kızlar, okuyun ve objektif olarak fikrinizi söyleyin lütfen..
sabah 9da kahvaltı yaptık. sonra eşim çıktı. arkadaşıyla bi işi vardı. bana da öğleyin ya da öğleden sonra dönücem.
gelince yemeğe gideriz dedi. saat oldu 15.00 hiç ses seda yok. ben de acıktım, kalktım yoğurt yedim kendimi oyalamak için.
neyse sonra aradı, 10 dk sonra evdeyim dedi. yarım saat sonra geldi. soyundu döküntü, oturdu. bana diyorki, 'çıkacaksak çıkalım.'
ben de lüzum yok, başka zaman çıkarız. yemek de var dedim. bi şeylerin yolunda olmadığını anladı.
bu sefer ''bak güneş var, çıkalım. ayşecik de bi gezsin, yemek yeriz döneriz dedi. ben de bu sefer kalktım.
ayşeciği giydirdim. yanıma geldi. az önce hayır dedin, şimdi hazırlanıyorsun. niye böyle yapıyorsun dedi.
ben de bana öğleden sonra döneceğini ve çıkacağımızı söylemiştin. saat üç oldu, senden ses seda yok.
hiç biz aklına gelmedik mi? bi ara haber ver dedim. kaçta geldiğinin önemi yok, istersen akşam gel.
ama ara de ki; nfk benim işim uzadı ya da arkadaşlarla görüşücez. şu saatte dönücem. sen yemeğini ye,
ya da ayşeciği uyut. ben de ona göre hareket ederim dedim. bana sen niye beni arayıp sormuyorsun dedi.
ben de dışarıda olan sensin, beklenen sensin, senin sorumluluğun arayıp haber vermek dedim.
madem merak ediyorsun, bekliyorsun. ara sor diyo. ben de 30 saniyelik bi arama bu kadar zor mu dedim.
işte fırsat olmadı falan dedi, sonra da öyle rapor verir gibi aramak istemiyorum dedi. ben de ne alakası var
bana sen ara diyorsun, asıl ben seni arasam, nerde kaldın, seni bekliyorum diye dır dır etsem o zaman rapor almak olur dedim.
sen bunu daha önce de yaptın, empati yapmıyorsun dedim. ki hakikaten daha önce de yaşadık bunu
işim var diyip gidiyor haftasonu. nereye gittiğini söylemiyor, onu geç. ne zaman geleceğini de söylemiyor
ki ben de ona göre program yapayım. neyse ben odadan çıkınca söylendi. ben de geri döndüm.
tamam bu şekilde tadımız kaçtı zaten, dışarı çıkmanın alemi yok dedim. kalktım yemekleri ısıttım.
ona da sordum, ne yersin, salata yapayım mı diye.. yok yemicem dedi, sofrayı kurdum iki kez seslendim.
cevap da vermedi. sonra yanına gittim, duymadım diyo.
ufak ama bu mevzu canımı sıkıyor. yani bi haftasonu var. biliyorsun ki ben seni bekliyorum.
arayıp nfk ben saat üçte beşte onda gelicem demenin bi zorluğu var mı? ben mi abartıyorum yaaa
Elifnaz ben de mercimek kötesini çok severim ama hep üşeniyorum yapmaya
bir de biraz kuru oluyo sanki annem gibi yapamıyorum.
bak şimdi canım çekti, kerem uyusun yapıcam
öğleden sonra keremi eşime satıp, deli divane dolaşasım var; şimdi de avm ler kalabalıktır ama başka çare yok..inşallah gerçekleştirebilirim:)
Bugün keremi eşime verdim baksın diye,o da her zamanki gibi kv ye gitti ve onlara baktırdı:)
Neyse sonuçta ben çarşıda gezdim arkadaşımla..hiçbişey bulamadım dış giyimde hamile giyim adına, ama kafayı dağıtmak iyi geldi.
Bu arada, eskiden kullanmıştım HİPP organik 7 tahıllı ek gıda; bir kutu ondan aldım. Kerem yine beğenerek yedi.
Eki Görüntüle 980067
Yatmadan önce çabucak ne yedirsem diye düşündüğüm anlarda çok iyi oluyor.
