Ey oğlumu sallanmaya kucağa alıştıranlar sabahın 5inde neredesiniz?
cok zor dımı benım kızımda katıyen ayakta sallamayınca uyumuyor
Hangi çorbayi verdin canım, ben tarhana çorbası veriyorum.Slm kızlar biz dün çorba yedik ben meyve vermeye başlamıştım zaten yavaş yavaş çorba yoğurt devam edecem kızım emiyor ama ben çalışıyorum ve pompaya süt yetişmiyor göğüsden süt olsada hepsi sağılmıyor ve nasıl olsa 1 ay sonra başlayacaktık Dr da başlayın geç kalınca tatları bilmediğinden ekgıda almıyor dedi
barbarino bebişin daha emzik almadımı.kundak yapıp uykuya yakın vermeyi denedinmi bişeye batırıp.valla emzik olmasa ölürdüm.ağzına verdiğim an baslıyo eee eee eee diye
annene yazık olacak o bişey değil.bizim enerjimiz bile yetersiz kalıyo canavarlara.kociş çaki dio bizimkine.cocukluğumuzda korkarark izlediğimiz oyuncak bebek chaky vardı yabu cakiyle beni yalnız bırakma korkuyom dio
canım ben prima aktif bebek 3 numara 100lük paket almıştım.. güzeldi ama bir kaç kez dışarı çıktı kakası.. o yüzden burdaki tavsiyelerle canbebe aldım onda pek sorun olmadı ama eşim 3 numarasını bulamadı daha sonra... oda Huggies almış bana ilk başta dar gibi gelmişti ama çok rahat oldu.. pamuk falanda kalmadı..ayne yavrum misler gibi uyudu çok rhatladıı
iğrenç kokutuyor geri primaya döndüm beyaz paket içinde 46 var ama napcam bilmiyorum
molfix nasıl acaba yada primanın diğer yeşil paketleri bilen varmı :44:
Hangi çorbayi verdin canım, ben tarhana çorbası veriyorum.
​tarhana çorbasını nasıl veriyorsun canım?
ama bildiğim kadarıyla ilk başlarda yağsız tuzsuz vermek gerekiyormuş..:44:Evde kendi yaptığımız tarhanayi veriyorum ben.önce yarım şu bardagi soguk suya 1 corba kasığından biraz eksik silme gibi yani tarhana koyuyorum.Karıştırarak eritiyorum.Yarım su bardagi kaynaşmış suyun icine ağır ağır karıştırıyorum.Kaynayan kadarkaristiritorum.Altini kisiyorum, 5 dk sonra anlarsın zaten koyulasmasindan pisip pismedigini altını kapatmaya yakın çok çok az tuz ve 1 tatlı kasigida zeytinyağlı ekliyorum.Bebislerimize afiyet olsun:))
Tabi önemli olan sağlıklı olmaları.Biberonu sütün azalır diye hiç denemedim.Uyurken emzirmeye devam bakalım.Dün Uzman Tv'de dinledim 3-6 ay arası 500-550 gr almaları yeterliymiş.5 saate kadar da aç kalabilirlermiş.Aslında uyurken emzirdiklerimi sayarsak günde 7-8 kez emmiş oluyor.Kızım çok ilginç emzirmeye çalışıyorum emmiyor sonra 10 dak.sonra uyuyor.Bu kez uykuda emiyor.Aç olmasa uyuurken de emmemesi gerekmez mi?Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu var diyorum.Belirtilerini tam bilmiyorum ama doktora soracağım.çevremdekiler iyi maşallah diyor ama burdaki kiloları duyunca şaşırıyorum. Birde doktor kontrolüne gittiğimizde bekleyen bebeklere bakıyorum galiba bunlar 6 aylık diyorum içimden sohbet edince aynı ayda olduğumuzu öğreniyorum hayrete düşüyorum. Sağlıklı olsunlarda gerisi hikaye. Emme problemi yüzünden çok yıprandım ne olcak bilmiyorum. Sen biberonu denedinmi? ben naaptıysam biberonu almıyor öğürüyor emzikte almadı hiç emziğe zorladım ondada hep öğürdü almadı sonunda parmağını keşfetti onu kullanıyor emzik niyetine :)
Geçmiş olsun canım.Üşüttün mü acaba?Ateş de varmış nane limon falan diyeceğim ama onlar bu durumda pek işe yaramaz sanırım.Gunaydn kizlar cok hsstayim dun gece cok usuyodum sabaha karsida yandim simdede basagrisi ve ates var ilacta icmedm emziyorum diye napcam ya ne icebilirm bilen varmi
Slm kızlar biz dün çorba yedik ben meyve vermeye başlamıştım zaten yavaş yavaş çorba yoğurt devam edecem kızım emiyor ama ben çalışıyorum ve pompaya süt yetişmiyor göğüsden süt olsada hepsi sağılmıyor ve nasıl olsa 1 ay sonra başlayacaktık Dr da başlayın geç kalınca tatları bilmediğinden ekgıda almıyor dedi
Gunaydn kizlar cok hsstayim dun gece cok usuyodum sabaha karsida yandim simdede basagrisi ve ates var ilacta icmedm emziyorum diye napcam ya ne icebilirm bilen varmi
ayne yavrum misler gibi uyudu çok rhatladıı
Gunaydn kizlar cok hsstayim dun gece cok usuyodum sabaha karsida yandim simdede basagrisi ve ates var ilacta icmedm emziyorum diye napcam ya ne icebilirm bilen varmi
Gecmis olsun cnm. Minoset icebilirsin, ben dogumdan sonra gunde 4 defa 2 minoset icmistim sezeryanli oldugum icin. Bebise bir zarari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?