Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ey oğlumu sallanmaya kucağa alıştıranlar sabahın 5inde neredesiniz?

Bebekleri yaramaz olanlar erkenciyiz hanımlar, herkese gunaydinlar:)

Slm kızlar biz dün çorba yedik ben meyve vermeye başlamıştım zaten yavaş yavaş çorba yoğurt devam edecem kızım emiyor ama ben çalışıyorum ve pompaya süt yetişmiyor göğüsden süt olsada hepsi sağılmıyor ve nasıl olsa 1 ay sonra başlayacaktık Dr da başlayın geç kalınca tatları bilmediğinden ekgıda almıyor dedi

Hangi çorbayi verdin canım, ben tarhana çorbası veriyorum.

chaky haaa çok güldüm haaa
ayne yavrum misler gibi uyudu çok rhatladıı

iğrenç kokutuyor geri primaya döndüm beyaz paket içinde 46 var ama napcam bilmiyorum

molfix nasıl acaba yada primanın diğer yeşil paketleri bilen varmı :44:
canım ben prima aktif bebek 3 numara 100lük paket almıştım.. güzeldi ama bir kaç kez dışarı çıktı kakası.. o yüzden burdaki tavsiyelerle canbebe aldım onda pek sorun olmadı ama eşim 3 numarasını bulamadı daha sonra... oda Huggies almış bana ilk başta dar gibi gelmişti ama çok rahat oldu.. pamuk falanda kalmadı..

​tarhana çorbasını nasıl veriyorsun canım?

Evde kendi yaptığımız tarhanayi veriyorum ben.önce yarım şu bardagi soguk suya 1 corba kasığından biraz eksik silme gibi yani tarhana koyuyorum.Karıştırarak eritiyorum.Yarım su bardagi kaynaşmış suyun icine ağır ağır karıştırıyorum.Kaynayan kadarkaristiritorum.Altini kisiyorum, 5 dk sonra anlarsın zaten koyulasmasindan pisip pismedigini altını kapatmaya yakın çok çok az tuz ve 1 tatlı kasigida zeytinyağlı ekliyorum.Bebislerimize afiyet olsun:))

ama bildiğim kadarıyla ilk başlarda yağsız tuzsuz vermek gerekiyormuş..:44:

günaydınlar benimki de gece hep ağlayarak uyandı kaç kez sabah da erken de tamamen uyandı şimdi ancak uyudu umarım biraz alabilir uykusunu sizlere de güzel bir pazar olur inş...

Tabi önemli olan sağlıklı olmaları.Biberonu sütün azalır diye hiç denemedim.Uyurken emzirmeye devam bakalım.Dün Uzman Tv'de dinledim 3-6 ay arası 500-550 gr almaları yeterliymiş.5 saate kadar da aç kalabilirlermiş.Aslında uyurken emzirdiklerimi sayarsak günde 7-8 kez emmiş oluyor.Kızım çok ilginç emzirmeye çalışıyorum emmiyor sonra 10 dak.sonra uyuyor.Bu kez uykuda emiyor.Aç olmasa uyuurken de emmemesi gerekmez mi?Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu var diyorum.Belirtilerini tam bilmiyorum ama doktora soracağım.

Gunaydn kizlar cok hsstayim dun gece cok usuyodum sabaha karsida yandim simdede basagrisi ve ates var ilacta icmedm emziyorum diye napcam ya ne icebilirm bilen varmi

Gunaydn kizlar cok hsstayim dun gece cok usuyodum sabaha karsida yandim simdede basagrisi ve ates var ilacta icmedm emziyorum diye napcam ya ne icebilirm bilen varmi
Geçmiş olsun canım.Üşüttün mü acaba?Ateş de varmış nane limon falan diyeceğim ama onlar bu durumda pek işe yaramaz sanırım.

ya bizim doktor 5.aydan sonra başlayın dedi ama ben şimdi başlamak istiyorum tatlara alışmasını istiyorum. ya kabız olursa ya da alerji olursa doktor diyecek "ben sana demedim mi şimdi başlama" diye :44:

ağrı kesici/ateş düşürücü olarak doğumdan sonra doktor bana Tamol vermişti.
ama ıhlamur ,mandalina vb doğal şeyler yemen daha iyi olur

merhaba arkadaşlar ben oğluma dün ilk defa elma rendeledim birazda ısıttım tabi.çok severek yedi. aradan bi zaman geçti yattık yerden emişiyoduk oda uyuyo tabi meme ağzında.sonra birden deli gibi ağlamaya başladı ödüm koptu. gözleride kapalı. acaba elmadanmı oldu. daha bi zaman sonra kusmuklarında elma rendeleri de çıkardı çünkü

bide bişi daha vaar acaba bu durumda yalnızmıyım merak ediyorum. oğlum 4 temmuz doğumlu. erkek. ve şuan 9,5 kilo. maşalaaaaaaaaaaaaaah.
anne sütünden çok mama yiyo tabi sütüm çok az çünkü. doktorum obez dedi. bazılarıda genetik olabilir normal üzülme dio. mesela bende bebekken 3 aylıkken 9 kiloymuşum ama anne sütüyle. eşimde 2 aylıkken mamayla büyümüş iri yapılıdır.kalın kemiklidir. uzun boyludur. bende uzun boyluyum. acaba genetikmi bu kilosu normalmi çocuğun benimki gibi olan annelerde varmı nasıl besliyosunuz bebeklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…