Evet zahid çok güzel; aynı şekilde Raşid de güzel; doğru yolda olan demek. Maalesef eşimle uyuşmuyoruz onlarda :)Selâm kızlar , hafta başı bereketi ile geldi çok şükür; inşaallah yağmur bol bol yağmaya devam eder,
Sabahtan beri süpürgeyi elimden kapmaya çalışıp süpüremeyince kızan pıtırcığımı uyuttum , şimdi de o uyanacak korkusu ile süpüremiyorumpeki ben ne zaman süpüreyim ya hu
Bahar çok geçmiş olsun , benim ikisinde de bulantım olmadı ama tahmin edebiliyorum sıkıntısını, Allah kolaylık versin , inşaallah tez zamanda bitsin ,
Pembiş ve ilbilgehatun kolaylıklar diliyorum
Eagle Demir ve ağ işini çok iyi yapmışsınız , biz de 5.kattayız, balkon Demir'i çok yüksek de , pencerelere yaz gelmeden ben de birer kanat Demir taktırmak istiyorum, Allah korusun kaza beladan hepsini
Isim konusunu kapatmış busmaicimama ben Zahid demek istiyorum aklıma gelmişken, bu arada Yusuf ben de bi dönem istedim, sonra rüyamda birisin bana , oğlunun ismini sakın Yusuf koyma dediğini gördüm , korkup vazgeçtim
Elifnaz iyi fikir olmuş Konya şekeri ve mevlana biblosu , yöresel ürünler günü mü düzenlemişler okulda ,
Nfk sizi iyi neneler ve hepinize hayırlı huzurlu günler
Çınar ve Said güzel isimletSelamlarrr hanimlarr..yeni geldim kurstan disarisi bugun fena soguk valla..gecmisi okumadim daha ama
busmaicim isim arayisi devammi?benim isim onerilerim ilgaz..cinar..daghan..said..kivanc..inanc..omer simdlik aklima gelenler bunlar..
Benim bulantılar 4 ayda bitti senin de biter inşallah canımSlm arkadaşlar nasılsınız? Ben çok kötü bir grip geçirdim. Midem halen çok bulanıyor. Iki kilo daha verdim.içinizde bulantıları 9 ay süren oldu mu? çok korkuyorum ya artık hiç bitmeyecekmş gibi...
Busmai bu arada melih gerçekten çok güzel bir isim canım.ama ben oğlum olursa muhammed yusuf koymayıo planlıyorum. Halen cinsiyetini öğrenemesemde. Biraz insanın kendi bahtı olsun ya hz yusuf da çok çekmiş ama allah'ın izniyle de zindandan çıkıp züleyha ile evlenmiş:)).sanırım ben bu ismiçok seviyorum.
Nfk canım eşinle barışmıssın. Allah muhabbetinizin cennete kadar sürmesini nasip etsin inşallah.
Born canım allah yardımcın olsun.inşallah çabucak geçer bulantıların ve yorgunluğun.ayva biraz ii geldi bana.ecrin söylemişti de sağolsun. Benim oğlum da çok yaramaz bu arada anneannesi baktı bi haftadır evlerinde kırmadık eşya bırakmamış.allah can sağlığı versin hepsine ama yoruyorlar bizleri valla
Ecrin bebişi görmüşün hayırlı olsun canım. Sanırım ikinci gebelikler daha çabuk geçiyor. Yani bana öyle geldi. Hayırla kucağına aldığını da görürsün inşallah:))
evet canim kerem'dende belli uyduğu. ilk kizin isminide nihal koyacaktim pişmanım.
sana bir isim onerisi daha bunuda diğer kardeşim çok istemişti 'sinan'
anneler çocukların becerisi geliştikçe sevinir seni kın kın kınıyorum...bu arada ben bizdeki gelişmeleri gördükçe 5. kattaki evimizin camları için her odasından bir kanada demir parmaklık ve balkonlara da balık ağı gerdiriyorum...(panik olmuş hissediyor:18:
oh be ye işte mamaları varmı bundan güzeli
Selamlarrr hanimlarr..yeni geldim kurstan disarisi bugun fena soguk valla..gecmisi okumadim daha ama
busmaicim isim arayisi devammi?benim isim onerilerim ilgaz..cinar..daghan..said..kivanc..inanc..omer simdlik aklima gelenler bunlar..
