Topik dayanışması diyelim bu isim arama işine.busmai sen ne akillisin seeeeen!
Tek basina isim bulmak zor, bize arattiriyorsun
Biz teklif sunucaz, sen aralarindan secicen
evet semih de güzel .anlamı da keremin anlamına benziyor. ama benim de amcamın oğlu:))
valla ben de kızım olsa adı beyza olsun isterdim. senle zevklerimiz uyuyor kız:13:
evet Burak da güzel ama o da peygamberimizin Miraca çıkarken bindiği bineğin adı o yüzden pek içime sinmedi
Çağan kulağa güzel geliyor ama neden son teklifin ayol daha 4 ay var:))
dilimiz yeni bi kavram kazandı; topik annesiTopik dayanışması diyelim bu isim arama işine.biz o kuzunun topik anneleriyiz.
bak bi de arkadaşımın ablasının 2 oğlu var onların da isimleri yusuf ve yunus
biz dün annemlerdeydik. kızın okulundan yöresel bir şeyler istemisler. dün orada aradık bulamadık. Tüm gün on u nla ve alışverişle geçti. bugün dönerken Eyüp'e uğrayıp aldık mevlana sekeriyle, mevlana biblosu onlari göndereceğim.
busmai sen ne akillisin seeeeen!
Tek basina isim bulmak zor, bize arattiriyorsun
Biz teklif sunucaz, sen aralarindan secicen
Topik dayanışması diyelim bu isim arama işine.biz o kuzunun topik anneleriyiz.
bak bi de arkadaşımın ablasının 2 oğlu var onların da isimleri yusuf ve yunus
Yusuf çooook sevdiğim bir yakınımın adı ve kesinlikle çilekeş oluyorlar. Yani hiçbir şeyi hayatlarında kolaylıkla kazanmıyorlar ki uzak durunuz :)
Melih koy sen de kurtul biz de
Yusuf çooook sevdiğim bir yakınımın adı ve kesinlikle çilekeş oluyorlar. Yani hiçbir şeyi hayatlarında kolaylıkla kazanmıyorlar ki uzak durunuz :)
Benim oğlum niye bu kadar kuduruk yaaaaaaaaaa??? 1,5 saattir mutfaktayız ve yaptığım pırasa yemeği ile 11 tane börek sarmak oldu. Ama savaştan çıkmış haldeyimbu arada yeni icraatlarımız su sebiline basıp suyunu akıtmak, sandalyeyi dolabın önüne çekip baharat dolabına ve mikrodalgaya ulaşmak. Vatana millete hayırlı olsun.
sen yazınca farkettim hakkaten o bahsettiğim çocuk yusuf 4 yaşında olduğu halde konuşamıyordu daha.. psikologa felan götüreceklerdi en son. ama yusuflar yakışıklı oluyor
oohh maşallah yakında yemek pişirmeye de girişirsu, baharat, mikrodalga üçlüsünden bu sonuca vardım
Şansları güzel olsun :) Hz. Yusuf da çok çekmiş sonuçta bence onunla alakalı bir durum var yani...
Yufkalara girişti zaten :) yordu beni valla yorduuuuuuuu
evet, bizim yusuf da bahtsız birilakin, yakışıklı. ben yaşlanıyorum,
o benjamin button gibi gençleşiyor mübarek
melihi ben de destekliyorum, kuzenimin çocuğunun ismi.
diğer önerilerim ben klasik ve genelekselciyim biliyosunuz;
taha, talha, asım, ali, ömer, mehmet, mustafa, bilal, reha, ensar, enes, samet, halit, esad, rauf, eyüp, sefa-safa.
şahsen tercih etmeyeceğim birkaç isim daha var; merih, meriç, alptekin, eren, alper, mirza, hakan, yağız, kağan, akad...
bir haftalık isim saydım, bu hafta rahatım.. ahahahahah
kesinlikle, kimi düşünerek ismini koyuyorsan, onun huyundan hayatından alıyor..
annesi sana yardım etmeye çalışıyor amaaaaa.. sen de hiç anlamıyorsun
taha, talha, asım, ali, ömer, mehmet, mustafa, bilal, reha, ensar, enes, samet, halit, esad, rauf, eyüp, sefa-safa.