1 bardak ılık süte 4 kaşık karıştırıyorum ;yarım kaşık da şeker..Bu kadar. Hemen kıvama geliyor.
erkekler çok bencil oluyorlar. heleki tatil günün sadece 1 gunse bence o günü ailesine ayirmali. tabiki işi olabilir ama evdekileri unutmamak lazım yada döndüğünde senin gönlünü alması lazımdı. şimdiye almış ta olabilir tabi.kızlar, okuyun ve objektif olarak fikrinizi söyleyin lütfen..
sabah 9da kahvaltı yaptık. sonra eşim çıktı. arkadaşıyla bi işi vardı. bana da öğleyin ya da öğleden sonra dönücem.
gelince yemeğe gideriz dedi. saat oldu 15.00 hiç ses seda yok. ben de acıktım, kalktım yoğurt yedim kendimi oyalamak için.
neyse sonra aradı, 10 dk sonra evdeyim dedi. yarım saat sonra geldi. soyundu döküntü, oturdu. bana diyorki, 'çıkacaksak çıkalım.'
ben de lüzum yok, başka zaman çıkarız. yemek de var dedim. bi şeylerin yolunda olmadığını anladı.
bu sefer ''bak güneş var, çıkalım. ayşecik de bi gezsin, yemek yeriz döneriz dedi. ben de bu sefer kalktım.
ayşeciği giydirdim. yanıma geldi. az önce hayır dedin, şimdi hazırlanıyorsun. niye böyle yapıyorsun dedi.
ben de bana öğleden sonra döneceğini ve çıkacağımızı söylemiştin. saat üç oldu, senden ses seda yok.
hiç biz aklına gelmedik mi? bi ara haber ver dedim. kaçta geldiğinin önemi yok, istersen akşam gel.
ama ara de ki; nfk benim işim uzadı ya da arkadaşlarla görüşücez. şu saatte dönücem. sen yemeğini ye,
ya da ayşeciği uyut. ben de ona göre hareket ederim dedim. bana sen niye beni arayıp sormuyorsun dedi.
ben de dışarıda olan sensin, beklenen sensin, senin sorumluluğun arayıp haber vermek dedim.
madem merak ediyorsun, bekliyorsun. ara sor diyo. ben de 30 saniyelik bi arama bu kadar zor mu dedim.
işte fırsat olmadı falan dedi, sonra da öyle rapor verir gibi aramak istemiyorum dedi. ben de ne alakası var
bana sen ara diyorsun, asıl ben seni arasam, nerde kaldın, seni bekliyorum diye dır dır etsem o zaman rapor almak olur dedim.
sen bunu daha önce de yaptın, empati yapmıyorsun dedim. ki hakikaten daha önce de yaşadık bunu
işim var diyip gidiyor haftasonu. nereye gittiğini söylemiyor, onu geç. ne zaman geleceğini de söylemiyor
ki ben de ona göre program yapayım. neyse ben odadan çıkınca söylendi. ben de geri döndüm.
tamam bu şekilde tadımız kaçtı zaten, dışarı çıkmanın alemi yok dedim. kalktım yemekleri ısıttım.
ona da sordum, ne yersin, salata yapayım mı diye.. yok yemicem dedi, sofrayı kurdum iki kez seslendim.
ufak ama bu mevzu canımı sıkıyor. yani bi haftasonu var. biliyorsun ki ben seni bekliyorum.
arayıp nfk ben saat üçte beşte onda gelicem demenin bi zorluğu var mı? ben mi abartıyorum yaaa
kızlar, okuyun ve objektif olarak fikrinizi söyleyin lütfen..
Bugün keremi eşime verdim baksın diye,o da her zamanki gibi kv ye gitti ve onlara baktırdı:)
Neyse sonuçta ben çarşıda gezdim arkadaşımla..hiçbişey bulamadım dış giyimde hamile giyim adına, ama kafayı dağıtmak iyi geldi.
Bu arada, eskiden kullanmıştım HİPP organik 7 tahıllı ek gıda; bir kutu ondan aldım. Kerem yine beğenerek yedi.
Eki Görüntüle 980067
Yatmadan önce çabucak ne yedirsem diye düşündüğüm anlarda çok iyi oluyor.
1 bardak ılık süte 4 kaşık karıştırıyorum ;yarım kaşık da şeker..Bu kadar. Hemen kıvama geliyor.
Günaydınlar herkeseeeee. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Bütün hastalar iyileşsin, küsler barışsın, anneler uyusun inşallah :) bizim aramız hala limoni malesef... Bakalım ne zaman bitecek soğuk savaşımız...?