kızlar ne yaramaz çocuklar var dimi* benim bir komşumun torunu gece top oynarken sobanın borusunu çıkarmış baca deliğinden. tüm aile zehirlenmiş. son anda kurtarılmışlar.çocuk henüz 1.5 yaşında inanır mısınız şok oldum.kadıncaz hem ağlayıp hem anlatıyordu.komşuları gelmese hiç birimiz kurtulamazdık dedi. fark etmediniz mi diye sordum yok farkedemedik hafif çıkmıştı bi de o yaştaki çocuk nasıl becersin ki dedi. rabbim bizi korusun inşallah.çok üzüldüm sizinle de paylaşmak istedim
Yarın sınıfım kaynaşsın diye yemek yiyeceğiz öğle arası. Edepsizler benden de birşey yapmamı istediler. Topiğimizin kekini yaptım eve gelince. En son çok fena göçmüştü ya ortası bu sefer öyle olmadı çok şükür. Mesudum :) bir kekin kabarıyor olmasına bu kadar sevinmek normal mi?????
kızlar ne yaramaz çocuklar var dimi* benim bir komşumun torunu gece top oynarken sobanın borusunu çıkarmış baca deliğinden. tüm aile zehirlenmiş. son anda kurtarılmışlar.çocuk henüz 1.5 yaşında inanır mısınız şok oldum.kadıncaz hem ağlayıp hem anlatıyordu.komşuları gelmese hiç birimiz kurtulamazdık dedi. fark etmediniz mi diye sordum yok farkedemedik hafif çıkmıştı bi de o yaştaki çocuk nasıl becersin ki dedi. rabbim bizi korusun inşallah.çok üzüldüm sizinle de paylaşmak istedim
Selâm kızlar , hafta başı bereketi ile geldi çok şükür; inşaallah yağmur bol bol yağmaya devam eder,
Sabahtan beri süpürgeyi elimden kapmaya çalışıp süpüremeyince kızan pıtırcığımı uyuttum , şimdi de o uyanacak korkusu ile süpüremiyorumpeki ben ne zaman süpüreyim ya hu
Bahar çok geçmiş olsun , benim ikisinde de bulantım olmadı ama tahmin edebiliyorum sıkıntısını, Allah kolaylık versin , inşaallah tez zamanda bitsin ,
Pembiş ve ilbilgehatun kolaylıklar diliyorum
Eagle Demir ve ağ işini çok iyi yapmışsınız , biz de 5.kattayız, balkon Demir'i çok yüksek de , pencerelere yaz gelmeden ben de birer kanat Demir taktırmak istiyorum, Allah korusun kaza beladan hepsini
Isim konusunu kapatmış busmaicimama ben Zahid demek istiyorum aklıma gelmişken, bu arada Yusuf ben de bi dönem istedim, sonra rüyamda birisin bana , oğlunun ismini sakın Yusuf koyma dediğini gördüm , korkup vazgeçtim
Elifnaz iyi fikir olmuş Konya şekeri ve mevlana biblosu , yöresel ürünler günü mü düzenlemişler okulda ,
Nfk sizi iyi neneler ve hepinize hayırlı huzurlu günler
öğretmenim canım benim. bizim zamanimizda yoktu sizin gibi ogretmenler.
bende burda maria's diye chescake yapan bir yer buldum meshurmus oxellikle çikolatalı olana bittim
Ne yapalım artık, bir dönem de böyle geçecek.5 kisi mi dogum iznindeee? Masallah ora da bereketli okulmus
Bi sure sabredeceksin mecbur.. Daha onceki programlarin esnek old icin boyle sikildi canin, ama alisirsin. Bak, pembis gibi nicelerinin programlari hep yogun :100:
Evet, yaş ortalamamız az. 1980-1991 arası ve genellikle de 1983 be 1984'lüler ağırlıkta. Bizim için iyi, müdür için kötü bir durum. Gerçi Allah var hiç şikayet ettiğini duymadım.Sanırım okulun yaş ortalaması düşük :)
Özel sektörde kadınları bu yüzden tercih etmiyorlar ya malesef. Tüm yük bizde ama sorun gözü ile bakılıyoruz...
