Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bende sadece emziriyorum benim doktorumda emzirdikten sonra arada bir kaç damla verebilirsin dedi

ben de primanın 4 numarasını aldım hem de tam 10 tane aldık eşimle çok uyguna bulunca sonra bir baktım ki fileli değil dediğiniz gibi iğrenç peki yeşil paketin içi fileli mi ki ondan bir sefer 3 numara almıştım iğrençti hiç güzel değildi ıslak mendil ben de unibaby kullanıyorum ve bana banyo sonrası da tüm vücudunu sudocrem ile yağla demişti doktor onla masaj yapıyorum önceden nivea kullanıyodum yıkarken nivea kullanıyorum

bi de yeşil popolin var pişik önleyici olarak da her bez değiştirdiğimde onu sürüyorum ince bi tabaka olarak baya bi karman çorman kullanıyorum galiba ben :)

Allahım ben ne yapacagım bu cocukla surekli çığlık atıyor sureklı bagırıyor bı aglıyor bi susuyor mama verıyom yok su verıyom yok götünü temızlıom yok çığlık atıyor ya oğlum oyuncaklar elımde şebek oldum sana dıyorum yıne aglıyor

ay çıldırıcam kızlar. ekimin başı itibarıyla işe başladım. öğretmenim. kızıma annem bakıyor. ben 2 saatte bir koştur koştur okuldan gelip emzirip gidiyorum. tabi okula mı yetişeyim kızıma mı bi koşturmacadır gidiyo. haa bide ev var tabi. okul bitiyo yorgun argın gelip yemek yapıyorum. bu arada tabi kızımla ilgilenmeye çalışıyorum.eve biraz çeki düzen.. mutfağı bulaşığı topla kızı uyut derken...2 saat içinde tv karşısında uyuyakalıyorum.

gelgelelim haftasonlarına... bi haftasonu evimde bi haftasonu merkezde oturan kv demlere gidiyoruz. oraya gidince çocugun alışması bizim alışveriş telaşımız eş dostlarla görüş derken yine çok yoğun bi tempo. evimde kalınca da detaylı temizlik, ütü,....ev işleri...

eee ben ne zaman nefes alıcam? kaşlarım aylardır alınmadı. kendime bakım yapacak zamanı bulamıyorum. eşimin tesellisi şu: "anne olmak kolay değil aşkım!!" kafayı yicem dalga gecer gb ya! peki baba olmak neden bu kadar kolay onu biri anlatsın bana!

haa bide dün şüphelendim hamilelik testi yaptım çok şükür bişi çıkmadı. tabi ben çok sevindim ama benim relax kocam neden bu kadar sevindiğimi bile anlamadı! çünkü ona hayat çok kolay:) eve gelir üstünü değişir ( ki oda öğretmen) tv karsısına gecer, yemek yer tv karsısına gecer,oturur oturur oturur... veee gece boyunca deliksiz uyur. haa! es kaza kızım sabah erken uyanır ve neseli neseli konusursa beyefendi uykusundan fedakarlık yapmış olur ( 20 dklık)

bu bünye ne kadar dayanır bilmem....

sabır saabır

Son düzenleme:

Allah sabır ve kuvvet versin sana, ben daha işe başlamadım bu haliyle bile zorlanıyorum, gece iki saatte bi kalkıp ertesi gun nasıl işe gidilir bilmiyorum. Şimdilik raporluyum aralık gibi başlayacağım galiba ama çoook korkuyorum çünkü bizim Babamız da tüm akşam kumanda cilalıyor yattığı yerden Oysaki atla deve diil istediğim temizlik yapsın istemiyorum sadece temizledigim yere özen göstersin bi tabağını kaldırsın falan yani. Tüm gece horul horul uyuyor bide geçmiş bi gün Tüm gün uyumak istiyorum bu aralar yorgunum diyo! Niye hergün erken kalkıp balığa gidiyor ama bi kere oğluna kalkmıyor

canım kolay gelsin bi de dua oku bebiş rahatlıyor.