İnşallah şu an her şey düzelmiştir. Eminîm eşin senin gönlünü almak için çabalayacaktır kabahatını anlayıp.
canımmm bu sorunlar bizde de var..
benim eşim kendini yaptığı işe veya ettiği sohbete öyle kaptırır ki, saat maat aklına gelmez..
ilk evlendiğimiz zamanlar çok garipsiyordum ;çıldırıyordum. "yarım saate gelirim" diyordu 1 saatten sonra geliyordu.
şimdi alıştım.. "gelicem" dediği zamanı, direk 2 ile çarpıyorum:)
"rapor mu vericem" lafını o da kullanıyor.. ben arayıp her yaptığımı rapor ediyorum ama o zaman iyi
meselaa evvelki akşam ben anneme gittim; o da arkadaşlarıyla çıktı. kerem gece 10 a doğru uyur. 9 da aradım "gelmiyor musun" diye. "yarım saate gelirim" dedi.
40 dk sonra yine aradım, kerem uykusuzluktan huysuzlanıyordu.. "geliyo musun gelmiyo musun" dedim
"busmai ben 11 e kadar da kalabilirim tamam mı sohbet ediyoruz sen keremi yatır napiyim!"
"e o zaman öyle söyle de bilelim" dedim..
sonra keremi yatırınca eve nasıl taşıycaz diye düşündüm.
bir de eşimin 11 demesi hiç inandırıcı gelmedi. ben burda kalayım en iyisi dedim kendi kendime. tekrar aradım, "ne var??!!" diyor (yani niye zırt pırt arıyorsun demek istiyor)
ben de "kusura bakma rahatsız ettim ama, bari biz burda kalalım. sen istediğin kadar otur"
o da "tamam iyi olur" dedi.. biz yattık. kendisi de 12 de eve gidip yatmış.
annemlerde kalmış oldum; güzel oldu. o yüzden hiç kızmadım.
ama bir yere gidecek olsaydık ,ben de sinirlenirdim senin gibi.
yine de çok büyütülecek birşey değil..eşin mesajı almıştır ama tekrarlayacağından eminim.çünkü kendinde bir hata görmüyor "sonuçta evde bekliyor; dışarda değil ya" diye düşünmüştür muhtemelen. maalesef çoğu erkek böyle!
pembişin dediği gibi ;farklı çalışan beyinler:)
Bizde de sık olur bu durumlar. En fenası da aryanın doğum gününde yapmıştı!!! 8 de uyuyan çocuğu 9 a kadar beklettik beyefendinin keyfi olacak ta gelecek te mum üfleyecez diye!!! Bi de üstüne gelince kavga ettik iyi mi? Niye ikide bi arayıp rahat vermemişim. Bak şimdi yine sinirlendim!!! Normal zamanlarda da yapıyor ama çok büyütmüyorum. Ama kızımın ilk doğumgününü unutmayacağım sayesinde!!
bi de suçsuz gb üste çıkmaları yokmu??? Nfk seni de iyice gaza mı getirdim ne
Bizde onlara aynısını yapsak nolur acabaaa?
can sıkıcı olmuş herkesin evliliği farklıdır ama sonuçta bu evliliktir ve herkes birbirinden sorumludur...hem de sen bebekle bekleme modundasın...eşlerimiz biliyor bu bebelerin günün her saati hazır olamayacağını p yüzden sadece bizim planlı olmamız yetmez ama beni en çok şaşırtan rapor vermek cümlesi oldu...bu adamlar hayatlarında hep birilerine rapor veriyorlar( analarına ömür boyu) ama sıra eşlerine gelince bunlara bir halle oluyor...egolar patlıyor...dersini vermişsinbence kendinde hata görmese de senin hoşlanmadığını anlamış üzme kendini gezegenler farklı
erkekler çok bencil oluyorlar. heleki tatil günün sadece 1 gunse bence o günü ailesine ayirmali. tabiki işi olabilir ama evdekileri unutmamak lazım yada döndüğünde senin gönlünü alması lazımdı. şimdiye almış ta olabilir tabi.
ay canlarım yaa, ne kadar tatlısınız siz!Haklısın canikom. Sonuçta aynı evde yaşayan insanlar (anne baba çocuk ev arkadaşı vs farketmez) birbirlerini zamanlama dışına çıkacaklarsa haberdar etmeliler. Dünyanın binbir türlü hali var. Olay dışarı çıkıp çıkmama işi değil. "Şimdi ben sana 1 de geliyorum desem ve 15-20 dk geciksem beni merak etmez misin?" Diye sorsaydın kwşke.
