorbası????neeeeeeeeeey?!
bizde çorba ve ıspanak
Akşama Çökertme kebabı yapiciiiiimmm, busmainin kulakları çınlasınn
Git gel bakalım sizde ne var??ni didinben duymadım, görmedim. sen diyince aklım başıma geldi. ben ne yapacağım aksama? ? ben mutfağa bi gidip geleyim.
Bende şu ton balıklı makarnayı bi sevemedim gittikıyma var ama pzt kofte yedik olmaz.
etim kalmamış neyseki yarın cmt.
ton balıklı makarna yanınada yogurtlu ıspanak yapayım.
Bende şu ton balıklı makarnayı bi sevemedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?