Allah korusun, bı çocukların ne yapacağı belli olmuyor.kızlar ne yaramaz çocuklar var dimi* benim bir komşumun torunu gece top oynarken sobanın borusunu çıkarmış baca deliğinden. tüm aile zehirlenmiş. son anda kurtarılmışlar.çocuk henüz 1.5 yaşında inanır mısınız şok oldum.kadıncaz hem ağlayıp hem anlatıyordu.komşuları gelmese hiç birimiz kurtulamazdık dedi. fark etmediniz mi diye sordum yok farkedemedik hafif çıkmıştı bi de o yaştaki çocuk nasıl becersin ki dedi. rabbim bizi korusun inşallah.çok üzüldüm sizinle de paylaşmak istedim
Hamarat hatun.Yarın sınıfım kaynaşsın diye yemek yiyeceğiz öğle arası. Edepsizler benden de birşey yapmamı istediler. Topiğimizin kekini yaptım eve gelince. En son çok fena göçmüştü ya ortası bu sefer öyle olmadı çok şükür. Mesudum :) bir kekin kabarıyor olmasına bu kadar sevinmek normal mi?????
Benim bulantım olmadı ama çevremden leblebi ve çubuk kraker iyi geliyor diye duymuştum.Slm arkadaşlar nasılsınız? Ben çok kötü bir grip geçirdim. Midem halen çok bulanıyor. Iki kilo daha verdim.içinizde bulantıları 9 ay süren oldu mu? çok korkuyorum ya artık hiç bitmeyecekmş gibi...
Busmai bu arada melih gerçekten çok güzel bir isim canım.ama ben oğlum olursa muhammed yusuf koymayıo planlıyorum. Halen cinsiyetini öğrenemesemde. Biraz insanın kendi bahtı olsun ya hz yusuf da çok çekmiş ama allah'ın izniyle de zindandan çıkıp züleyha ile evlenmiş:)).sanırım ben bu ismiçok seviyorum.
Nfk canım eşinle barışmıssın. Allah muhabbetinizin cennete kadar sürmesini nasip etsin inşallah.
Born canım allah yardımcın olsun.inşallah çabucak geçer bulantıların ve yorgunluğun.ayva biraz ii geldi bana.ecrin söylemişti de sağolsun. Benim oğlum da çok yaramaz bu arada anneannesi baktı bi haftadır evlerinde kırmadık eşya bırakmamış.allah can sağlığı versin hepsine ama yoruyorlar bizleri valla
Ecrin bebişi görmüşün hayırlı olsun canım. Sanırım ikinci gebelikler daha çabuk geçiyor. Yani bana öyle geldi. Hayırla kucağına aldığını da görürsün inşallah:))
Allah korusun, bı çocukların ne yapacağı belli olmuyor.
Hamarat hatun.Evdekilete yaptın, okuldaki güne yaptın yetmedi şimdi bir de öğrencilere!Bence kaynaşmasınlar daha iyi.
Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya
Orası neresi kız açık adres versene :) avrupa mı anadolu mu?? Yerli mi yabancı mı? Kaç kelimeson iki zevzek soruma bakmadan cevapla canım :)))
Günaydın. Eşini kınıyorum.Sınıf çok sıkıntılı; o yüzden kaynaştırmak şart :/
Dün eşim Efeye "oğlum bu annen hep millete birşeyler yapıyor. Bize yıllardır kek yapmadı" diyordu!!
Benim bildiğim idrar önemli değil de; kanda kesin çıkardı adet gecikince. Ama tabiki doktorun daha iyisini bilir. İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bebişin gelir.
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)
Canım Arya'ya nazar oldu sanırım.halbuki ne kadar uslu bir bebişti. :44::44:Herkese günaydınnnn... Uğrayamadım 2 gündür. Cozutan, istdkleri bitmeyen, saldırganlaşan, ve elde edemediği seyler için sürekli ağlayan kızımla meşgülüm! Allah sonumuzu hayretsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?