Diğer yandan adamın bir gün izni varsa ve onu bazen arkadaşları ile geçirmek istiyorsa bu da normal birşey. Ama bunu da açık açık söylesin ki sen de ayarla kendini dimi???
Düzler kızım bu erkekler!!
Ben de alayım bulursam. Gece yatmadan önce muz falan yediriyorum ama belki bu daha çok hoşuna gider.
amiiiin! bakalım ne zaman?..Günaydınlar herkeseeeee. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Bütün hastalar iyileşsin, küsler barışsın, anneler uyusun inşallah :) bizim aramız hala limoni malesef... Bakalım ne zaman bitecek soğuk savaşımız...?
hoşgeldin canım.. geçmiş olsun.. ayşeciğin başına da benzer bi şey geldi biliyorsun.Selaminaleykum canlar biz geldik dun gece...
yasir oradayken resmen kudurdu hergun parkaaa diye tutturdu park evden gozukuyo sokaktan eve girmedi son gelmeden once ayagina agirca 3lu sehpa.dusurdu.davul gb sisti.acile.gotrdk rontgen fln.cekildi bisi yok.cok.sukur jel verdiler buz uygulayin dediler
Benim de 3 4.gundur ciddi.mide.bulantilarim.var yasirde.hic.boyle.olmamisti hastaneye gitmisken ben de tahlil veriyim.dedim protein kacagimi oyle.bisiler dedi.kadin dogumcu.gorsun dedi hafta ici gidicez bakalim..
bu arada emzirmeyi azaltarak birakmak.biz.de.hic.ise yaramadi aksine daha da.cok.delirdi.ve.uzerine.dustu cok.agresiflesti ben de bi sure.daha.emzirip bisey fln surup.biraktrrm.diye.dusundum azaltmaktan anlamiyor.cunku((
Gecmisi okuyamadim sizde ne var ne yok ins hersey.yolundadir ozledik sizi cokcana....
senin kızçe de iyice cozutmuşHerkese günaydın. Bütün iyi dileklerine katılıyorum.
Yavaş yavaş unutulur. En fazla bir hafta sürer. Evlilik tuhaf bir şey. Söylüyorsun söylüyorsun hiçbir şey değişmiyor. Üstelik belli bir süre sonra her şeye kaldığı yerden devam.
Bizim de küçük hanımla aramız limoni. Çok geç yatıyor. 12'de zor uyuttum. Daha uyumayacak, eşim bir taraftan ben bir taraftan kızmaya başladık. Kızına hemen gözünü kapatıyor. Sonra geri açıyor. Sonunda ben bir kızdım ki gözünü bir daha açamadı. Üzüldüm ama ne yapayım. Sabah 05.30 gibi kalkıyorum. 12.30 gibi yattım. Bir de kesintisiz uyusak neyse. Offff ya 11'de uyusa bile razıyım artık. O kadar yani.
geçmiş olsun canım.. bugün nasıl ?biz dün annemlere gittik. ipek hasta oldu yine. ateslendi diş sandım ama burun akıntısı da var
Hosbulduk canim...ewt cok iyi geldi yangelyat modu cok guzel oluyo :)) pasanin siskinligi bu sabah baya inmis ustunede basip kosup oynuyo sanirim ciddi bisey degil mercimek 9.haftaya girdi ama kendisiyle tanisamadik henuz bu cuma gorucez Allah nasip ederseBornn hosgeldın canım..ıyı gelmıstır sana arada kacmak lazım anne evıne... Allah korumus pasayı kırık fılan yok sukur..bızımkıde ıtıp yere dusuruyor nazı zamanlar sehpaları yere ama umarım bı gun denk gelmez ayagınızn ustune..ne kadar oldu sımdı senın mercımek
Yasirde hic midem bulanmamisti dedigimgb ama bunda cokk fena basimi kaldiramiyorum o derece sehpalar icin de aman dikkat dicem de bizde yanindaydik ama aniden oldu iste ipekcigime de cok.gecmis olsun umarim hafif atlatirborn hem hosgeldin hemde geçmiş olsun. bir gün bizimkininde başına gelecek diye kot0rkuy o rum. allah korumuş. mide bulantisi işi kötü uzun surmez umarım.
