Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bak bi de arkadaşımın ablasının 2 oğlu var onların da isimleri yusuf ve yunus

Son düzenleme:
Topik dayanışması diyelim bu isim arama işine. biz o kuzunun topik anneleriyiz.
dilimiz yeni bi kavram kazandı; topik annesi

yusuf, çook sevdiğim bi isim. oğlum olursa düşünebilirdim ama çok yakınımdaki birinin adı
yunus da güzel, ikisi de peygamber isimleri.. tercih edecek olsam, yusuf derim

Yusuf çooook sevdiğim bir yakınımın adı ve kesinlikle çilekeş oluyorlar. Yani hiçbir şeyi hayatlarında kolaylıkla kazanmıyorlar ki uzak durunuz :)

Melih koy sen de kurtul biz de

etli ekmek yok muydu, etli ekmeeek?!

busmai sen ne akillisin seeeeen!

Tek basina isim bulmak zor, bize arattiriyorsun
Biz teklif sunucaz, sen aralarindan secicen

Topik dayanışması diyelim bu isim arama işine. biz o kuzunun topik anneleriyiz.

Yusuf çooook sevdiğim bir yakınımın adı ve kesinlikle çilekeş oluyorlar. Yani hiçbir şeyi hayatlarında kolaylıkla kazanmıyorlar ki uzak durunuz :)

Benim oğlum niye bu kadar kuduruk yaaaaaaaaaa??? 1,5 saattir mutfaktayız ve yaptığım pırasa yemeği ile 11 tane börek sarmak oldu. Ama savaştan çıkmış haldeyim bu arada yeni icraatlarımız su sebiline basıp suyunu akıtmak, sandalyeyi dolabın önüne çekip baharat dolabına ve mikrodalgaya ulaşmak. Vatana millete hayırlı olsun.

sen yazınca farkettim hakkaten o bahsettiğim çocuk yusuf 4 yaşında olduğu halde konuşamıyordu daha.. psikologa felan götüreceklerdi en son. ama yusuflar yakışıklı oluyor

oohh maşallah yakında yemek pişirmeye de girişir su, baharat, mikrodalga üçlüsünden bu sonuca vardım

sen yazınca farkettim hakkaten o bahsettiğim çocuk yusuf 4 yaşında olduğu halde konuşamıyordu daha.. psikologa felan götüreceklerdi en son. ama yusuflar yakışıklı oluyor

Şansları güzel olsun :) Hz. Yusuf da çok çekmiş sonuçta bence onunla alakalı bir durum var yani...

oohh maşallah yakında yemek pişirmeye de girişir su, baharat, mikrodalga üçlüsünden bu sonuca vardım

Yufkalara girişti zaten :) yordu beni valla yorduuuuuuuu

evet, bizim yusuf da bahtsız biri lakin, yakışıklı. ben yaşlanıyorum,
o benjamin button gibi gençleşiyor mübarek
melihi ben de destekliyorum, kuzenimin çocuğunun ismi.

diğer önerilerim ben klasik ve genelekselciyim biliyosunuz;
taha, talha, asım, ali, ömer, mehmet, mustafa, bilal, reha, ensar, enes, samet, halit, esad, rauf, eyüp, sefa-safa.

şahsen tercih etmeyeceğim birkaç isim daha var; merih, meriç, alptekin, eren, alper, mirza, hakan, yağız, kağan, akad...

bir haftalık isim saydım, bu hafta rahatım.. ahahahahah

Şansları güzel olsun :) Hz. Yusuf da çok çekmiş sonuçta bence onunla alakalı bir durum var yani...

Yufkalara girişti zaten :) yordu beni valla yorduuuuuuuu

kesinlikle, kimi düşünerek ismini koyuyorsan, onun huyundan hayatından alıyor..

annesi sana yardım etmeye çalışıyor amaaaaa.. sen de hiç anlamıyorsun

Bence tüm topiğin yerine saydın :)

kesinlikle, kimi düşünerek ismini koyuyorsan, onun huyundan hayatından alıyor..

annesi sana yardım etmeye çalışıyor amaaaaa.. sen de hiç anlamıyorsun

Anlayışsız anne pembişşşş!!!

Şimdi de banyo yaptır diye ağlıyorrrrr. Var ya şu güner nerden başlıyo nerden bitiyor anlamıyorum.... Acaba neden??? :))

kız busmai, şirket gibi çalışıyoruz.. baksana istatiksel bilgiler de veriyoruz..
birleşip isim bulma şirketi mi açsak yoksa kııııı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, en çok “Mehmet, Fatma, Mustafa, Ayşe ve Ahmet” isimlerinin kullanıldığı ülkemizde son dönemde bebeklere en çok Zeynep ve Yusuf isimleri verildi.

0-1 yaş yaş arası bebeklerin isim istatistiğinde ilk sırada yaklaşık 556 bin kişiyle “Zeynep” yer alıyor. Ülke genelinde en popüler ilk beş listesinde Zeynep ismini Yusuf, Elif, Ecrin ve Yağmur takip ediyor.
Bugünlerde yeni doğan bebeklere İstanbul’da en fazla Zeynep ve Yusuf isimleri veriliyor. 10 yıl önce İstanbul’da bebeklere en çok konulan 3 isim Zeynep, Furkan ve Emre iken; bugün bu sıralama Zeynep, Ecrin ve Elif olarak değişti. Ankara’da da erkek bebeklere bugün en çok Emir ismi veriliyor. Başkentte kızlarda ise ailelerin en çok tercih ettiği isimler Zeynep ve Ecrin. Diyarbakırlılar bugünlerde doğan erkek bebeklerine en çok Muhammed ve Yusuf isimlerini uygun görüyor. Konya’da en popüler isim sıralamasında ilk 5’te Mustafa, Zeynep, Mehmet, Elif ve Yusuf var...

İSBULKUR a hoşgeldiniz..:126: (isim bulma kurumu)

profesyonel ekibimizle emrinizdeyiz.
siz zahmet etmeyin..
biz sizin için en uygun isimleri buluyor, istatistiksel verilerle sunuyor işinizi kolaylaştırıyoruz..

bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.. ahahahahaha

Isim bulma girisimlerinize hayran kaldim vallahi helal ayni ozveriyi bi iki aya kdr bende bekliyorum bilesiniz :))) Bnde musab ismini soyliyim yasir olmasaydi muhtemelen musab olacakti uzerinde cok durmustuk ensar muaz huzeyfe arkadaslarimin cocuklarinin isimleri...yasir de bugun almiraaa dedi bidaha sorduk cok net almira dedi durduk yerde acep kiz mi olcak dedik o ismi de duyabilecegi hicbi yer yok sastik...biz bugun sirke gittik cok eglendi kuzucuk anlamaz sandik ama alkis bile tuttu ne gorduyse istedi tek sknti oydu eglenceli bigun olmus oldu

ama bakın eymen yok aralarında

furkan ismini çok beğeniyorum bi oğlum daha olursa furkan koyarım heralde :)

sana da öneririz

çok güldüm yorumuna

eren bence güzel niye beğenmiyorsun ki?

Kızlar süpersiniz ya koptum
tamam bir süre kapatıyorum bu isim bahsini
hepinizi öpüyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…