- 8 Ağustos 2011
- 11.802
- 9.510
- 448
nfk bu arada merhamet dizisi bitiyormuş yaaa son 3 bölüm
tek izlediğim dizi buydu yaa
aa, gerçekten mi?
ben de bi ona bakıyordum, bazen de 'aramızda kalsın'a
tadında bırakacaklar o açıdan iyi oldu, şu ırmağı bi yere kapatsınlar da rahatlayalım
ben geldim:)) nfk canım sağol sorduğun için.çok feci grip oldum.şimdi toparlandım azcım.ilaç da alamayınca daha da zor geçti.ama bulantılarım da bıçak gibi kesildi:)))))))))))))Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. annelerinhakkı ödemmezmişgerçekten.ne kadar rahatladım anlatamam.bi de tam iyileştim mi tamamdır inşallah:)9sen nasılsın? topiğin diğer güzel anneleri nasıl? geçmişi okuyorum şimdi özlemişim:))
nfk ayşe ye bu tarz bir ayakkabı düşünürsen 14,95 tl ye düşmüş palladiumda
Eki Görüntüle 980985
Eki Görüntüle 980986
yumuşak deri olanda 30 küsür dü
ama ben 23 aradım bulamadım
iki posta çamaşır yıkandı astım, kuruyanları katlayıp yerleştirdim, yenilerini makineye attım.
sarmalarımı yaptım, savaş alanına dönmüş mutfağımı toparladım, bulaşık makinesi çalıştırdım.
şimdi salon ve mutfağı silip süpürücem.
ayşecik kalkmadan bi de sporumu yapabilirsem, gelsin yeşilçaaaaaaay!
.benim için hamileliğin en sıkıntılı zamanı kesinlikle mide bulantilati yaşadığım ilk aylar. sende atlatmissin şükür
geçmiş olsun canım bulantılarında geçmiş gözünaydın
sağol canım.sen nasılsın. bi taşınma mevzunuz varmışş sanırım. Allah hayırlı olanı nasip etsin. ama ailesiz de zor oluyor gerçekten. van depreminden sonra ailem istanbula yerleşti oğlum doğunca mecbur geri döndüler. ben yapamadım daha doğrusu:18:. belki de karakter meselesi.
çok sağol canım. amin inşallah. sağlıklı evlat olsun da inşallah. ilk trimestır bitti çok şükür. sabırsızlanıyorum sanırımSelamlar güzel anneler hepiniz sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için,
Ecrin sağol canım daha iyiler kuzular, Allah bütün hasta yavrulara şifa versin ,
Elifnaz geçmiş olsun İpekciğe, ateşi yokmuş çok şükür , bizim de tam hastalıklar bitti derken, Selim bu gece yeniden huzursuz ve mızmızdı uykusunda, antibiyotik 10 güne tamamlanmadan tamamen geçmeyecek sanırım, ilaç içirmekten hiç hazetmiyorum );
Seker portakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah , hangisi hayırlısı olacaksa onu nasib etsin Rabbim, yeni alınanları sağlıkla giyinin inşallah ,
Bahar , bulantılar bitmiş çok şükür , şimdi sağlıkla doğmasına inşaallah gün sayarsın,
Nfk ; dün okudum seni cnm , şunu söyleyeyim kesinlikle yalnız değilsin, her evde muhakkak oluyordur bunun tartışması, erkekler dış dünyaya açılınca ; sokakta oyun oynamaya çıkan ama geç kaldığında evde annesinin terlikle beklediği çocuk gibi oluyorlar sanırım
Pembişcim bugün düzelir aranız inşaallah (;
Born hoşgeldiniz , geçmiş olsun Yasir'e , Allah korumuş, bizimki de bir iki gün evvel , hastalığın da tesiri ile hamağından atladı , uyanıp ağladı, ben koşana kadar uçmuş yere, yanağı hamağın ayağına denk geldi , mosmor oldu ); tam gözün altı, Allah'a emanetler O korumasa ne haller gelecek başlarına kim bilirAllah korusun tüm masum yavrucukları