ecrin sanada gecmis olsun. seninde varmı mide bulantilarin.
biz dün annemlere gittik. ipek hasta oldu yine. ateslendi diş sandım ama burun akıntısı da var
günaydın canlarım.. ayşecikle kahvaltımızı yaptık.
ben yiyicem diye bilumum kahvaltılığa bulanan ayşeciği suya sokup bi güzel yıkadım. kıyafetlerini de makineye attım.
ay canlarım yaa, ne kadar tatlısınız siz!
dünden beri haklı olduğumu düşündüğüm halde, yine de yapıcı yaklaşıp yakınlaşmaya çalışıyorum.
çat pat bir iki laf ediyor o kadar.. hem suçlu hem güçlü anlayacağınız. ama anlıyorumki, bunların hepisi aynııııı
pembişim, ben arkadaşlarıyla olmasına takılmıyorum. aksine davet edince onlar, bizimki yok ya seninle bi şeyler yapalım der.
ben zorlarım git eğlen diye. bu tamamen haber vermemesiyle alakalı bi durum. aslında ben de bi gün aynı şeyi yapıcam,
anlayacak ne hissettiğimi de işteee, tarzım değil.
amiiiin! bakalım ne zaman?..
hoşgeldin canım.. geçmiş olsun.. ayşeciğin başına da benzer bi şey geldi biliyorsun.
anında şişmişti, röntgenlerde bi durum görünmedi. aynı sizde old gibi buz uygulayın dediler.
sonra yürümesi aksadı falan, tekrar gittik. çatlak varmış.. ne kadar üstüne basmasa o kadar çabuk iyileşir.
ama bu bebeleri durdurmak sanırım imkansız.. Rabbim beterinden saklasın.. bi de neren uf oldu diye sorup
hatırlatmayın, ne kadar çabuk unutursa o kadar iyi..
bulantıların şimdi mi başladı? :44: idrarda protein kaçağı ben de yaşadım, biraz sıkıntılı bi durum.
tansiyon yükselmesiyle gösterdi kendini, hatta bi gece hastanede kaldım. sen hangi tahlili yaptırdın?
rutin kan tahlillerindeki rakamlar sınırda çıkmıştı, 24 saat idrar biriktirip tahlile vermiştim ben,
olması gerekenin iki katıydı sonuç. gebelik zehirlenmesine kadar gidebiliyor bu.
takip şart..
senin kızçe de iyice cozutmuş
geçmiş olsun canım.. bugün nasıl ?
canımcım, sende henüz tanı konmamış. dr un dediği gün git.Hosbulduk canim...ewt cok iyi geldi yangelyat modu cok guzel oluyo :)) pasanin siskinligi bu sabah baya inmis ustunede basip kosup oynuyo sanirim ciddi bisey degil mercimek 9.haftaya girdi ama kendisiyle tanisamadik henuz bu cuma gorucez Allah nasip ederse
Yasirde hic midem bulanmamisti dedigimgb ama bunda cokk fena basimi kaldiramiyorum o derece sehpalar icin de aman dikkat dicem de bizde yanindaydik ama aniden oldu iste ipekcigime de cok.gecmis olsun umarim hafif atlatir
Nfkcim oncelikle durumu simdi okudum ama ve ben de herkesle ayni kanidayim gercekten hepsi ayni sen sonuna kdr haklisin orasi muhakkak ama istd pembisin dedigi gb bunlatin kafa dumduuzz
protein kacagi ile ilgili yazdiklarin beni korkuttu nasil onlem aliniyo peki cumaya randevum var ama daha once mi gitsem tam olarak nsl bisey bu ve nasil gecti cnm
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun herkese
bugün itibariyle iş başı yaptım tatil çabucak geçti
neyseki baya yapamadığım işlerim vardı görüşemediğim arkadaşlarım vardı hepsini halletmiş oldum
tatil azda olsa evde olmak iyi geldi kızımla olmak dah güzeldi tabi
artık yaz tatiline kadar izin yok ne yapalım
bolca alışveriş yaptım tatil boyuncamutfağıma yeni tül aldım kızartma tencerisi aldım melisaya kaşe kaban aldım seneye giysin diye herşey indirime girmişti valla ayakkabı aldım aldım da aldım valla neyse yaa iyiydi yani genel olarak tatilim