şahsen tercih etmeyeceğim birkaç isim daha var; merih, meriç, alptekin, eren, alper, mirza, hakan, yağız, kağan, akad...
]nfk,ya katılıyorum.tercih ettiklerine vede etmediklerineisim konusunda zevklerimiz aynı gibi.
yusuf ismini çok seviyorum.eniştemin ve kaynımın ismi.yakınlarımda olmasa düşünürdüm.
yusuf geçtiğimiz yıllarda en fazla verilen isimler arasında idi.
]nfk,ya katılıyorum.tercih ettiklerine vede etmediklerineisim konusunda zevklerimiz aynı gibi.
yusuf ismini çok seviyorum.eniştemin ve kaynımın ismi.yakınlarımda olmasa düşünürdüm.
yusuf geçtiğimiz yıllarda en fazla verilen isimler arasında idi.
İSBULKUR a hoşgeldiniz..:126: (isim bulma kurumu)Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, en çok Mehmet, Fatma, Mustafa, Ayşe ve Ahmet isimlerinin kullanıldığı ülkemizde son dönemde bebeklere en çok Zeynep ve Yusuf isimleri verildi.
0-1 yaş yaş arası bebeklerin isim istatistiğinde ilk sırada yaklaşık 556 bin kişiyle Zeynep yer alıyor. Ülke genelinde en popüler ilk beş listesinde Zeynep ismini Yusuf, Elif, Ecrin ve Yağmur takip ediyor.
Bugünlerde yeni doğan bebeklere İstanbulda en fazla Zeynep ve Yusuf isimleri veriliyor. 10 yıl önce İstanbulda bebeklere en çok konulan 3 isim Zeynep, Furkan ve Emre iken; bugün bu sıralama Zeynep, Ecrin ve Elif olarak değişti. Ankarada da erkek bebeklere bugün en çok Emir ismi veriliyor. Başkentte kızlarda ise ailelerin en çok tercih ettiği isimler Zeynep ve Ecrin. Diyarbakırlılar bugünlerde doğan erkek bebeklerine en çok Muhammed ve Yusuf isimlerini uygun görüyor. Konyada en popüler isim sıralamasında ilk 5te Mustafa, Zeynep, Mehmet, Elif ve Yusuf var...
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, en çok Mehmet, Fatma, Mustafa, Ayşe ve Ahmet isimlerinin kullanıldığı ülkemizde son dönemde bebeklere en çok Zeynep ve Yusuf isimleri verildi.
0-1 yaş yaş arası bebeklerin isim istatistiğinde ilk sırada yaklaşık 556 bin kişiyle Zeynep yer alıyor. Ülke genelinde en popüler ilk beş listesinde Zeynep ismini Yusuf, Elif, Ecrin ve Yağmur takip ediyor.
Bugünlerde yeni doğan bebeklere İstanbulda en fazla Zeynep ve Yusuf isimleri veriliyor. 10 yıl önce İstanbulda bebeklere en çok konulan 3 isim Zeynep, Furkan ve Emre iken; bugün bu sıralama Zeynep, Ecrin ve Elif olarak değişti. Ankarada da erkek bebeklere bugün en çok Emir ismi veriliyor. Başkentte kızlarda ise ailelerin en çok tercih ettiği isimler Zeynep ve Ecrin. Diyarbakırlılar bugünlerde doğan erkek bebeklerine en çok Muhammed ve Yusuf isimlerini uygun görüyor. Konyada en popüler isim sıralamasında ilk 5te Mustafa, Zeynep, Mehmet, Elif ve Yusuf var...
Isim bulma girisimlerinize hayran kaldim vallahi helal ayni ozveriyi bi iki aya kdr bende bekliyorum bilesiniz :))) Bnde musab ismini soyliyim yasir olmasaydi muhtemelen musab olacakti uzerinde cok durmustuk ensar muaz huzeyfe arkadaslarimin cocuklarinin isimleri...yasir de bugun almiraaa dedi bidaha sorduk cok net almira dedi durduk yerde acep kiz mi olcak dedik o ismi de duyabilecegi hicbi yer yok sastik...biz bugun sirke gittik cok eglendi kuzucuk anlamaz sandik ama alkis bile tuttu ne gorduyse istedi tek sknti oydu eglenceli bigun olmus oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?