Kuzucuk uyurken kahvaltımı ettim, yemeği koydum , çorbasını da ısıttım uyanmasını bekliyor , burada bahsi geçen portakalı irimi tatlısını yapasım var ama bugün diyete başladımyapmamam lâzım, tatlılara bi dur demem gerekiyor :131: böyle diyorum ama gazoz içiyorum şu an ütü yapmam kalkıp giyinmem kuzucuk uyanınca kızım gelmeden hava almaya çıkartmam lazım ama hiç Halim yok, gece uyuyamadığımız için düzgünce
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorumküseler barışsın , hasta bebeler iyileşsin, diyete başlayanların iştahları kapansın , hamilelerin bulantısı olmasın inşaallah :13::119:
çok sağol canım. amin inşallah. sağlıklı evlat olsun da inşallah. ilk trimestır bitti çok şükür. sabırsızlanıyorum sanırım
çok geçmiş olsun canım kuzucuklar için. benim oğlanda da kulakta sıvı birikmesi vardı hafta sonu onu da götüreyim. ben pek önemsemedim. az sıvı var demişti doktoru.ben de önemsemedim.aslında kendi derdime düştüm işte. allah beni affetsin. bir ay oldu gitmedim. dikkat etmem lazım.
Eşimin benimle konuşmadığı zamanlarda yemek yapmıyordum. Artık hiç küsmüyor. Hahaaaaa neden acaba? Yaşasın kötülük.birazdan ayşeciği yatırıcam.
o arada spor mu yapayım, dolma mı sarayım, salonu mu silip süpüreyim bilemedim yaa:111:
Geçmiş olsun canım. Buluntularının geçmesine sevindim. Artık bol bol yiyebilirsin.ben geldim:)) nfk canım sağol sorduğun için.çok feci grip oldum.şimdi toparlandım azcım.ilaç da alamayınca daha da zor geçti.ama bulantılarım da bıçak gibi kesildi:)))))))))))))Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. annelerinhakkı ödemmezmişgerçekten.ne kadar rahatladım anlatamam.bi de tam iyileştim mi tamamdır inşallah:)9sen nasılsın? topiğin diğer güzel anneleri nasıl? geçmişi okuyorum şimdi özlemişim:))
Belki cinsiyeti farklıdır. Yasir erkekli bulanmadı, bu kızdır.Hosgeldn ve gecmis olsn diyen herkeslere cook tskler yasir pasa iyi de ben bulantidan gozumu acamiyorum ilkinde hic boyle degildi ondan cok sasiriyorum...
Proteinle ilgili de doktoru bi ariyim bakiyim ihmale gelmez haklisiniz Allah razi olsn ben pek onemsemeyecektm ama belki de bu kdr kotu olmambundan emzirmeyi de kesemedim hala baya gucsuz kaldim
sağolasın cnm size de geçmiş olsun o zaman,
ben de hiç bilmiyordum düne kadar ama mühim bir durummuş bu sıvı birikmesi, takip edilmesi gerekiyormuş , bizim çocuk dr apar topar kbb uzmanına yönlendirdi , o hastanede götürdüğüm dr da tecrübeli bir kbb profesörü ydü, 3 hafta sonra göreyim dedi, bakalım ..inşaallah düzelir kuzucukların kulakları
sık sık enfeksiyon geçiriyo mu sizin kuzu
çok sağol canım. çok rahatladım dünya varmış.:)). yalnız yemek yiyemiorum.diyetteyim ya diyabet yüzünden. bakalım dokuz ay hayırlısıyla bitince rahatlarım tamamıyla inşallah. yine de çok şükür...Geçmiş olsun canım. Buluntularının geçmesine sevindim. Artık bol bol yiyebilirsin.
kadinin fendi, ahahahaaah!Eşimin benimle konuşmadığı zamanlarda yemek yapmıyordum. Artık hiç küsmüyor. Hahaaaaa neden acaba? Yaşasın kötülük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?