cumartesi günü kartepe sapanca tatilimizde iptal oldu hava muhalefeti nedeniyleacayip yağmur yağdı bizde apar topar bir plan yaptık sabah kahvaltıya gidelim dedik maltepede açık büfe kahvaltısını çok beğendiğimiz bir yer vardı oraya gidelim dedik ama cumartesi günleri açık büfe yokmuş sadece pazarmış fetih paşa korusuna gidelim dedik eşim illa açık büfe olsun diyince fırsat sitelerinden birine karar kıldık ama rezaletti bence
üsküdarda sahilde bir yer açık büfe diyor ama hiç beğenmedim valla sadece poğaca yedim bir sürü şey var ama hiçbiri güzel değildi bir daha kesinlikle gitmeyiz
neyse sonrasında ne yapsak diye düşündük durduk ama bir yer bulamadık yeğmur devam ediyordu sonra sinema yapalım dedik melisayı anneme bıraktım uyuttum orda çıktık eyvah eyvah 3 e gittik güzeldi hem güldük hem ağladık salonda bir ağlayan bizdik herhalde gerisi hep sevgiliydi çocukları kaçırıldı o sahnede ağladık (insanın anne baba olunca böyle oluyro demekki )
nfk ayy yaa bu tür rüyalar insanı çok etkiliyor yaa gerçekten de
pazar günü yaşadıklarınız içinde herkes bşöyle şeyleri mutlaka yaşıyor senin kocana özel değil yani merak etme mesela bende pazar günü dışarı çıkarız diye
harıl harıl evi topladım falan sonra melisayı uyuttum banyo yaptım çıktım eşimin abisi geldi arabayı aldı anladım ki biz gezmeye gitmeyeceğiz hemen bir
manevra abine söyle 4 te getirsin arabayı melisayı gezmeye götüreceğim dedim hemen bir plan yaptık kendimize eeee ne yapalım o bizi düşünmediyse biz onu
hiç onu düşünmeyiz
bu arada şöyle bir durumumuz oldu eşimin işyeri manisaya taşınma kararı almış
karar yazılmış ama henüz imzalanmamış bunlarda kararı görmüşler eşim manisaya taşınacağız diyor
ben hiç istemiyorum burdan ayrılmak bakalım ne olacak ben zaten burdakileri götürmezler diyorum ama
götürürlerse bizimki gitmeye razı ama biz ne yapcaz bilmiyorum şimdiden kendimi germek istemiyorum :18:
canımcım, sende henüz tanı konmamış. dr un dediği gün git.
bende ödem çok fazlaydı ve dediğim gibi tansiyonum yükseliyordu ki, daha önce tansiyon sorunum olmamıştı.
son haftalardaydı bu, sanırım doğuma 2-3 hafta kala oldu. damarlarda olması gereken protein, vücutta toplanıp
idrarla atılıyormuş. bu da hem anneyi hem bebeği kötü etkiliyor.. birçok ihtimal var, önlem alınıyor işte.
bendeki ciddi seviyede değildi, bolca dinlendim, ilaç kullanmadım ve bol su içtim ve daha önemlisi sık tansiyonumu kontrol ettim.
hoşgeldin canım.. aldıkların ciciler de hayırlı olsun, güzel günlerde giyin..
şehir dışına çıkamadınız, ama sinemaya da gitmişsiniz.. o üsküdardaki mekanın ismini de söyle de, kazara girmeyelim
senin sistem de güzel. eşim yapmazsa ben plan yaparım diyosun
aaa?!
işyeri taşınıyor diye siz de mi gideceksiniz yani?.. hiç alternatif yok mu?
iş için şehir değiştirmek,, özel sektör değil mi? ben olsam gitmem-gidemem yani..
sonuçta sizin çocuğunuz var, yarın öbür gün ikinci de olacak.
aileleriniz burada, hem kp yeni vefat etti. şimdi siz de giderseniz kv ne olacak..
senin de bi işin, düzenin var.. manisa da öyle çok yakın değilki..
biz de bir süre eşimin işi sebebiyle izmitte yaşadık. ama kendi işiydi ve süreliydi.
bir sene sürdü zaten. ki orası istanbula yakın old halde, yine de zorlandık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?