Ahhh biz çalışan anneler işimiz gerçekten zor ben her sabah Allah'tan sabır ve sakinlik diliyorum Rabbim yardım ediyor çok şükür geçen kardeşim kaldı bende ertesi gün abla sen nasıl ayakta duruyorsun dedi tabii benim eşim bana yardım ediyor ama işten gel çocukla uğraş yemeği yetistir insan geriliyor bütün gece de süt sağ gece 4-5 kerede 200 cc yi anca topluyorum hastane tipi pompa kiraladık bu hafta deneyeceğiz bakalım farklılık olacak mı Allah bize sabır bebeklerimize de sağlık sihat versin

valla ne yalan söylim ben istiyorum kalksın temizlik yapsın. eline mi yapışır. özeniyorum eşine yardım edenleri duydukça içim gidiyor. bizimkide teselli ediyor güya anne olmak zor diye! e hadi yardım etmiyorsun söylenme bari. her şeye yetişemediğim anlarda da söyleniyor. valla attı benim sigortalar! ben bi yerlerde hata yapmışım ama hadi hayırlısı... alıştırmamak lazım ne diyim(

Cnm allah yardımcın olsun işin çok zor bende doğum yapana kadar çalıştım çok zor gerçekten hem eve yetmek hem işe yetmek şimdi işten ayrıldım yoksa huniyi kafaya takar bakırköy lük olurdum heralde evde olduğum halde çok yoruluyorum alah sana güç kuvvet versin cnm

ben çalışmıyorum ama okuyorum .eşim temizlik yapıyor arada bir ama ndense çocuk hep o evdeyken uysal sakin uyuyor

o evde değilken kucaktan inmiyor

canım çıkıyor sınava kalmış 1 ay ve ben 1 ders ancak bitirdim :26:

bide diyor kardeş yapalımmı :26:

yarın gidip test alcam

ayhhh kardeşmi gelicek yoksa , zaten sen iki gündür bi şiller deyi duruyorsun , şaka bir yana yarın haber bekliyoruzzzzz, merak ederim ben şimdi

benin çocuğum da hep eşim evdeyken sakin sessiz sen işteyken şöyleydi böyleydi desem de pek inandırıcı olmuyor tabi demekki tüm bebişler nazlarını bize yapıyolar bu arada ne sınavına hazırlanıyorsun

kesinlikle bizler alıştırdık senin yazdıklarını okuyunca tamamen bizim ev dedim işte oturduğu yerden konuşur durur ve sabahları keyifle uyanan oğluma 10 dk baktı diye 10 gün havasını atar ben en başından verdim ipleri suç bizde onlarda değil bana da hep anne olmak kolay değil sen kahramansın harika bi annesin diye veriyo gazı ki ben hala ücretsiz izindeyim gerçekten bu tempoda bir de çalışmak çok zordur Allah yardımcın olsun ...

ben hamilelikten şüphelendiğimi konuşuyordum bi arkadaşımla. o da dalga geçip durdu benimle. bu hafta hamile oldugunu öğrendi. bu işler belli olmuyor yani

Tatlım kocanı alıştırmışsin sanırım her şeyi senin üstüne yıkıp kolaya kaçıyor anlaşılan atara atar olacaksın eyvallahin olmayacak çalışıyorsun maaşın var neticede vur masaya yumruğunu ortak yapılacak bu isler ikimizde aynı oranda çalışıyoruz de)
Ben denedim yaptim olmadı;((kocam öyleyse yardımcı tut dedi;((
Bu arada bende izindeyim hiç ise başlayasım gelmiyor oglum bir yasina kadar ucretsiz izinle devam edeceğim

Son düzenleme:
ben hamilelikten şüphelendiğimi konuşuyordum bi arkadaşımla. o da dalga geçip durdu benimle. bu hafta hamile oldugunu öğrendi.1 yaşında kızı var. bu işler belli olmuyor yani

valla inşallah değilimdir çok dua ediyorum spriali boşuna çekmek istemiyorum ama içimden bir ses hamileyim gibime geliyor

yarın test alcam fakat teste çıkarmı kan tahlilimi yaptırsam

valla inşallah değilimdir çok dua ediyorum spriali boşuna çekmek istemiyorum ama içimden bir ses hamileyim gibime geliyor

yarın test alcam fakat teste çıkarmı kan tahlilimi yaptırsam

Hamile değilsindir boşuna teste para verme bekle bi kaç gün daha nasıl olsa aldırmayacaksın diye biliyorum

Hamile değilsindir boşuna teste para verme bekle bi kaç gün daha nasıl olsa aldırmayacaksın diye biliyorum

büyük konuşmak istemiyorum ama aldırırim eşim baba olacak biri değil çocuğu 2dk alsa 20 dk yatıyor ağır diye.
ayrıca evlilik sorumlulugunda hiç değil. hele ben o doğum psikolojisini atamadım uzerimden masada kalıyor dum ondan ALLAH KORUSUN İSTEYENLERE VERSİN ;'(

günaydın kızlar bu hafta ev taşıdım öldüm vallah. 2 gündürde yerleşmeye çalışıyorum. bu arada benim ayın 15 adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım ben süt koruyo diye hiç korunmuyordum 2 daha geçsin test yapacagım .adet oldum mu arkasından sipral taktırcam korktum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…